Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kz1111

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από kz1111 »

kz1111 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:34
prist64 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:32 M D βγαλανε?

για χαφ ειπανε τιποτε?
Ριχτω
Πες το θα σκάσουμε
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Πες το όνομα καλέ μου παπά σε 4 ώρες θα ξυπνήσω για μεροκάματο δεν με λυπάσαι 45ετων άνθρωπο..
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Δηλαδή ο Λαριν που μας παρουσίασε ο Κόλκας σαν πρώτο στόχο είναι πιο συμμετοχικός απ' τον Ντουκς? Υπερτερεί σε κάτι? Νομίζω ότι να 'ναι γράφουν και το κακό είναι ότι αν έρθει κανένας Σεντιρα θα φορτωθεί στον προπονητή
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

tenten4GT έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:53 Πες το όνομα καλέ μου παπά σε 4 ώρες θα ξυπνήσω για μεροκάματο δεν με λυπάσαι 45ετων άνθρωπο..
Κοιμήσου, δεν θα στείλει :D
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Jim_Chatz έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:58
Ragnar1926 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:55 Πάλι καλά που ο ναρει ήταν επιτυχημένη μεταγραφη και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε περισσότερο με την γερμανική αγορά και να αφήσουμε στην άκρη overrated αγορές όπως αυτή της Πορτογαλίας .
Γενικά εδώ και χρόνια θα έπρεπε να ασχολούμαστε ως επί το πλείστον με τρεις αγορές.

Γαλλία (ειδικά 2η κατηγορία)
Γερμανία (και 1η και 2η)
Βαλκάνια (να βρίσκουμε τον Τόπιτς και τον κάθε Τόπιτς πριν φύγει και πολλαπλασιάζεται η αξία του)

Το να στοχεύουμε σε αγορές όπως της Ιταλίας ή της Αγγλίας ή της Πορτογαλίας είναι για μένα χάσιμο χρόνου
Γαλλία ναι, Βαλκάνια ίσως σε μικρότερες ηλικίες, εγώ θα συμπληρώσω την κατά τη γνώμη μου καλύτερη αγορά για αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, της Ισπανίας. Πραγματικά σε Λα Λίγκα και Σεγούντα έχει διαμάντια, σε κάθε γραμμή, σε κάθε θέση, σε κάθε ρόλο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:53 Δηλαδή ο Λαριν που μας παρουσίασε ο Κόλκας σαν πρώτο στόχο είναι πιο συμμετοχικός απ' τον Ντουκς? Υπερτερεί σε κάτι? Νομίζω ότι να 'ναι γράφουν και το κακό είναι ότι αν έρθει κανένας Σεντιρα θα φορτωθεί στον προπονητή
Τι σε κάνει να πιστεύεις τα άρθρα τους σε τόσο μεγάλο βαθμό;
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτος ο ντουκς παιζει μονιμα σε συστηματα με δυο φορ τα τελευταια χρονια τουλάχιστον.
Δεν νομιζω οτι εχει καποιο ιδιαιτερο κολλημα με τη "συμμετοχικοτητα" οπως την εννοειτε ο λουτσεσκου. Με το πρεσαρισμα εχει κολλημα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μέλι μέλι και απο τηγανίτα τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

sourmenetes έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 00:05
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:53 Δηλαδή ο Λαριν που μας παρουσίασε ο Κόλκας σαν πρώτο στόχο είναι πιο συμμετοχικός απ' τον Ντουκς? Υπερτερεί σε κάτι? Νομίζω ότι να 'ναι γράφουν και το κακό είναι ότι αν έρθει κανένας Σεντιρα θα φορτωθεί στον προπονητή
Τι σε κάνει να πιστεύεις τα άρθρα τους σε τόσο μεγάλο βαθμό;
Δεν πιστεύω στα άρθρα τους κι ελπίζω να κλείσει ο Ντουκς αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο κλείσει κανένας Σεντιρα το κλίμα έχει δημιουργηθεί ήδη και στην πρώτη στραβή θα έχουμε καλοθελητες στραβοστομηδες: "μπούλο Ρουμάνε δεν ήθελες τους παιχταραδες και μας έφερες το παλτό". Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να πούνε στο Λουτσεσκου μπορούμε να φέρουμε αυτούς τους δύο και να πει φέρτε το Σεντιρα γι'αυτό και δε μπορώ να καταλαβω γιατί γράφεται αυτό.
black death

Πολλες υποθεσεις παντως. Οτι ο ντουκς θα βγει, οτι ο σεντιρα δεν θα βγει, οτι ο λουτσεσκου δεν πέφτει έξω. Και μετα εισαι και σίγουρος οτι ξερεις τι σκεφτεται ο λουτσεσκου.
Απορω γιατι δεν πατε να γινετε τεχνικοι διευθυντές.
These users thanked the author black death for the post:
dragon
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Okay δεν είναι το σκυλί του πολέμου στην πίεση μπροστά και αυτό μπορεί κανείς να το δει και από τα στατιστικά. Βέβαια ο ρόλος του στη βέρντερ ήταν ξεκάθαρα να κάνει shadow pressing κόβοντας την γραμμή πάσας.
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε να πάμε και για κανονικό επιθετικό και όχι για τον κάτσε και τον σιώπη των επιθετικών
black death

Το θεμα ειναι οτι δεν παμε για τον κατσε και τον σιωπη. Παμε για το μπρέιθγουεϊτ και το λαμπορντε αλλα επειδη αυτοι μας κλανουν, το κολλημα με το πρεσινγκ μας οδηγει στον κατσε και τον σιωπη. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

black death έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 00:19 Πολλες υποθεσεις παντως. Οτι ο ντουκς θα βγει, οτι ο σεντιρα δεν θα βγει, οτι ο λουτσεσκου δεν πέφτει έξω. Και μετα εισαι και σίγουρος οτι ξερεις τι σκεφτεται ο λουτσεσκου.
Απορω γιατι δεν πατε να γινετε τεχνικοι διευθυντές.
Οι πιθανότητες να βγει ο Ντουκς είναι πολύ περισσότερες, δε χρειάζεται να είμαι τεχνικός διευθυντής για να το δω. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Λουτσεσκου αλλά δεν υπάρχει λογική να κόψει το Ντουκς και να διαλέξει τον άλλο, άντε για το Σελκε να δεχτώ ότι δεν του έκανε. Εγώ βλέπω τρεις περιπτώσεις : 1. Συμπέρασμα ότι να 'ναι του Κολκα το άρθρο ( το πιο πιθανό), 2. Γραμμή ΠΑΕ για να μετριάσουν τις αντιδράσεις αν έρθει Σεντιρα και 3. Τρύπημα ΑΡΔ σε Λουτσεσκου (δε βλέπω το λόγο)
black death

Εγω θα πω απλα φερτε του μια φορά το μαμημενο παιχτη που θελει μπροστα. Και μην πει κανείς παλι μα μου ολιβειρα, που επαθε χιαστους με το που ηρθε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τρί 22 Ιούλ 2025, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βέβαια για όσους είναι σίγουροι για της προθέσεις του προπονητή και το πώς βλέπει κάποια πράγματα,να μην ξεχνάμε ότι πριν 2 χρόνια τέτοιον καιρό,όταν έκλεισε ο Μπάμπα και ανέβαινε πάνω στην Ολλανδία,ο λουτσέσκου δεν μιλιόταν από τα νεύρα του για την επιλογή της ομαδας.
Μία άποψη που άλλαξε σε λιγότερο από μια εβδομάδα με τον ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”