Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν θέλουμε να μιλήσουμε αντικειμενικά, ο αρης για τα κυβικά του δείχνει να κάνει καλές μεταγραφές...το αν θα μπει όμως 4αδα εξαρτάται πρωτίστως από την κατάσταση που θα βρεθούν οι big 4. Εάν μια από αυτές τις ομάδες κάνει άσχημη αγωνιστική χρονιά τότε τίποτε δεν αποκλείεται...
Οι μεταγραφές σε όλες τις ομάδες, όταν είναι στοχευμενες και προσαρμοσμενες στα θέλω του προπονητή βοηθάνε πολύ.
Θεωρώ ότι ο ρουλης θα είναι αρκετά δυνατός.
Στα μάτια μου θα κοντράρει πολύ όλους κι αυτή τη στιγμή ίσως έχει καλύτερο ροστερ από το χαρτί.
Στο χαρτί αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες που μάλλον έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Η άφιξη νέου προπονητή έπρεπε να συνδυαστεί από μια πληθώρα κινήσεων για να στηριχτεί ο Νικολιτς.
Ο βαζελος θα είναι σαν περισυ καθώς λόγω οικονομικών δε μπορεί να κάνει τρελά πράματα, εκτός κι αν πουλήσει τους 2 Έλληνες τις βιτρίνας.
Ο γαυρος ως στιγμής δεν έχει κάνει τις κινήσεις που θα ονειρεύονταν οι οπαδοί του με εξασφαλίσαμε να 80 εκ από πωλήσεις και τσουλου.
Θεωρώ ότι ο ρουλης θα είναι αρκετά δυνατός.
Στα μάτια μου θα κοντράρει πολύ όλους κι αυτή τη στιγμή ίσως έχει καλύτερο ροστερ από το χαρτί.
Στο χαρτί αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες που μάλλον έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Η άφιξη νέου προπονητή έπρεπε να συνδυαστεί από μια πληθώρα κινήσεων για να στηριχτεί ο Νικολιτς.
Ο βαζελος θα είναι σαν περισυ καθώς λόγω οικονομικών δε μπορεί να κάνει τρελά πράματα, εκτός κι αν πουλήσει τους 2 Έλληνες τις βιτρίνας.
Ο γαυρος ως στιγμής δεν έχει κάνει τις κινήσεις που θα ονειρεύονταν οι οπαδοί του με εξασφαλίσαμε να 80 εκ από πωλήσεις και τσουλου.
- These users thanked the author tzo_1926 for the post:
- paok apo epilogi
Η χάρτινη έχει τρελό θέμα που θα πρέπει να κάνει αλλαγές και το μόνο συμβόλαιο που έληξε είναι του Χατζιζαφί. Και πέρσι έδωσε αποζημίωση σε Τζουμπέρ,Αμραμπατ για να φύγουν το Δεκέμβρη. Βάλε τα συμβόλαια του Αλμέιδα & βοηθών, βάλε τους Λαμέλα,Σιμάνσκι,Μήτογλου και άλλους κομμένους τους βλέπω να πληρώνουν δύο ρόστερ το ένα να παίζει και ένα να κάθεται.
Ακριβώς...μεγαλο στοίχημα γι αυτούς είναι η Ευρώπη.. Το να μπορούν να έχουν 2 ματς τη βδομάδα..
Πέρα κι από αυτό όμως, οι Βιντα, Ελιασον, Γκατσινοβιτς είναι σα να είναι χωρίς κίνητρο.. Θα φανεί βέβαια μέχρι το τέλος των μεταγραφών..
Πέρα κι από αυτό όμως, οι Βιντα, Ελιασον, Γκατσινοβιτς είναι σα να είναι χωρίς κίνητρο.. Θα φανεί βέβαια μέχρι το τέλος των μεταγραφών..
Ο βάζελος και η κούλα που ξεκινάνε στην εβδομάδα τις υποχρεώσεις τους έχουν κενά. Ο βάζελος και να αποκλειστεί έχει ακόμα δύο μαξιλάρια για την Ευρώπη. Το χαρτί θα παίξει δύο αγώνες χωρίς αύριο και τυχόν δεύτερος αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα ανοίξει ασκούς Αιόλου στη Φιλαδέλφεια.
Ο α.ρ.η.ς. που ξεκινάει και αυτός μαζί τους, τούς έφαγε καθαρά στο μεταγραφικό θέμα. Σαφείς ενδείξεις πολύ καλών μεταγραφών που πιστώνονται στο Τ.Δ. τους. Το θέμα είναι αν και πότε ο Ουζουνίδης θα δέσει μια ενδεκάδα καινούργιους σαν ομάδα και τί θα κάνουν αν αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω πάντως ότι αυτό το αζέρικο χωριό θα το περάσουν.
Εμείς τί κάνουμε; Στο μπιτσόμπαρο που περνάμε τα Σ/Κ μας υπάρχει μεγάλη αγωνία και προσμονή.
Ο α.ρ.η.ς. που ξεκινάει και αυτός μαζί τους, τούς έφαγε καθαρά στο μεταγραφικό θέμα. Σαφείς ενδείξεις πολύ καλών μεταγραφών που πιστώνονται στο Τ.Δ. τους. Το θέμα είναι αν και πότε ο Ουζουνίδης θα δέσει μια ενδεκάδα καινούργιους σαν ομάδα και τί θα κάνουν αν αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω πάντως ότι αυτό το αζέρικο χωριό θα το περάσουν.
Εμείς τί κάνουμε; Στο μπιτσόμπαρο που περνάμε τα Σ/Κ μας υπάρχει μεγάλη αγωνία και προσμονή.
Για τωρα ο "temu boy" εφερε παιχταρα γκαρντ.boogeyman77 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:26Που να δείς τι ακούω εγώ μετά την απόκτηση του μπάσκετ τους από το temu boy( κάτι μου λέει μέσα μου ότι αυτός νύχτα θα φύγει)Γερασίμου έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:56 Ο Μιζεχουι είναι δανεικός για ένα χρόνο.
Αυτός ο ΤΔ του ρουλη που εισπράττει 500.000 τον χρόνο, φαίνεται να ξέρει την δουλειά και τις αγορές. Αλλά με μια ενδεκάδα καινούργιους παίκτες δεν ξέρω πώς θα δέσουν σύνολο.
Σήμερα πάντως το απόγευμα στο Beach barένας φίλος αρειανος ξεψαρωσε για τα καλά και μας είπε "ψάξτε για τον δεύτερο!"
Για "η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται" " δεν βλέπουμε κανέναν" " η επιστροφή των Τζεντάι" και ότι άλλο κουλό μπορείς να φανταστείς![]()
Εγώ θα ξαναρωτήσω, έχετε δει τους παίκτες που έχει πάρει ο αρης να παίζουν και ξέρετε ότι θα είναι καλοί ?
Παίκτες που κρίθηκαν ανεπαρκείς από Λουντογκορετς και Ανκαραγκουτσου και εκτός αποστολής στη Ναντκαι από μικρές ομάδες λαλιγκα?
Εντυπωσιαζεστε που υπογράφει 3 την εβδομάδα, παίκτες να ναι κι ότι να ναι.
Παίκτες που κρίθηκαν ανεπαρκείς από Λουντογκορετς και Ανκαραγκουτσου και εκτός αποστολής στη Ναντκαι από μικρές ομάδες λαλιγκα?
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- navigator11, Odi
-
Για το επίπεδο τους, το ανύπαρκτο όνομα που έχουν και τα λεφτά που δίνουν, είναι μια χαρά μεταγραφές.
Το ίδιο έκαναν και πέρυσι και μην ξεχνάμε ότι για 2-3 μήνες ήταν ψηλά, και ότι προς το τέλος ήταν μαζί μας για την είσοδο στα play offs.
Τι παραπάνω να κάνει ο ρουλης δηλαδή;
Φέτος, έτσι όπως πάει το χαρτί, ειδικά αν αποκλειστεί από την Ευρώπη( το θεωρώ πολύ πιθανό) θα κοντραριστούν για 4-5 θέση. Επίσης προφανώς και το όνειρο τους είναι το κύπελλο το οποίο στοιχηματίζω ότι μέσα στα επόμενα 50 χρόνια θα κατακτήσουν

Το ίδιο έκαναν και πέρυσι και μην ξεχνάμε ότι για 2-3 μήνες ήταν ψηλά, και ότι προς το τέλος ήταν μαζί μας για την είσοδο στα play offs.
Τι παραπάνω να κάνει ο ρουλης δηλαδή;
Φέτος, έτσι όπως πάει το χαρτί, ειδικά αν αποκλειστεί από την Ευρώπη( το θεωρώ πολύ πιθανό) θα κοντραριστούν για 4-5 θέση. Επίσης προφανώς και το όνειρο τους είναι το κύπελλο το οποίο στοιχηματίζω ότι μέσα στα επόμενα 50 χρόνια θα κατακτήσουν

Οι παίκτες που πήρε ο ρουλης, δεν είναι από το πανέρι... Δεν είναι βέβαια κ για ομάδα που θέλει πρωταθλητισμο...
Και ο μορον όμως στα αζήτητα ήταν νομίζω. Εδώ βγήκε... Γιατί παίζει όλη η ομάδα γι αυτόν
Έχει καλούτσικα μπακ, γερασμένα αλλά καλά σέντερ μπακ. Δε ξέρω στα χαφ πως θα κουμπώνουν. Βέβαια τις μεταγραφές τις έκανε ένας άνθρωπος οπότε λογικά θα έχουν μια συνοχή. Σίγουρα θεωρώ το ροστερ τους αυτή τη στιγμή καλύτερο της κουλας...
Έκαναν all in διότι με το νέο format πρέπει να βγάλουν έναν έξω από την τετράδα.. Επίσης δε γίνεται να μην μπουν ποτέ ομίλους.
Πήραν νομίζω κλειστό 4ετες από nova με 6εκ το χρόνο. Από κει σπρώχνουν.. Έδωσαν κ τον Μανου Γκαρσία πέρσι...
Και ο μορον όμως στα αζήτητα ήταν νομίζω. Εδώ βγήκε... Γιατί παίζει όλη η ομάδα γι αυτόν
Έχει καλούτσικα μπακ, γερασμένα αλλά καλά σέντερ μπακ. Δε ξέρω στα χαφ πως θα κουμπώνουν. Βέβαια τις μεταγραφές τις έκανε ένας άνθρωπος οπότε λογικά θα έχουν μια συνοχή. Σίγουρα θεωρώ το ροστερ τους αυτή τη στιγμή καλύτερο της κουλας...
Έκαναν all in διότι με το νέο format πρέπει να βγάλουν έναν έξω από την τετράδα.. Επίσης δε γίνεται να μην μπουν ποτέ ομίλους.
Πήραν νομίζω κλειστό 4ετες από nova με 6εκ το χρόνο. Από κει σπρώχνουν.. Έδωσαν κ τον Μανου Γκαρσία πέρσι...
- abc_o_ karpouzas
xrisitsapa έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:03 .......................
στοιχηματίζω ότι μέσα στα επόμενα 50 χρόνια θα κατακτήσουν![]()
![]()
μεσα.....
ποσα βαζεις???

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- theo G4
- john4serres
Είναι πολύ καλοί παίκτες.Tolaros έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 11:47 Εγώ θα ξαναρωτήσω, έχετε δει τους παίκτες που έχει πάρει ο αρης να παίζουν και ξέρετε ότι θα είναι καλοί ?
Για τα κυβικά του ο.α.ρ.η.ς. φαίνεται να είναι καλοί παίκτες. Ειδικά ο Πέρεθ μπορεί να κάνει διαφορά στην επίθεσή τους. Καλός φαίνεται και με καλό βιογραφικό, αλλά μάλλον βαρύς ο Ράστιτς. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω.
Από τις περσινές τους επιλογές, νομίζω ότι ο Μόντσου έπαιζε άνετα στην περσινή μας μεσαία γραμμή.
Από τις περσινές τους επιλογές, νομίζω ότι ο Μόντσου έπαιζε άνετα στην περσινή μας μεσαία γραμμή.
Τα χαφ του ρουλεως περισυ ήταν σε πολύ καλό επίπεδο για όλους. Γενικά πολύ πολύ δυνατός άξονας.. Δεν είχε το εκτόπισμα κ τη διάρκεια που χρειαζόταν για κάτι παραπάνω. Εμάς στο τσακ δε μας άφησε έξω...
Η περσινή ομάδα όμως είχε μια ξενερα από τη Μάλμε κ μετά. Κάτσε να τους δούμε κι αυτούς με μια αποτυχία στην Ευρώπη ή έστω να έχουν 2 ματς τη βδομάδα.
Η περσινή ομάδα όμως είχε μια ξενερα από τη Μάλμε κ μετά. Κάτσε να τους δούμε κι αυτούς με μια αποτυχία στην Ευρώπη ή έστω να έχουν 2 ματς τη βδομάδα.
Πάντως στα χαφ μέχρι στιγμής έχει δύο παίκτες
Μοντσου και Ρατσιτς
Μοντσου και Ρατσιτς
Οι βουλευτές κάθε κόμματος, κατεβαίνουν εκλέγονται με κάποιο κόμμα ακριβώς για να υπηρετούν και να εξειδικεύουν τη γραμμή του κόμματός τους στο χώρο ευθύνης τους. Γεγονός απόλυτα λογικό. Μου μοιάζει παράλογο να περιμένει κάποιος από "ΠΑΟΚ"τσάκια βουλευτές να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ (όχι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτό είναι άλλη συζήτηση), ερχόμενοι σε κόντρα με αυτό που εκπροσωπεί το κόμμα τους.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Τρί 22 Απρ 2025, 22:43 Βουλευτές που αλλάζουν κόμμα για να κρατήσουν την έδρα; Που ακολουθούν την κομματική γραμμή και τη βάζουν πάνω από την προσωπική τους γνώμη;
Δεν τους θέλω ούτε να με υπερασπιστούν σε περίπτωση που με φάει κάποιος τη σειρά στην ουρά στο σούπερ μάρκετ.
Θα αφήσει ο νδκράτης ή ο πασόκος ή ο συριζαίιος τα κουμπαριλίκια, τις κατευθύνσεις των Αμερικανών και της ΕΕ και τον κάθε ΟΠΕΚΕΠΕ για να δει άσπρη μέρα το χάντμπολ του ΠΑΟΚ; Ή βελοπουλικός θα αφήσει το πρακτοριλίκι στη Ρωσία για να μεγαλώσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Με καμία κυβέρνηση.
Εκτός αν κάποιος είναι αριβίστας και επαγγελματίας "ΠΑΟΚτσης" και πουλάει ως εκδούλευση για μεταγραφή από το ένα κόμμα στο άλλο ακριβώς αυτό. Ότι δηλαδή είναι γνωστός στον ΠΑΟΚ ή κάνει γκελ στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Για ίδιο όφελος προφανώς. Οπότε στον επαγγελματικό εμπορευματοποιημένο αθλητισμό, χαΐρι από τέτοια κόμματα δεν θα δεις.