Αγαπητέ μου , λυπάμαι που αναγκάστηκες να διαβάσεις όλα τα μηνύματά μου για να καταλήξεις σε αυτό το φαιδρό συμπέρασμα. Θα μπορούσες απλά να με ρωτήσεις γιατί γράφω εναντίον του Ιβαν. Φαίνεται πως δεν είχες κάτι άλλο για να ασχοληθείς, οπότε ελπίζω να πέρασες ευχάριστα διαβάζοντας όλα τα μηνύματά μου.ToMousiTouCrespo έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:36Καλησπέρα φίλε Ιβάν Δράκε. Σε βλέπω λίγο επιθετικό και επικριτικό από τις πρώτες σου δημοσιεύσεις ακόμα, όταν έκανες εγγραφή για να μας πεις πώς μας γλεντάει ο Αλ Αφούζ που μας έκλεψε τον Μεΐτέ μέσα από τα χέρια. Έκτοτε βεβαίως δεν επανήλθες με εύσημα για το ότι ο παίκτης ντύθηκε στα απρόμαυρα ούτε πανηγύρισες κάποιο γκολ, αλλά αντ' αυτού επικρίνεις μονίμως τον συνονόματό σου Ιβάν (ακόμα και σε άσχετα τόπικ όπως οι μεταγραφές βόλευ) και ενίοτε μιλάς με σκληρά λόγια για συνοπαδούς σου. Εγώ λοιπόν που διαθέτω άποψη και κριτική σκέψη οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι τέτοιοι λογαριασμοί είναι το λιγότερο ύποπτοι.Ivan Drago έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:50 Εσύ πήρες τον λόγο ως εκπρόσωπος "των φυτών και προβάτων" όπως είπες.
Αν έχεις άποψη, εκτός του Κύριε ελέησον, χαίρομαι για σένα .
Με εκτίμηση,
Ένα μούσι με πολύ ελεύθερο χρόνο
Δεν το έκρυψα πως είμαι δυσαρεστημένος με την απουσία του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια και με τις οδηγίες που έχει δώσει στα στελέχη της ΠΑΕ ως προς το διοικείν. Θα το διάβασες άλλωστε στα μηνύματά όπου τασσομαι υπέρ της διαδοχής του από τον Μυστακίδη. Και δεν είμαι ο μόνος.
Άρα αγαπητέ, τι θες να πεις , πως οι δυσαρεστημένοι ΠΑΟΚτσήδες είναι ύποπτοι για ποιο πραγμα ακριβως; Θεωρεις πως πρέπει να το κρυβουμε; Θα θεωρούσες πιο τίμιο όταν ο Μειτέ κατηφόριζε για Αθήνα να τον βγάλω άχρηστο, όπως έκαναν πολλοί εδώ μεσα; Πού είναι αυτοί που τότε τον έβγαζαν άχρηστο να διαμαρτυρηθούν για τη μεταγραφή του; Μουγγα; Αυτό πρέπει να κάνουμε για να μην είμαστε "υποπτοι";
Εγώ δε θα έχω κανένα πρόβλημα αν δεν πουληθεί ο Κωνσταντελιας και παρθούν αξιόλογος φορ και μέσος να βγω και πω πως επιτέλους Ιβάν, έτσι σε θέλουμε! Αν πουληθεί όμως ο Κωνσταντελιας και τα λεφτά εξαφανιστούν όπως συνέβη με παλαιότερες πωλήσεις ,πρέπει να μη μιλήσω για να μη θεωρηθώ υποπτος;
Όχι, δε θα σου κάνω τη χάρη.