Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
-
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Για το πρώτο επίσημο θα πόνταρα στο Παβλένκα, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κένυ, Μεϊτέ, Καμαρά, Ντέλιας, Τάισον, Ζίβκο και Τσάλοφ.
Αλλαγές Οζντόεφ, Ντέσπο, Ιβανούσετς, Πέλκας, + κάποιο φούλ μπακ.
Αν ήταν στο χέρι μου θα δοκίμαζα Μύθου αντί για Τσάλοφ, αλλά δύσκολα θα βάλει τον μικρό ο Λουτσέσκου.
Αλλαγές Οζντόεφ, Ντέσπο, Ιβανούσετς, Πέλκας, + κάποιο φούλ μπακ.
Αν ήταν στο χέρι μου θα δοκίμαζα Μύθου αντί για Τσάλοφ, αλλά δύσκολα θα βάλει τον μικρό ο Λουτσέσκου.
- These users thanked the author PaokFiesta for the post:
- DamoN
Μπορεί και Λοβρεν αντί για μιχαηλιδη
- These users thanked the author DamoN for the post:
- PaokFiesta
Εγω πονταρω σε Πελκα Ντελια μαζι να αλλαζουν στο δεκα και αριστερα.
Έλπιζε...Sera4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:57 Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.
Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.
Δεν είμαστε στο 1990, οι προετοιμασίες εχουν αλλάξει και δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς που εξυπηρετούσαν παλιά.
Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει χάσει πάρα πολλές προκρίσεις και λεφτά λόγω της καλοκαιρινής της εικόνας.
-
Οι καλύτεροι από τους μικρούς είναι φανερά οι ΜΠΑΛΝΤΕ και ΧΑΤΣΙΔΗΣ .. αλλά έλα που η εξάδα είναι συμπληρωμένη και έχεις και τον ερμο τον Σορετιρε έβδομο…
Δύσκολη η εξίσωση. Αλλά τα δύο παιδιά αυτά παίζουν με κλειστά μάτια.
Ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ σήμερα μου έβγαλε τα μάτια στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε. Σωστές αποφάσεις, κίνηση σε σωστούς χώρους, δύο τετ α τετ που από ατυχία δεν σκόραρε. Ειδικά στην πρώτη φάση κάνει κοντρόλ με το αριστερό και άμεσο πλασάρισμα με το δεξί. Εγώ θα δοκίμαζα Χατσιδη φορ και Σορετιρε χαφ.
Μήπως και κέρδιζα παίκτες.
Δύσκολη η εξίσωση. Αλλά τα δύο παιδιά αυτά παίζουν με κλειστά μάτια.
Ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ σήμερα μου έβγαλε τα μάτια στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε. Σωστές αποφάσεις, κίνηση σε σωστούς χώρους, δύο τετ α τετ που από ατυχία δεν σκόραρε. Ειδικά στην πρώτη φάση κάνει κοντρόλ με το αριστερό και άμεσο πλασάρισμα με το δεξί. Εγώ θα δοκίμαζα Χατσιδη φορ και Σορετιρε χαφ.
Μήπως και κέρδιζα παίκτες.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- PaokFiesta
-
Γενικά φαίνεται καλή η φετινή φουρνιά των μικρών. Μύθου - Μπαταούλας λογικά θα βρουν χώρο στο ρόστερ σαν 3ο φορ και 5ο σέντερ μπακ αντίστοιχα. Η σπαζοκεφαλιά όπως λέει ο φίλος είναι πώς θα χωρέσουν Χατσίδης και Μπαλντέ, που έχουν δείξει ότι έχουν καλά χαρακτηριστικά και μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Θα πόνταρα σε παραμονή τους στο ρόστερ, αλλά ανησυχώ πως δεν θα πάρουν αρκετές ευκαιρίες στην τόσο γεμάτη μεσοεπιθετική γραμμή. Για το κύπελλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ο Μοναστηρλής, λύνοντας και την σπαζοκεφαλιά του κανονισμού.
παρασυρμένος από τα φιλικά θα πω ότι ενώ έχουμε 2 μέτριες 11άδες, δεν έχουμε μια καλή.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ανοίξτε τα τοπικ των παιδιών, στη μεγάλη ομαδα.
Ενθαρρυντικα Στοιχεία οι Μυθου Χατσιδη κ Μπαλντε
Θετικός κ ο Μπαταουλας, θέλει δουλειά κ ειδικά ψυχολογία, γιατί η θέση του Στόπερ, είναι δύσκολη, με ένα λάθος τον έχουμε φάει, ενω των άλλων 3 δεν έγινε κ κάτι. ι
Ενθαρρυντικα Στοιχεία οι Μυθου Χατσιδη κ Μπαλντε
Θετικός κ ο Μπαταουλας, θέλει δουλειά κ ειδικά ψυχολογία, γιατί η θέση του Στόπερ, είναι δύσκολη, με ένα λάθος τον έχουμε φάει, ενω των άλλων 3 δεν έγινε κ κάτι. ι
Μάλλον γιατί δεν παίζουν όλοι οι καλοί μαζιABOLEYTOI έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:35 παρασυρμένος από τα φιλικά θα πω ότι ενώ έχουμε 2 μέτριες 11άδες, δεν έχουμε μια καλή.
- These users thanked the author DamoN for the post:
- ΑποστόληςΑ
και ποιοι είναι οι καλοί μεταξύ Τάισον και Ντεσπότοφ
μεταξύ Λόβρεν και Μιχαηλίδη
μεταξύ Καμαρά και Οζντόεφ
μεταξύ Σάστρε και Κέννυ
μεταξύ....
- ΑποστόληςΑ
Camara, Lovren και Ντέλιας είναι 11αδάτοι. Πιθανόν σε λίγο και ο Ivanusec.
ΠαβλενκαABOLEYTOI έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:52και ποιοι είναι οι καλοί μεταξύ Τάισον και Ντεσπότοφ
μεταξύ Λόβρεν και Μιχαηλίδη
μεταξύ Καμαρά και Οζντόεφ
μεταξύ Σάστρε και Κέννυ
μεταξύ....
Κεννυ
Κεντζιορα
Λοβρεν μέχρι να πάρουμε παιχταρα
Μπαμπα
Μειτε
Μαντυ μέχρι να πάρουμε παιχταρα
Ζιβκοβιτς
Ντελιας