18.Luka Ivanušec

Patron

Re: 18.Luka Ivanušec

Δημοσίευση από Patron »

Των φρονιμων τα παιδιά ξέρουν κ άλλο μονοπάτι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:40 Συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα, όπου ο Ράζβαν τον δοκίμασε στην θέση "10".
Βέβαια μη χάσει τη θέση του ο Taison.

Τον Βραζιλιάνο έβαλε στα αριστερά κάνοντας τρομερό δίδυμο με τον Rahman Baba.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον εβαλε μια μερα στο δεκα και βγηκαν τα πρωτα συμπερασματα. Φευγει ο Ντελιας, βασικος ο Ταισον.

Αυτη στην στιγμη στην Ολλανδια αριστερα υπαρχει Ταισον και Σορετιρε και στο δεκα μονο ο Ντελιας. Οταν γυρισει και ο Πελκας θα δουμε που θα παει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλοι οπαδοι στον κοσμο που θελουν ΕΝΑΝ παικτη σε καθε θεση και οχι πληροτητα προκειμενου να ικανοποιηθουν τα θελω τους.
Παιζει ο Ιβανουσεκ και στο 10...να ο οδυρμος οτι τον πηραν γιατι θα φυγει το παιδι μας και οχι το προφανες που θα ελεγαν ολοι οι οπαδοι ποσο γαματο να εχεις 2 παικταραδες στο 10.
Εχεις τον Ντεσπο δεξια, να τα σχολια "ε βεβαια πως να μην ξενερωσει οταν μπροστα εχει τον Ζιλε".
Στον ΠΑΟΚ παιζει να ειμαστε οι μονοι οπαδοι που θελουμε εναν γαματο παικτη σε καθε θεση και σαν μπακ απ εναν περαστικο που οριακα να την βρισκει για να μην απειλει τον γαματο.
Βεβαια οταν ο γαματος μεσα στην σεζον αργοπεθαινει απο τα συνεχομενα ματς (βλεπε Μπαμπα) αρχιζουν τα αναποδα σχολια. "Ε αφου του πηρατε για καλυψη εναν ερασιτεχνη"....
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
PAOKevolution, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Θέλω να σχολιάσω κάτι που πέρασε στα ψιλά. Δεν το ήξερα, αλλά το σχολίασε ο @Unpsofable78 στο τόπικ των μεταγραφών και έτσι έδωσα προσοχή για να το κοιτάξω.

Τον Ιβάνουσετς, του δώσαμε μισθολογική αύξηση 50% περίπου σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στη Φέγενορντ και στον ΠΑΟΚ θα εισπράξει 1,2 εκ για ένα χρόνο δανεικός με την ρήτρα αγοράς να είναι στα 5 εκατομμύρια.

Μου έκανε εντύπωση και δεν το είχα προσέξει. Αλλού και αλλού κάνουμε παζάρια για πολύ λιγότερα λεφτά και στον Κροάτη δώσαμε τέτοια αύξηση στο συμβόλαιό του, για να έρθει για ένα χρόνο δανεικός;

Ε, δεν το λες και συνηθισμένη πρακτική αυτό.
icue

Δημοσίευση από icue »

Πολυ πιθανο να υπαρχει διαφορα στην φορολογια και ενω οι ομαδες να πληρωνουν το ιδιο ποσο, ο παικτης να παιρνει παραπανω εδω. Αλλα και να εγινε αυξηση αν πιστευουμε οτι το αξιζει και αυτος ηταν ο τροπος να τον πεισουμε, που ειναι το περιεργο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν έτυχε να το ξανακούσω αυτό, γι' αυτό μου έκανε εντύπωση.
Ε, άμα ήταν για να τον πείσουμε να έρθει για δανεικός μίας χρήσης, ας του έδιναν και 1,5 εκ.

Μετά όμως μη μας λένε οι ΑΡΔ ιστορίες για ρευστότητες και οικονομικές τρύπες.
Πέρσι τον Μεϊτέ, δεν τον φέραμε για 200 - 300 χιλιάρικα και στον Κροάτη τώρα ήμασταν τόσο γαλαντόμοι που δώσαμε και 400 χιλιάρικα παραπάνω από ό,τι έπαιρνε εκεί.

Δηλαδή είναι μία ομάδα που δεν υπολογίζει ένα παίκτη και είναι να τον στείλει δανεικό. Από το να τον έχει να κάθεται και να πληρώνεται, σου λέει κάλυψε το συμβόλαιο και πάρ' τον δανεικό.

Ο παίκτης τώρα, σου λέει εγώ για να έρθω Ελλάδα, θέλω κι αύξηση στις αποδοχές 50%. Εγώ όμως, αν είμαι στενά οικονομικά θα του έλεγα, κάτσε εκεί που είσαι, να μην παίζεις κιόλας, να είσαι παλαίμαχος σε ένα χρόνο.

Εδώ σε άλλες περιπτώσεις, ομάδες, όπως η Μπενφίκα στην περίπτωση Μεϊτέ, καλύπταμε μόνο το 50% του συμβολαίου του παίκτη.

Σα να έρθει κάποιος να ζητήσει τον Μουργκ δανεικό ξερωγώ και αυτός να ζητήσει και αύξηση από πάνω στο συμβόλαιο που εχει, ενώ εδώ θα παίζει στον ΠΑΟΚ Β'.

Όπως και να το κοιτάξω, δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν έτυχε να το ξανακούσω.

Και ούτε φυσικά έτυχε να το ξανακούσω να το κάνει ο ΠΑΟΚ, που σε άλλες περιπτώσεις παζαρεύουμε το πενηνταροκατοστάρικο (Πένια - χειμερινή μεταγραφική περίοδος) για να "βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι".

Ο Κουβεντίδης τα έλεγε για τον Πένια αυτά, όχι εγώ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η ελπίδα είναι ότι κάτι μάθαμε από τα λάθη με την υπόθεση του Meite (και άλλες). Δηλαδή επειδή τα κάναμε μαντάρα πέρσι, πρέπει να το επαναλάβουμε και φέτος? Είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός έχει πάει πολύ διαφορετικά φέτος και αυτό μονο καλο είναι.
Επίσης θα φανεί εάν ο παίκτης είναι μιας χρήσης η όχι. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα.
Oύτε θα έπαιρνα πολύ στα σοβαρά τα νούμερα που γράφονται γιατί δεν διευκρινίζουν σε τι ακριβώς αναφέρονται, αν είναι καθαρά/μεικτά κλπ
Στην τελική, το ποσο είναι λογικότατο για έναν βασικό παίκτη της ομάδας, οποτε δε βλέπω το πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εχει περασει η αντιληψη οτι παζαρευουμε λογω τσιγκουνιας. Μπορει να μην πιστευαμε οτι ο Μειτε αξιζε 1,8. 'Η ο Πενια παραπανω απο οσα διναμε. Και να πιστευουμε οτι ο Ιβανουσετς αξιζει τοσα.

Οπως η Στουτγκαρδη τωρα πχ δεν πιστευει οτι ο Ντελιας αξιζει πανω απο 20. Δεν ειναι οτι δεν εχει να τα δωσει. Οτι πιστευει η καθε ομαδα οτι αξιζει ο καθε παικτης ειτε για αγορα ειτε σε συμβολαιο, τοσο αξιζει για αυτην.

Η χαρτινη πιστεψε οτι οι Λαμελες και οι Περειρες αξιζαν 2+ χαρτια το χρονο. Ο γαυρος πιστεψε οτι ο Ελ Κααμπι απο 800 που επαιρνε αξιζε να παρει 2 χαρτια. Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Καποιοι δικαιώνονται και καποιοι οχι.
These users thanked the author icue for the post:
PAOKevolution
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”