Αδερφέ ξέρεις ότι σ’ πάω φουλ και συμμετέχω στα κουίζ σου αλλά αν θες να αποδείξεις την αξία σου πες χαφ να δω τι ψάρια πιάνειςprist64 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:42ναι αλλά ποσα ονοματα βγηκαν εδωDamoN έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:37 Το είπε ναι …
Διόρθωσε μόνος του τον εαυτό του .
Αν δεν εννοούσε αυτόν δεν είχε νόημα να το κάνει
Απλά νομίζω ότι ο πριστ είναι παπάς κανονικός και μας λέει τους καμένους και μετά λέει ότι κάηκαν πριν μαθευτεί .
Γουιν γουιν παίζει ο π&&στης
και τα βγαλανε οι επαγγελματιες 2-3 μερες αργοτερα?
να το πω κι αλλοιως,ποσοι χρησμοι δεν βγηκανε?
τεσπα,θα κανω instagram να τα βαζω εκει,να βγαζω και κανα φραγκο
![]()
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ίσως να μην το έθεσα σωστά. Εννοώ βερους Ιταλούς. Αυτός δεν είναι Ιταλός αλλά είναι ιταλοαναθρεμμενος.DamoN έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:16Ελα ρε παιχταρα μου γιατί ;nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:02 Κάτι με κολλάει σε όσους έρχονται από Ιταλία.
Βέβαια αυτός είναι Πορτογάλος. Θα έχει αναλάβει ο Αντρέ.
Δεν τον έχω καθόλου σαν εικόνα.
Κάποιος που τον ξέρει να μας πει δύο πράγματα;;
Παπά μου.... επιβεβαιώνεται ο Κόλκας ότι το χαφ έκλεισε;
Μούσλι, Κουρτιτς , φονσεκα,ζαλαγιετα …
Σαν κάτι να παθαίνουν όταν βγαίνουν εκτός χώρας. Τους βαράει η νοσταλγία; Δεν ξέρω
- pagotatzis
Damon νομίζω έδωσε κουίζ και μάλλον είναι τα χαφ από την union berlin Κραλ ,Μπένες αμφότεροι Σλοβάκοι !
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- DamoN
Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
Τον μοτα δλδ γιατί τον είπε.
Πίεση θέλει ή υπομονή μας τελειωσε
μιας και στους επιθετικούς δείχνει να είμαστε άτυχοι ή έχουμε λάθος προσέγγιση μιας και οι επιλογές προδίδουν μια σύγχυση στο τι ζητάμε ας παμε για 2 καλούς χαφ ωστε να έχουμε έλεγχο του παιχνιδιού και τα γκολ θα μπουν.
Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε εναν απο τους δυο επιθετικούς απο Ιταλία θα διαλεγα Σεντιρα, είναι τουλάχιστο γρήγορος.
και οι τρείς χαφ που ακουστηκαν ειναι πολύ καλοί αν κλεισει ο Κραλ θα έχουμε έλεγχο όλων παιχνιδιών και θα ειναι τρελη αναβάθμιση.
Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε εναν απο τους δυο επιθετικούς απο Ιταλία θα διαλεγα Σεντιρα, είναι τουλάχιστο γρήγορος.
και οι τρείς χαφ που ακουστηκαν ειναι πολύ καλοί αν κλεισει ο Κραλ θα έχουμε έλεγχο όλων παιχνιδιών και θα ειναι τρελη αναβάθμιση.
- smoothcriminal1926
Ρε μπραδερ δεν έχει να σου αποδείξει τίποτα. Όαση ειναι ο αδερφός prist. Ποια υπομονή τελείωσε; Με κάτι άλλους εδώ μέσα δηλαδη τι πρέπει να γίνει με την υπομονή.; Όποτε θέλει, ξέρει και μπορεί ας γράφει να γίνεται και λίγο ωραίο μουχαμπέντι εδω μέσα. Οι καλύτερες σελίδες να διαβάζεις ειναι αυτές σχετικά με τα κουιζ του.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 5):
- DikefalosNisiotis, emic, Dimpatra, thios4, TylerDurden
Χαβαλέ λογικά κάνει δεν πιστεύω να το γράφει σοβαράsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:56 Ρε μπραδερ δεν έχει να σου αποδείξει τίποτα. Όαση ειναι ο αδερφός prist. Ποια υπομονή τελείωσε; Με κάτι άλλους εδώ μέσα δηλαδη τι πρέπει να γίνει με την υπομονή.; Όποτε θέλει, ξέρει και μπορεί ας γράφει να γίνεται και λίγο ωραίο μουχαμπέντι εδω μέσα. Οι καλύτερες σελίδες να διαβάζεις ειναι αυτές σχετικά με τα κουιζ του.
- These users thanked the author Fireman 4 for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, smoothcriminal1926
- smoothcriminal1926
Μαι μπαντ τότε
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Fireman 4
- FreeWatcher
Όσο περνάει ο καιρός κ βγαίνουν ονόματα τόσο πιο πολύ γλυκοκοιτάζω Ακπομ 

ρε Δαιμονα,τρια (3)ονοματα σου εδωσα πριν λιγες μερεςDamoN έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:53 Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
τι άλλο να κανω,να δωσω τα λεφτα που θελουν,ή το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψουν?
περιμενε σε λιγο θα αρχισουν να τα γραφουν
μακαρι βεβαια να υπαρχει,που σιγουρα θα υπαρχει
και αλλη περιπτωση που ειναι καλυτερη και να ερθει γρηγορα
γιατι το κενο στα χαφ βγαζει ματι
- These users thanked the author prist64 for the post (total 9):
- DamoN, emic, Blackgr4, TTheo1971, ΑποστόληςΑ, Budas73, Logistis, thios4, DikefalosNisiotis
κι αλλος τον γλυκοκοιταζει αλλά ειναι πολλα τα λεφταFreeWatcher έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02 Όσο περνάει ο καιρός κ βγαίνουν ονόματα τόσο πιο πολύ γλυκοκοιτάζω Ακπομ![]()
- These users thanked the author prist64 for the post (total 3):
- DamoN, leftosss4, FreeWatcher
Χαβαλέ κάνω ρε μλκες γιατί μετά θα αρχίσουν οι άλλοι τους ισολογισμούς , μια χαρά είναι σήμερα , είδαμε και ΠΑΟΚΑΡΑ
Ακπομ με κλειστά τα μάτια. Ταιριάζει γάντι σε αυτό που παίζουμε, με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα στην πίσω ζώνη απο τον φορ σε σχέση με το 2022
Επειδη δε θα ρθει ο ΜοταDamoN έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:53 Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
-
Εγώ θέλω Ακπομ αν δεν μπορούν Ρουιθ και Κραλ αν δε θέλει ο Σοταρντ να έρθει.
Στο φιναλε αν έχουμε φάει τόσα άκυρα ας πάμε κατά Λουντογκορετς μεριά να πάρουμε Πιοτροφσκι και Ντουα..
Στο φιναλε αν έχουμε φάει τόσα άκυρα ας πάμε κατά Λουντογκορετς μεριά να πάρουμε Πιοτροφσκι και Ντουα..
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- DikefalosNisiotis