Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- john4serres
Luka IvanusecAzrael έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36 Πραγματικα πλεον ειμαι στα @@ μου αν θα ερθει ή δεν θα ερθει καποιος.Τετοια ξενερα δεν την περιμενα
Δεν υάρχει καμία λογική στην πώληση αυτή , σ αυτά τα λεφτά χωρίς πριν να εχει γίνει έστω πρόταση ανανέωσης.
Για να φύγει η εσωστρέφει που μόνος του προκάλεσε ο Ιβαν, πρέπει ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να ερθουν 2 παικτες πρωτης επιλογής.
Πχ ήθλες τον χ παίκτη και η ομάδα του αξιώνει 5-6 εκ και ο παίκτης 2,5 εκ συμβόλαιο ;;;τα σκας και τον φέρνεις να κάνει προπόνηση απο Δευτέρα με την ομάδα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Θα φανεί και απο το ΔΣ του ΑΣ για το γήπεδο
Για να φύγει η εσωστρέφει που μόνος του προκάλεσε ο Ιβαν, πρέπει ΣΗΜΕΡΑ κιόλας να ερθουν 2 παικτες πρωτης επιλογής.
Πχ ήθλες τον χ παίκτη και η ομάδα του αξιώνει 5-6 εκ και ο παίκτης 2,5 εκ συμβόλαιο ;;;τα σκας και τον φέρνεις να κάνει προπόνηση απο Δευτέρα με την ομάδα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση εχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Θα φανεί και απο το ΔΣ του ΑΣ για το γήπεδο
-
Ελπίζω να παραιτηθεί ο Λουτσεσκου, δεν του αξίζει να χρεωθεί την φετινή κατρακυλά και εξευτελισμό.
- These users thanked the author mitsogrande for the post (total 5):
- axaristos_4, margas, PaokFiesta, Blackgr4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
Εσύ τώρα εξυπηρετείς κάτι που κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις?black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Προθέσεις δηλώνει φίλε μου.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- Developer4, Logistis
tzo_1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:45 Δεν υάρχει καμία λογική στην πώληση αυτή , σ αυτά τα λεφτά χωρίς πριν να εχει γίνει έστω πρόταση ανανέωσης.
Συγνωμη αδελφουλη αλλα να τους βρασω και τους 2 παικτες πρωτης επιλογης
-
ο χωρικός μαγκες το είπε πριν σκάσει ότι το νούμερο 7 είναι διαθέσιμο για τον ντουκς
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- ΑποστόληςΑ
-
Επειδή προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος, χωρίς φυσικά να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση... Μήπως έχεις εσύ καμιά ιδέα ΓΙΑΤΙ δεν τον ανανέωσαν;black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Να σε ρωτήσω και αλλιώς, δουλεύεις; Αν ναι, ας πούμε είσαι ο top achiever απ΄όλους τους άλλους δεν περιμένεις κάποια αύξηση για να δεις ότι ανταμείβεσαι;
Αν βλέπεις ότι σε τρενάρουν κλπ δε θα πας πιο εύκολα αλλού με καθαρή τη συνείδησή;
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Logistis
Άντε πάλι.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Άμα τον ανανέωσεις 1ον) μπορεί να μην θέλει να φύγει και 2ον) λόγω συμβολαίου και μόνο θα απαιτείται μεγαλύτερο αντίτιμο. Το οποίο δεν ξέρεις αν κάποια ομάδα θα είναι διατεθειμένη να το δώσει.
Όταν η κάψα σου είναι να πουλήσεις για να μην χάσεις τα σίγουρα 20Μ γιατί να το ρισκάρεις;
Εξαρχής ο ΠΑΟΚ είχε επικοινωνήσει ότι θέλει 20Μ για να αποδεσμεύσει τον Ντέλια, δεν ήταν κάτι το κρυφό. Υπήρχε πωλητήριο, η ελπίδα μας ήταν να μην ματσάρει κάποιος τα θέλω μας φέτος (για εμάς τους οπαδούς μιλάω).
Με το που έδωσαν οι Γερμανοί τα λεφτά που θέλαμε η υπόθεση τελείωσε σε μια μέρα.
Άλλωστε στον ΠΑΟΚ οι πωλήσεις τελειώνουν ταχύτατα, οι αγορές είναι που καθυστερούν.
Τυχαίο και αυτό προφανώς..
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, makispaspartou, Montrealiotis, Logistis
- Skoufos_tou_Lucescu
Ακόμα προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα ρε φίλε? Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να παραδεχτείτε ότι πλέον τον ενδιαφέρει 90% η τσέπη και 10% η ομάδα?black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- Nikodiai, st4this
- Unpsofable78
Δυστυχώς επιβεβαιωνουν κι άλλοι πλέον ότι ο Ντελιας ταξιδεύει για Στουτγάρδη.
Δεν μπορώ να το χωνέψω. Περιμένω δήλωση Ντελια και ανακοίνωση της ΠΑΕ που να εξηγούν τα πάντα. Δεν γίνεται να μείνουμε στο σκοτάδι σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο.
Δεν μπορώ να το χωνέψω. Περιμένω δήλωση Ντελια και ανακοίνωση της ΠΑΕ που να εξηγούν τα πάντα. Δεν γίνεται να μείνουμε στο σκοτάδι σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την ομάδα και τον κόσμο.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- margas
-
Τιποτα απ'αυτα που λες δεν δηλωνει. Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε. Αυτο που δηλωνει μονο ειναι οτι εχεις εξτρα διαπραγματευτικο χαρτί. Και βάλε κάτω τωρα με τη λογικη, αν καποια απ τις δύο πλευρές δεν το ηθελε αυτο το χαρτί, ποια ηταν.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:47Εσύ τώρα εξυπηρετείς κάτι που κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις?black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Προθέσεις δηλώνει φίλε μου.
Νταξει πραγματικα καταλαβαινω οτι τρελαίνεστε και γινεστε συναισθηματικοι αλλα καπου κανεις και μια παυση και το βάζεις να δουλεψει.
Μπορεις πχ να προσαψεις στον ιβαν οτι τσιγκουνευοταν το 1 μυριο εξτρα στο συμβόλαιο, οχι οτι δεν τον αναναεωνε για να τον πουλησει.
-
JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51Άντε πάλι.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον πουλησεις μετα; Δεν το ηξερα.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40 Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Άμα τον ανανέωσεις 1ον) μπορεί να μην θέλει να φύγει και 2ον) λόγω συμβολαίου και μόνο θα απαιτείται μεγαλύτερο αντίτιμο. Το οποίο δεν ξέρεις αν κάποια ομάδα θα είναι διατεθειμένη να το δώσει.
Όταν η κάψα σου είναι να πουλήσεις για να μην χάσεις τα σίγουρα 20Μ γιατί να το ρισκάρεις;
Εξαρχής ο ΠΑΟΚ είχε επικοινωνήσει ότι θέλει 20Μ για να αποδεσμεύσει τον Ντέλια, δεν ήταν κάτι το κρυφό. Υπήρχε πωλητήριο, η ελπίδα μας ήταν να μην ματσάρει κάποιος τα θέλω μας φέτος (για εμάς τους οπαδούς μιλάω).
Με το που έδωσαν οι Γερμανοί τα λεφτά που θέλαμε η υπόθεση τελείωσε σε μια μέρα.
Άλλωστε στον ΠΑΟΚ οι πωλήσεις τελειώνουν ταχύτατα, οι αγορές είναι που καθυστερούν.
Τυχαίο και αυτό προφανώς..
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνεις ως ομάδα ότι εσύ ήθελες κι έκανες ότι μπορούσες για να τον κρατήσεις. Ουδείς θα έλεγε κάτι τότε, όλοι ξέραμε ότι ο Ντέλιας είναι για κάτι πολύ καλύτερο.
Νομίζω ότι πλέον η πορεία των πραγμάτων είναι προδιαγεγραμμένη.