Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
2 όμορφα εκατομμύρια πεταμένα στα σκουπίδια... ας ελπίσουμε οτι καποιος στόκος αρδ το έβγαλε
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- vasgias, soigol
Δεν ήταν ο μεγάλος παίκτης αλλά τα 3-4 βασικά πραγματἀκια τα έκανε πολύ καλά. Αν είχε τους τραυματισμούς ακόμη βασικός θα έπαιζε σε μας.namisenoiazei έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:09 Ο Ολιβέιρα όταν τον είχα δει πριν να τραυματιστεί έτριβα τα μάτια μου πραγματικά. Και ήξερε μπάλα και κάρφωνε και κανά γκολ.
Αλλά όπως είπε ο προλαλίσαντας μετά τα 30 χιαστός , δύσκολα τα πράγματα
Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;
Βασικά ο παίκτης πέρυσι είχε κακή χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί αποκλείεται να είναι ο πρώτος στόχος αλλά ίσως να καταλήξουμε σε αυτόν αν οι πιό πάνω μας απορρίπτουν. Ο γνωστός ΑΡΔ που συνήθως λέει αρλούμπες, είπε οτι όλοι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ αλλά αφουγκράστηκαν τον αρνητισμό του κόσμου και το πάγωσαν. Μιλάμε για σανό.
-
2εκ πρόταση σύμφωνα με κάποιον Ιταλό δημοσιογράφο Μορετο.
Ανέβηκε στο SDNA
Ανέβηκε στο SDNA
-
Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.Magpies4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:34Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;
Βασικά ο παίκτης πέρυσι είχε κακή χρονιά. Όπως έχω ξαναπεί αποκλείεται να είναι ο πρώτος στόχος αλλά ίσως να καταλήξουμε σε αυτόν αν οι πιό πάνω μας απορρίπτουν. Ο γνωστός ΑΡΔ που συνήθως λέει αρλούμπες, είπε οτι όλοι τον θέλουν στον ΠΑΟΚ αλλά αφουγκράστηκαν τον αρνητισμό του κόσμου και το πάγωσαν. Μιλάμε για σανό.
Κάποιοι από εδώ τους αμφισβητούσαν
Μάντεψε ποιος είχε δίκιο…
- john4serres
Μέσα στο 2025 με την Εσπανιόλ, ο Τσεντίρα αγωνίστηκε γύρω στα 20 λεπτά στην Λα Λίγκα.
Σε όλη την χρονιά 24-25 λίγο πάνω από 600 λεπτά, 1 γκόλ, μία ασσίστ.
Ξέρω, έχουν γραφεί αλλά αυτά είναι τα φετινά του νούμερα.
Σε όλη την χρονιά 24-25 λίγο πάνω από 600 λεπτά, 1 γκόλ, μία ασσίστ.
Ξέρω, έχουν γραφεί αλλά αυτά είναι τα φετινά του νούμερα.
-
Αυτό ακριβώς, το θυμάμαι και εγώ πολύ καλά... Σε εμάς βέβαια τα σχόλια ήταν τα κλασικά, να τον δούμε πρώτα, το χορτάρι είναι ο καθρέφτης κλπ... Εδώ να μου πεις κάποιοι από εμάς πίστευαν ότι μπορεί να βγει ο ... Μπακαγιόκο, στον Σαμάτα και τον ... Σεντίρα θα κολλήσουμε;xrisitsapa έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:57Τα ίδια έγραφαν και οι Τούρκοι οπαδοί για Σαματά.Magpies4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:34Γιατί; έπαιξε ποτέ στην Νάπολι και έβγαλαν αυτό το συμπέρασμα;Dimpatra έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:24
Και από κάτω σχόλια Ιταλών:
-Βρήκαμε χρήματα στο πάτωμα
-Δύο εκατομμύρια παραπάνω από όσο αξίζει
Κάποιοι από εδώ τους αμφισβητούσαν
Μάντεψε ποιος είχε δίκιο…
Και για να επανέλθουμε, μπορεί το παλικάρι να βγάλει μάτια και μακάρι φυσικά αν και εφόσον έρθει, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι όταν έχεις τόσο μεγάλο θέμα για τόσο καιρό σε μια θέση και η κίνησή σου είναι 2 εκ πρόταση για τέτοιον παίκτη, ε όπως και να το δεις δε βγάζει και πολύ νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Developer4 την Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Nikodiai
-
Mήπως πήρε και αυτός τηλέφωνο τον Λούτσε και του είπε ότι θα προσπαθήσει πολύ και θα είναι η χρονιά του;
Τέλος πάντων, θεωρώ ότι τζάμπα στεναχωριόμαστε. Ας υπογράψει πρώτα και βλέπουμε.

Τέλος πάντων, θεωρώ ότι τζάμπα στεναχωριόμαστε. Ας υπογράψει πρώτα και βλέπουμε.
- These users thanked the author PaokFiesta for the post:
- aivas19
Ας δούμε πρώτα ότι ισχύει.
Αν ισχύει σημαίνει ότι τα άκυρα συνέχισαν και τις τελευταίες μέρες που υπήρξαν και άλλοι στόχοι
Αν ισχύει σημαίνει ότι τα άκυρα συνέχισαν και τις τελευταίες μέρες που υπήρξαν και άλλοι στόχοι