Με το δεύτερο ειδικά υστερόγραφο, εφόσον τυχόν είναι να επιλεγεί τελικά ο Μαροκάνος κυρίως λόγω πίεσης χρόνου, συμφωνώ. Το χτίσιμο της ομάδας απαιτεί σοβαρότητα και ψυχραιμία, ειδικά όταν ο όποιος αρχικός σχεδιασμός εκτροχιάζεται. Αλίμονο αν κάθονται να ασχολούνται οι ιθύνοντες με το τι ακατάσχετες μπουρδολογίες γράφονται σε φόρα και μκδ ή λέγονται σε ραδιόφωνα.JohnDag έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:37 Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.
Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.
Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, ΟΚ. Αλλά κάτι δείχνουν τα άτιμα.
Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από Σεντίρα να σπαμάρουν συνεχώς την μεταγραφική του Γενάρη για το πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει φορ. Πρώτη φορά θα ξανασυμβεί![]()
Υ.Γ. 2 Η δικιά μου άποψη είναι παγιωμένη και δεν αλλάζει. Φέρτε παικταρά μπροστά που θα κάνει την διαφορά και ας είναι και 31 Αυγούστου. Δεν στήνεις ομάδα για τα προκριματικά, στήνεις ομάδα για όλο τον χρόνο.
Επειδή, φίλε μου Σκαρτάδε, σε έχω ψιλοσυνδέσει με την περίπτωση του Μαρκαντώνη και θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένος ήσουν στο άκουσμα και μόνο της ύπαρξης προοπτικής να ερχόταν στον ΠΑΟΚ (εννοείται χωρίς καμία διάθεση να σου την πω), τα στατιστικά και οι αριθμοί μπορεί να λένε πολλά, ενδέχεται όμως και να μη λένε απολύτως τίποτα. Θεωρητικά ο Βραζιλιάνος ήταν ένας παίχτης που μπορούσε να ανεβάσει 1,5 φορά πάνω την ποιότητα του κέντρου μας βάσει των προσόντων του. Στην πράξη, σε 2 χρόνια από τώρα ενδεχομένως το 80% εξ ημών, γεροί να είμαστε όλοι, να μη θυμάται ότι υπήρξε το παλικάρι παίχτης του ΠΑΟΚ.