Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Που το διαβασες; Δεν βρισκω κατι παρα μονο κατι γενικες συνελευσεις
- john4serres
https://www.transfermarkt.com/noah-sonk ... ler/249121Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Άρη, κλείνει τον Σούντμπεργκ από τη Λουντογκόρετς.
Το 2022 είχε παίξει βασικος στα ματς με την Λέφσκι!
- john4serres
Από τις ακαδημίες του Ajax!!!!Ο Άρης προχωρά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Μιζεχούι από τη Χιρόνα, με μονοετή δανεισμό. Ο 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις “8” και “10”, θεωρείται ένα μεγάλο ταλέντο.
Ο Ρούμπεν Ρέγες τον πιστεύει πολύ και επέμεινε για την απόκτησή του, εκτιμώντας πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.
Ο νεαρός άσος έχει μια ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα αγοράς, περίπου25 εκατομμύρια ευρώ
. Ο Άρης, σε συνεργασία με τον Ρέγες, θα επιδιώξει το επόμενο καλοκαίρι να τον αποκτήσει με ποσοστό μεταπώλησης.
- ΑποστόληςΑ
Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι ο.α.ρ.η.σ. θα τον κάνει δικό του, το επόμενο καλοκαίρι
-
- Επικοινωνία:
Καλό είναι εμείς κυρίως να μην κάνουμε χαβαλε με ενεργοποίηση ρήτρας 

Cylon-4 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:53 Κολοτουμπα του Δροσου την τελευταια στιγμη και η Παναχαικη στον αερα....
Δεν το λες και εκπληξη......![]()
Ο Δροσος.ΔΕ το πιστευω,κιμπαρης ηταν.
Ο Μιζεχουι είναι δανεικός για ένα χρόνο.
Αυτός ο ΤΔ του ρουλη που εισπράττει 500.000 τον χρόνο, φαίνεται να ξέρει την δουλειά και τις αγορές. Αλλά με μια ενδεκάδα καινούργιους παίκτες δεν ξέρω πώς θα δέσουν σύνολο.
Σήμερα πάντως το απόγευμα στο Beach bar
ένας φίλος αρειανος ξεψαρωσε για τα καλά και μας είπε "ψάξτε για τον δεύτερο!"
Αυτός ο ΤΔ του ρουλη που εισπράττει 500.000 τον χρόνο, φαίνεται να ξέρει την δουλειά και τις αγορές. Αλλά με μια ενδεκάδα καινούργιους παίκτες δεν ξέρω πώς θα δέσουν σύνολο.
Σήμερα πάντως το απόγευμα στο Beach bar
ναι ετοιμαζουν οπως περσι τουρτεςΓερασίμου έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:56 Ο Μιζεχουι είναι δανεικός για ένα χρόνο.
Σήμερα πάντως το απόγευμα στο Beach barένας φίλος αρειανος ξεψαρωσε για τα καλά και μας είπε "ψάξτε για τον δεύτερο!"
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το είπε πλαγίως ο ρεπόρτερ τους στο action24chri5ti9 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:50 Εγώ θεωρώ ότι ο ρουλης έχει πουλήσει μορον γιαυτο και οι μεταγραφές. Πολύ πιθανό να μη το ανακοινώνει γιατί τα διαρκείας τους είναι ακραία χαμηλά . Μην ξεχνάμε ότι έκλεισαν άλλον φορ . Οπότε θεωρώ πως ο μορον θα χαιρετήσει
Μπορεί να έδωσε τίποτα ψιλά για σπόρια στον Καρύ ο Χισάο.
Οκ το μπιτσομπαρο σίγουρα μπόμπες δίνει, αλλά ο νέος ΤΔ του οαρεως κουνάει κωλαρακι κ μάλλον δεν περιμένει διακόσια πράσινα φώτα πριν το τελικό ξύσιμο που πάντα γουστάρουν οι Ρώσοι.
-
- Επικοινωνία:
Που να δείς τι ακούω εγώ μετά την απόκτηση του μπάσκετ τους από το temu boy( κάτι μου λέει μέσα μου ότι αυτός νύχτα θα φύγει)Γερασίμου έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 19:56 Ο Μιζεχουι είναι δανεικός για ένα χρόνο.
Σήμερα πάντως το απόγευμα στο Beach barένας φίλος αρειανος ξεψαρωσε για τα καλά και μας είπε "ψάξτε για τον δεύτερο!"
Για "η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται" " δεν βλέπουμε κανέναν" " η επιστροφή των Τζεντάι" και ότι άλλο κουλό μπορείς να φανταστείς
-