ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
- loukas karadimos
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εγω θελω Λουγκανο, για να παω μια ωραια εκδρομη το ΣΚ
παπαρια μου ολοι τους, απο πανω τους περναμε και δεν τους βλεπουμε
τουλαχιστον ασ περασουμε καλα, γουστα ειναι αυτα
οχι αλλες βιομηχανικες ζωνες και κωλοχορια στη μεση του πουθενα, πληζ
παπαρια μου ολοι τους, απο πανω τους περναμε και δεν τους βλεπουμε
τουλαχιστον ασ περασουμε καλα, γουστα ειναι αυτα
οχι αλλες βιομηχανικες ζωνες και κωλοχορια στη μεση του πουθενα, πληζ
- john4serres
Πολύ θετικό που αποφύγαμε τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες. Η ομάδα έτσι κερδίζει χρόνο, της δινετε η δυνατότητα να περάσει χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά.
Για να περιμένουμε τι θα δείξει τελικά η κλήρωση.
Για να περιμένουμε τι θα δείξει τελικά η κλήρωση.
Πρόβλεψη: ο νικητής του ζευγαριού Λουγκάνο-Κλουζ. Βλέπω ταξίδι στην πανέμορφη λίμνη του Λουγκάνο.
-
Μην υποτιμάτε την Λουγκάνο. Από τις 4 είναι η πιο ισχυρή με 70Μ χρηματιστηριακη αξία..
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post:
- Kabamaru11
Δε θέλω με τίποτα Κυπρίους κ Ρουμάνους που θα ξεσκιστουν να περάσουν
Φρεντικσταντ για μένα η καλύτερη κλήρωση κακή και καθόλου έμπειρη ομάδα
Φρεντικσταντ για μένα η καλύτερη κλήρωση κακή και καθόλου έμπειρη ομάδα
- john4serres
Μακριά από τους αυστριακούς είναι η χειρότερη κλήρωση, είναι καλή ομάδα ενώ είναι αδύναμοι στην κλήρωση κονφερενς.
Για αυτό το λόγο προτιμώ Λουγκάνο-Κλουζ 1η επιλογή γιατί θα είναι δυνατοί στο κονφερενς.
Έπειτα τους νορβηγούς, μετά την τσέλιε και τελευταία την αυστριακή.
Για αυτό το λόγο προτιμώ Λουγκάνο-Κλουζ 1η επιλογή γιατί θα είναι δυνατοί στο κονφερενς.
Δεν ήξερα ότι πέρυσι έκανε τόσο καλό πρωτάθλημα...αν είναι έτσι θα είναι καλή ομάδα...πάντως με εξαίρεση την περυσινή χρονιά τα τελευταία χρόνια τερμάτιζε στην μέση περίπου της βαθμολογίας...
-
Σωστό το σκεπτικό σου για την επιλογή δυναμικότητας.Parolos έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:09 Μακριά από τους αυστριακούς είναι η χειρότερη κλήρωση, είναι καλή ομάδα ενώ είναι αδύναμοι στην κλήρωση κονφερενς.
Ο λόγος είναι ότι αγοράζει παίκτες άγνωστους σε πολύ χαμηλές τιμές οι οποίοι μέσα 1-2 χρόνια ανεβάζουν τρελή χρηματιστηριακή αξία.Magdi Tolba 4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:36 Μην υποτιμάτε την Λουγκάνο. Από τις 4 είναι η πιο ισχυρή με 70Μ χρηματιστηριακη αξία..
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Mr Ξερόλας 2019
Δεν θέλω να αντιμετωπίσουμε τις 2 ασπρόμαυρες ομαδες, που είναι στο υπογκρουπ μας.
Μία Φρεντρικσταντ κι ας είναι πιο μπροστά από εμάς σε αγωνιστικό ρυθμό, θα μας βόλευε.
Όπως κ η προϊστορία.
Επίσης δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά από τις 6 υποψηφιες ομαδες, με καμια ομαδα δεν ξανασυναντηθηκαμε.
Μία Φρεντρικσταντ κι ας είναι πιο μπροστά από εμάς σε αγωνιστικό ρυθμό, θα μας βόλευε.
Όπως κ η προϊστορία.
Επίσης δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά από τις 6 υποψηφιες ομαδες, με καμια ομαδα δεν ξανασυναντηθηκαμε.