Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:00
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
Εγω να παω με τα νερα σας οσοι λετε οτι προκειται για ημιερασιτεχνη, κατσικι, αμπαλο.
Ασχετως αν τελικα ερθει η οχι, αποδεδειγμενα ειναι στην λιστα.
Ας προσπερασω την απλη ερωτηση του τι σκατα δεν βλεπουν τοσοι επαγγελματιες του χωρου που βλεπετε εσεις, και ας πω οτι αυτο που βλεπετε εσεις το βλεπουν και αυτοι.
Γιατι τον φερνουν; Εχετε καποια εξηγηση;
1.Γιατι δεν βρισκουν αλλον; Ας κρατουσαν τον περιπου ιδιας δυναμικης οπως λετε Μπραντον.
2.Γιατι αντι για 2εκ που ειχαν πει για φορ θα τους στοιχισει 100.000; Εχει προβλημα η ομαδα να δωσει συμβολαιο κοντα στο 1,5;
3. Καποιον αλλο λογο;
Μια λογικη εξηγηση του γιατι τον επελεξαν αν ειναι τοσο κακος οσο λετε, μπορει καποιος να δωσει;
Με Τσούμπα προσωπικά έκανα πάρτι αλλά δε νομίζω ότι είναι ρεαλιστική περίπτωση. Ο Άγιαξ θέλει χρήματα που εμείς απλά δεν δίνουμε. Οπότε πάμε παρακάτω.
Τώρα για να συζητάμε για Τσεντίρα και Μότα η λογική λέει ότι το άκυρο έχει πάει σύννεφο και πλέον ασχολούμαστε με ότι έμεινε στον..πάτο της λίστας.
Εδώ που φτάσαμε εγώ δεν θα έπαιρνα μόνο για να πάρω. Θα περίμενα να δω αν άλλαζε στάση κάποιος από τους πρώτους στόχους τον Αύγουστο ή αν προέκυπτε κάτι πιο εκλεκτό.
Αν η τσέπη είναι πράγματι γεμάτη και υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα θα βρεθούνε ευκαιρίες σίγουρα όταν αρχίσουν και κλείνουν τα ρόστερ.
Αν τα κουκιά, όμως, είναι πάλι μετρημένα και είμαστε σφιχτοί (δεν βλέπω τον λόγο αλλά ΟΚ μπορεί να είναι εταιρική απόφαση) τότε ας φέρουν έστω Τσεντίρα/Μότα (ιδεατά από τους 2 Τσεντίρα) να προλάβουν λίγο από την προετοιμασία μπας και..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post: