Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από fidel »

;)
astral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:45
george188 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:02
fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 07:57 Υπέρβαση φέτος στο Σέντερ Φορ....Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε....Το σανό έγινε μαρούλι , πιείτε και λίγο νερό κατεβαίνει ποιο εύκολα...
Θα ήθελα να ήξερα ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα με το σανό και σε οτιδήποτε το κοτσαρετε κάποιοι από δίπλα, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο προσβλητικό είναι? Ευτυχώς εσύ δεν τρως σανό αδερφέ και θα μας λες την αλήθεια αφού εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

ΥΓ ΧΑΦ ΦΟΡ ΧΘΕΣ
Κάτι troll επιπεδου ομάδας αληθειας στα σοσιαλ.

Αν το πράγμα στραβώσει, τότε "σας τά'λεγα". Αν πάει καλά, "να εγώ για το καλο της ομάδας γκρίνιαζα, αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα".

Το μονο που μένει τελικά είναι η τοξικότητα και η μιζέρια ακόμα και σε χρονιες που πήραμε το πρωτάθλημα.
Μαζέψουν που θα μας πεις και τρολ...Το ότι δεν γουστάρουμε αλλά στοιχήματα στην συγκεκριμένη θέση δεν σου πέρασε από το μυαλό και μην μου πεις όλα στο γήπεδο, το γνωρίζω και αυτό.... Επενδύοντας σε κάτι που έχει νούμερα και καριέρα ελαχιστοποιεί την λάθος επιλογή, εσύ έλα πες ότι γουστάρεις για κάποιον 27 χρόνων με 2 χρονιές όλες και όλες
bill-ar4

Δημοσίευση από bill-ar4 »

Φαντάζομαι αν ισχύει αυτό πού μού είπε, ότι μπορεί να τον ζητάνε όπως τον ιβανουσετς.δανεικο με οψιον αγοράς 5 με 7 εκατομμύρια
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

echromos έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:59
fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:24

Θα ήθελα να ήξερα ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα με το σανό και σε οτιδήποτε το κοτσαρετε κάποιοι από δίπλα, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο προσβλητικό είναι? Ευτυχώς εσύ δεν τρως σανό αδερφέ και θα μας λες την αλήθεια αφού εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

ΥΓ ΧΑΦ ΦΟΡ ΧΘΕΣ
ξερεις τι ειναι προσβλητικο να υποτιμανε την νοημοσυνη μου, δικαιολογιες τυπου παικτες δεν ερχονται στη Ελλαδα τετοιο καιρο κοκ τα ακουω βεραισε....Οτι δεν γινεται με χρηματα γινεται με ποιο πολλα χρηματα......
έχεις δίκιο, τάχα μου από την τσέπη σου θα βγούνε; λεφτά, όταν είναι των άλλων, υπάρχουν
Άλλος τάζει λαγούς με πετραχήλια για τα 100 όχι παντός εγώ....
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως εχει ενα μοτιβο τα τελευταια χρονια σε οποια ομαδα πηγαινει, την επομενη χρονια τον δινουν δανεικο. Τωρα ειναι η σειρα να τον παρει καποιος και του χρονου να τον δωσει δανεικο. :mrgreen:
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Πάντως όσο θετικα κι αν θέλουμε να το δούμε ,η προετοιμασία τελειώνει με 2 φορ και 3 χαφ και 9 μέσο επιθετικούς αυτο δεν το λες και πολύ λογικό.
Περιμέναμε ο χρόνος πέρασε, λέγαμε για 27 ιουνιου την πρώτη προπόνηση, μετά 7 Ιουλίου που θα γυρνούσαν και οι διεθνείς και μετά 14 που θα φεύγαμε προετοιμασία, ωστόσο τελικά τελειώνει η προετοιμασία και ακόμα δεν ξέρουμε όταν γυρίσουμε Ελλάδα αν θα υπάρχει χαφ και φορ
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

fidel έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:02 ;)
astral έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:45

ΥΓ ΧΑΦ ΦΟΡ ΧΘΕΣ
Κάτι troll επιπεδου ομάδας αληθειας στα σοσιαλ.

Αν το πράγμα στραβώσει, τότε "σας τά'λεγα". Αν πάει καλά, "να εγώ για το καλο της ομάδας γκρίνιαζα, αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα".

Το μονο που μένει τελικά είναι η τοξικότητα και η μιζέρια ακόμα και σε χρονιες που πήραμε το πρωτάθλημα.
Μαζέψουν που θα μας πεις και τρολ...Το ότι δεν γουστάρουμε αλλά στοιχήματα στην συγκεκριμένη θέση δεν σου πέρασε από το μυαλό και μην μου πεις όλα στο γήπεδο, το γνωρίζω και αυτό.... Επενδύοντας σε κάτι που έχει νούμερα και καριέρα ελαχιστοποιεί την λάθος επιλογή, εσύ έλα πες ότι γουστάρεις για κάποιον 27 χρόνων με 2 χρονιές όλες και όλες
Ο φίλος ρώτησε ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα και του απάντησα. Αυτές οι αηδίες κυκλοφορούν εδώ και καιρό στα σοσιαλ, εκτος αν διεκδικείς την πρωτιά οποτε πολύ κρίμα...

Εγώ δε γουστάρω να διαβάζω για σανό , πρόβατα και μαρούλια για την ομάδα και τον κόσμο της.
Αν σου αρέσει ο 27χρόνος η όχι μπορείς να το γραψεις χωρίς τις παραπάνω αηδίες.

Κι εγώ θέλω καλύτερο βιογραφικό από του Κεντήρα. Αλλα ούτε τον έχω δει ποτε να παίζει, ούτε έχω την παραμικρή ιδέα για την ποδοσφαιρική του αξια στο γήπεδο. Οποτε η αποψαρα μου έχει ελαχιστη αξια και φυσικά δεν έχω το θράσος να μιλάω για σανό και μαρούλια σε όσους μπορεί να διαφωνούν, η απλά να θέλουν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Πέρσι επενδύσαμε σε νούμερα και καριέρα με Tσαλοφ και Tισου και δε μας βγήκε. Οποτε μάλλον δεν αρκούν από μονα τους. Πρέπει να ταιριάζει και σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
ΠΟΡΚΥ-5, Magdi Tolba 4, paok apo epilogi
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Υπαρχει γενικοτερα μια υποψια οτι εντος του ΠΑΟΚ τρεις διαφορετικες ομαδες "σκαουτερ" προτεινουν παιχτες. Μπαχαλο δηλαδη, σαν μια κλασικη ελληνικη επιχειρηση που καποτε η γραμματεας ελεγε στο τμημα πωλησεων εξωτερικου τι να πουλησουν και που. Ολοι εχουν αποψη.

Ευτυχως ο νεοπροσληφθείς Ματεο Σερα θα βαλει ταξει σε ακριβως αυτο που εχουμε αδυναμια, στο τμημα σκαουτινγκ. Συγκεκριμενες οδηγιες που και τι να ψαχνουν, το επονομαζομενο direction.

Να πω κι εγω ως νεος για Κεντιρα, μια αναβαθμιση Μπραντον θα ειναι με καλυτερο σωματοτυπο. Ως εκει.
Πιστευω δεν θα ειναι το βασικο μας φορ και θα γινει προσπαθεια να αποκτηθει καλυτερο ονομα, που δυστυχως θα σπρωξει τον Μυθου ειτε δανεικο ειτε στη β' και θα χρησιμοποιειται στο κυπελλο κλπ.

Επισης παιδια το οτι δινουμε 2 μυρια δε σημαινει κατι, δεν εχουν την ιδια οικονομικη αξια που ειχαν πριν απο 15 χρονια.
Ειναι πολυ λιγο το ποσο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Mīngus έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:48 Την έχει πάρει ήδη την ευθύνη ο Λουτσέσκου, τι εννοείς;
Δεν εννοώ τον Λουτσέσκου. Αυτός σίγουρα τον έχει εγκρίνει. Για τους άλλους μιλάω.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εφόσον έχουμε καεί από φορ που είχαν όνομα και δεν έπιασαν (τσόλακ, τσάλοφ, τισουντάλι κτλ), γιατί δεν παίρνουμε δανεικό με εφικτή οψιόν, ώστε 1 χρόνο να τεσταριστεί και να αξιολογηθεί όπως πρέπει?

πχ για τον τσεντίρα, γιατί να τα σκάσεις από τώρα τα 2μιση μύρια? πάρτον δανεικό και αν σου βγει πατάτα, μην τον αγοράζεις

υγ. τα 2 μύρια για φορ, δεν είναι πολλά χρήματα, μην μπερδευόμαστε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλα δεν ειναι και λιγα. Μην το κανουμε και λυσσα.
Ο Ελ Καμπι μονο περυσι περασε τα 2εκ. Μεχρι τοτε με 800.000 ηταν.
Και προφανως κανενας φορ των αλλων δεν πληρωνεται με 2εκ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα 2 ειναι για την αγορα οχι για το συμβολαιο. Εκτος αν εχω καταλαβει πολυ λαθος.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Τα 2 εκ. δεν είναι πολλά αλλά κόβουν από το περιορισμένο μπάτζετ για αγορές. Αν είναι να δώσεις 2 για σεντιρα και 3 για κάποιον άλλο δώσε 5 για κάτι καλύτερο.Αλλα μάλλον έχουν χεστει στο τμήμα σκαουτινγκ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

nunies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:26 Καλα δεν ειναι και λιγα. Μην το κανουμε και λυσσα.
Ο Ελ Καμπι μονο περυσι περασε τα 2εκ. Μεχρι τοτε με 800.000 ηταν.
Και προφανως κανενας φορ των αλλων δεν πληρωνεται με 2εκ.
για ποσό αγοράς αναφέρομαι. στην ευρώπη τα 2 μύρια για καλό φορ, είναι ψιλοαστεία
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Α οκ εγω ελεγα για συμβολαιο.

Ο Κολκας μετεφερε οτι οι προτασεις στα φορ ειναι 2. Ο Σεντιρα και ενας φορ "εμπορικος". Αν δεν κατσει του 2ου παμε σε Σεντιρα.
Για το χαφ ειπε οτι σε επιπεδο ποδοσφαιριστη τα πραγματα ειναι πολυ καλα, ειναι ακριβως αυτο που θελει ο Ραζβαν που θελει τον παικτη χθες!

Απο Ιταλια μερια και αλλος Ιταλος αρδ επιβεβαιωνει την προταση ΠΑΟΚ και την αποδοχη απο Ναπολι αλλα βαζει την παραμετρο οτι ο παικτης ειναι αυτος που δεν εχει ακομα αποφασισει αν θελει να ερθει Ελλαδα.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Magpies4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:21
Mīngus έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:48 Την έχει πάρει ήδη την ευθύνη ο Λουτσέσκου, τι εννοείς;
Δεν εννοώ τον Λουτσέσκου. Αυτός σίγουρα τον έχει εγκρίνει. Για τους άλλους μιλάω.
Εβεβαια παιδια σίγουρα εχει δωσει εγκριση ο Λουτσεσκου και για Σαματα και για Τσαλοφ και για οποιον εχει ερθει... Καθε χρονο τα ιδια ακουμε.
Ως γνωστον ειδικευεται και στην αγορα της Ρωσιας. Και τον Οζντοεφ μη σας πω οτι τον προτεινε κιολας.

Αν τον φερνεις στο αμην τον προπονητη σου και φτανεις 3 χρονια 1 ημερα πριν τον πρωτο αγωνα προκριματικων και δεν εχει φορ τι θα κανει?
Γιατι ξεχνατε μερικοι το ταιμινγκ των μεταγραφων των τελευταιων 3+ ετων.

Αλλοι λετε οτι στηριζει τον Σαματα επειδη ελεγε πολυ καλα λογια για αυτον. Εχει πει κακο λογο ποτε για παιχτη του? Ειναι δυνατον ο προπονητης να βγαινει σε συνεντευξη τυπου και να λεει ο ταδε ειναι τραγι και δεν πρεπει να παιζει? Μεχρι και τον Λυρατζη και τον Τσαουση αποθεωνε. Και τον Τσαλοφ αποθεωσε στα 2 φιλικα. Ειδατε εσεις κατι διαφορετικο?
Το μεγαλυτερο ατου του Λουτσεσκου ειναι η ψυχολογια και πως παιρνει απο τους παιχτες το 120%.

Ας φερουν στον ανθρωπο 1 φορ. 3 χρονια με πειραματα ειμαστε. Εναν Τσαλοφ εκ Ρωσιας που εκει καθαρο φορ δεν επαιζε, εναν Τισσουνταλι που ηταν εξτρεμ μεχρι πριν 2 χρονια, εναν Σαματα που αναρωτιομαστε πως στο καλο επαιζε ποδοσφαιρο. Ε λιγο ελεος.

Τη τελευταια 3ετια ο ΠΑΟΚ ειχε τα μεγαλυτερα εσοδα στην ιστορια του, απο διαρκειας, Ευρωπη, πωλησεις, τηλεοπτικα, χορηγιες.
ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ να βγαινουν και να λενε οτι δεν βγαινουν οικονομικα ουτε να μας δουλευουν οτι ολοι οι φορ του πλανητη δε θελουν να ερθουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ που τους δινει εως και 2.2μυρια συμβολαιο.
ο Μαριν που 2 χρονια δεν ερχεται επειδη ηταν ακριβως και αξιωνε 4-5 μυρια η ομαδα του κλεινει στην ΑΕΚ
Ειναι γελοια πραγματα αυτα και συνεχομενες επικοινωνιακες ηττες...

Δεν γινεται να ανανεωσει κανενας Μπραντον, οσο συμπαθης και αν μου ειναι, οταν η ιδια η ΠΑΕ διαρρεει οτι δεν τους κανει και οτι ψαχνουν καλυτερο εδω και 3 μηνες.

Δεν γινεται να αποκτηθει κανενας Σεντιρα οταν εδω και 1,5 μηνα εξεταζεις την περιπτωση του αλλα δε σου κανει το κλικ και αφηνεις να διαρρρει οτι δεν ειναι ουτε 1η ουτε 2η ουτε 3η επιλογη και αν δε βρουμε κατι θα καταληξουμε εκει.

Ειναι γελοιο ξαναλεω αυτο το πραγμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
Andrew R, soigol, Theios
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”