Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από fidel »

Η ομάδα επειγόντως χρειάζεται ακόμη ένα 6αρι, μονό ο ανανάς για 50+ παιχνίδια, έσφιξαν τα γάλατα....Επίσης ακόμη ένα 6 -8 αρι με χαρακτηριστικά του Στέφανου ....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

marsantos έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:46
Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:35 ...
Ο Καμαρά με τον Μεϊτέ δίπλα του θα είναι απαλλαγμένος από πάρα πολλές δουλειές που δεν του ταιριάζουν και αναγκάζονταν να κάνει όταν είχε δίπλα του τον Οζντόεφ ή τον Σβαμπ.
...
Σουριναμεζε παιχταρά όντως είναι πολλές οι δουλειές που δεν του ταιριάζουν.
Ξέρεις τι με απασχολεί;
Ψάχνω να δω αν είναι αρκετες οι δουλειές που του ταιριάζουν και δε βρίσκω πολλές..

Υγ. Θέλω ένα χαφ που θα κάνει οσα κάνει και όσα δεν κάνει ο Μεϊτέ. Πολλά ζητάω,;

Μαρκαρω, κόβω κ με 1 προσποιηση προοθω την μπαλα, βγάζοντας σε πλεονεκτημα την ομαδα.

8αρι που εξαρι ει κ γινεται κ λιγο 10αρι
Πολλα ζητάμε, δυσκολο να βρεις μικρογραφία του Μοντριτς, αλλα που ξες καμία φορά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

1. Ποιος Κράλ γράφεται ρε μάγκες ... ? αυτός είναι πιο αργοκαρούτα από τον Σβάμπ ...

η ομάδα χρειάζεται παίχτες υψηλής ποιότητας και έντασης ... τα πιο σημαντικό στο χάφ που χρειαζόμαστε είναι να μπορεί να παίρνει την μπάλα στους χώρους και να συνδυάζεται με μπακ και μεσοεπιθετικούς με ένταση και σε μόνιμη φάση ... αυτό μας λείπει σε σχέση με Κάμαρα και Μειτέ ...

το πρώτο για να μπορείς να ξεμαρκάρεσαι και να παίζεις στους χώρους είναι να είσαι ταχύς στα πόδια και στην σκέψη ...

2. Ποσά μεταγραφής 5 εκ δεν κάνουν πολλές ομάδες που είναι πολύ ανώτερες από εμάς σε χρημαστηριακή αξία και τρομερά αποτελέσματα στο σκάουτινγκ παιχτών ... σας αναφέρω πχ την Λιλ που είναι πρωταθλήτρια σε recruiting ... δεν θα βρείτε πολλές μεταγραφές πάνω από αυτά τα ποσά ... η άνθρωποι αυτών των ομάδων έχουν συγκεκριμένες στοχεύσεις και έχουν σταθερά καλά αποτελέσματα ... εμείς είμαστε ότι να ναι ... ευτυχώς ο Σαββίδης πίστεψε από παλιά στην ακαδημία και βγάζουμε σταθερά κάποιους καλούς παίχτες ... κατά τα άλλα από Ελλάδα αγορές είμαστε τραγικοί και διεθνώς ας είναι καλά η πρόσληψη γυρολόγων πριν την σύνταξη ... αυτό πρέπει να βελτιώσουμε ... και η αλήθεια είναι ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια αφού το ποσοστό επιτυχίας μας είναι πολύ κακό ...

ας φέρουν λοιπόν τώρα 2 καλούς παίχτες αλλά παιδιά ας έχουν τουλάχιστον τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα ... ταχύτητα, ένταση ... τα χάφ πρέπει να έχουν επίσης πάσα και συνδυαστικό ποδόσφαιρο αφού αυτό παίζει ο Λουτσέσκου. τα φορ τι να πω ? ας έχουν και το γκολ ... δεν είναι κακό :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

O Κρααλ αργοκουρουτα;; :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...

Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και θεωρητικά "έβγαινε" και από την ομάδα

Το να φέρω άλλο ένα χαφ που είναι "κολώνα" ή δεν έχει κάποια τρομερή ποιότητα, τι να το κάνω;

Εγώ επιμένω δεν είναι δυνατόν να μη βλέπουν οι αρμόδιοι το ΚΑΡΜΠΟΝ πρόβλημα που έχουμε σε όλα τα ματς απέναντι σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες. Με το παραμικρό πρεσινγκ που δεχόμαστε, χάνουμε τ αυγά και τα πασχάλια. Μόλις πάμε εμείς να πρεσάρουμε, μας κόβουν στη μέση με ΜΙΑ πάσα.

Ε κλείστε τη τη ρημάδα την τρύπα!
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
tonipap801, Spike4, DikefalosNisiotis, Anwnimos, Special 4
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Luigi Vampa έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:21 5 ειναι η ρήτρα του φιλε, δε σημαινει οτο θα το παρεις 5. Σε τέτοιες περιπτωσεις εχει νόημα το σκαουτινγκ. Παίκτες που δεν φαίνεται με μια απλη ανάγνωση του βιογραφικού του ότι θα κάνει τη διαφορά. Αν όντως τον παρακολουθούμε καιρό κ πιστεύουμε οτο αξιζει, τι να πω.
ακριβώς αυτό έλεγα και εγώ χτες για τον Κεντίρα. Αυτή είναι η αξία του σωστού και αποτελεσματικού σκαουτιγκ. Να ελαχιστοποιείς το ρίσκο και να ξερεις οτι ο παιχτης που παίρνεις θα σου κανει τη δουλεια που θες.
Τα νουμερα/στατιστικη στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχουν εξελιχθει σε πολυπλοκη επιστημη. Δεν ειναι μονο τα γκολ, οι ασσιστ, οι καρτες.
Εχουν μπει σε τοση λεπτομερεια οι σκαουτερ που λαμβανουν υποψη 100 διαφορετικες παραμετρους οχι μονο σωματικες αλλα και ψυχολογικες.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

tad έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:34 1. Ποιος Κράλ γράφεται ρε μάγκες ... ? αυτός είναι πιο αργοκαρούτα από τον Σβάμπ ...

η ομάδα χρειάζεται παίχτες υψηλής ποιότητας και έντασης ... τα πιο σημαντικό στο χάφ που χρειαζόμαστε είναι να μπορεί να παίρνει την μπάλα στους χώρους και να συνδυάζεται με μπακ και μεσοεπιθετικούς με ένταση και σε μόνιμη φάση ... αυτό μας λείπει σε σχέση με Κάμαρα και Μειτέ ...

εσυ θες να φέρουμε τον βιτινια ρε φίλε...
Κοιτάξτε λίγο σε ποιο πρωτάθλημα παίζουμε...

Η ομάδα θέλει ένα χαφ να είναι μετρονόμος έναν Μισιτς λίγο πιο νέο...
Να μπορεί να παίξει με όλα τα υπόλοιπα χαφ που έχουμε
Από τους τρεις που ακούστηκαν εδώ μέσα χθες μόνο τον κραλ ξέρω λίγο οπότε δε θα πω ποιον προτιμώ
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

τον κραλ σαν παιχτη τον εχω δει σε πολλα ματς τους αλλους 2 οχι σε πολλα οποτε δεν εχω αποψη . Ο κραλ αργος δεν ειναι αντιθετως ειναι πολυ ποιοτικος ,πολυ ντελικατο 6-8 δεν σκοραρει αλλα εχει key passes πολυ καλα αμυντικα καθηκοντα . η γνωμη μου ειναι οτι ο ΠΑΟΚ αυτο θελει 6-8 αν παρει εναν παιχτη γιατι και ο Τσοπουρογλου ειναι 8 , 6 παντως χρειαζομαστε σιγουρα γιατι ο Μειτε δεν ειναι για 50+ παιχνιδια ,ο οζντοεφ ειναι λιγο λαθερ με μεγαλες διακυμανσεις στην αποδοση ωστοσο ειναι ενα 8αρι που το χρειαζεσαι και ο οζντοεφ .
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Αν λαβουμε υποψη τη θεση της ελληνικης λιγκας στην ευρωπαικη καταταξη, τη διαχρονικη "ασχημη" φημη που εχουμε ως πρωταθλημα αλλα και ως χωρα (πολιτικα, οικονομικα), την επιλογη της ΠΑΕ να μην πληρωνει υπεραξιες απο δω και εκει σε μανατζερ (που κανουν ολοι οι αλλοι), καθως και το δεδομενο γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ μας ψηλωσε αποτομα αλλα δεν εχει το αεναο πρεστιζ του ΠΟΚ, μπορουμε ευλογα να συμπερανουμε οτι δεν ειμαστε η τοπ επιλογη παιχτων απο το μεσαιο ραφι και ανω.
Αυτο φαινεται και στην περιπτωση της ΑΕΧ που ενδεχομενως να εχει συμφωνησει με τον Ντεσερς οταν εμας μας εριχνε ακυρο.

Εχουμε πολυ δρομο ακομα στον ποδοσφαιρικο χαρτη ωστε να χωθουμε στα βρωμικα λημερια που παιζουν ολοι οι αλλοι παγκοσμιως.
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
Equalizer, DikefalosNisiotis
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Εγώ πιστεύω χρειαζόμαστε έναν σαν τον τσιμιροτ που ήταν aggressive με γρήγορες περιστροφές ( λόγω ύψους ) και από τεχνική δεν τον έλεγες και αμπαλο
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:39 Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...

Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και θεωρητικά "έβγαινε" και από την ομάδα

Το να φέρω άλλο ένα χαφ που είναι "κολώνα" ή δεν έχει κάποια τρομερή ποιότητα, τι να το κάνω;

Εγώ επιμένω δεν είναι δυνατόν να μη βλέπουν οι αρμόδιοι το ΚΑΡΜΠΟΝ πρόβλημα που έχουμε σε όλα τα ματς απέναντι σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες. Με το παραμικρό πρεσινγκ που δεχόμαστε, χάνουμε τ αυγά και τα πασχάλια. Μόλις πάμε εμείς να πρεσάρουμε, μας κόβουν στη μέση με ΜΙΑ πάσα.

Ε κλείστε τη τη ρημάδα την τρύπα!
νομίζω το εχουν καταλάβει αλλά υπάρχει αυτή η "δυσκοιλιότητα" όταν πρόκειται για ακριβούς παίχτες.
Οπως και με το ιδανικο φορ, το τελειο ταχυδυναμικό 8αρι είναι το focus ολου του παγκοσμιου ποδοσφαίρου!
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Afanas έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:16 Την χρονιά του πρωταθλήματος ο Μειτέ ήταν απαραίτητος για την ομάδα, όταν δεν έπαιζε αντιμετωπίζαμε πρόβλημα. Ο Σβαμπ μπορούσε να δώσει κάποια δημιουργικά χαρακτηριστικά αλλά αθλητικά δεν κάλυπτε το κενό του Μειτέ.

Πέρσι σχεδόν όλη την σεζόν δεν υπήρχε Μειτέ ούτε και κάποιος αντι-Μειτε (κι ο Σβαμπ μια χρονιά μεγαλύτερος) και δεν βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστεί αυτή η αδυναμία μας τακτικά οπότε η κακή σεζόν και η μεγάλη διαφορά από την κορυφή ήταν φυσικές συνέπειες. Δεν είχαμε μέσο να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει οπότε είμασταν ευάλωτοι στην πίεση και δεν μπορούσαμε και να κόψουμε αντεπιθέσεις.

Πλέον έχουμε τον Μειτέ κι ήδη στα πλει οφ είδαμε να έχουμε κάποια βελτίωση. Οπότε μετά και από την προετοιμασία μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε τον καλό Μειτέ φέτος. Θεωρώ λοιπόν ότι για τα πρώτα ευρωπαϊκά δεν είμαστε άσχημα και σίγουρα έχουμε μια αναβάθμιση από πέρσι. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται να παίζει ο Μειτέ 2 φορές την εβδομάδα και δεν υπάρχει κάποιος να τον αντικαταστήσει...

Οπότε θεωρώ ότι ο παίκτης που χρειαζόμαστε είναι κάποιος που κυρίως μπορεί να κρατήσει μπάλα υπο πίεση, να κουβαλήσει, να γυρίσει, να πασάρει στην επίθεση. Και κατά δεύτερον να είναι σε καλό επίπεδο και αθλητικά, να μπορεί να μαρκάρει με ένταση και να κερδίσει μονομαχίες. Αλλά δε μας αρκεί ένας απλά ταχυδυναμικός παίκτης που δεν μπορεί να κρατήσει καλά μπάλα.
100% ο χαφ που θα έρθει πρέπει να ξέρει να σπάει το πρέσινγκ, να έχει έφεση στο passing game, στο κράτημα και κουβάλημα μπάλας. Η μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας είναι η λειτουργία σε ένα στοιχειώδες πρέσινγκ του αντιπάλου. Πελαγώνουμε. Μπάλα στα άκρα και μόνο και βαθιές μπαλιές. Αηδία. Αν έχει τα στοιχεία που αναφέρω προφανώς θα έχει και εντάσεις συν καλές επαφές για να μπορεί να ανταποκριθεί.
Outsider1926

Δημοσίευση από Outsider1926 »

Hayate έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:21 Συνηθίζουμε κάποιους παίκτες μας και πάντοτε η πιθανότητα απόκτησης κάποιου νέου παίκτη μας εξιταρει...Ο Μαγκομεντ Οζντοεφ πλέον από την πλειονότητα των οπαδών θεωρείται χθεσινά νέα και παίκτης που πρέπει να φύγει ενώ στην πραγματικότητα έχει προσφέρει πολλά,και με την κατάλληλη προσέγγιση και ως γνωστής πλέον της ομάδας μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα,ισως πολλά περισσότερα από τον κάθε Μπερο, Μπένες και Κρααλ ...Το αναφέρω γιατί βλέπω κάτι σχόλια περί 4ου χαφ στην ιεραρχία ,όσον αφορά το Ρωσο,και τα λοιπά...Αριθμητικα ναι θέλουμε παίκτες ας είναι και ταλαντούχοι 20χρονοι για να βγει η χρονιά...
Ναι φίλε, δεν μας αρκεί ο μίστερ πάσα πίσω και παράλληλα, που δεν αναλαμβάνει να υποδεχτεί πάσα όταν ο αντίπαλος είναι σε ακτίνα δέκα μέτρων...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Ragnar1926 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:47 Εγώ πιστεύω χρειαζόμαστε έναν σαν τον τσιμιροτ που ήταν aggressive με γρήγορες περιστροφές ( λόγω ύψους ) και από τεχνική δεν τον έλεγες και αμπαλο
συμφωνώ πολύ με τον viking βασιλιά
γρήγορος σε μυαλό και κίνηση ο γκόικο και σπάνια την πουλούσε τη μπάλα
ωραίο 6άρι
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

danirifle έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:15
Ragnar1926 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:47 Εγώ πιστεύω χρειαζόμαστε έναν σαν τον τσιμιροτ που ήταν aggressive με γρήγορες περιστροφές ( λόγω ύψους ) και από τεχνική δεν τον έλεγες και αμπαλο
συμφωνώ πολύ με τον viking βασιλιά
γρήγορος σε μυαλό και κίνηση ο γκόικο και σπάνια την πουλούσε τη μπάλα
ωραίο 6άρι
συμφωνω και εγω 100% αλλα ο γκοικο ηταν 6αρι του ιβιτς ο ρασβαν δεν παιζει με 6αρι βραχυσωμα ή τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
paokspren
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”