Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
nikos ioannidis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Ναι αλλά ο Κοτάρκσι έκανε απόσβεση για όλους, τι όχι;
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Η πρόσληψη Sera δείχνει αν μη τι άλλο ο Σαββιδης να αλλάζει σελίδα σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό , που τόσο έπασχε η ομάδα μας ! Νομιζω ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές ! Κρίμα που δεν ήρθε από την αρχή της σεζόν τον Ιούνιο , αλλά έστω και τώρα νομίζω ότι θα κλείσει μια μεγάλη πληγή σε συνδυασμό και με Βιεϊρίνια - Τσίκνα .
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Σε λίγο ο Κουαλιάτα θα πλησιάζει 30 χρονώ και εμείς ακόμα θα προσπαθούμε να βρούμε φορ!
maceio

Δημοσίευση από maceio »

nikos ioannidis έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:40 Ναι αλλά ο Κοτάρκσι έκανε απόσβεση για όλους, τι όχι;
Οι «όλοι» άλλοι είχαν και συμβόλαια που πληρώνονταν τόσα χρόνια , οπότε μάλλον μέσα μπήκαμε , απλώς ο κοταρσκι μετρίασε την χασούρα
These users thanked the author maceio for the post:
nikos ioannidis
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Για το 4ο χαφ που θέλουμε μόνο εγώ πιστεύω πως πρέπει να είναι σχετικά μικρός (κάτω από 26-27 χρονών) ;

Μεϊτε 31
Οζντοεφ 32
Καμαρά 28

Λογικά του χρόνου Οζντοεφ δε θα υπάρχει
Μεϊτε εφόσον πιάσει τις συμμετοχές θα είναι 32
Καμαρά αν κάνει παρόμοια χρόνια σίγουρα θα θέλει σίγουρα να φύγει για καλύτερο συμβόλαιο

Άρα το χαφ που θα πάρουμε θα πρέπει να έχει μέλλον και να μην είναι κάποιος 31-32
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
tsario73
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Η μεταγραφή Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ κόστισε στην ΠΑΕ 2 εκατομμύρια. Η πώλησή του φέρνει 5 και περιμένουμε σε ένα χρόνο άλλο 1,5. Ο Κουαλιάτα και ο Φ. Σοάρες κόστισαν 5 εκατομμύρια, χώρια τα συμβόλαιά τους και δεν ξέρω πόσο κόστισε και ο Ρικάρντο.
Ελπίζω να δώσει χρήμα ο Ιβάν για να μπορέσει να φέρει παίκτες που αξίζουν χρυσάφι ο Σέρα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εμενα θα μου αρεσε ο Μορο της Μπολονια παντως,ειναι μπαλατος κοφτης,το προβλημα μας παραμενει κυριως στα χαφ,με ενα νορμαλ τερματοφυλακα οπως ο Παβλενκα και με νορμαλ σεντερ μπακ που εχουμε,αμυντικα το θεμα μας ειναι στο κεντρο.

Για να μη παραξηγηθω,θελουμε κ ενα ακομα σεντερ μπακ για καλυψη η και γιατι οχι βασικο,αλλα προεχει το χαφ/κοφτης και το φορ.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
tonipap801, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:28
Ettien26 έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 01:04
DikefalosNisiotis έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:38 Συμφωνώ σε όλα παιδιά κι ευχαριστώ για τη διόρθωση απλά είναι που είναι κακος τακτικά και ατσαλος ή άφαντος στα μαρκαρίσματα του που όταν έκανε εκείνο το φάουλ στο 3-3 με την Μάλμε θόλωσα , είπα τελείωσε αυτός ο παίκτης και δε θυμόμουν καν ότι μετά υπήρχε και μας περίμενε και μια Σπάρτα Πράγας !
Εντάξει....ο Ντεσπότοφ φταίει και όχι ο Σάστρε που έχασε 2 φορές τον Νανάσι σ' εκείνο το παιχνίδι...είπαμε πεσμένος ο Βούλγαρος αλλά δεν θα χρεώσουμε και τα πάντα σ΄ αυτόν...
Για το τακουνάκι του και το φάουλ του στο τέλος αναφέρετε ο φίλος. Σκορ πρόκρισης είχαμε. Τον φάγατε με τον Ντεσποόντοφ. Τον πιο άγευστο εξτρεμ που έχω δει εδώ και καιρό ο τύπος.
Αυτό που γράφεις θα ίσχυε αν σε προηγούμενο ποστ δεν χρέωνε τον αποκλεισμό στο Ντεσπότοφ. Μείνατε στην τελευταία φάση που ο.κ. έχετε δίκιο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και τι είχε προηγηθεί μέχρι τότε...Δεν θα έπρεπε καν να φτάσουμε στο 90΄ και να παίζεται η πρόκριση...
These users thanked the author Ettien26 for the post:
tonipap801
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Προς υπερασπιση του Σαστρε ομως,ο Νανασι δεν πιανοταν ο π...στης,τρομερο παικτακι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ισχύει και αυτό. Και στην Γαλλία αποδεικνύει πόσο καλός παίκτης είναι.
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

https://www.transfermarkt.gr/jean-danie ... ler/170481
Αμφιβάλλω να είναι αυτός ο ak 47 στα χαφ αλλά με αυτή την ομάδα ποτέ δεν ξέρεις .
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Για μένα φίλοι συνοπαδοί μου δεν έχει σημασία αν στα μάτια κάποιου ο Χ Ντεσποντοφ ειναι ξέρω γω ρεβόλβερ λόγω των νουμερων - στατιστικών που κάνει και σ'ενος άλλου ένα αχρειαστο εξτρέμ που τον νοιάζουν εγωιστικά μόνο τα νούμερα που κάνει κακός τακτικά και ανύπαρκτος αμυντικά .
Το θέμα είναι να διαχειριζόμαστε εκείνη την ώρα τη διαφορετική άποψη & να τη σεβόμαστε για να μην γίνεται και το νήμα λορδεμπου .
Εξάλλου ο καθένας εκφράζει υποκειμενικα την άποψη του που δε μπορεί να λογίζεται ως ντε φάκτο .Μειοψηφία είμαστε έτσι κι αλλιώς οι ΠΑΟΚτσήδες στα νησιά τόσο που και το έχω συνηθίσει και δε με χαλάει πια.
Όποτε ον τόπικ κε Πάτερ ή κάποιο απ' τα υπόλοιπα παιδιά δώστε έναν παπά και φτιάξτε τη μέρα μας !
These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post:
Ettien26
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αφού φίλε Δικέφαλε Νησιώτη είσαι από νησί, χαλάρωσε από ΠΑΟΚ, πήγαινε σε παραλία και ρίξε κολύμπι μέχρι να νυχτώσει. Μην περιμένεις μεταγραφικές ειδήσεις για ΠΑΟΚ πριν από το τέλος της εβδομάδας, στην καλύτερη περίπτωση.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

maceio έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:45 Η πρόσληψη Sera δείχνει αν μη τι άλλο ο Σαββιδης να αλλάζει σελίδα σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό , που τόσο έπασχε η ομάδα μας ! Νομιζω ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές ! Κρίμα που δεν ήρθε από την αρχή της σεζόν τον Ιούνιο , αλλά έστω και τώρα νομίζω ότι θα κλείσει μια μεγάλη πληγή σε συνδυασμό και με Βιεϊρίνια - Τσίκνα .
Όποιος περιμένει να δει άσπρη μέρα από αλλαγή Head of Department σε μια ΑΕ, πλανάται οικτρά.
These users thanked the author arrwstos for the post:
theo111
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

maceio έγραψε: Κυρ 20 Ιούλ 2025, 12:45 Η πρόσληψη Sera δείχνει αν μη τι άλλο ο Σαββιδης να αλλάζει σελίδα σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό , που τόσο έπασχε η ομάδα μας ! Νομιζω ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές ! Κρίμα που δεν ήρθε από την αρχή της σεζόν τον Ιούνιο , αλλά έστω και τώρα νομίζω ότι θα κλείσει μια μεγάλη πληγή σε συνδυασμό και με Βιεϊρίνια - Τσίκνα .
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα φύγει ακλαφτος... παραδείγματα αρκετά.
These users thanked the author NikLiverpool for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”