Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εύχομαι να είναι ο μεγαλύτερος παπάς ο Κεντιρα ( επιμένω πως προφέρετε έτσι διότι είδα αρκετά βιντεάκια και
μιας και γεννήθηκε στην Ιταλία )
Μακριά και αγαπημένοι
μιας και γεννήθηκε στην Ιταλία )
Μακριά και αγαπημένοι
- Kabamaru11
Ναι,εγω παλι πιστευω πως ο Κεντιρα ειναι καλυτερος απο τον Τσαλοφ,απο τον Μυθου δεν ξερω......
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- aivas19, giaxxo
-
Μου φαίνεται κακόγουστο αστείο το να δίνουμε 2 εκ για τον συγκεκριμένο.
Ας φέρουν κανένα χάφ και βλέπουμε
Αλλιώς θα ψάχνουμε τον Ιανουάριο πάλι για φορ
ΦΤΑΝΕΙ πια με τις χρυσοπληρωμένες μετριατζες
Ας φέρουν κανένα χάφ και βλέπουμε
Αλλιώς θα ψάχνουμε τον Ιανουάριο πάλι για φορ
ΦΤΑΝΕΙ πια με τις χρυσοπληρωμένες μετριατζες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrisitsapa την Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- Nikodiai
Και για Μειτε δεν τα γραφαν; Ας τους ρωτησουμεxrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:57Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.Magpies4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:34Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;Dimpatra έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:24
Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει
Βασικά ο παίκτης πέρυσι είχε κακή χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί αποκλείεται να είναι ο πρώτος στόχος αλλά ίσως να καταλήξουμε σε αυτόν αν οι πιό πάνω μας απορρίπτουν. Ο γνωστός ΑΡΔ που συνήθως λέει αρλούμπες, είπε οτι όλοι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ αλλά αφουγκράστηκαν τον αρνητισμό του κόσμου και το πάγωσαν. Μιλάμε για σανό.
Κάποιοι από εδώ τους αμφισβητούσαν
Μάντεψε ποιος είχε δίκιο…
- pagotatzis
Τον Ντουκς τον παίρνεις free
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του λόγου συμμετοχών κάτι σαν Οττο σε μας. Η Βρεντερ δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρει ομάδα !
Κινείται ήδη για Σιλβα από Ληψεια
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του λόγου συμμετοχών κάτι σαν Οττο σε μας. Η Βρεντερ δεν θα σταθεί εμπόδιο αν βρει ομάδα !
Κινείται ήδη για Σιλβα από Ληψεια
Για Μειτε τι ελεγαν; Τον Κρεσπο τον ειδαμε στο γηπεδο; Καποιοι πιστευαν οτι αυτος δεν εχει θεση στο ροστερ μας και του καναμε χαρηDeveloper4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:02Αυτό ακριβώς, το θυμάμαι και εγώ πολύ καλά... Σε εμάς βέβαια τα σχόλια ήταν τα κλασικά, να τον δούμε πρώτα, το χορτάρι είναι ο καθρέφτης κλπ... Εδώ να μου πεις κάποιοι από εμάς πίστευαν ότι μπορεί να βγει ο ... Μπακαγιόκο, στον Σαμάτα και τον ... Σεντίρα θα κολλήσουμε;xrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:57Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.Magpies4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:34
Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;
Βασικά ο παίκτης πέρυσι είχε κακή χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί αποκλείεται να είναι ο πρώτος στόχος αλλά ίσως να καταλήξουμε σε αυτόν αν οι πιό πάνω μας απορρίπτουν. Ο γνωστός ΑΡΔ που συνήθως λέει αρλούμπες, είπε οτι όλοι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ αλλά αφουγκράστηκαν τον αρνητισμό του κόσμου και το πάγωσαν. Μιλάμε για σανό.
Και για να επανέλθουμε, μπορεί το παλικάρι να βγάλει μάτια και μακάρι φυσικά αν και εφόσον έρθει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν έχεις τόσο μεγάλο θέμα για τόσο καιρό σε μια θέση και η κίνησή σου είναι 2 εκ πρόταση για τέτοιον παίκτη, ε όπως και να το δεις δε βγάζει και πολύ νόημα.
- Kabamaru11
Αυτον τον Rothwell που πηρε η Ρεηντζερς με 500 χιλιαδες,πολυ τον ηθελα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- tonipap801
-
Στα φόρουμ της Μπενφικα πάντως δεν πανηγύριζαν κιόλας.aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:12Για Μειτε τι ελεγαν; Τον Κρεσπο τον ειδαμε στο γηπεδο; Καποιοι πιστευαν οτι αυτος δεν εχει θεση στο ροστερ μας και του καναμε χαρηDeveloper4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:02Αυτό ακριβώς, το θυμάμαι και εγώ πολύ καλά... Σε εμάς βέβαια τα σχόλια ήταν τα κλασικά, να τον δούμε πρώτα, το χορτάρι είναι ο καθρέφτης κλπ... Εδώ να μου πεις κάποιοι από εμάς πίστευαν ότι μπορεί να βγει ο ... Μπακαγιόκο, στον Σαμάτα και τον ... Σεντίρα θα κολλήσουμε;xrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:57 Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.
Και για να επανέλθουμε, μπορεί το παλικάρι να βγάλει μάτια και μακάρι φυσικά αν και εφόσον έρθει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν έχεις τόσο μεγάλο θέμα για τόσο καιρό σε μια θέση και η κίνησή σου είναι 2 εκ πρόταση για τέτοιον παίκτη, ε όπως και να το δεις δε βγάζει και πολύ νόημα.
- Σουριναμέζος
Αν παίξει Κόπα Άφρικα θα είναι πολύ καλά νέα για τον ΠΑΟΚ. Think about it
Συγκρίνουμε τώρα τoν μειτε και τον κρεσπο που με βιογραφικό που ξεκινάει απο την εφηβική ηλικία μιας και διεθνής , ως και την μετέπειτα πορεία τους με έναν που πρωτοεμφανίστηκε στον ποδοσφαιρικό χαρτί στα 23 στη Γ Ιταλίας...whatever...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με βάση αυτά που βλέπουμε και από Τσαλοφ και από Μύθου καλύτερος είναιKabamaru11 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:09 Ναι,εγω παλι πιστευω πως ο Κεντιρα ειναι καλυτερος απο τον Τσαλοφ,απο τον Μυθου δεν ξερω......
Μπορεί να έχει χειρότερα τελειώματα από Μύθου και χειρότερη τεχνική από Τσαλοφ
Αλλά για αυτό που παίζουμε είναι καλός (εμένα αυτό που παίζουμε δεν μου αρέσει, ενημερωτικά)
Ο Κεντιρα αν καταλαβαίνω καλά είναι τύπου Μπράντον απλά δύο σκάλες καλύτερος
Δεν ξέρω αν αξίζει δύο εκατομμύρια ή αν αξίζει να είναι κ βασικός μας.
Θέλω Ντουξ Κεντιρα Μύθου
Γίνεται;
- Kabamaru11
Σιγα μη παιξει Κοπα Αφρικα,εκει εχουν σαν 3η επιλογη τον Ελ Κααμπι,τρομερη γραμμη κρουσης οι Μαροκινοι.
-
Δε θα σου πω τι έλεγαν, θα αρκεστώ να σου πω ότι οι προηγούμενες (αποτυχημένες) επιλογές στη συγκεκριμένη θέση, καθιστούν ή θα έπρεπε να καθιστούν, όποια επιλογή ρίσκου (και ο Σεντίρα προφανώς είναι μια τέτοια) απαγορευτική.aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:12Για Μειτε τι ελεγαν; Τον Κρεσπο τον ειδαμε στο γηπεδο; Καποιοι πιστευαν οτι αυτος δεν εχει θεση στο ροστερ μας και του καναμε χαρηDeveloper4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:02Αυτό ακριβώς, το θυμάμαι και εγώ πολύ καλά... Σε εμάς βέβαια τα σχόλια ήταν τα κλασικά, να τον δούμε πρώτα, το χορτάρι είναι ο καθρέφτης κλπ... Εδώ να μου πεις κάποιοι από εμάς πίστευαν ότι μπορεί να βγει ο ... Μπακαγιόκο, στον Σαμάτα και τον ... Σεντίρα θα κολλήσουμε;xrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:57
Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.
Έχουμε ταλαιπωρηθεί απίστευτα για να πάμε σε ένα στοίχημα με ορατό τον κίνδυνο από ... Σεπτέμβρη να αρχίζουμε να λέμε ότι τον Γενάρη θα ψάχνουμε πάλι φορ... Ήμαρτον ειλικρινά!
-
είχαμε ενδιαφερθει ενα φεγγάρι ή απλά θυμάμαι να τον χαλβαδιάζω εγώ όταν έληγε το συμβόλαιο του με τη Blackburn ???Kabamaru11 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:13 Αυτον τον Rothwell που πηρε η Ρεηντζερς με 500 χιλιαδες,πολυ τον ηθελα.
(είχε βγάλει μάτια στην Τσαμπιονσιπ το 21/22)