Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Developer4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Developer4 »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:02
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:58
Unpsofable78 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:53

Εδώ στο φόρουμ πάντως, όσο ο Κεντιρα ήταν προ των πυλών κάποιοι έδιναν μάχη να "αποδείξουν" πόσο μεγάλο παλτό είναι.

Μόλις έγραψε ο prist για DM (Danny Mota) ξαφνικά έγινε ο Μότα μεγαλύτερο παλτό και όλοι προτιμούν Κεντιρα από τους δύο. Μιλάμε για παράνοια :opaokara:

Κι εγώ ρωτάω
Για ποιόν παίκτη από όσους ακούστηκαν δεν βρέθηκαν κάποιοι να πουν αρνητικά πράγματα; Ακόμη και για Μοπαι!!!!!!! για Γιάνσεν, για Ντουκς. :D
Ποιοι προτιμούν τον Κέντιρα? Δηλαδή εσεις που και τον Πασσά να φέρουν δε θα έχετε πρόβλημα είστε πιο λογικοί?
Αδερφέ για το ποιοι δεν ήθελαν Κεντιρα και μόλις ακούστηκε ο Μότα είπαν ότι προτιμούν τον πρώτο, μπορείς να κάνεις μία αναδρομή στις προηγούμενες σελίδες.Εγώ γενικά μίλησα.

Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι, όντας μάλιστα απόλυτοι, θεωρείτε τον Κεντιρα παλτό και μας αμπαλους που τρώνε σανό, απλά θα πρότεινα να μην είστε τόσο απόλυτοι.
Αδερφέ μπορείς να παίξεις πρώτο σκόρερ Τσεντίρα-Σεντίρα αν με το καλό έρθει, όπως τότε που έλεγες ότι θα παίξεις πρώτο σκόρερ με το κεφάλι τον Αλί που ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής!!!

Άσε εμάς που είμαστε απόλυτοι να μας ζώνουν τα φίδια για την παραγωγή μπροστά...
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Εδώ στο φόρουμ πάντως, όσο ο Κεντιρα ήταν προ των πυλών κάποιοι έδιναν μάχη να "αποδείξουν" πόσο μεγάλο παλτό είναι.

Μόλις έγραψε ο prist για DM (Danny Mota) ξαφνικά έγινε ο Μότα μεγαλύτερο παλτό και όλοι προτιμούν Κεντιρα από τους δύο. Μιλάμε για παράνοια :opaokara:

Κι εγώ ρωτάω
Για ποιόν παίκτη από όσους ακούστηκαν δεν βρέθηκαν κάποιοι να πουν αρνητικά πράγματα; Ακόμη και για Μοπαι!!!!!!! για Γιάνσεν, για Ντουκς. :D
Ποιοι προτιμούν τον Κέντιρα? Δηλαδή εσεις που και τον Πασσά να φέρουν δε θα έχετε πρόβλημα είστε πιο λογικοί?
Αδερφέ για το ποιοι δεν ήθελαν Κεντιρα και μόλις ακούστηκε ο Μότα είπαν ότι προτιμούν τον πρώτο, μπορείς να κάνεις μία αναδρομή στις προηγούμενες σελίδες.Εγώ γενικά μίλησα.

Τώρα αν εσύ και κάποιοι άλλοι, όντας μάλιστα απόλυτοι, θεωρείτε τον Κεντιρα παλτό και μας αμπαλους που τρώνε σανό, απλά θα πρότεινα να μην είστε τόσο απόλυτοι.
Εγώ δεν είπα για αμπαλους, είπα ότι οποιονδήποτε και να φέρει θα βρείτε κάτι να το δικαιολογήσετε. Σας φαίνεται λογικό ότι κάναμε πρόταση 2.2 στον Μοπέ, μας έριξε άκυρο και πήγαμε στον Κεντιρα. Σαν να λέμε ότι φάγαμε άκυρο απ' τον Κενι και πήγαμε στον Τσαπρα για βασικό
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

JohnDag έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:03
Hayate έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:49 Και ο Μοτα και ο Κεντιρα παικταραδες είναι....Ας έρθουν και οι δύο....

Κι εγώ ρωτάω
Εεεε, δεν γκρίνιαξε κανένας για Ιβανούσετς και η συντριπτική πλειοψηφία είδε με θετικό μάτι Κέννυ και Τέιλορ.

Και εν πάσει περιπτώση αν κάποιος γκρίνιαξε για όλους αυτούς και γενικά του βρωμάνε οι πάντες, για μένα η άποψη του έχει μηδενική σημασία γιατί δείχνει ότι είναι προκατειλημμένος.

Απλά το ίδιο μηδενική σημασία έχει και η άποψη αυτού που όποιος και να ακουστεί για τον ΠΑΟΚ τον βλέπει παικταρά 8-)
Έλα τώρα. Άδεια χρονιά πέρσι ο Ιβανουσετς, τραυματισμους κτλπ
Μην πω για Κενι.

Όσο για μένα; Δεν έχω για όλους όσους ακούστηκαν θετική άποψη.
Εγώ δεν κάθομαι να γράφω όμως τα αρνητικά που βλέπω σε κάθε περίπτωση και να σπάω τα @@ του φόρουμ. Το ότι δεν έγραψα αρνητικά πράγματα για κάποιους παίκτες δεν σημαίνει ότι με ενθουσίασαν.

Και παρότι ακούστηκαν θεωρητικά πολύ καλύτερα ονόματα, θεωρούσα ως καλύτερη περίπτωση τον Μοχαμεντ της Ναντ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Developer4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:06

Αδερφέ μπορείς να παίξεις πρώτο σκόρερ Τσεντίρα-Σεντίρα αν με το καλό έρθει, όπως τότε που έλεγες ότι θα παίξεις πρώτο σκόρερ με το κεφάλι τον Αλί που ήταν και πολύ καλός ποδοσφαιριστής!!!

Άσε εμάς που είμαστε απόλυτοι να μας ζώνουν τα φίδια για την παραγωγή μπροστά...
Και ο Τσωχος (ο δημοσιογράφος) έλεγε ότι θα έχει 20+ γκολ. Αυτό τι αποδεικνύει; Ότι εσύ είσαι μεγαλύτερος γνώστης και ο Τσωχος ή εγώ αμπαλος επειδή πέσαμε έξω;

Αντε μην ψάξουμε τι έχετε πει κι εσείς κατά καιρούς.

ΥΓ:Ετοιμότητα τα 13χρονα για ντου στο insta του Μότα αυτή την φορά;
Το υγ δεν πάει σε εσένα ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Casual

Δημοσίευση από Casual »

VfB v2 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 17:00
Casual έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:50
Λες να μη διαβάζουμε τί γράφουμε; Λέω ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι όσοι κοιτάμε στα ίδια λεφτά. Ούτε ότι όλοι όσοι έχουν τα στοιχεία που κοιτάμε πρέπει να έχουν κασέ 2+.
Πρώτον γιατί επικοινωνισες εξαρχής οτι θας για παίχτη ποιοτικό και απο το πάνω ράφι, και δεύτερων και κυριότερων γιατί παίχτες με κάσε 2+ τείνουν να έχουν και άλλα καλά χαρακτηριστικά πέρα απο αυτά που ψάχνεις. Για αυτούς τους δύο λόγους ειναι και παρα είναι απαραίτητο να ειναι στα ίδια λεφτά οι εναλλακτικές.
Θεωρώ ότι αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να κλείσουμε αυτούς που έχουμε για πρώτη επιλογή, και μπορούμε να φέρουμε κάποιον που ταιριάζει με λιγότερα χρήματα, είτε είναι ο κεντιρα ή άλλος, είναι καλύτερα να κάνουμε αυτό, παρά να πάρουμε κάποιον με μόνο κριτήριο να έχει κασέ 2εκ.

Προφανώς και ΜΑΚΆΡΙ να βρεθεί καλύτερος, ο καλύτερος πιθανός, όμως στο τέλος της ημέρας η καλύτερη λύση είναι αυτός που θα κριθεί ότι κάνει την δουλειά του προπονητή καλύτερη.

Νομίζω ότι φλερτάρω με το off topic οπότε αυτά ήταν όσα είχα να μω
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Προφανώς και καλύτερη λύση ο Mota.

Κάτι πιο εκλεκτό;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

@ Jonny δεν γκρίνιαξε κανένας για τον Ιβανουσετς γιατί ήταν έξτρα κίνηση. Δεν γκρίνιαξε ο κόσμος για τα μπακ γιατί εξαρχής ήταν οι πρώτοι στόχοι.

Γκρινιάζει για τα φορ (κακώς κατ' εμέ) γιατί δεν μπορεί να φιλτράρει τις φήμες. Ποιους μπορούμε δηλαδή να πάρουμε και ποιούς όχι. Οταν βάζεις στόχους μεγαλεπήβολους αναγκαστικά και αυξάνονται οι φιλοδοξίες από το πόπολο.
Εγώ προσωπικά γελούσα όταν έγραφαν για παίκτες που κόστιζαν 5-6 μύρια και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε οικονομικά.

Απεναντίας ήμουν από τους ελάχιστους που χάρηκα για τον Τσεντίρα (χωρίς να σημαίνει ότι είναι και κανένας παικταράς) γιατί είδα ότι επιτέλους άφησαν τα μεγάλα λόγια και προχωράνε για κανονικούς επιθετικούς. Και ελπίζω η μεταγραφή του να προχωρήσει.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:47
NikLiverpool έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:43 Κοίτα μπορεί να ισχύει και αυτό με την λογική ότι δίνω 2 εκατομμύρια σε ελεύθερο. Αν υπάρχει και ομάδα στην μέση το budget είναι 2 οποτε μοιράζονται μεταξύ παίκτη και ομάδας...Αλλά δεν πάω πάνω απο 2.
Μπέρδεμα η φάση.
Οκ το ξεσκισες :lol:
Τι να πω ρε φίλε, έχω χάσει την μπάλλα :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιναι τραγικο αυτο που εχει γινει με τα χαφ. Και αλλες χρονιες ελειπε παικτης στη γραμμη αλλα ειχαμε πχ Τσιγγαρα ενα παιδι με παραστασεις,τω ρα εχουμε τον κανενα. Αν γινει καμια στραβη με απουσια θα κλαψουμε...Χαφ χτες βρε...
These users thanked the author joshua for the post:
DikefalosNisiotis
black death

Δημοσίευση από black death »

Με το που εγραψες φαγαμε φάση επειδη μπουρδουκλωθηκε ο οζντοεφ. :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δυο χαφ ΧΘΕΣ.
These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
VfB v2, DikefalosNisiotis
george188

Δημοσίευση από george188 »

Βαριά τα πόδια, φυσιολογικό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα μην πω και για τα στοπερ... :lol:
These users thanked the author joshua for the post:
Blackgr4
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

χαφ χαφ χαφ

Επιθετικό μένω και με Μπράντον :mrgreen:
These users thanked the author omerta76 for the post:
Dio-4
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

πονεσαν τα ματια μας στα δυο τελευταια φιλικα,ενα μηνα κανουν προετοιμασια,ναι βαρια ποδια,φιλικα ειναι αλλα δειξτε κατι,μια κινηση,συνεργασια,κατι.απογοητευση σε στοπερ,χαφ,φορ.ο δε μιχαηλιδης μια ζωη παει στην φαση σαν γυναικα που παει σε πασαρελα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”