Marvin Ducksch
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει περισσότερο ανάγκη τον Benes παρά τον Kral...
- These users thanked the author donkixotis for the post:
- Unpsofable78
Θα συμφωνήσω. Είναι η μόνη προσιτή περίπτωση. Για τους άλλους δύσκολα.Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:18Πατερ έτσι όπως το βλέπω ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι ο Ματους Μπερο. Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου, η Μποχουμ έπεσε, και η Μποχουμ με ένα λογικό ποσο 1.5-2 θα σκεφτεί να τον δώσει αφού είναι καθαρό κέρδος, ο παίχτης ειχε πάει Bundesliga ως ελευθερος.prist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:06 λαθος δρομο πηρατε και φταιω κι εγω γι αυτο
μιλουσα για χαφ, εγραψα ΜΒ και βγηκα απο το σπιτι
τωρα που επανηλθα το ειδα και για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις
δεν θα γραψω και LΒ
λοιπον τρια χαφ κοιταμε, ΑΚ,ΜΒ και LB
Αλεξ Κρααλ,Ματους Μπερο και Λαζλο Μπενες.....διαλεχτε
ΥΓ ενα γαμημενο χαφ να τρεχει,να κοβει και να δινει σωστα την πρωτη πασα,πότε θα δουν?
Επίσης είναι σε μια ηλικία που η θα πάει κάπου για καλό συμβόλαιο που δεν νομίζω να παρει η θα ψάξει να παίξει με ομάδα που έχει ευρωπαϊκή προοπτική, ενώ και ως Σλοβάκος δεν νομίζω να την έχει δει κάπως και να μην έρχεται Ελλάδα.
Τέλος το συμβόλαιο του είναι στα δεδομένα ΠΑΟΚ ειδικά αν μιλάμε σε σχεση με τον Alex Kral.
Σαν παίχτη δεν τον πολύ θυμάμαι κι αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί παρακολουθώ παρα πολύ Bundesliga αν κάποιος έχει γνώμη για τον παίχτη από παιχνίδια παρακαλώ κι όχι από βιντεακια ας την εκφερει
Παντως τετοια ησυχια σε μεταγραφικα που να μην βγαινει ουτε ενα αθρο παππας δεν ξαναθυμαμαι
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- DikefalosNisiotis
Κατι λιγο εχουν αυτοι.Γαυροι γραφουν για διαπραγματευσεις με αργεντινους, κουλα κροατη απο μπολονια. Εμας ενα ονομα εκτος απο Σεντιρα δεν βγαινει.
-
Διαφωνω, ειναι καθαρα δημιουργικος παίχτης. Ετσι οπως παιζουμε εμεις πρεπει να θωρακισουμε επιτελους το χωρο μπροστα απ την περιοχη. Δεν μπορουμε να περιμενουμε ολα τα κοψιματα απ'το μεϊτε στα 31. Ο καμαρα τρεχει παντου αλλα το μυαλο του φευγει ευκολα.donkixotis έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 20:09 Ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει περισσότερο ανάγκη τον Benes παρά τον Kral...
Καλύτερα θα ήταν σαν να παίζουμε κρεμάλα, τα αρχικά παύλες και όποιος κάνει λάθος γράμμα μπαναρισμα μια βδομάδα,να γλιτώνουμε και από τα μισθολογικά,και ισολογισμούςprist64 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:29 για πειτε μου τωρα
πιο καλα ποιο ειναι,να σας λεω ονοματα ή κουιζάκια?

Ο Κραλ γιατί ακολουθεί το ινστα της ΠΑΕ εδώ και δύο χρόνια;
ΠΑΟΚτσακι;
Έτσι γράφουν κάποιοι αλλά δεν το βλέπω στο ινστα του είναι η αλήθεια
ΠΑΟΚτσακι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 20 Ιούλ 2025, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Τι επικ κουβα φαγαμε;
Παντως με MD στην επιθεση και ΑΚ στα χαφ,εγω θα πηδαω τα βουνα σαν ινγκα νιντζα.

Παντως με MD στην επιθεση και ΑΚ στα χαφ,εγω θα πηδαω τα βουνα σαν ινγκα νιντζα.
Το ακριβώς αντίθετοdonkixotis έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 20:09 Ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει περισσότερο ανάγκη τον Benes παρά τον Kral...
Ο Κραλ είναι ακριβώς ο παίκτης που θέλουμε που μπορεί να παίξει δίδυμο και με τους τρεις άλλους.
Και τρεξίματα και καλό πασινγκ γκειμ και υποδοχή με πλάτη και άμεσο παιχνίδι
Καμία σχέση οι άλλοι δύο σαν παίκτες
Αν μπορείς να φέρεις Κραλ τον φέρνεις χθες
- Σουριναμέζος
Συμφωνώ ότι αν μπορείς να φέρεις Κραλ τον φέρνεις και θα τα βρούμε. Αλλά επιμένω ότι και οι Σλοβάκοι δεν είναι σαπάκια
-
Χρονιά 2024-2025
Η χειρότερη μεταγραφική καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδος του ΠΑΟΚ στα χρόνια Σαββίδη
Κέντρο άμυνας αδύναμο. Δεχθήκαμε γκολ από σβηστές, στημένες φάσεις..
Φορ δεν υπήρχε.
Ταχυδυναμικός μέσος δεν υπήρχε.
Αναπληρωματικός αξιόπιστος του Μπάμπα δεν υπήρχε.
Καλοκαιρι 2025 ενόψει της χρονιάς 2025-2026.
Ποια από τα παραπάνω μειονεκτήματα έχουν διορθωθεί με τις μέχρι σήμερα μεταγραφικές κινήσεις ??
Να πει κάποιος, ποιες κινήσεις έγιναν στοχευμένα για να καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές ?
Να πω τη γνώμη μου.
ΦΟΡ μέχρι τώρα μηδεν
ΤΑΧΥΝΑΜΙΚΌ ΧΑΦ μεχρι τώρα μηδέν
ΣΤΟΠΕΡ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μέχρι τώρα μηδέν
Δύο ακραία μπακ ΟΚ
Ένας δανεικός εξτρεμ ΟΚ
Αγορά Μειτέ ΟΚ
Ανανέωση 38νου Τάισον ....
Να πεί ένας αντικειμενικός παρατηρητής
Είναι αυτή μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδος που δημιουργεί σιγουριά για τον ΠΑΟΚ σε μια συγκυρία
α. που ξεκινάει η επέτειος των 100 χρόνων
β. που σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Σαββίδης πρέπει να κάνει κινήσεις για να δείξει ότι είναι εδώ εγγυητής για το παρόν και το μέλλον ?
Η χειρότερη μεταγραφική καλοκαιρινή και χειμερινή περίοδος του ΠΑΟΚ στα χρόνια Σαββίδη
Κέντρο άμυνας αδύναμο. Δεχθήκαμε γκολ από σβηστές, στημένες φάσεις..
Φορ δεν υπήρχε.
Ταχυδυναμικός μέσος δεν υπήρχε.
Αναπληρωματικός αξιόπιστος του Μπάμπα δεν υπήρχε.
Καλοκαιρι 2025 ενόψει της χρονιάς 2025-2026.
Ποια από τα παραπάνω μειονεκτήματα έχουν διορθωθεί με τις μέχρι σήμερα μεταγραφικές κινήσεις ??
Να πει κάποιος, ποιες κινήσεις έγιναν στοχευμένα για να καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές ?
Να πω τη γνώμη μου.
ΦΟΡ μέχρι τώρα μηδεν
ΤΑΧΥΝΑΜΙΚΌ ΧΑΦ μεχρι τώρα μηδέν
ΣΤΟΠΕΡ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μέχρι τώρα μηδέν
Δύο ακραία μπακ ΟΚ
Ένας δανεικός εξτρεμ ΟΚ
Αγορά Μειτέ ΟΚ
Ανανέωση 38νου Τάισον ....
Να πεί ένας αντικειμενικός παρατηρητής
Είναι αυτή μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδος που δημιουργεί σιγουριά για τον ΠΑΟΚ σε μια συγκυρία
α. που ξεκινάει η επέτειος των 100 χρόνων
β. που σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Σαββίδης πρέπει να κάνει κινήσεις για να δείξει ότι είναι εδώ εγγυητής για το παρόν και το μέλλον ?
- These users thanked the author ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, soigol
Prist, βγήκε για κανένα γλυκάκι η Σαββιδαινα αυτό το σουκου;
- Unpsofable78
Δεν ακολουθεί το insta της ΠΑΕ.nunies4 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 20:38 Ο Κραλ γιατί ακολουθεί το ινστα της ΠΑΕ εδώ και δύο χρόνια;
ΠΑΟΚτσακι;
Ακολουθεί σίγουρα όμως τον Παβλενκα