Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Διαμαντόπουλος ειπε πως θα πάρουμε τον παρακάτω
https://www.transfermarkt.gr/jeremy-sar ... ler/568005
και θα περάσει τον Ιβανουσεκ δεκάρι .
Επειδή δεν τον ακουσα ισχυεί?
Με την φυγή του Ντέλια αν δεν έρθει χαφ απο το πολύ πάνω ραφι και στοπερ καλο δεν εχουμε κανενα πλεονεκτημα.
https://www.transfermarkt.gr/jeremy-sar ... ler/568005
και θα περάσει τον Ιβανουσεκ δεκάρι .
Επειδή δεν τον ακουσα ισχυεί?
Με την φυγή του Ντέλια αν δεν έρθει χαφ απο το πολύ πάνω ραφι και στοπερ καλο δεν εχουμε κανενα πλεονεκτημα.
-
Δανεικός και αυτός έτσι;;
- These users thanked the author paokpantou for the post:
- Patron
-
Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- These users thanked the author TwoDoubles for the post:
- axaristos_4
- pagotatzis
Και θα βγει ο Κολκας δικαιωμένος που είχε πει δεν θα πάρουμε άλλον εξτρέμ όταν ανανεώσει ο Τάισον !
Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
- These users thanked the author Dillinger for the post (total 7):
- Nikodiai, chri5ti9, Azrael, Metagrafakias, axaristos_4, Blackgr4, MagdiTolba
-
Καλα κοψε κατι, ο κοσμος εχει παρει διάρκειας και σε πολυ χειροτερες καταστάσεις. Τωρα αν κάποιος νιώθει οτι τον κοροϊδεύουν, ειναι άλλο θέμα. Δεν περιμένει εσένα να τον ξυπνήσεις.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- These users thanked the author black death for the post (total 5):
- Unpsofable78, Hayate, Panx Romana, smoothcriminal1926, giaxxo
Και σκεφτομουν αυριο να παρω, να μου λειπει ομως η κοροιδια, εχει και αλλα τμηματα ο ΠΑΟΚ που τα εχουν περισσοτερη αναγκη τα χρηματα.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- These users thanked the author st4this for the post (total 3):
- chri5ti9, beyes4, axaristos_4
Σήμερα πιστεύω ότι ο Ιβάν χαιρέτισε οριστικά. Την φάση με το ελικόπτερο δεν μπορώ να κατανοήσω. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο απογοητευμένος στα χρόνια που έχει ο Σαββίδης την ομάδα
Δεν με έπιασες. Δε θα επεκταθώ. Επί της ουσίας συμφωνώ με όσα λες.George Best4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:08Καλά εντάξει...Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:54Όταν δω τον ισολογισμό με τα λοιπά λειτουργικά έξοδα θα σου πω.George Best4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
Ρε φίλε δεν είναι ώρα να γράφεις τέτοια σενάρια γιατί η οργή είναι μεγάλη και γίνεται μεγαλύτερη.
Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία?
Ήδη έχεις απαλλαγεί από συμβόλαια Πενία, Κοταρσκι, Όττο, Μπακαγιοκο, Κολλεϊ, Κουαλιατα, Σοαρες, Σαματα, Τισσουνταλι.
Ήδη έχεις πάρει 10 μύρια αυτό το καλοκαίρι από πωλήσεις Κοταρσκι,Πενία,Τισσουνταλι +1,5 από ποσοστό Αουγκούστο.
+ 22 μύρια από Τζίμα φέτος.
Προέρχεσαι από σεζόν με 18.000 διάρκειας + καλά έσοδα από Ευρώπη.
Δε βάζω καν στην εξίσωση τα περσινά έσοδα από Κουλιερακη Ευρώπη που δεν είδαμε τπτ από αυτά να δίνεται για μεταγραφές.
Μην αναφέρετε ότι τα ταμεία είναι άδεια γιατί πραγματικά η οργή μεγαλωνει
Με την λογική σου ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός, Άρης με τα λεφτά που έχουν ρίξει στην αγορά θα έπρεπε ήδη να έχουν χρεοκοπήσει.
Μου λες ότι η ομάδα για να συνεχίσει να υπάρχει και να είναι ανταγωνιστική πρέπει να κάνει πωλήσεις 40 μυρίων καθε χρόνο και να παίρνει ελεύθερους και δανεικούς?
Ότι χαρτί και να σου εμφανίσουν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Πολύ απλό.
Υ.Γ Α ξέχασα δώσαμε 1,1 για Γκουγκερασβιλι...
Ντροπή.. Εναμιση χρόνο τωρα μιλουσαν για αναπροσαρμογη συμβολαίου και τον αφησαν με ενα απο τα χαμηλοτερα.. Ετσι ωστε να ερθει η ωρα να πουν οτι ηθελε να φυγει. Ντροπη... δεν ειχα πει ποτε κακο λογο τοσα χρόνια για την ΠΑΕ και την ιδιοκτησια, αλλα αυτο που γινεται, αν τελικα ξεπουληθει ετσι ο Κωνσταντέλιας, ειναι πραγματικά ντροπη.
- These users thanked the author Stathis71 for the post (total 2):
- Montrealiotis, axaristos_4
- Dimitris_L4
Μονο σδνα κ 24 δν εβγαλαν οτι ο Ντελιας παει Γερμανια...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas
- loukas karadimos
Συγγνώμη, δεν κατηγορώ κανέναν απ όσους ανανεώσανε τα διαρκείας τους. Η αγνή αγάπη για την ομάδα είναι πάνω απ όλα και οι καιροί είναι δύσκολοιst4this έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:16Και σκεφτομουν αυριο να παρω, να μου λειπει ομως η κοροιδια, εχει και αλλα τμηματα ο ΠΑΟΚ που τα εχουν περισσοτερη αναγκη τα χρηματα.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
Προσωπικά σκεφτόμουν να πάρω , έχω πάει ήδη στο μπάσκετ αν και έχω να πάω παλατάκι 20 χρόνια
Για όλα τα άλλα θα περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις για να δω αν θα βάλω τα γάντια μου ή όχι
-
Πριν απο την σημερινή εξέλιξη, είχα αποφασίσει να δώσω οτι μου περισσεύει για ενα διάρκειας μετα απο χρόνια. Ε λοιπόν τώρα δεν μ πάει η καρδιά ρε γαμωτο. Το ξερω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και οχι πρόσωπολάτρες αλλά δεν ειναι μια απλή πώληση αυτο. Ειναι ενα χαστούκι. Μια επαναφορά στην μιζέρια. Μια πληγή που θα κάνει χρονια να κλείσει (αν ποτέ κλεισει)
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 4):
- paokkerkir, Stathis71, Blackgr4, MagdiTolba