Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από aivas19 »

Ευχαριστουμε για την οποια προσφορα σου 25+ χρονια στην ομαδα καθως ησουν και μελος της διοικησης των επιτυχιων.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Ιάσονας, dragon, Tolaros
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την "απέναντι" πλευρά, ως εκεχειρία.
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.

Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.

Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο.. φτηνή δικαιολογία για το τρύπημα ήταν.

Η φάση ήταν "σας έχουμε πει ότι ψάχνουμε χρηματοδότηση, πιέστε κι εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα".

Και ως δια μαγείας η "απάντηση" ήταν "εντάξει βρήκαμε άλλον για την ΠΑΕ".
Έφαγε χρέωμα οτι και καλά αυτός μας είπε έτσι και εμείς τότε μέσα σε 3 μέρες κάναμε αυτό.. για μωρά παιδιά κυριολεκτικά...
These users thanked the author Parolos for the post (total 10):
DamoN, Equalizer, Ιάσονας, paok apo epilogi, dragon, aivas19, Psaras, Montrealiotis, Χωρικός, Maedhros4
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Άστοχες δηλώσεις μετα το parking, αστοχες δηλωσεις με τον Α.Σ. , αστοχες τοποθετησεις στη συνεντευξη του προπονητη όταν ηταν τιμωρία.
Είχε που είχε σταματήσει να πολυμιλάει κατά τη δεύτερη θητεία του, όποτε μιλούσε ήταν και φάουλ.
Θεωρώ ότι καθ' όλη τη δεύτερη θητεία μόνο στην επιστροφή λουτσεσκου ηταν χρήσιμος, κατα τα αλλα δεν φάνηκε να προσφέρει κάτι
Στο μιντιακό είχε βάλει καλές βάσεις ο 'ξέρεις-ποιος΄ οπότε τα credits τα δίνω σε εκείνον.
Αμφιλεγόμενο πρόσωπο που νομίζω έμενε καθώς ήταν από τους λίγους που είχε ζήσει το μπος. Όσον είναι μακριά αναγκαστικά εμπιστεύεται αυτους που ήξερε. Μακάρι να ήταν εδώ και να έρχονταν νέα στελέχη τα οποία προφανώς θα περνούσαν και από αξιολόγηση .( και πιθανόν να φεύγαν νύχτα :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50
Patron έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:32
obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:30 Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Ριχτη

Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως.
Αν όπως όλοι γράφετε, ήταν ανεπαρκής, να έφευγε πολύ νωρίτερα,δε νομίζω όμως ότι στα μάτια του Ιβάν ήταν.
Πολύ σωστή η άποψη σου και καθόλου αιρετική. Έκανε την παπαριά με την δήλωση, άνοιξε διάπλατα την πόρτα στον Μυστακίδη και ουσταστικά 'ανάγκασε' τον Ιβάν να αναστήσει το θέμα του γηπέδου που κακά τα ψέματα είχε παγώσει τελείως. Ένα θέμα που θα του κοστίσει πολλά λεφτά σε συγκυρία μη ευνοική. Αυτό πληρώνει ο Κυρχ2.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οπότε δικαιούται άγαλμα έξω από την νέα Τούμπα
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω πιθανολογω οτι πληρωνει το μαρμαρο για τις αποστολες παιδικη χαρα που ειχαμε περυσι και οχι για μια δηλωση που την ερμηνευεσε ο καθενας οπως ηθελε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

icue έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:39 Εγω πιθανολογω οτι πληρωνει το μαρμαρο για τις αποστολες παιδικη χαρα που ειχαμε περυσι και οχι για μια δηλωση που την ερμηνευεσε ο καθενας οπως ηθελε.
Αυτο θα ηταν και το σωστο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50
Patron έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:32
obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:30 Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Ριχτη

Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως.
Αν όπως όλοι γράφετε, ήταν ανεπαρκής, να έφευγε πολύ νωρίτερα,δε νομίζω όμως ότι στα μάτια του Ιβάν ήταν.
Αν δεν κάνω λάθος ο κυρ κυ αποτελεί παρελθόν από το περιβόητο δεύτερο μιτιγκ που έγινε της χάρτινης το κάγκελο και δε μιλιόταν ο ραζβαν με τον ιβαν κάνα δεκαήμερο τον Μάιο

Χρεώνεται την οπαπαρινα και πολλά άλλα

Ο τύπος αυτός γυρνούσε στην τούμπα μέσα με μπράβους και υφάκι αρχηγού κράτους , και μπορώ να πω και άλλα που πήραν τα αυτιά μου αλλά δεν θέλω να εκθέσω το σάιτ αλλά η φάση του ξέφυγε και αυτά στον πατερούλη δεν περνάνε…
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
fidel
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

obanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:50 Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Συμφωνώ κι εγώ. Δε νομίζω να είπε ποτέ κάτι ο Κυριάκος χωρίς να είναι επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ. Και η γελοία απάντηση που έδωσε, ουσιαστικά είπε "δε σας λέμε ούτε που είμαστε ούτε τι πρόγραμμα έχουμε", πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα της ΠΑΕ ήταν.
Ήταν ένα καλό σαμάρι για να χτυπάει ο κόσμος.

3 σαμάρια κατηγορούσε για τα πάντα ο κόσμος, το Μάκη, τον Κυριάκο και τη Μαρία. Οι 2 φύγανε, τώρα να δούμε.
These users thanked the author Tolaros for the post:
Mīngus
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ακόμη και μετά από 1 μήνα κρύβεται η όλη φάση σε μία μόλις φραση.

Τεχνηέντως βέβαια αποκρύπτεις το εξής στα λόγια του:

"Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα, γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο.

Όποιος δείχνει με το δάχτυλο τον χρηματοδότη, ότι φταίει αυτός μόνο για την καθυστέρηση, μάλλον ξεχνάει τις δικές του ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν κάτι προς όφελος της πόλης, της νεολαίας, όλου του κόσμου και μετά ας αποφασίσουν ο σύλλογος τι θα κάνει."

Μην προσπαθείτε άλλο να υποτιμάτε τη νοημοσύνη. Κάπου ένα τέλος.
Το ότι εστιάστηκε βέβαια σκέτη η φράση λέει πολλά..
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
aivas19, Montrealiotis, Χωρικός
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Παρεξήγησης δλδ όπως το "λεφτά υπάρχουν" κ το "μαζί τα φάγαμε".
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Εγώ μόνο σαν εξωτερικός παρατηρητής αφού δεν ξέρω τι γίνεται εκ των έσω , έχω να πω ότι μετά την αναβάθμιση του μετά τη φυγή του Μάκη, φαίνεται σαν να εχασε τη μπάλα . Εκανε πολλά φάουλ και σίγουρα θα χρεωθεί και άλλα αφού δεν υπάρχουν άλλοι να τα χρεωθούν .

Και τώρα που φεύγει κι αυτός, ποιος είναι ο επόμενος ;

Και η ερώτηση που πάντα μένει στο μυαλό μου… πως γίνεται αυτός ο σύλλογος να μην έχει δημιουργήσει ένα δικό του αξιόλογο στέλεχος τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια ;

Τι φταίει κ όλοι φεύγουν «με σκιές» ;
Είναι ανθρωποφαγία ή κάτι άλλο ;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

-keeper- έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:52 Εγώ μόνο σαν εξωτερικός παρατηρητής αφού δεν ξέρω τι γίνεται εκ των έσω , έχω να πω ότι μετά την αναβάθμιση του μετά τη φυγή του Μάκη, φαίνεται σαν να εχασε τη μπάλα . Εκανε πολλά φάουλ και σίγουρα θα χρεωθεί και άλλα αφού δεν υπάρχουν άλλοι να τα χρεωθούν .

Και τώρα που φεύγει κι αυτός, ποιος είναι ο επόμενος ;

Και η ερώτηση που πάντα μένει στο μυαλό μου… πως γίνεται αυτός ο σύλλογος να μην έχει δημιουργήσει ένα δικό του αξιόλογο στέλεχος τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια ;

Τι φταίει κ όλοι φεύγουν «με σκιές» ;
Είναι ανθρωποφαγία ή κάτι άλλο ;

ο μακης τι ειναι? δεν βγήκε μέσα απο τον σύλλογο?? και εάν έχει και ο μάκης σκιές μάλλον το dna μας έχει κάποιον ...δεσμό..σπασμένο
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ο Μάκης δεν βγήκε αλλά εξελίχθηκε στο σύλλογο και … αποχωρησε κι αυτός .
Και σίγουρα έχεις ακούσει για φωνές περί γκα……παιδου.

(Μ αρέσει να γράφω κι εγώ με τελίτσες 😛)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”