Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
πόσες μεταγραφές έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου την τελευταία δεκαετία;
Καλά μπάνια σε όλους. Ραντεβού στην Τούμπα στις 7.
Καλά μπάνια σε όλους. Ραντεβού στην Τούμπα στις 7.
"Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Αλλά αν γράψεις για σανο τρως πέσιμο.
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
- George Best4, Special 4
Το χαφ συμφωνα με τους 24 θα ερθει με αγορα. Οποτε μαλλον δεν ειναι ο Κραλ που ειναι πανω απο 6 εκατ. η αξια του. Ισως ειναι ενας απο τους αλλους δυο που ειπε ο Πριστ
-
Μην το λαμβανετε τοσο πολυ υποψιν το τρανσφερμαρκτ γιατι δειχνει τις ενδεικτικες αξιες. Ο τσαλοφ περσυ με χρ αξια 12 εκατομμυρια αποκτηθηκε με 3 και ταλεντα με χρ αξια 500 χιλιαρικα αγοραζονται με 10+ μυριαkz1111 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:55 Το χαφ συμφωνα με τους 24 θα ερθει με αγορα. Οποτε μαλλον δεν ειναι ο Κραλ που ειναι πανω απο 6 εκατ. η αξια του. Ισως ειναι ενας απο τους αλλους δυο που ειπε ο Πριστ
Καλά... Για γέλια ισχυρισμοί! Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε. Έχει και το σανό τα όρια του. Δε γίνεται η γειτονιά να έχει σκάσει τις δύο τελευταίες χρονιές 13,4Μ σε αγορές, και εμείς να έχουμε ξοδέψει έως τώρα 9,1Μ. Απλά δε γίνεται. Σίγουρα δίνουμε περισσότερα σε συμβόλαια, αλλά και πάλι.Nikodiai έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49 "Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Ελπίζω να μην επαληθευτεί του Σεντιρά, δεν έχω καλό προαίσθημα για να μαι ειλικρινής.
Για χαφ θα ήθελα τον Κραλ, αλλά δε θα με χαλούσε και ο Μπένες πχ. Αν και ο διακαής μου πόθος είναι ο Σοτάρ της Μονπελιέ, άρρωστος παίχτης.
Δικαιο εχεις, απλα στον Τσαλοφ υπηρχε ρητρα. Ο Κραλ ειναι με ανοιχτο συμβολαιο, διεθνης, γεματη σεζον περσι στην Εσπανιολ, δεν νομιζω οτι μπορει να αποκτηθει με λιγοτερα απο 4-5 εκατ.Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:58Μην το λαμβανετε τοσο πολυ υποψιν το τρανσφερμαρκτ γιατι δειχνει τις ενδεικτικες αξιες. Ο τσαλοφ περσυ με χρ αξια 12 εκατομμυρια αποκτηθηκε με 3 και ταλεντα με χρ αξια 500 χιλιαρικα αγοραζονται με 10+ μυριαkz1111 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:55 Το χαφ συμφωνα με τους 24 θα ερθει με αγορα. Οποτε μαλλον δεν ειναι ο Κραλ που ειναι πανω απο 6 εκατ. η αξια του. Ισως ειναι ενας απο τους αλλους δυο που ειπε ο Πριστ
Μα "ταΐζουν" υπέρβασή η κάνω λάθος ? Μην διαρρέεις σαν ΠΑΕ τπτ , κράτα μια μετριοπαθής πολιτική και μη μας θεωρείς χαζούς ότι όλα τα δεχόμαστε αμάσητη... Τότε ο όποιος ψίθυρος μπορεί να θεωρηθεί κακοπροαίρετη στάση ή κριτική προς την ΠΑΕ, εφόσον μονή της δίνει το πάτημα τότε έχω το κάθε δικαίωμα να εκφραστώ και να τοποθετηθώ πάνω στην εκάστοτε κίνηση της....astral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:18Ο φίλος ρώτησε ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα και του απάντησα. Αυτές οι αηδίες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα σοσιαλ, εκτος αν διεκδικείς την πρωτιά οποτε πολύ κρίμα...fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:02
Μαζέψουν που θα μας πεις και τρολ...Το ότι δεν γουστάρουμε αλλά στοιχήματα στην συγκεκριμένη θέση δεν σου πέρασε από το μυαλό και μην μου πεις όλα στο γήπεδο, το γνωρίζω και αυτό.... Επενδύοντας σε κάτι που έχει νούμερα και καριέρα ελαχιστοποιεί την λάθος επιλογή, εσύ έλα πες ότι γουστάρεις για κάποιον 27 χρόνων με 2 χρονιές όλες και όλεςastral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:45
Κάτι troll επιπεδου ομάδας αληθειας στα σοσιαλ.
Αν το πράγμα στραβώσει, τότε "σας τά'λεγα". Αν πάει καλά, "να εγώ για το καλο της ομάδας γκρίνιαζα, αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα".
Το μονο που μένει τελικά είναι η τοξικότητα και η μιζέρια ακόμα και σε χρονιες που πήραμε το πρωτάθλημα.
Εγώ δε γουστάρω να διαβάζω για σανό , πρόβατα και μαρούλια για την ομάδα και τον κόσμο της.
Αν σου αρέσει ο 27χρόνος η όχι μπορείς να το γραψεις χωρίς τις παραπάνω αηδίες.
Κι εγώ θέλω καλύτερο βιογραφικό από του Κεντήρα. Αλλα ούτε τον έχω δει ποτε να παίζει, ούτε έχω την παραμικρή ιδέα για την ποδοσφαιρική του αξια στο γήπεδο. Οποτε η αποψαρα μου έχει ελαχιστη αξια και φυσικά δεν έχω το θράσος να μιλάω για σανό και μαρούλια σε όσους μπορεί να διαφωνούν, η απλά να θέλουν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει.
Πέρσι επενδύσαμε σε νούμερα και καριέρα με Tσαλοφ και Tισου και δε μας βγήκε. Οποτε μάλλον δεν αρκούν από μονα τους. Πρέπει να ταιριάζει και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Nikodiai έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49 "Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.

-
Mε τον Σεντίρα-Τσεντίρα-Κεντίρα πως τον λένε το όλο θέμα αγγίζει τα όρια της παράνοιας...
Αν ισχύουν αυτά που γράφονται από Ιταλία πχ ότι η Νάπολι έχει δώσει το ΟΚ, αλλά ο ίδιος δεν ξέρει αν θέλει να έρθει Ελλάδα, είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη να μην έρθει και με μεγάλη πιθανότητα να γλιτώσουμε από πιθανό φιάσκο...
Είπαμε Ελλάδα είμαστε, τα γνωρίζουμε τα του επιπέδου του πρωταθληματός μας, αλλά κάπου να υπάρχει και μέτρο. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 27 ετών με ζήτημα αν έχει 2 σεζόν σε ομάδα 1ης κατηγορίας και μας κάνει τον δύσκολο να έρθει σε ομάδα που πιθανότατα (και μακάρι) θα παίζει στη 2η τη ταξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Αν ισχύουν αυτά που γράφονται από Ιταλία πχ ότι η Νάπολι έχει δώσει το ΟΚ, αλλά ο ίδιος δεν ξέρει αν θέλει να έρθει Ελλάδα, είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη να μην έρθει και με μεγάλη πιθανότητα να γλιτώσουμε από πιθανό φιάσκο...
Είπαμε Ελλάδα είμαστε, τα γνωρίζουμε τα του επιπέδου του πρωταθληματός μας, αλλά κάπου να υπάρχει και μέτρο. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή 27 ετών με ζήτημα αν έχει 2 σεζόν σε ομάδα 1ης κατηγορίας και μας κάνει τον δύσκολο να έρθει σε ομάδα που πιθανότατα (και μακάρι) θα παίζει στη 2η τη ταξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- soigol
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το έργο το ξέρουμε.
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν" (περίπτωση Σαματα) και ότι 1η Ιανουαρίου επιδιώκουμε να έχουμε κλείσει φορ (νέο σίριαλ μετά)
Μακάρι ειλικρινά να εκτεθώ και να βγει παιχταράς, αλλά για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα, πόσες φορές έφερε ο ΠΑΟΚ παίχτη που δεν γέμιζε το μάτι και μας εξέπληξε θετικά;
Θα κλείσει ο Σεντιρα, θα μας πουν ότι είναι επιλογή Λουτσεσκου και σκάουτινγκ Τιμ καθώς έχουν δει στοιχεία που δεν έχει η ομάδα, σε κάνα 2μηνο θα βγει μάπα και θα ακούμε "ότι ήταν τελευταίος στην λίστα και ο προπονητής καιγόταν για φορ, οπότε κινηθηκαμε αναγκαστικά σε αυτόν" (περίπτωση Σαματα) και ότι 1η Ιανουαρίου επιδιώκουμε να έχουμε κλείσει φορ (νέο σίριαλ μετά)
Μακάρι ειλικρινά να εκτεθώ και να βγει παιχταράς, αλλά για να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα, πόσες φορές έφερε ο ΠΑΟΚ παίχτη που δεν γέμιζε το μάτι και μας εξέπληξε θετικά;
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 10):
- fidel, Special 4, TylerDurden, PaokFiesta, Skoufos_tou_Lucescu, Logistis, Blackgr4, Panx Romana, soigol, Theios
-
συμφωνω με οτι λες αλλα ακομα προσπαθω να βγαλώ τα 9 που λες οτι ξοδεψαμεJohnAba99 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:01Καλά... Για γέλια ισχυρισμοί! Θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που ακούμε. Έχει και το σανό τα όρια του. Δε γίνεται η γειτονιά να έχει σκάσει τις δύο τελευταίες χρονιές 13,4Μ σε αγορές, και εμείς να έχουμε ξοδέψει έως τώρα 9,1Μ. Απλά δε γίνεται. Σίγουρα δίνουμε περισσότερα σε συμβόλαια, αλλά και πάλι.Nikodiai έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:49 "Ο Μεϊτέ είναι μεταγραφή, ήταν ο ακριβός χαφ. Έδωσε ο ΠΑΟΚ αρκετά λεφτά για να τον κλείσει και 1.4 στον ίδιο“. 24 για το 1εκ αγορά.
Ελπίζω να μην επαληθευτεί του Σεντιρά, δεν έχω καλό προαίσθημα για να μαι ειλικρινής.
Για χαφ θα ήθελα τον Κραλ, αλλά δε θα με χαλούσε και ο Μπένες πχ. Αν και ο διακαής μου πόθος είναι ο Σοτάρ της Μονπελιέ, άρρωστος παίχτης.
Με τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Μαριν στη χάρτινη είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φέρουμε και γιατί δεν ασχοληθήκαμε.
-
Δεν ηξεραν χθες οτι ψαχνουμε 2 φορ. Τον βασικο και ενδεχομενως τον 2ο γιατι ο Τσαλοφ δε φαινεται να μπορει να ανταπεξελθει.
Δεν το ηξεραν χθες, ουτε πριν 1 μηνα, ουτε πριν 3, απο τον Ιανουαριο υποτιθεται τους ψαχνουν!!!!
Το οτι δεν εχουμε σεντερ μπακ δε το καταλαβαν Ιουνιο, (καλα μπορει να μην το εχουν καταλαβει ακομα), ο ΛΟβρεν απο Ιανουαριο κριθηκε ανεπαρκης οπως και ο Κολλει, ο Μιχαηλιδης μεχρι τον Φλεβαρη ηταν ο γκαφατζης της αμυντικης γραμμης και αν σε καποιον ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ δε θα παρει σεντερ μπακ και θα παει ετσι στα προκριματικα θα σε ελεγε τρελο...
Κι ομως...
Κι εγω θα ξαναπω, τα μαθηματικα μου δε βγαινουν! Τοσες πωλησεις, εφυγαν τα βαριδια Τισσουνταλι, Φελιπε Σοαρες, Κουαλιατα, Σαματα, Μπακαγιοκο, Κολει, Πενια. Θα επρεπε μονο απο τους παιχτες που εφυγαν να υπαρχουν χρηματα να δοθουν σε αλλους για συμβολαια. Ουτε στον Ντελια εχει γινει αναπροσαρμογη και ακουμε οτι το ακριβο συμβολαιο το πηρε ο Μειτε...
(Κενι Τειλορ πηραν τα συμβολαια του Οττο και του Κοταρσκι ας πουμε...)
Ειναι κακο που νιωθω οτι καποιος μας κοροιδευει? Αν η ομαδα δεν παρει 3 παιχτες κορυφαιους σε καθε γραμμη δε θα μπορεσει να διεκδικησει τπτ, και θα καταληξει Ιανουαριο εκτος στοχων να φερει αρον αρον 4-5 παιχτες με συμβολαια μετα απο γκρινια μπας και αλλαξει κατι στα πλει οφ..
Το εχουμε δει το εργο.
Οι ιδιοι που λεγατε μη γκρινιαζετε ειναι αρχες Ιουνη... σας ενημερωνω οτι τελειωνει ο Ιουλιος αλλα και η προετοιμασια της ομαδας...
Δεν το ηξεραν χθες, ουτε πριν 1 μηνα, ουτε πριν 3, απο τον Ιανουαριο υποτιθεται τους ψαχνουν!!!!
Το οτι δεν εχουμε σεντερ μπακ δε το καταλαβαν Ιουνιο, (καλα μπορει να μην το εχουν καταλαβει ακομα), ο ΛΟβρεν απο Ιανουαριο κριθηκε ανεπαρκης οπως και ο Κολλει, ο Μιχαηλιδης μεχρι τον Φλεβαρη ηταν ο γκαφατζης της αμυντικης γραμμης και αν σε καποιον ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ δε θα παρει σεντερ μπακ και θα παει ετσι στα προκριματικα θα σε ελεγε τρελο...
Κι ομως...
Κι εγω θα ξαναπω, τα μαθηματικα μου δε βγαινουν! Τοσες πωλησεις, εφυγαν τα βαριδια Τισσουνταλι, Φελιπε Σοαρες, Κουαλιατα, Σαματα, Μπακαγιοκο, Κολει, Πενια. Θα επρεπε μονο απο τους παιχτες που εφυγαν να υπαρχουν χρηματα να δοθουν σε αλλους για συμβολαια. Ουτε στον Ντελια εχει γινει αναπροσαρμογη και ακουμε οτι το ακριβο συμβολαιο το πηρε ο Μειτε...
(Κενι Τειλορ πηραν τα συμβολαια του Οττο και του Κοταρσκι ας πουμε...)
Ειναι κακο που νιωθω οτι καποιος μας κοροιδευει? Αν η ομαδα δεν παρει 3 παιχτες κορυφαιους σε καθε γραμμη δε θα μπορεσει να διεκδικησει τπτ, και θα καταληξει Ιανουαριο εκτος στοχων να φερει αρον αρον 4-5 παιχτες με συμβολαια μετα απο γκρινια μπας και αλλαξει κατι στα πλει οφ..
Το εχουμε δει το εργο.
Οι ιδιοι που λεγατε μη γκρινιαζετε ειναι αρχες Ιουνη... σας ενημερωνω οτι τελειωνει ο Ιουλιος αλλα και η προετοιμασια της ομαδας...
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- Special 4, Theios