Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Δηλαδή πρέπει να πειστούμε με τα "χαρακτηριστικά που ταιριαζουν" αλλιως είμαστε γκρινιάρηδες που δε θέλουμε για πρώτο φορ κάποιον με βιογραφικό χειρότερο των δύο του γαυρου, των δύο του βαζελου κι ακόμα και χειρότερο των δύο του παλέτα.
-
Ρε παιδιά, στα χαφ που λέτε, δεν πήραμε με μεταγραφή τον Μειτε? Στο 4231 του Λουτσε θα είναι βασικός με τον περσινό mvp Καμαρα. Ο χαφ που θα ρθει θα είναι πάγκο με Οζντοεφ. Εννοείται θέλουμε ισάξιο με τους βασικούς. Αλλά δύσκολα να μείνει εκτός 11αδας οι παραπάνω
-
Ούτε εγώ θα αναλύσω, απλά θα σου θυμίσω γιατί έχει τη μεγάλη του σημασία, ότι ο Καμπίς ήρθε να αντικαταστήσει τον Αραμπί... Όπερ σημαίνει ότι τον γαύρο τον έπαιρνε να πάει σε μια επιλογή ρίσκου ίδιων πάνω κάτω χαρακτηριστικών...tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:59Προφανώς δεν κατάλαβες το νόημα αυτού που είπα. Δεν θα κάτσω να αναλύσω ποιος παίκτης έπιασε και ποιος δεν έπιασε στο γάβροxrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:54Όντως ο Ελ Κααμπι ήταν στοίχημα.tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:48 Ο Σταμάτα την 3ετια πριν έρθει σε εμάς είχε περίπου 95 παιχνιδια σε Φενέρ, Αντβερπ και Γκενκ. Ο Ελ Κααμπί πχ είχε περίπου τα ίδια παιχνίδια σε κάτι απίθανους. Ποιανού το βιογραφικό ήταν καλύτερο; θέλω να πω ότι τα νούμερα δεν είναι το μόνο που έχει σημασία. Είναι και οως θα ταιριάξει ενας παίκτης σε μια ομάδα.
Ο Ελ Αραμπι όμως δεν ήταν.
Ούτε οι Γιοβετιτς, Γιαρεμτσουκ
Ούτε ο Μπακαμπου
Αυτούς γιατί δεν τους αναφέρεις;
Δεν έφερε μια επιλογή ρίσκου για να λύσει ένα πρόβλημα που ο ίδιος είχε δημιουργήσει πριν και για πολλά χρόνια, φέρνοντας συνεχώς απίθανους τύπους στην ίδια γαμημένη θέση!!!
Ακόμα πιο απλά, αν ο Σαμάτα, ο Τσάλοφ και όλοι αυτοί τη μύριζαν ρε παιδί μου μπροστά, θα σου λεγα Σεντίρα και βλέπουμε... Με ότι έχει προηγηθεί, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να πας σε επιλογή ρίσκου ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:48 Ο Σταμάτα την 3ετια πριν έρθει σε εμάς είχε περίπου 95 παιχνιδια σε Φενέρ, Αντβερπ και Γκενκ. Ο Ελ Κααμπί πχ είχε περίπου τα ίδια παιχνίδια σε κάτι απίθανους. Ποιανού το βιογραφικό ήταν καλύτερο; θέλω να πω ότι τα νούμερα δεν είναι το μόνο που έχει σημασία. Είναι και οως θα ταιριάξει ενας παίκτης σε μια ομάδα.
Γενικά συμφωνώ στο ότι τα νούμερα δεν είναι τα μόνα που έχουν σημασία.
Απλώς στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Σαμάτα και Ελ Κααμπί είχαν από καμία κατοστή γκολ σε πρώτες κατηγορίες ενώ ο Τσεντίρα ούτε τα μισά, εκ των οποίων σε πρώτες κατηγορίες κάτω από δέκα. Αν συνυπολογίσουμε και τη serie b και τη μετρήσουμε αυθαίρετα ως πρώτη κατηγορία, και πάλι δεν ξεπερνάμε τα 25.
Αυτά για να καταλάβουμε τις τάξεις μεγέθους.
Μιας και ανέφερες τον παλέτα, με το χέρι στην καρδιά, τι θα γινόταν εδώ μέσα αν πριν δύο χρόνια γραφόταν στα ρεπορτάζ ότι είμαστε κοντά να φέρουμε κάποιον Μορόν;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:00 Δηλαδή πρέπει να πειστούμε με τα "χαρακτηριστικά που ταιριαζουν" αλλιως είμαστε γκρινιάρηδες που δε θέλουμε για πρώτο φορ κάποιον με βιογραφικό χειρότερο των δύο του γαυρου, των δύο του βαζελου κι ακόμα και χειρότερο των δύο του παλέτα.
-
Μια χαρά το έπιασα, αλλά επιμένω: τα βιογραφικά ΜΙΛΑΝΕ.tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:59Προφανώς δεν κατάλαβες το νόημα αυτού που είπα. Δεν θα κάτσω να αναλύσω ποιος παίκτης έπιασε και ποιος δεν έπιασε στο γάβροxrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:54Όντως ο Ελ Κααμπι ήταν στοίχημα.tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:48 Ο Σταμάτα την 3ετια πριν έρθει σε εμάς είχε περίπου 95 παιχνιδια σε Φενέρ, Αντβερπ και Γκενκ. Ο Ελ Κααμπί πχ είχε περίπου τα ίδια παιχνίδια σε κάτι απίθανους. Ποιανού το βιογραφικό ήταν καλύτερο; θέλω να πω ότι τα νούμερα δεν είναι το μόνο που έχει σημασία. Είναι και οως θα ταιριάξει ενας παίκτης σε μια ομάδα.
Ο Ελ Αραμπι όμως δεν ήταν.
Ούτε οι Γιοβετιτς, Γιαρεμτσουκ
Ούτε ο Μπακαμπου
Αυτούς γιατί δεν τους αναφέρεις;
Ανέφερες μια περίπτωση που αυτό δεν ίσχυσε, κι εγώ σου ανέφερα αμέσως άλλες 5 από την ίδια ομάδα, που δείχνουν το αντίθετο.
Γενικά, όταν κάνεις επιλογές με νούμερα, με καριέρα σε καλά πρωταθλήματα, αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες να πετύχεις. Αυτό βέβαια κοστίζει και κάποια σοβαρά λεφτά.
Αλλιώς πας σε στοιχήματα και κάνεις προσευχές
- Skoufos_tou_Lucescu
Ακριβώς γι' αυτό τον αναφέρω, γιατί ενω δεν πρέπει να μπαίνουμε στη ίδια πρόταση με τους πουθεναδες φτάσαμε να έχουν καλύτερα φορ. Αν σου έλεγαν υπάρχουν δύο φορ, ο Σεντιρα κι ο μαύρος που έφερε ο παλέτας για αλλαγή του Μορον, ποιον θα έφερνες?tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:04Μιας και ανέφερες τον παλέτα, με το χέρι στην καρδιά, τι θα γινόταν εδώ μέσα αν πριν δύο χρόνια γραφόταν στα ρεπορτάζ ότι είμαστε κοντά να φέρουμε κάποιον Μορόν;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:00 Δηλαδή πρέπει να πειστούμε με τα "χαρακτηριστικά που ταιριαζουν" αλλιως είμαστε γκρινιάρηδες που δε θέλουμε για πρώτο φορ κάποιον με βιογραφικό χειρότερο των δύο του γαυρου, των δύο του βαζελου κι ακόμα και χειρότερο των δύο του παλέτα.
Αυτόν που θέλει ο Ραζβαν
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- paok apo epilogi, PAOKevolution
Εντωμεταξύ το συμβόλαιο του Μαριν παίκτης που έχει κάνει μεταγραφες 30 μυριων θα είναι λίγο κάτω από μυριο αλλά εμείς οι απλες θεωρητικα δίνουμε 1.4 στον Κεντιρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- FreeWatcher, Blackgr4
Ότι έγινε όταν φέραμε τον Μπράντον.tolis14 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:04Μιας και ανέφερες τον παλέτα, με το χέρι στην καρδιά, τι θα γινόταν εδώ μέσα αν πριν δύο χρόνια γραφόταν στα ρεπορτάζ ότι είμαστε κοντά να φέρουμε κάποιον Μορόν;Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:00 Δηλαδή πρέπει να πειστούμε με τα "χαρακτηριστικά που ταιριαζουν" αλλιως είμαστε γκρινιάρηδες που δε θέλουμε για πρώτο φορ κάποιον με βιογραφικό χειρότερο των δύο του γαυρου, των δύο του βαζελου κι ακόμα και χειρότερο των δύο του παλέτα.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 2):
- Developer4, FreeWatcher
Εγώ πάντως αν κατάλαβα καλά από Τζορμπα, ο χάφ δανεικός θα είναι. Απο τα συμφραζόμενα. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια.
Ομάδα με
Παβλένκα
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδη Μπάμπα
Μεϊτέ Καμαρά
δεν βγαίνει* χωρίς
Ζίβκοβιτς και Πέλκα
με φορ στο κουτί
και μετά για μια θέση οι
Ντέλιας Τάισον Ιβανούσεκ
*εκτός κι αν φέρουν για σ.μπακ τον Καλαφιόρι
Παβλένκα
Κένι Κετζιόρα Μιχαηλίδη Μπάμπα
Μεϊτέ Καμαρά
δεν βγαίνει* χωρίς
Ζίβκοβιτς και Πέλκα
με φορ στο κουτί
και μετά για μια θέση οι
Ντέλιας Τάισον Ιβανούσεκ
*εκτός κι αν φέρουν για σ.μπακ τον Καλαφιόρι
που το ειπε ο τσορμπα, ο κολκας αφησε να εννοηθεί πριλ λιγο στο 24 οτι ο χαφ παει για αγορα
Το πρόβλημα για μένα δεν είναι ο Σεντίρα σαν παίκτης που μπορεί να βγει, μπορεί και να μη βγει.
Αυτό που μου φαίνεται ως ''πρόβλημα'', είναι ότι πάμε σε μια σχετικά μη φτηνή επιλογή βασικού φορ που θα είναι ''στοίχημα''.
Όπως πέρσι ένα ''στοίχημα'' ήταν ο Μπακαγιόκο. Δεν μας βγήκε εκείνο το στοίχημα. Κάτι αντίστοιχο μου φαίνεται κι αυτός.
Μου φαντάζει σαν βεβιασμένη επιλογή, τη στιγμή που γνωρίζαμε εδώ και μήνες ότι θα χρειαστούμε παίκτη στη θέση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια άλλη επιλογή, με καλύτερο βιογραφικό αποτελεσματικότητας στο σκοράρισμα, θα ήταν πιο ''safe''
ή τουλάχιστον με πολύ περισσότερες πιθανότητες να πιάσει, με αποτέλεσμα να μην παραπονιέται κανείς, ούτε να έχει ενστάσεις ή αμφιβολίες.
Αυτό που μου φαίνεται ως ''πρόβλημα'', είναι ότι πάμε σε μια σχετικά μη φτηνή επιλογή βασικού φορ που θα είναι ''στοίχημα''.
Όπως πέρσι ένα ''στοίχημα'' ήταν ο Μπακαγιόκο. Δεν μας βγήκε εκείνο το στοίχημα. Κάτι αντίστοιχο μου φαίνεται κι αυτός.
Μου φαντάζει σαν βεβιασμένη επιλογή, τη στιγμή που γνωρίζαμε εδώ και μήνες ότι θα χρειαστούμε παίκτη στη θέση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια άλλη επιλογή, με καλύτερο βιογραφικό αποτελεσματικότητας στο σκοράρισμα, θα ήταν πιο ''safe''
ή τουλάχιστον με πολύ περισσότερες πιθανότητες να πιάσει, με αποτέλεσμα να μην παραπονιέται κανείς, ούτε να έχει ενστάσεις ή αμφιβολίες.