Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από trouman »

ΥΓ Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως το μνημόνιο συνεργασίας της ΠΑΕ με τον ΑΣ, κάνει κάτι μυστήριες βόλτες. Βγήκε να πάρει αέρα; Κάνει την επανάστασή του; Δεν ξέρω τι να πω. Απλά δεν θέλω να πιστέψω αυτό που μου ψιθύρισε το πουλάκι, το κατατάσσω σε μία σειρά διαφόρων παρανοϊκών πραγμάτων που έρχονται στα αυτιά μου καθημερινά και το αφήνω προσωρινά. Ελπίζω να μη δικαιωθεί το πουλάκι.

Κόλκας
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Ο παντογνωστης Κολκας.

Το ιερο τοτεμ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

trouman έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 00:08 ΥΓ Ένα πουλάκι μου σφύριξε πως το μνημόνιο συνεργασίας της ΠΑΕ με τον ΑΣ, κάνει κάτι μυστήριες βόλτες. Βγήκε να πάρει αέρα; Κάνει την επανάστασή του; Δεν ξέρω τι να πω. Απλά δεν θέλω να πιστέψω αυτό που μου ψιθύρισε το πουλάκι, το κατατάσσω σε μία σειρά διαφόρων παρανοϊκών πραγμάτων που έρχονται στα αυτιά μου καθημερινά και το αφήνω προσωρινά. Ελπίζω να μη δικαιωθεί το πουλάκι.

Κόλκας
μια βδομαδα και παραταση στην απαντηση γιατι η δικηγορος του ΑΣ απουσιαζει ......εγω δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στο ΔΣ του ερασιτεχνη ,αυτο το τρυπημα εν αγνοια του Σαββιδη δειχνει σε μενα οτι ειναι ικανοι για ολα τα χειροτερα φυσικα.....αυτο το παιδι ο καλαφατης ειναι εδω Ελλαδα πηγε στο θιβετ να μονασει ? αγνοειται γενικως..... :lol: :lol:
βγαλανε και κοινη φοτο τρομαρα τους χαμογελαστει της ΠΑΕ ξυνισμενοι του ΑΣ ....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Pachanga έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 01:00 Ο παντογνωστης Κολκας.

Το ιερο τοτεμ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.
Ναι ο Κολκας φταιει. Το οτι ο ΑΣ κλαψουριζε οτι ο Σαββιδης του ειπε να βρει λεφτα και βρηκε σε 3 μερες την πισωπλατη μαχαιρια με τον Μυστακιδη ενω τωρα λεει οτι «καλη η προταση αλλα η νομικος ειναι σε διακοπες, τα λεμε σε 1 εβδομαδα» δεν ειναι καθόλου παραξενο
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
dragon, vasgias, Мир, eorptol1
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Καλησπέρα

Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια η ΠΑΕ, η ΚΑΕ κτλ.
Ειδικά για εμένα που ζω στην Αθήνα, το βλέπω σαν την ελάχιστη συνδρομή προς τον σύλλογο για να προχωράει και να προοδεύει.

Όσες φορές όμως το σκέφτηκα να το κάνω κολλούσα λίγο και το θέμα ήταν πάντα η επικοινωνία και η οργάνωση του ΑΣ. Δηλαδή ποια είναι τα ετήσια στοιχεία, πώς διασφαλίζουμε την σωστή χρήση των χρημάτων, ποια είναι τα μπάτζετ των τμημάτων κτλ. Ή να βγει κάποιος υπεύθυνος και να ενημερώσει ξεκάθαρα και με οργάνωση.
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αναλυτικά και να μπορεί να μας παρουσιάσει σύντομα την διαδικασία και την χρήση των συνδρομών? Καθώς και στατιστικά στοιχεία?
Να φανεί ότι λειτουργεί με οργάνωση και με συνέπεια ο ΑΣ και προχωρά σε σωστή διαχείριση των πόρων. Κι αντίστοιχα να γίνει η επικοινωνία που θα μαζέψει περισσότερο κόσμο.

Να διευκρινίσω πως το συγκεκριμένο ποστ δεν έχει να κάνει ΚΑΘΟΛΟΥ με το καυτό θέμα του γηπέδου και είναι μια γενικότερη απορία που πάντα ήθελα να θέσω και τώρα βρήκα την ευκαιρία.

Ευχαριστώ
These users thanked the author Gangster for the post (total 3):
Kabamaru11, Equalizer, WeWillRockYou
trf_traveller

Δημοσίευση από trf_traveller »

Δυστυχώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω στον ερασιτέχνη. Θέλει πολύ δουλειά, ίσως και αλλαγή στελεχών για να αποκτήσει μια σωστή οργάνωση η συνολική λειτουργία. Η συνδρομή είναι σχετικά φθηνή , στα 36 ευρώ, αλλά η επικοινωνία είναι μηδαμινή. Είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος από το 2021 και ούτε ένα mail ότι έγινα μέλος δεν μου έστειλαν. Μόνος μου κάνω πάγια εντολή στην τράπεζα να στέλνω το ποσό κάθε χρόνο. Μπορώ να γράψω και άλλα, αλλά θα κουράσω. Η κάρτα φιλάθλου πχ είναι το 1ο βήμα από τα 5 βασικά που έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουμε κάνει.
These users thanked the author trf_traveller for the post (total 2):
Equalizer, WeWillRockYou
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Μακάρι να γίνει κάτι σε αυτό το θέμα που θα εμπνεύσει πρώτα τον κόσμο και θα τον πείσει να συμμετάσχει ενεργά γιατί μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ πάντως, θα περιμένω να ενημερωθώ για την ολοκληρωμένη πρόταση Μυστακίδη.
Η πρόταση Ιβάν δεν με καλύπτει ως προς το οικονομικό σκέλος, διότι μου φαίνεται ότι απλώς περιμένει να κερδίσει χρόνο,
χωρίς οικονομικές εγγυήσεις.

Χρειάζεται εγγυημένη χρηματοδότηση για το γήπεδο.

Να δούμε όχι μόνο ποιός θέλει, αλλά ποιός μπορεί.

Τα λεφτά στο τραπέζι, όποιος θέλει να κάνει γήπεδο.
These users thanked the author Special 4 for the post:
axaristos_4
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

καθε ερασιτεχνης μπορει με το 10% των αε που εχει υπο την σκεπη του(καε και παε) να καλει δς των εταιριων,αν νιωθετε λιγο ΠΑΟΚ σημερα το βραδυ μετα την πωληση-ξεφτιλα εχετε καθε δικαιωμα να καλεσετε ολο το συμβουλιο της παε(δεν εμειναν και πολλοι) να δωσουν εξηγησεις για ολα αυτα που γινονται.

εσεις ειστε οι θεματοφυλακες του συλλογου
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Τελικα μηπως καλυτερα που.. πηγε διακοπες η νομικος του ΑΣ; …
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αν δεν πάρει εγγυητική με κεφαλαία ο ΑΣ ν μην υπογράψει τίποτα, γνώμη μου.
These users thanked the author Leonardo10 for the post (total 3):
Nikodiai, axaristos_4, Special 4
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Προστατεψτε την ομαδα μεχρι να καταλαβει και ο τελευταιος
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μετά και το σημερινό ξεπούλημα,ο Α.Σ. πρέπει να μην κάνει δεκτό το μνημόνιο της παε για τη νέα Τούμπα.Πλεον είναι μονόδρομος.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Όλοι μέλη στον ΑΣ να προστατέψουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Nikodiai
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο ΑΣ πλεον οτι και να κανει κραξιμο θα φαει. Ειναι αδιανοητο πως τα καταφεραν ΟΛΟΙ τους και τα καναν τοσο πουτανα. Απο ιδιοκτητες και προεδρους μεχρι υπαλληλους και αρδ.

Σειρα να γινοταν στο νετφλιξ θα λεγαμε οτι το παραχεσαν οι σεναριογραφοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”