Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:37 Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.

Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.

Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, ΟΚ. Αλλά κάτι δείχνουν τα άτιμα.

Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από Σεντίρα να σπαμάρουν συνεχώς την μεταγραφική του Γενάρη για το πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει φορ. Πρώτη φορά θα ξανασυμβεί :D
Υ.Γ. 2 Η δικιά μου άποψη είναι παγιωμένη και δεν αλλάζει. Φέρτε παικταρά μπροστά που θα κάνει την διαφορά και ας είναι και 31 Αυγούστου. Δεν στήνεις ομάδα για τα προκριματικά, στήνεις ομάδα για όλο τον χρόνο.
Με το δεύτερο ειδικά υστερόγραφο, εφόσον τυχόν είναι να επιλεγεί τελικά ο Μαροκάνος κυρίως λόγω πίεσης χρόνου, συμφωνώ. Το χτίσιμο της ομάδας απαιτεί σοβαρότητα και ψυχραιμία, ειδικά όταν ο όποιος αρχικός σχεδιασμός εκτροχιάζεται. Αλίμονο αν κάθονται να ασχολούνται οι ιθύνοντες με το τι ακατάσχετες μπουρδολογίες γράφονται σε φόρα και μκδ ή λέγονται σε ραδιόφωνα.

Επειδή, φίλε μου Σκαρτάδε, σε έχω ψιλοσυνδέσει με την περίπτωση του Μαρκαντώνη και θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένος ήσουν στο άκουσμα και μόνο της ύπαρξης προοπτικής να ερχόταν στον ΠΑΟΚ (εννοείται χωρίς καμία διάθεση να σου την πω), τα στατιστικά και οι αριθμοί μπορεί να λένε πολλά, ενδέχεται όμως και να μη λένε απολύτως τίποτα. Θεωρητικά ο Βραζιλιάνος ήταν ένας παίχτης που μπορούσε να ανεβάσει 1,5 φορά πάνω την ποιότητα του κέντρου μας βάσει των προσόντων του. Στην πράξη, σε 2 χρόνια από τώρα ενδεχομένως το 80% εξ ημών, γεροί να είμαστε όλοι, να μη θυμάται ότι υπήρξε το παλικάρι παίχτης του ΠΑΟΚ.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

renegade έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:13
soigol έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:47 Πως μπορούμε να μιλάμε για σχεδιασμό όταν, κάνουμε προτάσεις και μας απορρίπτουν;
Δεν έχουν μιλήσει πριν με τους μάνατζερ των παικτών;
Και αναφέρομαι στην αιτιολόγηση, φταίει το πρωτάθλημά μας.
Μετά από τόσα χρόνια εμένα μου φαντάζει ως τακτική, χτυπάμε δύσκολες πόρτες (μήπως μας "κάτσει"), τρώμε άκυρα και περιμένουμε στο τέλος μπάς και μας κάτσει τότε!
Είναι μοτίβο!
Τα χιλιοειπωμένα, αμοιβές μάνατζερ, υπεραξίες, ελεύθεροι, κ.α. δεν τα σχολιάζω.
Ρε φίλε,οι μάνατζερ σου τους προτείνουν για να ανεβάσουν την αξία του πελάτη τους
Όταν έχουνε μία προσφορά από εσένα στα δύο εκατομμύρια πχ, πηγαίνουνε στην κάθε βόλσμπουργκ και της λένε με 1,5 δικό σου.
Για το μόνο που μπορεί ο κόσμος να γρηνιάξει και να έχει δίκιο, είναι η αδυναμία όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει η ομάδα κάποιες σωστές συνεργασίες με γραφεία τα οποία δεν θα μας εκμεταλλεύονται
Αν το εννοείς, για εμένα είναι σαν να γράφεις ότι είναι, όσο επιεικέστερα μπορώ να το γράψω, ΑΦΕΛΕΙΣ !!!
Άρα ανεπαρκείς για ττην ομάδα του ΠΑΟΚ.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

JohnDag έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:37 Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.

Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.

Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από Σεντίρα να σπαμάρουν συνεχώς την μεταγραφική του Γενάρη για το πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει φορ. Πρώτη φορά θα ξανασυμβεί :D
Υ.Γ. 2 Η δικιά μου άποψη είναι παγιωμένη και δεν αλλάζει. Φέρτε παικταρά μπροστά που θα κάνει την διαφορά και ας είναι και 31 Αυγούστου. Δεν στήνεις ομάδα για τα προκριματικά, στήνεις ομάδα για όλο τον χρόνο.
γιαυτο πληρώνουμε το τμημα σκαουτιγκ, για να ελαχιστοποιεις το ρισκο και να δημιουργεις αξιες εκει που εσυ και εγω δεν βλεπουμε κατι
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Επειδή τώρα είδα τα σχόλια για κεντιρα , περίεργοι δεν είμαστε εμείς που πιστεύουμε πως ο κεντιρα έχει κάποια στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν ( προφανώς και οι περισσότεροι θα θέλαμε κάτι καλύτερο ) αλλά εσείς που κράζετε ένα ποδοσφαιριστή πριν καν ερθει .
These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 4):
Panostas1995, Azrael, DikefalosNisiotis, Ettien26
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:30
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:02 Τοσκιτσης: "Ο Ουαλίντ Σεντίρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει πολύ ο Λουτσέσκου και έχει και το πράσινο φως από το σκάουτινγκ τιμ και παραμένει φαβορί."
Γραμμή ΠΑΕ για να βγαίνει από πολλούς.
Και γιατί δεν έρχεται τόσες ημέρες που ακούγεται;
Αποστόλη νομίζω είναι κλεισμένος, αλλά δεν ενεργοποιούν το ντηλ γιατί περιμένουν ή κυνηγουν κατι καλύτερο.
Δεν ειναι η πρωτη φορά που κάνουμε τετοια ταρζανιά
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ελλάδα χωρίς προετοιμασία και με την μια δείχνουν το ταλέντο τους είναι ελάχιστοι , ειδικά σε μια θέση σαν του φορ που έχει τόση πίεση και με τον ραζβαν να έχει αρκετές απαιτήσεις . Τι να το κάνω να έρθει το φορ 31 Αυγούστου αν μέχρι τότε έχουμε αποκλειστεί από την Ευρώπη .
These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 2):
tonipap801, DikefalosNisiotis
renegade

Δημοσίευση από renegade »

soigol έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:26
renegade έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:13
soigol έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:47 Πως μπορούμε να μιλάμε για σχεδιασμό όταν, κάνουμε προτάσεις και μας απορρίπτουν;
Δεν έχουν μιλήσει πριν με τους μάνατζερ των παικτών;
Και αναφέρομαι στην αιτιολόγηση, φταίει το πρωτάθλημά μας.
Μετά από τόσα χρόνια εμένα μου φαντάζει ως τακτική, χτυπάμε δύσκολες πόρτες (μήπως μας "κάτσει"), τρώμε άκυρα και περιμένουμε στο τέλος μπάς και μας κάτσει τότε!
Είναι μοτίβο!
Τα χιλιοειπωμένα, αμοιβές μάνατζερ, υπεραξίες, ελεύθεροι, κ.α. δεν τα σχολιάζω.
Ρε φίλε,οι μάνατζερ σου τους προτείνουν για να ανεβάσουν την αξία του πελάτη τους
Όταν έχουνε μία προσφορά από εσένα στα δύο εκατομμύρια πχ, πηγαίνουνε στην κάθε βόλσμπουργκ και της λένε με 1,5 δικό σου.
Για το μόνο που μπορεί ο κόσμος να γρηνιάξει και να έχει δίκιο, είναι η αδυναμία όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει η ομάδα κάποιες σωστές συνεργασίες με γραφεία τα οποία δεν θα μας εκμεταλλεύονται
Αν το εννοείς, για εμένα είναι σαν να γράφεις ότι είναι, όσο επιεικέστερα μπορώ να το γράψω, ΑΦΕΛΕΙΣ !!!
Άρα ανεπαρκείς για ττην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Έτσι λειτουργεί όλη η αγορά στα πάντα.
Όλοι ψάχνουν για το κ καλύτερο δυνατό ματσάρισμα για αυτούς.
Ή νομίζεις ότι είναι λίγες οι φορές από τη δικιά μας πλευρά που διαδίδουμε ότι συζητάμε και είμαστε κοντά με άλλον παίκτη μόνο και μόνο για να πιέσουμε τη βασική μας επιλογή?

Υγ αυτός ο Σερα ( όχι ο δικός μας ο καινούργιος) πόσο καλός μπορεί να είναι από τη στιγμή που θα δίνει ραπόρτο στον Καρυπίδη? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

aivas19 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:55
NikLiverpool έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:23
aivas19 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:16

Καλυπτω 200€ μαξ στοιχημα οποιος θελει με επιστροφή 400€ (2 ποσοστο) οτι θα εχει πανω απο 15 γκολ και ασιστ συνολο (G+A μαζι = 15) αν ερθει ο Κεντιρα ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ.
Να δεις τι μου θυμίζει αυτό...
Τι;
Ότι διαβάζαμε για τον Τανζανικο λέοντα.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

aivas19 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:00
ReignMan έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 06:05
aivas19 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:19 Ρε τι αγχωνεστε; Ισως στηριχθουν οι νεοι και δεν ερθουν μεταγραφες. Αυτο δε θελατε; ;)
Ποιος ηθελε αυτο? ενας απο το χωριο?
Αυτο που θελει ο καθε φυσιολογικος οπαδος ειναι να υπαρχει μια ισορροπια παιχταραδων αλλα και νεων. Οχι Σαματαδων και Μπραντον
Ε αρα εισαι οκ με το να μην ερθουν μεταγραφες φορ χαφ και στοπερ και να παιξουν οι μικροι
Με bald τονιζω αυτο που ειμαι οκ σε φυσιολογικα ελληνικα.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

tolis14 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:15 Φιλική συμβουλη: χαλαρώστε, ηρεμήστε, αδειάστε το μυαλό σας από μεταγραφές και απολαύστε το 2ωρο φιλικό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Όλα θα πάνε καλά!
Εξαιτίας της ανικανότητας τους μας εκαναν προπονητές, σκαουτερ, γυμναστές, λογιστές, σνεριορ εξεκιουτιβς σε στον χειρισμό τρανσφερμαρκτ και καπολοτζι, και τώρα μας ζητάτε να ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ? Ε νισάφι πια, μας σκάσατε (εάν γίνεται το μπάν να το φάω Τρίτη, Τετάρτη που έχω βαρύ πρόγραμμα, θενξ :pano: )
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

τον Ακπομ λεγανε ΑΚ-47?

σε χαφ υπαρχει κατι αναλογο?
These users thanked the author prist64 for the post (total 14):
Parolos, trouman, black_star_ninja, tsario73, Logistis, constadine, navigator11, Maedhros4, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, DikefalosNisiotis and 4 more users
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

loukas karadimos έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:01 Μακάρι να έρθει ο Κεντιρα

Αλλά να είναι εδώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Αυτά και συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την μεταγραφή του Ματέο

Τέτοια θέλουμε
Ακριβως, αφου τον θελει ο Ρασβαν ας τον φερουν χθες να τον εχει να δουλεψει με την ησυχια του. Αυτα τα "ψαχνουμε για καλυτερο" δε μας εχουν βγει σχεδον ποτε.
These users thanked the author ReignMan for the post:
DikefalosNisiotis
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Αν οι ιθύνοντες αλλά κυρίως ο προπονητής μας έχουν καταλήξει στον Σεντιρα , εμάς δε μας πέφτει λόγος .
Η Νάπολι μας έχει ξεπεράσει πολύ ως μέγεθος τα τελευταία χρόνια για να συζητάμε αν πρέπει να αγοράσουμε από κει κι όταν έγινε μια χαρά κομβικό παίκτη πήραμε για το στόχο του νταμπλ .
Επίσης υπάρχουν παραδείγματα κι εν Ελλάδι ομοεθνών ποδοσφαιριστών του Σεντιρα που απ' τα αζητητα επειδή τους κάνανε να νιώσουν σημαντικούς στην ομάδα τους , τώρα να θεωρούνται θρύλοι της ομάδας τους .
Διαβάζοντας κιόλας τα στοιχεία που παραθέτουν συνοπαδοί μια χαρά παίκτης φαίνεται απλά ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ κι αν στη πορεία προκύψει κάτι εξαιρετικό μπορούμε να δανείσουμε τον Τσαλοφ στη ΤΣΣΚΑ για μια σεζόν !
:D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:07 Πολύ καλή η κίνηση η πρόσληψη του Ματεο Σιέρα. Καλό βιογραφικό
Μακάρι!
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Καλως ήρθατε πατερ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”