Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχουμε φάει 2 γκολ στο 4ο 90λεπτο, ενώ δεν έχουμε βάλει κανένα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ισχύει για πέμπτο χαφ καλος θα είναι ...Ξενίζει λίγο ότι είναι λίγο πιο μεγάλος αλλά ποτέ δε ξέρεις πότε μπορεί να κάνει ξεπεταγμα κάποιος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δώσε πάσα ρε Ντέλια! Πόσους θα περάσεις;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ολους
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Και ο Χατσίδης πάντως στα δύο φιλικά που έπαιξε έδειξε καλά πράγματα, καλό διασκελισμό καλές αποφάσεις, καλές επαφές. Δηλαδή από τον σορετιρε είναι κάτι κλάσεις ανώτερος, αλλά δεν παίζουν ίδια θέση.
Αν όχι φέτος, του χρόνου μπορεί να είναι πίσω από τον Αντριγια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Στο τέταρτο μπερδεύτηκε η ομάδα με τις αλλαγές. Η αλλαγή Μειτέ με Τσοπούρ μας χάλασε στο κέντρο. Λογικό αυτό.

Στο γκόλ του Απολλωνα γλιστράει ο σόφτ Τσάλοφ και ο παίκτης του σκοράρει. Γενικά ο Τσάλοφ δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ σόφτ, δεν κάνει για βασικός.

Δεν ξέρω γιατί βγήκε ο Χατσίδης, ήταν μιά κλάση πάνω από τους άλλους. Λυπάμαι που δεν λέγεται Χατσιτς ή Χατσίνιο γιατί δεν τον βλέπω να παίζει με τον συγκεκριμένο προπονητή. Επιμένω οτι τους πιτσιρικάδες πιστεύω τους έχει μόνο για προπονήσεις.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
ReignMan
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:16 Ελπίζω να μη μείνουν έξω Μπαλντε ή Χατσιδης για να πάρει ευκαιρία αυτός ο αναλατος ο Σορετιρε
Το κακό είναι πως μάλλον θα μείνουν έξω όχι εξαιτίας του Shoretire αλλά της ανανέωσης Taison.
Με το που βγαίνει ζωγραφίζει η ομάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Κι εμένα μου άρεσε ο Χατσίδης, άσχετα αν έχασε δύο ευκαιρίες. Τον Chalov δεν μπορώ να τον βλέπω καθόλου. Η υπομονή μου με τον παίκτη αυτόν δεν υφίσταται.
Από αυτόν που περίμενα πολλά περισσότερα είναι ο Shoretire.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
vasgias
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

boogeyman77 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:36
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:16 Ελπίζω να μη μείνουν έξω Μπαλντε ή Χατσιδης για να πάρει ευκαιρία αυτός ο αναλατος ο Σορετιρε
Το κακό είναι πως μάλλον θα μείνουν έξω όχι εξαιτίας του Shoretire αλλά της ανανέωσης Taison.
Με το που βγαίνει ζωγραφίζει η ομάδα
Οχι ότι μπήκαν μέσα Κεντζιορα, Καμαρα,Τάισον Μπαμπα επιτέλους με όρεξη και τσούλησε λίγο η μπάλα αλλά επειδή δεν έπαιζε ο Τάισον παίξαμε καλά.
Έβγαλαν και οι Κύπριοι τους δικούς τους καλούς αλλά ο Τάισον φταίει
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Σορετιρε μάλλον το χάσε το τρένο.
Τσοπουρογλου προσωπικό δε μ άρεσε
Το 1ο 60λεπτο πονοματος
Απ όταν μπήκε Ντελιας έστρωσε το ματς
These users thanked the author don PAOK for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Επίσης Μ᾽άρεσε ο Κένι. Επίσης ο Σάστρε είχε καλή παρουσία αν και αμυντικά έχει σοβαρά θέματα στο ένας με έναν.

Ο Τέιλορ δεν ξέρω να θα φάει την θέση του Μπάμπα. Καλός είναι πάντως.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχοντας τρία παιχνίδια δει κάποια πρώτα συμπεράσματα:
Ο Κεννυ είναι καλός ταχυδυναμικος μπακ αλλά σίγουρα του λείπει η ποιότητα του Οττο και μάλιστα στο κομμάτι του build up. Θα ήταν τρομερή αναβάθμιση αν ερχόταν στη θέση του Σαστρε και όχι του Οττο. Προς το παρόν αν και κερδίζουμε σε ένταση χάνουμε στο build up.
Αριστερά έχει γίνει σίγουρα αναβάθμιση και αυτό θα φανεί στο τι Μπαμπά θα δούμε. Ο Τειλορ είναι παίκτης ποιοτικός.
Φανερά χρειαζόμαστε Σέντερ μπακ και μάλιστα που να ξέρει μπάλα καθώς ο Μπαταούλας δεν φαίνεται έτοιμος για τετράδα αλλά ως συμπληρωματικός στην πεντάδα.
Στα χαφ χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα χαφ μην πω δύο με τρεξίματα. Ο ένας θα πρέπει να έχει ποιότητα ώστε να προωθεί το παιχνίδι, δηλαδή καλή πρώτη επαφή και γρήγορη περιστροφή.
Στα φορ ο Μύθου μπορεί να σταθεί σαν τρίτος αλλά σίγουρα δεν είναι έτοιμος για δεύτερος. Για τον Τσαλοφ έχω καταλήξει ότι θα ήταν πολύ πολύ καλύτερος σαν δεύτερος επιθετικός σε δυάδα αλλά δυστυχώς παίζουμε με έναν. Οπωσδήποτε φορ που να κάνει διαφορά.
Αφήνω στο τέλος τη μεσοεπιθετική γραμμή. Εκεί υπάρχει συνωστισμός και δυστυχώς οι παίκτες που δείχνουν έτοιμοι δηλαδή ΧΑΤΣΙΔΗΣ και Μπαλντε πέφτουν πάνω σε πλειάδα ποιοτικών παικτών. Ακόμη και ο Σορετιρε που εγώ θα τον δοκίμαζα και στα χαφ. Θεωρώ το έχει.
Υ.Γ. Ο Ντελιας δεν βλέπει κανέναν. Ανανεωστε τον επιτέλους.
Τελικά καλώς από αριστερά και ο Ντεσποντοφ…
icue

Δημοσίευση από icue »

Απο τους μικρους κανω προβλεψη οτι θα μεινει ο Μπαλντε και οι Μυθου με Μπαταουλα υπο προυποθεσεις.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δίπλα στον Ντελια όλοι καλοί φαίνονται. Κ προφανώς όχι γιατί ο ίδιος ειναι κακος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.

Από εκεί και πέρα ας κοιτάξουμε να φέρουμε 2 χαφ στο τέλος (1 άμεσα, ένα κερασάκι στο τελος), ελπίζω να μην πληρώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στον Οζντοεφ.

Μου λείπει απίστευτα πολύ ένας παίχτης σαν τον Τσιμιροτ, νομίζω ότι πρέπει να δουλευτεί μια τέτοιου τύπου περίπτωση.
These users thanked the author Sera4 for the post:
iremidynami 4+
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”