77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Του έγινε ερώτηση αν θα μείνει και αποχώρησε χαμογελώντας.Τι γίνεται με αυτόν;Μένει ή φεύγει;
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Θέλω να βρεις τον παλιό καλό εαυτό σου.
Για να ξεκλειδώνει παιχνίδια, είτε με ασίστ, είτε με γκολ.
Κ τακτικά βοηθά λίγο το μπακ σου κ συννενοησου καλύτερα.
Σήμερα τα πήγες καλά κι όχι μόνο με την Γκολάρα που έβαλες.
Για να ξεκλειδώνει παιχνίδια, είτε με ασίστ, είτε με γκολ.
Κ τακτικά βοηθά λίγο το μπακ σου κ συννενοησου καλύτερα.
Σήμερα τα πήγες καλά κι όχι μόνο με την Γκολάρα που έβαλες.
-
ΓΚΟΛΑΡΑ. Και το κάνεις να φαίνεται εύκολο. Παικτούρα μου . (μην κρίνετε ο καθένας έχει τις αδυναμίες του)
-
Εγώ τον πάω πολύ και σε αντίθεση με αρκετούς βάσει όσων έχουν γραφτεί τον θεωρώ πολύ σημαντικό για την ομάδα.
Έχει χαρακτηριστικά που παίζει να μην έχει κανείς άλλος, με σημαντικότερο το φαρμακερό πόδι που μας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στα στημένα και οχι μόνο. Επίσης η ταχύτητα σε ανοιχτό γήπεδο σημαντικότατο προσόν...
Προφανώς ισχύουν τα αρνητικά που έχουν αναφερθεί πολλάκις, ότι υστερεί τακτικά και σε δύναμη, ενώ και πνευματικά ώρες ώρες είναι άλλου...
Σε κάθε περίπτωση προσωπικά τον πιστεύω και μακάρι φέτος να είναι διπλός σε γκολ και ασσίστ...
Έχει χαρακτηριστικά που παίζει να μην έχει κανείς άλλος, με σημαντικότερο το φαρμακερό πόδι που μας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στα στημένα και οχι μόνο. Επίσης η ταχύτητα σε ανοιχτό γήπεδο σημαντικότατο προσόν...
Προφανώς ισχύουν τα αρνητικά που έχουν αναφερθεί πολλάκις, ότι υστερεί τακτικά και σε δύναμη, ενώ και πνευματικά ώρες ώρες είναι άλλου...
Σε κάθε περίπτωση προσωπικά τον πιστεύω και μακάρι φέτος να είναι διπλός σε γκολ και ασσίστ...