Να προσθέσω μόνο ότι τέτοια σημείωση θα περίμενα από καμία μετροσπορτ για να ρίξει λάσπες σε Ιβαν και υπόνοιες για πλήρως οικονομική αδυναμία.Οχι από άτομα με καλές σχέσεις στην ΠΑΕ.Nikodiai έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49 "Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Αλλά αν γράψεις για σανο τρως πέσιμο.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Σου φαίνεται τοσο περιεργο δηλαδη να προτιμαει να παει στη σασουολο πχ απ'το να έρθει στον ΠΑΟΚ; Ο οττο πριν ενα μηνα το ιδιο δεν εκανε;Developer4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:07 Είπαμε Ελλάδα είμαστε, τα γνωρίζουμε τα του επιπέδου του πρωταθληματός μας, αλλά κάπου να υπάρχει και μέτρο. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 27 ετών με ζήτημα αν έχει 2 σεζόν σε ομάδα 1ης κατηγορίας και μας κάνει τον δύσκολο να έρθει σε ομάδα που πιθανότατα (και μακάρι) θα παίζει στη 2η τη ταξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
-
Απειροελάχιστες φορές έως καμία... "Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα".Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:08 Το έργο το ξέρουμε.
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν" (περίπτωση Σαματα) και ότι 1η Ιανουαρίου επιδιώκουμε να έχουμε κλείσει φορ (νέο σίριαλ μετά)
Μακάρι ειλικρινά να εκτεθώ και να βγει παιχταράς, αλλά για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα, πόσες φορές έφερε ο ΠΑΟΚ παίχτη που δεν γέμιζε το μάτι και μας εξέπληξε θετικά;
Όσον αφορά τον ... Σαμάτα σου προτείνω να περάσεις μια βόλτα από το thread του και να ρίξεις μια ματιά στις πρώτες σελίδες, να δεις τι ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ γράφονταν από διάφορους εδώ μέσα...
- WestBlock4
Εγω ξερω οτι προς το παρον εχουμε δωσει πολυ λιγότερα απο αυτα που πήραμε. Φυσικά ακομη δε. Τελείωσε τπτ.
Αν δεν θέλουν ελλαδα ανέβασε τη προσφορά. Ακόμη κ 1 μυριο στο σεντιρα ειναι έγκλημα.
1ον ανανέωσε ντελια κ ανέβασε τις προσφορες μπας κ ερθει κατι αξιολογο
Αν δεν θέλουν ελλαδα ανέβασε τη προσφορά. Ακόμη κ 1 μυριο στο σεντιρα ειναι έγκλημα.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το " all in " που κυκλοφόρησε για τις φετινές μεταγραφές εγώ ποτέ δεν το πίστεψα.
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και επιτυχίες ,
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και επιτυχίες ,
-
Λαθος, δεν εχουμε δωσει τιποτα απο οσα πηραμε ειναι το σωστο.WestBlock4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:13 Εγω ξερω οτι προς το παρον εχουμε δωσει πολυ λιγότερα απο αυτα που πήραμε. Φυσικά ακομη δε. Τελείωσε τπτ.
Ακομα και τα λεφτα που εξοικονομηθηκαν απο τα βαριδια Τισσουνταλι, Φελιπε Σοαρες, Κουαλιατα, Σαματα, Μπακαγιοκο, Κολει, Πενια + τα συμβολαια Οττο-Κοταρσκι ειναι τουλαχιστον 4 φορες παραπανω απο τα συμβολαια που εδωσες μεχρι στιγμης στους ελευθερους Κενι-Τειλορ.
Δε βαζω καν στη συζητηση το 1,7 πωληση Τισσουνταλι, το 1,5 που πηραμε επιπλεον απο Αουγκουστο, τα 5+ του Κοταρσκι κτλ.
Δε θα κανω καν αναφορα σε Τζιμα-Κουλιερακη.
Απλα περιμενω τους οικονομολογους και τους λογιστες να μας πουν για τα εσοδα-εξοδα.
Ακόμη κι ο Πανσερραϊκός φέρνει Ζιντάν κι εμείς τίποτα. Θλίψηc.
fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:05Μα "ταΐζουν" υπέρβασή η κάνω λάθος ? Μην διαρρέεις σαν ΠΑΕ τπτ , κράτα μια μετριοπαθής πολιτική και μη μας θεωρείς χαζούς ότι όλα τα δεχόμαστε αμάσητη... Τότε ο όποιος ψίθυρος μπορεί να θεωρηθεί κακοπροαίρετη στάση ή κριτική προς την ΠΑΕ, εφόσον μονή της δίνει το πάτημα τότε έχω το κάθε δικαίωμα να εκφραστώ και να τοποθετηθώ πάνω στην εκάστοτε κίνηση της....astral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:18Ο φίλος ρώτησε ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα και του απάντησα. Αυτές οι αηδίες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα σοσιαλ, εκτος αν διεκδικείς την πρωτιά οποτε πολύ κρίμα...fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:02![]()
Μαζέψουν που θα μας πεις και τρολ...Το ότι δεν γουστάρουμε αλλά στοιχήματα στην συγκεκριμένη θέση δεν σου πέρασε από το μυαλό και μην μου πεις όλα στο γήπεδο, το γνωρίζω και αυτό.... Επενδύοντας σε κάτι που έχει νούμερα και καριέρα ελαχιστοποιεί την λάθος επιλογή, εσύ έλα πες ότι γουστάρεις για κάποιον 27 χρόνων με 2 χρονιές όλες και όλες
Εγώ δε γουστάρω να διαβάζω για σανό , πρόβατα και μαρούλια για την ομάδα και τον κόσμο της.
Αν σου αρέσει ο 27χρόνος η όχι μπορείς να το γραψεις χωρίς τις παραπάνω αηδίες.
Κι εγώ θέλω καλύτερο βιογραφικό από του Κεντήρα. Αλλα ούτε τον έχω δει ποτε να παίζει, ούτε έχω την παραμικρή ιδέα για την ποδοσφαιρική του αξια στο γήπεδο. Οποτε η αποψαρα μου έχει ελαχιστη αξια και φυσικά δεν έχω το θράσος να μιλάω για σανό και μαρούλια σε όσους μπορεί να διαφωνούν, η απλά να θέλουν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει.
Πέρσι επενδύσαμε σε νούμερα και καριέρα με Tσαλοφ και Tισου και δε μας βγήκε. Οποτε μάλλον δεν αρκούν από μονα τους. Πρέπει να ταιριάζει και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.
Η σορτ βερσιόν:
Κανεις λάθος
Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να επικοινωνήσαμε εδώ και ένα χρόνο και να μίλησε για υπέρβαση
Το μόνο που βγήκε από την ΠΑΕ είναι τα νεύρα του Σαββίδη με όλους που τον φεσωσαν ένα κάρο λεφτά πέρυσι για παίκτες ανεπαρκείς
Άμα οικειοθελώς πουλάει σανό ένα ΜΜΕ για να πάρει κλικ ή γιατί δεν κάνει καλό ρεπορτάζ και κάπως πρέπει να καλύψει τη στάση του, δεν είναι ούτε διοικητικό ούτε οπαδικο θέμα ασυνεννοησιας
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- DikefalosNisiotis
Μια χαρα μίλησαν για υπέρβαση το 90% των μέσων, ακόμη και αυτοί που δεν θέλουν να μιλάνε για να μην εκτεθούν πχ todayEqualizer έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:27fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:05Μα "ταΐζουν" υπέρβασή η κάνω λάθος ? Μην διαρρέεις σαν ΠΑΕ τπτ , κράτα μια μετριοπαθής πολιτική και μη μας θεωρείς χαζούς ότι όλα τα δεχόμαστε αμάσητη... Τότε ο όποιος ψίθυρος μπορεί να θεωρηθεί κακοπροαίρετη στάση ή κριτική προς την ΠΑΕ, εφόσον μονή της δίνει το πάτημα τότε έχω το κάθε δικαίωμα να εκφραστώ και να τοποθετηθώ πάνω στην εκάστοτε κίνηση της....astral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:18
Ο φίλος ρώτησε ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα και του απάντησα. Αυτές οι αηδίες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα σοσιαλ, εκτος αν διεκδικείς την πρωτιά οποτε πολύ κρίμα...
Εγώ δε γουστάρω να διαβάζω για σανό , πρόβατα και μαρούλια για την ομάδα και τον κόσμο της.
Αν σου αρέσει ο 27χρόνος η όχι μπορείς να το γραψεις χωρίς τις παραπάνω αηδίες.
Κι εγώ θέλω καλύτερο βιογραφικό από του Κεντήρα. Αλλα ούτε τον έχω δει ποτε να παίζει, ούτε έχω την παραμικρή ιδέα για την ποδοσφαιρική του αξια στο γήπεδο. Οποτε η αποψαρα μου έχει ελαχιστη αξια και φυσικά δεν έχω το θράσος να μιλάω για σανό και μαρούλια σε όσους μπορεί να διαφωνούν, η απλά να θέλουν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει.
Πέρσι επενδύσαμε σε νούμερα και καριέρα με Tσαλοφ και Tισου και δε μας βγήκε. Οποτε μάλλον δεν αρκούν από μονα τους. Πρέπει να ταιριάζει και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.
Η σορτ βερσιόν:
Κανεις λάθος
Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να επικοινωνήσαμε εδώ και ένα χρόνο και να μίλησε για υπέρβαση
Το μόνο που βγήκε από την ΠΑΕ είναι τα νεύρα του Σαββίδη με όλους που τον φεσωσαν ένα κάρο λεφτά πέρυσι για παίκτες ανεπαρκείς
Άμα οικειοθελώς πουλάει σανό ένα ΜΜΕ για να πάρει κλικ ή γιατί δεν κάνει καλό ρεπορτάζ και κάπως πρέπει να καλύψει τη στάση του, δεν είναι ούτε διοικητικό ούτε οπαδικο θέμα ασυνεννοησιας
Άρα τα all in και η υπέρβαση για τον φορ που μας πλασάρουν οι Δημοσιογράφοι μα όλοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, είναι δημιούργημα του μυαλού τους , σωστά ?
Εκατσα και εγω να δω βιντεακια απο τον Σεντιρα/Κεντιρα. Ο παικτης μου δειχνει οτι ειναι ενα κραμα αναμεσα σε Μπραντον και Σαματα. Αυτο μπορει να ακουγεται σαν θριλερ για εμας, αλλα μπορει να ειναι ονειρωξη για τον Λουτσεσκου.
Το θεμα ομως τελικα δεν ειναι ο Σεντιρα αλλα ο Τσαλοφ. Ο Σεντιρα με καποιον κανονικο φορ περιοχης ειναι οκ. Ο Σεντιρα με τον Τσαλοφ οχι και τοσο. Ισως δηλαδη ο Λουτσεσκου θελει οπωσδηποτε εναν παικτη που να κανει την βρωμικη δουλεια την οποια σιγουρα δεν κανει ο Τσαλοφ και αμφιβαλλω αν μπορει ακομα ο Μυθου.
Και δεν θα μου κανει εντυπωση αν τελικα ερθει το Μαροκινο ατι, να ειναι μαζι με τον Μυθου πανω απο τον Τσαλοφ ιεραρχικα.
Το θεμα ομως τελικα δεν ειναι ο Σεντιρα αλλα ο Τσαλοφ. Ο Σεντιρα με καποιον κανονικο φορ περιοχης ειναι οκ. Ο Σεντιρα με τον Τσαλοφ οχι και τοσο. Ισως δηλαδη ο Λουτσεσκου θελει οπωσδηποτε εναν παικτη που να κανει την βρωμικη δουλεια την οποια σιγουρα δεν κανει ο Τσαλοφ και αμφιβαλλω αν μπορει ακομα ο Μυθου.
Και δεν θα μου κανει εντυπωση αν τελικα ερθει το Μαροκινο ατι, να ειναι μαζι με τον Μυθου πανω απο τον Τσαλοφ ιεραρχικα.
Παικταραδες;
Προφανώς και εγώ θέλω
Αν όμως ζυμωνομαστε μεταξύ μας και συμπεραίνουμε ότι επειδή πήραμε τα τάδε λεφτά, θα κάνουμε και τις τάδε μεταγραφές, δεν σημαίνει ότι κάποιος κατέστρωσε σχέδιο για να σε πείσει για κάτι
Και εγώ θεωρώ ότι εφόσον φέρουν μέτριο φορ, επιβάλλεται έστω και για το θεαθηναι να κάνουν κάτι δυνατό στα χαφ - πολλώ δε μάλλον αν σκεφτούμε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτησεις
Προφανώς και εγώ θέλω
Αν όμως ζυμωνομαστε μεταξύ μας και συμπεραίνουμε ότι επειδή πήραμε τα τάδε λεφτά, θα κάνουμε και τις τάδε μεταγραφές, δεν σημαίνει ότι κάποιος κατέστρωσε σχέδιο για να σε πείσει για κάτι
Και εγώ θεωρώ ότι εφόσον φέρουν μέτριο φορ, επιβάλλεται έστω και για το θεαθηναι να κάνουν κάτι δυνατό στα χαφ - πολλώ δε μάλλον αν σκεφτούμε τις πραγματικές ανάγκες και απαιτησεις
employees of the monthNikodiai έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49 "Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Αλλά αν γράψεις για σανο τρως πέσιμο.
fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:30 Άρα τα all in και η υπέρβαση για τον φορ που μας πλασάρουν οι Δημοσιογράφοι μα όλοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, είναι δημιούργημα του μυαλού τους , σωστά ?
Καταρχάς δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει τόσο τι λένε τα ΜΜΕ, αποδεδειγμένα. Τα έχουμε πει χίλιες φορές.
Παρακολουθώ εντατικά όλα τα "σοβαρά" ΜΜΕ, όχι σπορντογκ και σπορταιμ δλδ, καθημερινά. Δεν θυμάμαι ούτε ένα όνομα να γράφτηκε, μόνο να διαψεύδονται. Δεν θυμάμαι καμία εντατική προσπάθεια να πειστεί το κοινό ότι επίκειται all in, ίσως επειδή σιχαίνομαι τη φράση αυτή.
Δεν θυμάμαι καμία υπόσχεση δημόσια ή ιδιωτική ότι φέτος πάμε αν τα στρώσουμε όλα - εκτός αν εννοούμε τα όνειρα του Σαββίδη ότι πενταετίας ότι στα 100 θα είμαστε πανίσχυροι. Ναι, αυτό συνέβη όντως.
Γενικά εστιαστε λίγο στο που πάει η κριτική
Άμα πάρουμε τις μετρητοίς όλα όσα καταγγέλλονται, σημαίνει ότι όλοι είναι άσχετοι ανίκανοι κακοποιοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου - χωρίς ξεκάθαρο νόημα και κέρδος, αλλά δεν γαμεις
Αυτό το οποίο γράφεται είναι πως ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε καλές αξίες, καλούς παίκτες με καλό βιογραφικό και καλή ηλικία.
Ε αυτό θα κριθεί από το αποτέλεσμα.
Τόσο για τον χαφ όσο και για τον φορ
Συνολικά 272 αγώνες καριέρας, εκ των οποίων οι 59 μόνο σε επίπεδο πρώτης εθνικής με 8 γκολ. Μέχρι το 2023 αγωνιζόταν σε Β, Γ και Δ εθνική Ιταλίας.
Μην γκρινιάζετε, τον θέλει ο προπονητής όσο ήθελε τον Σαματα και τον Μπακαγιόκο τι δεν καταλαβαίνετε.
Μην γκρινιάζετε, τον θέλει ο προπονητής όσο ήθελε τον Σαματα και τον Μπακαγιόκο τι δεν καταλαβαίνετε.
- These users thanked the author DaVinci for the post (total 3):
- Nikodiai, Developer4, soigol