Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
-
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Όταν ακουμπάει την μπάλα ο Ντέλιας, ξέρεις ότι θα δεις κάτι όμορφο, άσχετα αν θα έχει επιτυχία. Μεγάλη υπόθεση....
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post:
- vasgias
- Kabamaru11
Για τον Ντελια,δεν χρειαζεται καν να πουμε καλες κουβεντες,δεν βλεπει κανεναν ο παικταρας,παιζει με αλλο αερα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- vasgias
Νομίζω ότι περίμενα καλύτερο τον μπαταουλα, ίσως έχουμε επηρεαστεί από τα όσα είχαμε ακούσει, θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να σταθεί ως δεύτερο σέντερ μπακ.
Ο μύθου έχει συγκεκριμένες κινήσεις, θα πρέπει να αυξήσει την παλέτα του
Ο χατσιδης κουβαλάει καλά την μπάλα, έχει καλά στοιχεία
Και οι τρεις θέλουν πολύ δουλειά για να σταθούν αρχικά σε επίπεδο σουπερλιγκ ως εναλλακτικές πάντα
Με προβληματίζει ο Καμαρά, έχει και κοπα Άφρικα φέτος, λογικά πρέπει να κινηθούμε για χαφ μετά τα προκριματικά της Ευρώπης
Ντελιας πολύ χαλαρός φαίνεται να είναι σε σούπερ κατάσταση
Ο γεωργιανός πολύ αργός στις αντιδράσεις του, ίσως να δούμε και τον μοναστηρλη
Περιμενω να δω τσαλοφ και μπαλντε στο δεύτερο
Ο μύθου έχει συγκεκριμένες κινήσεις, θα πρέπει να αυξήσει την παλέτα του
Ο χατσιδης κουβαλάει καλά την μπάλα, έχει καλά στοιχεία
Και οι τρεις θέλουν πολύ δουλειά για να σταθούν αρχικά σε επίπεδο σουπερλιγκ ως εναλλακτικές πάντα
Με προβληματίζει ο Καμαρά, έχει και κοπα Άφρικα φέτος, λογικά πρέπει να κινηθούμε για χαφ μετά τα προκριματικά της Ευρώπης
Ντελιας πολύ χαλαρός φαίνεται να είναι σε σούπερ κατάσταση
Ο γεωργιανός πολύ αργός στις αντιδράσεις του, ίσως να δούμε και τον μοναστηρλη
Περιμενω να δω τσαλοφ και μπαλντε στο δεύτερο
- These users thanked the author Pellaios for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, horkokos4
Τον Σορετιρε τον βλέπω να φεύγει δανεικός άμεσα, δεν πείθει καθόλου ότι έχει διάθεση να παίξει. Έχει και τετραετές συμβόλαιο μην ξεχνάμε
- These users thanked the author theo111 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Καταπληκτικός Ντελιας
Άψογος Τάισον
Μύθου δεν χάνει εύκολα μπάλα μου αρέσει πολύ
Λοβρεν φέτος θα βοηθήσει αρκετά
Μπαμπα χάλια πρέπει να συνέλθει
Κενι καλούτσικος όσο είδα
Χατσιδης καλός ξέρει μπάλα
Μπαταούλας για 5ο Στόπερ μπορεί
Οζντοεφ καλούτσικος
Καμαρα λαθάκια αρκετά
Τερματας μαύρο χάλι….Τσιφτης η Μοναστηρλης μπορεί και καλύτεροι να είναι πρέπει να πάρουν και αυτοί ευκαιρίες
Η ομάδα γενικότερα πατάει καλά για αυτή την περίοδο και την στιγμή της προετοιμασίας και σε σχέση με πέρσι
Ανυπομονώ να ενσωματωθεί κανονικά και ο Ιβανουσεκ
Έρχεται από πίσω και ο Πελκας
Ενα φορ δυνατό θελουμε μια χαφαρα και ένα δυνατο Σέντερ μπακ και πιστεύω πως θα είμαστε πλήρεις
Άψογος Τάισον
Μύθου δεν χάνει εύκολα μπάλα μου αρέσει πολύ
Λοβρεν φέτος θα βοηθήσει αρκετά
Μπαμπα χάλια πρέπει να συνέλθει
Κενι καλούτσικος όσο είδα
Χατσιδης καλός ξέρει μπάλα
Μπαταούλας για 5ο Στόπερ μπορεί
Οζντοεφ καλούτσικος
Καμαρα λαθάκια αρκετά
Τερματας μαύρο χάλι….Τσιφτης η Μοναστηρλης μπορεί και καλύτεροι να είναι πρέπει να πάρουν και αυτοί ευκαιρίες
Η ομάδα γενικότερα πατάει καλά για αυτή την περίοδο και την στιγμή της προετοιμασίας και σε σχέση με πέρσι
Ανυπομονώ να ενσωματωθεί κανονικά και ο Ιβανουσεκ
Έρχεται από πίσω και ο Πελκας
Ενα φορ δυνατό θελουμε μια χαφαρα και ένα δυνατο Σέντερ μπακ και πιστεύω πως θα είμαστε πλήρεις
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ενθαρρυντικα μυνημα τα, απο την ομάδα κ ειδικά από τους νεαρούς.
Αφομοίωση τρόπου παιχνιδιού γινεται, πολύ καλά από τους 3 Έλληνες νέους μας(εντάξει για Κενι δεν έχω να πω τίποτα είναι έμπειρος), προσπαθώντας να βρει κ χημεία κ δυδιμα,στο 1ο 60λεπτο.
Επισης Μου άρεσε όσο το δυνατόν ο Γκουγκεσασβιλι, ειδικά στην ψυχραιμία με τα πόδια, προσπαθώντας να βρει παίκτες μας.
Βέβαια θέλει λίγη ακόμη δουλειά με τα πόδια, όσον αφορά την ακριβή μακρινή μεταβίβαση πασάς.
Επίσης έχει δυνατή μακρινή μπαλιά, που θα μας βοηθήσει, όταν θα παίζουμε ετσι.
Αφομοίωση τρόπου παιχνιδιού γινεται, πολύ καλά από τους 3 Έλληνες νέους μας(εντάξει για Κενι δεν έχω να πω τίποτα είναι έμπειρος), προσπαθώντας να βρει κ χημεία κ δυδιμα,στο 1ο 60λεπτο.
Επισης Μου άρεσε όσο το δυνατόν ο Γκουγκεσασβιλι, ειδικά στην ψυχραιμία με τα πόδια, προσπαθώντας να βρει παίκτες μας.
Βέβαια θέλει λίγη ακόμη δουλειά με τα πόδια, όσον αφορά την ακριβή μακρινή μεταβίβαση πασάς.
Επίσης έχει δυνατή μακρινή μπαλιά, που θα μας βοηθήσει, όταν θα παίζουμε ετσι.
- Σουριναμέζος
Δεν προκρίθηκε στο ερχόμενο Κοπα Άφρικα η Γουινέα, δεν θα λείψει ο Μαντί τον χειμώναPellaios έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:18
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- sakis_the_fraud, Pellaios, Azrael, Maedhros4
Πήρε καλά το μάτι μου ότι πίσω απ' το τέρμα των Ολλανδών έχει μια ταμπελιτσα που λέει "απαγορεύεται το ποδόσφαιρο";;
Unpopular opinion. Ο λουτσεσκου εχει αποδειξει οτι ξέρει να δουλέυει με τους νέους, να μην τους εκθέτει κ να τους ετοιμάζει κυρίως πνευματικά ώστε όταν τους βάλει να μην ξαναβγουν. Οταν κ αν αξίζουν θα το κάνει. Εκτός αν κάποιος δεν ψήνεται με τον τρόπο του προπονητή οπότε ειναι καλύτερο να αποχωρήσει με τους καλύτερους όρους για την ομάδα. Ως εκ τούτου δεν ανησυχώ για το μέλλον αυτών των παιδιών, αν εμείς βλέπουμε πραγματάκια μεσα σε ενα ημίχρονο σίγουρα βλέπουν περισσότερα μέσα στην ομάδα.
Μου αρέσει ο Μπάλντε αλλα θα κρατησω Χατσιδη για πουλέν. Μύθου φαινεται στα 18 του στα μάτια μου πως σε 1 χρόνο κατι παιχταρά τύπου Ιωαννιδη θα τα έχει για πρωινό
Μου αρέσει ο Μπάλντε αλλα θα κρατησω Χατσιδη για πουλέν. Μύθου φαινεται στα 18 του στα μάτια μου πως σε 1 χρόνο κατι παιχταρά τύπου Ιωαννιδη θα τα έχει για πρωινό
- Kabamaru11
Λιγα πραγματα στο 2ο
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- PaokFiesta, vasgias
Ωραιος ο Παβλενκα
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- sakis_the_fraud
- Kabamaru11