Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Θα με περασετε για τρελο,δεν θα ειναι κ η πρωτη φορα στην ζωη μου αλλωστε,πιστευω ομως πως ο Πελκας,μπορει να γινει ενα ωραιοτατο χαφακι τυπου Μοντριτς.Εχει πολλα στοιχεια για να παιξει εκει.Ταχυτητα,τριπλα,κοντρολ,πασα,μαρκαρισμα σαν σκυλος,διαρκης κινηση στον χωρο.
Βεβαια πρεπει να το σκεφτει και να το υλοποιησει ο Λουτσε,δεν ειμαι προπονητης ουτε τοπικου.Αλλα θα ελυνε πολλα χερια μια τετοια κινηση.
Αναμενουμε τις κινησεις πρωτιστως σε χαφ κ φορ.
Βεβαια πρεπει να το σκεφτει και να το υλοποιησει ο Λουτσε,δεν ειμαι προπονητης ουτε τοπικου.Αλλα θα ελυνε πολλα χερια μια τετοια κινηση.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- vasgias, giaxxo, Maedhros4
Για να μην υπάρχει παρανόηση, με το μπροστά από τον Καμαρά εννοούσα την ιεραρχία και όχι θέσεις στο γήπεδο.theo-drama έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:18
Θέλουμε 2 Καμαρα σε 1.

- Kabamaru11
Αληθεια;Δεν το θυμομουν αυτο,αυτη την σκεψη την εκανα οσο επαιζε ακομα στην Τουρκια.Αρα μεταγενεστερα του Ιβιτς.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- vasgias
-
Μόνο που έχει αυτό το χούι με τις ποδιές δε πρόκειται να παίξει ποτέ πιο πίσω με Λουτσεσκου...Kabamaru11 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:26 Θα με περασετε για τρελο,δεν θα ειναι κ η πρωτη φορα στην ζωη μου αλλωστε,πιστευω ομως πως ο Πελκας,μπορει να γινει ενα ωραιοτατο χαφακι τυπου Μοντριτς.Εχει πολλα στοιχεια για να παιξει εκει.Ταχυτητα,τριπλα,κοντρολ,πασα,μαρκαρισμα σαν σκυλος,διαρκης κινηση στον χωρο.
Έχει αρκετά στοιχεία για να παίξει 8αρι αλλά δε πιστεύω πως θα τον δούμε εκεί...μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που κυνηγάμε σκορ στο τέλος ίσως τον βάλει εκεί
- Unpsofable78
Ωχ νατος και ο Πορκαρος.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:14 Τελικά τι γίνεται με ΜΒ (Myron Boadu)? Έχουμε κάποιο νεότερο?
Ενα χρόνο μετά η πρόσκληση του στον Κραλ θα γίνει δεκτή; Για να δούμε

-
Καλύτερα να μας λες ονόματα.prist64 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29 το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
Βούτυρο απαγορευτικό κ μαρμελάδα με ζάχαρη για τον Βάνια.
Εκτός κ αν κάνει τη δίαιτα που τρώνε μόνο ζωικά (καρνιμπορ νομίζω λέγεται)
Συνειρμός μάλλον είναι Γάλλοι παίκτες που ειδικεύονται σε μαρμελάδες. Και στα βουτυρα Δανοί, Ολλανδοί ισως
- Kabamaru11
Οταν εισαι στην επιθεση και πισω σου εχεις παικτες να σε καλυψουν,σε παιρνει να κανεις κ καμια μαλακια παραπανω,στα χαφ οχι κ τοσο.Δεν νομιζω να κανει ποδιες στο κεντρο.Γνωμη μου βεβαια,στην πραξη θα φανει ΑΝ ποτε παιξει εκει.
Τελικα στα χαφ,μιλαμε παντα για την τριαδα των τελευταιων ημερων;Για φορ προκρινεται ο MD;
Τελικα στα χαφ,μιλαμε παντα για την τριαδα των τελευταιων ημερων;Για φορ προκρινεται ο MD;
- Unpsofable78
Τώρα εγώ ο αφελής αν κάνω μία πρόβλεψη ότι ο Αντρέ πήγε για μια ανανέωση παίκτη στην Ολλανδία, θα φανώ υπεραισιοδοξος; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- navigator11, tonipap801, giaxxo
- Kabamaru11
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο μέσος της Μονπελιέ Ζορίς Σοτάρ αρνήθηκε τις προτάσεις από δύο ομάδες της χώρας μας.
Ανάμεσα σε Οσέρ, Ναντ και Άντερλεχτ βρίσκεται πλέον ο Γάλλος μέσος της Μονπελιέ, Ζορίς Σοτάρ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe έριξε… άκυρο σε δύο ελληνικές ομάδες.
Ο υποβιβασμός της Μονπελιέ στην Ligue 2, την αναγκάζει να βγάλει στο σφυρί σχεδόν όσο-όσο τα πιο ακριβά περιουσιακά της στοιχεία.
Ο 23χρονος μέσος είδε πέρσι τον γαλλικό σύλλογο να απορρίπτει προτάσεις 7 εκατομμυρίων για αυτόν, όμως φέτος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, ακόμα και με λιγότερα από τα μισά, αφού η Μονπελιέ δεν θα έλεγε όχι ακόμα και σε μία πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι ελληνικοί σύλλογοι δεν κατονομάζονται, ενώ τονίζεται ότι η κατάσταση γύρω από την μεταγραφή του μπορεί να πάρει αρκετές εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά.
Ανάμεσα σε Οσέρ, Ναντ και Άντερλεχτ βρίσκεται πλέον ο Γάλλος μέσος της Μονπελιέ, Ζορίς Σοτάρ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe έριξε… άκυρο σε δύο ελληνικές ομάδες.
Ο υποβιβασμός της Μονπελιέ στην Ligue 2, την αναγκάζει να βγάλει στο σφυρί σχεδόν όσο-όσο τα πιο ακριβά περιουσιακά της στοιχεία.
Ο 23χρονος μέσος είδε πέρσι τον γαλλικό σύλλογο να απορρίπτει προτάσεις 7 εκατομμυρίων για αυτόν, όμως φέτος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, ακόμα και με λιγότερα από τα μισά, αφού η Μονπελιέ δεν θα έλεγε όχι ακόμα και σε μία πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι ελληνικοί σύλλογοι δεν κατονομάζονται, ενώ τονίζεται ότι η κατάσταση γύρω από την μεταγραφή του μπορεί να πάρει αρκετές εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά.
- pirate_salonica
Όχι, γιατί μπορεί η ανανέωση να είναι του ΜπράντονUnpsofable78 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:36 Τώρα εγώ ο αφελής αν κάνω μία πρόβλεψη ότι ο Αντρέ πήγε για μια ανανέωση παίκτη στην Ολλανδία θα είμαι υπεραισιοδοξος;![]()
-
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:28
Για να μην υπάρχει παρανόηση, με το μπροστά από τον Καμαρά εννοούσα την ιεραρχία και όχι θέσεις στο γήπεδο.![]()
Γιατί κι αυτό που προτείνουμε, είναι ταμάμ.
Λίγο ακριβό, αν βρεθεί, αλλά συμφέρει σε βάθος χρόνου.
- navigator11
Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η βδομάδα υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι δε θα είναι αφόρητα αδιάφορη, όπως οι προηγούμενες μέρες. Άντε λίγο να ξυπνάμε!
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Unpsofable78
Δραμινε καλησπέρα.theo-drama έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:40 ...
Γιατί κι αυτό που προτείνουμε, είναι ταμάμ.
Λίγο ακριβό, αν βρεθεί, αλλά συμφέρει σε βάθος χρόνου.
Μόνο να μην τον λένε Καμαρά.

Θα είμαι προκατειλημμενος..
Συμφωνω απολυτα, δεν ειναι οτι η Μπριζ εχει τα εντελως ταχυδυναμικα χαφ, απλα παιζουν τη μπαλα με τη μια και να δειτε ξανα το ματς ο ενας πασαρει και ηδη 2 παιχτες εχουν ερθει σε αποσταση να λαβουν μπαλα αν χρειαστει.renegade έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:50Η αλήθεια είναι ότι με εκνευρίζει λίγο η τόσο μεγάλη εστίαση στο αθλητικό κομμάτι γιατί νιώθω ότι δεν είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε το πραγματικό πρόβλημα.tonipap801 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:26συμφωνώ ότι δεν πρέπει να στοχεύουμε (άμεσα) να γίνουμε Μπριζ σε αθλητικότητα και ταχυδύναμη.renegade έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:59 @tonipap801
Για να φτάσουμε το επίπεδο της Μπριζ θέλουμε πολλά καρβέλια ακόμα.
Άρα αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί καθόλου καμία εμφάνιση απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες.
Επίσης νομίζω ότι η όλη κουβέντα ξεκίνησε από την αδυναμία μας λόγω χαρακτηριστικων των μέσων μας στις αμυντικές μεταβάσεις. Πράγμα που για μένα δεν ισχύει... ή μάλλον καλύτερα, όταν εμφανίζεται αυτη η αδυναμία, το κύριο πρόβλημα δεν είναι το ότι τα χαφ μας είναι αργά.
Ακόμα και το πιο γρήγορο χαφ του κόσμου δεν θα μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα εάν ή ομαδική λειτουργία δεν είναι έτσι όπως πρέπει.
Εδώ όμως έχουμε φτάσει να μας κάνουν γιο γιο κατα περιόδους ομάδες όπως ο Λεβαδειακός (εκτος αν θυμάσαι), ο ΟΦΗ (εντός), που έχοντας γατόνια προπονητές (Ν.Παπαδόπουλος, Ρασταβατς) εκμεταλλευόντουσαν ακριβώς αυτή την αδυναμία μας. Το ίδιο έγινε και με το Χαραλάμπους (δυο φορές).
Μεγάλη συζήτηση, θα το αφήσω εδώ γιατί είναι οφτόπικ.
Καλή η κλήρωση μπαι δε γουει
Τα κοντρόλ των παικτών της Μπριζ τα θυμόμαστε?
Οι επαφές τους και ο τρόπους που έπαιζαν την μπάλα με τη μία είναι η πραγματική αιτία γιατί αυτές οι ομάδες φαίνονται δύο φορές πιο γρήγορες από τη δική μας.
Ο τρόπος που μπαίνουνε στα μεσοδιαστήματα, που που υποδέχονται τη μπάλα, ο χρόνος με τον οποίον πασάρουν στο κενό χώρο, στον ελεύθερο παίκτη...αυτά κάνουν την διαφορά
Η ταχύτητα σε αυτές τις ομάδες στα πόδια βρίσκεται σε παίκτες οι οποίοι παίζουν κυρίως στα άκρα ώστε εκμεταλλευτούν τα προσόντα τους όταν βγαίνουνε σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.
Ο αρχηγος του ο Βανακεν, που ειναι 1.95 και αργοκαρουτα τον βριζουν ολοι στο Βελγιο, αλλα ο τυπος απαξ και παρει μπαλα ξερει ηδη που ειναι οι αλλοι και που θα δωσει τη μπαλα προωθητικα παντα, οχι οπως εμεις που εχουν οδηγια οι παιχτες να ειναι στατικοι στις θεσεις τους.