από το βίντεο της ΠΑΕ , ήταν στην χθεσινή προπόνηση
edit όντως έχεις δίκιο ,...για προληπτικούς λόγους ....
από το βίντεο της ΠΑΕ , ήταν στην χθεσινή προπόνηση
Και ο Μορον πριν ερθει στον Άρη 5 γκολ σε 100 ματς είχε και εδώ 2 χρόνια πάει για πρώτος σκόρερ. Ο Ελ καμπι κάπου στο Μαρόκο έπαιζε και βγήκε πρώτος σκόρερ κονφερενσ και παστελωσε αλλά πόσα στο γιουροπα.
Γιά να πάρεις καλούς παίκτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, αυτό είναι δεδομένο.Equalizer έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:00 Λοιπόν
Η ομάδα στοχεύει σε παίκτες από τοπ 5 πρωταθλήματα ή που στοχεύουν να παίξουν σε τοπ 5 πρωταθλήματα.
Για αυτό και μέχρι τώρα μας απορριπτουν.
Για αυτό και αυτό που ανέφερε ο odi είναι το πλέον πιθανό.
ΑΝ περιμένουμε, θα βελτιωθούν οι συνθήκες και κάποιος από όσους απορρίπτουν ως τώρα, θα συζητήσει
Το θέμα είναι αν αξίζει να περιμένουμε, στο βωμό της απώλειας προετοιμασίας ενός ΙΣΩΣ κατώτερου φορ με την ομάδα από νωρίς.
Εμένα αυτός ο Τσεντιρα/Κεντιρα/Σεντιρα δεν με χαλάει και τόσο ΑΛΛΑ ομολογώ επίσης δεν θα με χαλούσε να αντικαταστήσει τον Τσαλοφ (τον οποίο εξακολουθώ να μην πιστεύω κυρίως για λόγους ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ, και δευτερευόντως σωματικους, όχι τεχνικούς) και να έρθει για ΔΕΥΤΕΡΟΣ ώστε για πρώτος να έρθει άλλος καλύτερος πιο πειστικός.
Τώρα, σε γενικότερο πλαίσιο, το αν συμφωνούμε/εγκρίνουμε εμείς οι οπαδοί την προσέγγιση της ομάδας που ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ προσπαθεί να φέρει καλούς παίκτες αλλά χωρίς να τους θαμπώνει με άπλετο χρήμα και έτσι αυτοί κοιτάνε ανώτερα πρωταθλήματα, είναι άλλο θεμα
Δηλαδη με 1 θα κράζεις την ομαδα, με 2 και τον παιχτη και την ομαδα.nikos ioannidis έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:05 Η συζήτηση που γίνεται αναφορικά με τον μισθό του Σεντίρα είναι απολύτως λογική. Γιατί αν συνφωνήσει να έρθει σε μας με μισθό 1m που για τα σημερινά δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ευκαταφρόνητο ποσό δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε για το βιογραφικό του παίκτη παρά μόνο με το μπάτζετ της ομάδας.
Αν συμφωνήσει να έρθει με μισθό 2m, τότε είναι λογικό να περιμένουμε μια πιο αξιόπιστη επιλογή βάσει των χρημάτων που πρόκειται να δαπανηθούν.
Έχουμε Ivanusec με δανεισμόmaceio έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:16 τον δανεισμό γιατί τον έχουμε εκτός πλάνου ? λιγότερο ρίσκο , πολλές πιθανότητες για ποιοτικότερο παίκτη , ούτε έναν δεν έχουμε φέτος
Για παραδειγμα που δεν εχει γινει ποτε.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:26 Αν ο παίκτης έχει συμβόλαιο 1,2-1,4εκ στην Ισπανία,στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ πάει και του προτείνει 900χιλ για παράδειγμα γιατί θεωρούμε είμαστε έξυπνοι και θα κοροϊδέψουμε την αγορά…Δεν έχει συμβεί ποτέ…
έχεις δίκιο τον ξέχασα , αλλά άνετα σε παίρνει να έχεις άλλον έναboogeyman77 έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:33Έχουμε Ivanusec με δανεισμόmaceio έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:16 τον δανεισμό γιατί τον έχουμε εκτός πλάνου ? λιγότερο ρίσκο , πολλές πιθανότητες για ποιοτικότερο παίκτη , ούτε έναν δεν έχουμε φέτος