Μπράβο στους νεαρούς (Ταισον

Ο Μεϊτέ είναι και δικό μου πουλέν, αλλά δεν είναι το 6άρι που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ βαρύς και χρειάζεται δίπλα του γρήγορο σκύλο αμυντικό χάφ. Ο Μεϊτέ είναι 8άρι. Μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να την μεταφέρει.Miles έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 21:31Πώς θα περάσει στους εσωτερικούς χαφ όταν, εκτός Μεϊτέ, δεν έχουν κουβάλημα μπάλας, τρίπλα ή καμιά κουφή κάθετη αλά Μίσιτς; Οζντόεφ και Καμαρά είναι μόνο για passing game σ' αυτούς τους χώρους. Γι' αυτό θέλω να μείνει ένας από τους δυο, γιατί δεν δίνουν ποικιλία έξτρα στο επιθετικό μας μισό, συν τα όποια μειονεκτήματα που έχουν όταν θέλουμε να βγάλουμε την μπάλα από το δικό μας μισό και είμαστε υπό πίεση. Δεν είναι μ@λ@κ@ς ο προπονητής που είναι ερωτευμένος με Μεϊτέ, ωστόσο δεν γίνεται να του φορτώσει τα πάντα και οι άλλοι δυο απλά να είναι συμπληρωματικοί.Magpies4 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:41 Είναι γεγονός οτι η μπάλα δεν περνάει στους εσωτερικούς χάφ σε σέτ παιχνίδι. Αδυνατώ να πιστέψω οτι είναι βάση επιλογής. Αν ισχύει τότε θα βλέπουμε το γνωστό γύρω γύρω όλοι και διεισδύσεις μόνο από τα πλάγια.
Όντως και οι δύο ήταν κακοί ΚΑΙ στον σημερινό αγώνα.icue έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:31 Αν μου λεγανε διαλεξε δυο παικτες να τους αφησεις εκει οταν γυρισει η ομαδα πισω, χωρις δευτερη σκεψη αυτοι θα ηταν ο Τσαλοφ και ο Ντεσποτοφ...
Συνεχίζουμε την περυσινή κακή ανασταλτική συμπεριφορά. Βέβαια ακόμη είναι νωρίς, οπότε υπάρχει ελπίδα.
το θεμα ειναι να ταιριαζει στην φιλοσοφια του Ρασβαν.paokovios1974 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 21:15 Τι είναι αυτός ο Μπαλντε ρε παιδιά.
Απίστευτη παικτουρα
Συμφωνω, που να μεινει με τοσο ανταγωνισμο