Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την "απέναντι" πλευρά, ως εκεχειρία.
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.
Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.
Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο.. φτηνή δικαιολογία για το τρύπημα ήταν.
Η φάση ήταν "σας έχουμε πει ότι ψάχνουμε χρηματοδότηση, πιέστε κι εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα".
Και ως δια μαγείας η "απάντηση" ήταν "εντάξει βρήκαμε άλλον για την ΠΑΕ".
Έφαγε χρέωμα οτι και καλά αυτός μας είπε έτσι και εμείς τότε μέσα σε 3 μέρες κάναμε αυτό.. για μωρά παιδιά κυριολεκτικά...
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.
Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.
Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο.. φτηνή δικαιολογία για το τρύπημα ήταν.
Η φάση ήταν "σας έχουμε πει ότι ψάχνουμε χρηματοδότηση, πιέστε κι εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα".
Και ως δια μαγείας η "απάντηση" ήταν "εντάξει βρήκαμε άλλον για την ΠΑΕ".
Έφαγε χρέωμα οτι και καλά αυτός μας είπε έτσι και εμείς τότε μέσα σε 3 μέρες κάναμε αυτό.. για μωρά παιδιά κυριολεκτικά...
Άστοχες δηλώσεις μετα το parking, αστοχες δηλωσεις με τον Α.Σ. , αστοχες τοποθετησεις στη συνεντευξη του προπονητη όταν ηταν τιμωρία.
Είχε που είχε σταματήσει να πολυμιλάει κατά τη δεύτερη θητεία του, όποτε μιλούσε ήταν και φάουλ.
Θεωρώ ότι καθ' όλη τη δεύτερη θητεία μόνο στην επιστροφή λουτσεσκου ηταν χρήσιμος, κατα τα αλλα δεν φάνηκε να προσφέρει κάτι
Στο μιντιακό είχε βάλει καλές βάσεις ο 'ξέρεις-ποιος΄ οπότε τα credits τα δίνω σε εκείνον.
Αμφιλεγόμενο πρόσωπο που νομίζω έμενε καθώς ήταν από τους λίγους που είχε ζήσει το μπος. Όσον είναι μακριά αναγκαστικά εμπιστεύεται αυτους που ήξερε. Μακάρι να ήταν εδώ και να έρχονταν νέα στελέχη τα οποία προφανώς θα περνούσαν και από αξιολόγηση .( και πιθανόν να φεύγαν νύχτα
)
Είχε που είχε σταματήσει να πολυμιλάει κατά τη δεύτερη θητεία του, όποτε μιλούσε ήταν και φάουλ.
Θεωρώ ότι καθ' όλη τη δεύτερη θητεία μόνο στην επιστροφή λουτσεσκου ηταν χρήσιμος, κατα τα αλλα δεν φάνηκε να προσφέρει κάτι
Στο μιντιακό είχε βάλει καλές βάσεις ο 'ξέρεις-ποιος΄ οπότε τα credits τα δίνω σε εκείνον.
Αμφιλεγόμενο πρόσωπο που νομίζω έμενε καθώς ήταν από τους λίγους που είχε ζήσει το μπος. Όσον είναι μακριά αναγκαστικά εμπιστεύεται αυτους που ήξερε. Μακάρι να ήταν εδώ και να έρχονταν νέα στελέχη τα οποία προφανώς θα περνούσαν και από αξιολόγηση .( και πιθανόν να φεύγαν νύχτα

- NikLiverpool
Πολύ σωστή η άποψη σου και καθόλου αιρετική. Έκανε την παπαριά με την δήλωση, άνοιξε διάπλατα την πόρτα στον Μυστακίδη και ουσταστικά 'ανάγκασε' τον Ιβάν να αναστήσει το θέμα του γηπέδου που κακά τα ψέματα είχε παγώσει τελείως. Ένα θέμα που θα του κοστίσει πολλά λεφτά σε συγκυρία μη ευνοική. Αυτό πληρώνει ο Κυρχ2.obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50
Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως.
Αν όπως όλοι γράφετε, ήταν ανεπαρκής, να έφευγε πολύ νωρίτερα,δε νομίζω όμως ότι στα μάτια του Ιβάν ήταν.
Εγω πιθανολογω οτι πληρωνει το μαρμαρο για τις αποστολες παιδικη χαρα που ειχαμε περυσι και οχι για μια δηλωση που την ερμηνευεσε ο καθενας οπως ηθελε.
Αυτο θα ηταν και το σωστοicue έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:39 Εγω πιθανολογω οτι πληρωνει το μαρμαρο για τις αποστολες παιδικη χαρα που ειχαμε περυσι και οχι για μια δηλωση που την ερμηνευεσε ο καθενας οπως ηθελε.
- loukas karadimos
Αν δεν κάνω λάθος ο κυρ κυ αποτελεί παρελθόν από το περιβόητο δεύτερο μιτιγκ που έγινε της χάρτινης το κάγκελο και δε μιλιόταν ο ραζβαν με τον ιβαν κάνα δεκαήμερο τον Μάιοobanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50
Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως.
Αν όπως όλοι γράφετε, ήταν ανεπαρκής, να έφευγε πολύ νωρίτερα,δε νομίζω όμως ότι στα μάτια του Ιβάν ήταν.
Χρεώνεται την οπαπαρινα και πολλά άλλα
Ο τύπος αυτός γυρνούσε στην τούμπα μέσα με μπράβους και υφάκι αρχηγού κράτους , και μπορώ να πω και άλλα που πήραν τα αυτιά μου αλλά δεν θέλω να εκθέσω το σάιτ αλλά η φάση του ξέφυγε και αυτά στον πατερούλη δεν περνάνε…
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- fidel
Συμφωνώ κι εγώ. Δε νομίζω να είπε ποτέ κάτι ο Κυριάκος χωρίς να είναι επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ. Και η γελοία απάντηση που έδωσε, ουσιαστικά είπε "δε σας λέμε ούτε που είμαστε ούτε τι πρόγραμμα έχουμε", πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα της ΠΑΕ ήταν.obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50 Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Ήταν ένα καλό σαμάρι για να χτυπάει ο κόσμος.
3 σαμάρια κατηγορούσε για τα πάντα ο κόσμος, το Μάκη, τον Κυριάκο και τη Μαρία. Οι 2 φύγανε, τώρα να δούμε.
-
Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Ακόμη και μετά από 1 μήνα κρύβεται η όλη φάση σε μία μόλις φραση.
Τεχνηέντως βέβαια αποκρύπτεις το εξής στα λόγια του:
"Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα, γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο.
Όποιος δείχνει με το δάχτυλο τον χρηματοδότη, ότι φταίει αυτός μόνο για την καθυστέρηση, μάλλον ξεχνάει τις δικές του ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν κάτι προς όφελος της πόλης, της νεολαίας, όλου του κόσμου και μετά ας αποφασίσουν ο σύλλογος τι θα κάνει."
Μην προσπαθείτε άλλο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη. Κάπου ένα τέλος.
Το ότι εστιάστηκε βέβαια σκέτη η φράση λέει πολλά..
Τεχνηέντως βέβαια αποκρύπτεις το εξής στα λόγια του:
"Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα, γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο.
Όποιος δείχνει με το δάχτυλο τον χρηματοδότη, ότι φταίει αυτός μόνο για την καθυστέρηση, μάλλον ξεχνάει τις δικές του ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν κάτι προς όφελος της πόλης, της νεολαίας, όλου του κόσμου και μετά ας αποφασίσουν ο σύλλογος τι θα κάνει."
Μην προσπαθείτε άλλο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη. Κάπου ένα τέλος.
Το ότι εστιάστηκε βέβαια σκέτη η φράση λέει πολλά..
- These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
- aivas19, Montrealiotis, Χωρικός
Εγώ μόνο σαν εξωτερικός παρατηρητής αφού δεν ξέρω τι γίνεται εκ των έσω , έχω να πω ότι μετά την αναβάθμιση του μετά τη φυγή του Μάκη, φαίνεται σαν να εχασε τη μπάλα . Εκανε πολλά φάουλ και σίγουρα θα χρεωθεί και άλλα αφού δεν υπάρχουν άλλοι να τα χρεωθούν .
Και τώρα που φεύγει κι αυτός, ποιος είναι ο επόμενος ;
Και η ερώτηση που πάντα μένει στο μυαλό μου… πως γίνεται αυτός ο σύλλογος να μην έχει δημιουργήσει ένα δικό του αξιόλογο στέλεχος τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια ;
Τι φταίει κ όλοι φεύγουν «με σκιές» ;
Είναι ανθρωποφαγία ή κάτι άλλο ;
Και η ερώτηση που πάντα μένει στο μυαλό μου… πως γίνεται αυτός ο σύλλογος να μην έχει δημιουργήσει ένα δικό του αξιόλογο στέλεχος τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια ;
- abc_o_ karpouzas
-keeper- έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:52 Εγώ μόνο σαν εξωτερικός παρατηρητής αφού δεν ξέρω τι γίνεται εκ των έσω , έχω να πω ότι μετά την αναβάθμιση του μετά τη φυγή του Μάκη, φαίνεται σαν να εχασε τη μπάλα . Εκανε πολλά φάουλ και σίγουρα θα χρεωθεί και άλλα αφού δεν υπάρχουν άλλοι να τα χρεωθούν .
ο μακης τι ειναι? δεν βγήκε μέσα απο τον σύλλογο?? και εάν έχει και ο μάκης σκιές μάλλον το dna μας έχει κάποιον ...δεσμό..σπασμένο
Ο Μάκης δεν βγήκε αλλά εξελίχθηκε στο σύλλογο και … αποχωρησε κι αυτός .
Και σίγουρα έχεις ακούσει για φωνές περί γκα……παιδου.
(Μ αρέσει να γράφω κι εγώ με τελίτσες
)
Και σίγουρα έχεις ακούσει για φωνές περί γκα……παιδου.
(Μ αρέσει να γράφω κι εγώ με τελίτσες