Καλέ μου άνθρωπε γεια σου. Αναφορικά με τις 2 πρώτες ερωτήσεις, ΕΣΥ πώς ακριβώς γνωρίζεις αυτές τις πληροφορίες και πώς ακριβώς επηρεάζουν την αγάπη σου (και καψούρα σου) για το σύλλογο; Νιώθεις κάποια "ετεροαδικία" που σου καταστρέφει την καθημερινότητα;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:09 Ειστε ΟΚ να παιρνει ο Ντελιας 650.000;
Ειστε ΟΚ να παιρνει τις αποφασεις μονος για ολα και
να μην αφηνει τους αποδεδειγμενα επιτυχημενους
να κανουν τη δουλεια τους;
Αν ειστε ΟΚ καλως ειστε. Υπαρχουν ανθρωποι που
εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα να το κανουν
θελουν περισσοτερα και δε συμβιβαζονται.
Επίσης, και νομίζω σου το είχα επισημάνει ξανά πριν από μερικές εβδομάδες, θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη μου καθαρά ως παρατήρηση. Μου φαίνεται πως μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Α.Σ. και την ΠΑΕ, οι παρεμβάσεις σου είναι πιο συχνές και έντονες ΚΑΤΑ της (επί έτη) λειτουργίας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν το λέω ως κριτική, είναι απλώς ένα μοτίβο που παρατηρώ και ήθελα να το αναφέρω φιλικά και σαν άνθρωπος που πιθανώς κάθεται δίπλα σου στο γήπεδο.
Επίσης, και σε συνέχεια της προτροπής του φίλου @PAOKevolution, αν θυμάμαι καλά, χθες ανέφερες πως θα έκανες ένα διάλειμμα για μία εβδομάδα, ίσως νιώθοντας ότι οι απόψεις σου δεν ακούγονται όσο θα ήθελες. Γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση η γρήγορη επιστροφή σου! Ομολογουμένως, η πράξη σου δείχνει το αντίθετο και πως η παρουσία σου είναι αισθητή. Μήπως υπήρξε κάποια εξέλιξη στα του ΠΑΟΚ που σε έκανε να το ξανασκεφτείς;
Κλείνοντας, τη δυνατότητα να "μη συμβιβάζεσαι (στα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)" στην έχει δώσει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος.