Ας πάρουμε τότε πινεδα

Ένα άρμα για φορ θέλουμε και ένα άλογο που να ξέρει τόπι για το κέντρο.
Λάζλο Μπενες...Ragnar1926 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:10Δεν νομίζω να τον δώσει η λουντογκορετς όσο ακόμα παίζει προκριματικά τσουλου . Μάλλον ο μπενες είναι .renegade έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:02 Και μένα μου αρέσει πολύ ο πιοτροφσκι αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάνε προς τα εκεί.
Πιθανολογώ ότι θελουν πιο καλό βιογραφικό
Καφετιά είναι το ξέρουμε αυτόDaVinci έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:14 Ο Μαριν με κοινό μάνατζερ Λουτσεσκου θα γίνει ο Ρουμάνος χαφιές μας εκ των έσω. Μέχρι και τα σώβρακα τους θα ξέρουμε τι χρώμα είναι![]()
Ναι αλλά άμα οι προδιαγραφές που τους δίνει δεν λένε για φορ κιλλερ, τότε πως θα του φέρουν;pavlos06 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:14 Αυτή η καραμέλα με το πως θέλει τον φορ ο λουτσεσκου και οτι καταστρέφει τους γκολτζήδες που έχουμε πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή νομίζω.
Ναι θέλει το φορ του συμμετοχικό, και μεταξύ μας το βρίσκω πολύ πιο ελκυστικό αυτό. Θέλει βέβαια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αυτός ο φορ.
Άλλα ας του φέρουν έστω ένα ποιοτικό κιλλερ(πριγιο) - ας είναι και καδρόνι που λέει ο λόγος- και θα την βρει την άκρη. Αν του φέρνουν φορ με ψυχολογικά , που βλέπουν εστία και τρέμουν τα πόδια ή απλα τρέχουν (ευχαριστούμε για το πρωτάθλημα) , τι να κάνει και αυτός. Απλά δείτε τα φορ που είχαμε τα τελευταία χρόνια που πήγαν μετά από εμας και γίνεται αντιληπτό το επίπεδο τους ( τζήμας μια κατηγορία μόνος του)
Εχει ακουστεί ως πιθανός στόχος, γνωρίζεις κάτι?kormi έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:15Λάζλο Μπενες...Ragnar1926 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:10Δεν νομίζω να τον δώσει η λουντογκορετς όσο ακόμα παίζει προκριματικά τσουλου . Μάλλον ο μπενες είναι .renegade έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:02 Και μένα μου αρέσει πολύ ο πιοτροφσκι αλλά δεν πιστεύω ότι θα πάνε προς τα εκεί.
Πιθανολογώ ότι θελουν πιο καλό βιογραφικό
Αυτός Ζβαμπιζει!
Τον έχει αναλύσει κάποιος εδώ μέσα;
Ναι τον έδωσε ο Priest από εδώ μέσα, και ταιριάζει με το προφίλ του παίχτη που δίνουν κοντά οι ΑΡΔkz1111 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:39Εχει ακουστεί ως πιθανός στόχος, γνωρίζεις κάτι?kormi έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:15Λάζλο Μπενες...Ragnar1926 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:10
Δεν νομίζω να τον δώσει η λουντογκορετς όσο ακόμα παίζει προκριματικά τσουλου . Μάλλον ο μπενες είναι .
Αυτός Ζβαμπιζει!
Τον έχει αναλύσει κάποιος εδώ μέσα;