Οχι πραγματικά δεν το ήξερα για τον Ιβάνουσετς. Γι' αυτό καμιά ειρωνεία απο μέρους μου.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:54Καμία απολύτως απάντηση δεν έδωσες. Διάβασε πιο πάνω αυτά που ρώτησα και εάν επιμένεις ας σταματήσουμε τον διάλογο. Βασικά δεν είναι καν διάλογος αυτό που κάνεις.Ettien26 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:47Οτι απαντήσεις ζήτητσες σου τις έδωσα. Αν δεν γίνονται αποδεκτές απο σένα αυτό φίλε μου είναι δικό σου θέμα.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 00:42 Ettien26 αν αρχίσουμε όλοι τις ειρωνείες χωρίς μάλιστα να κάνουμε ουσιαστικά διάλογο, μια και δεν απαντάς σε τίποτα από αυτά που σε ρώτησα θα γίνει το φόρουμ μπρδλο.
Εγώ σε ειρωνευτηκα ποτέ;
Αν εσύ γουστάρεις να πιστεύεις μόνο τα άρθρα περί προτάσεων για Ντελια πχ και τα υπόλοιπα τα λοιδορεις, ε τότε τι κουβέντα να κάνουμε;
Ότι είναι αρνητικό για τον ΠΑΟΚ θα το λαμβάνουμε σοβαρά και ότι θετικό όχι;
Και κάποιο λάθος κάνεις στην αρχή.
Απο που κρίνεις ότι σε ειρωνεύτικα ?
Όσο για την ειρωνεία, αναφέρομαι στα του Ιβανουσετς. Με αυτά που γράφεις είναι σαν να μην τα πιστεύεις. Γι αυτό και το πιο κάτω σχόλιο μου περί Ντελια και γενικά την διαφορετική αντιμετώπιση των αρνητικών - θετικών ειδήσεων.
Κουβέντα γίνεται....δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε κάτι...
Ωστόσο όντως εκπέμπουμε σε εντελώς διαφορετικά κύματα. Κι επειδή δεν αποδέχομαι ούτε τις αιχμές σου ούτε τις ειρωνείες δεν επιθυμώ κανένα είδους διαλόγου μαζί σου, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.
Και ελπίζω αυτό να γίνει σεβαστό.