Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Fran belrtan από την Θέλτα ,νομίζω τέτοιο χαφ δεν έχουμε .κοντός,άριστος με την μπάλα στα πόδια κ ξεμαρκαρεται για πλάκα .έχει γεμάτες χρονιές στην Ισπανία κ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβόλαιου,νομίζω με 3-4 Μ θα μπορούσαμε να τον πάρουμε είναι 26 ετών .
Αφού μας έχουν ταράξει στη χυλόπιτα τα σέντερ φορ από τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν ρίχνουμε καμία ματιά σε κανένα μικρότερο; Στην Πολωνία αγωνίζεται ο https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649 . Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Δεν θα μας έκανε ένας τέτοιος παίχτης ή δεν τον πουλάνε με τίποτα;
-
Belotti εχει ενα χρονο συμβολαιο. Μηπως δεν τον θελει η μπενφικα να τον δανειστουμε;
- john4serres
Στην Κόμο ανήκει, στη Μπενφίκα ήταν δανεικός.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- black death
-
- Επικοινωνία:
Αν είναι να πάρουμε από Πολωνία ας φέρουν Κουλούρη.wickerman έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:20 Αφού μας έχουν ταράξει στη χυλόπιτα τα σέντερ φορ από τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν ρίχνουμε καμία ματιά σε κανένα μικρότερο; Στην Πολωνία αγωνίζεται ο https://www.transfermarkt.com/afimico-p ... ler/410649 . Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Δεν θα μας έκανε ένας τέτοιος παίχτης ή δεν τον πουλάνε με τίποτα;
Εφόσον θέλει ο Θύμιος να επιστρέψει και τον δίνει η ομάδα του με λογικό ποσό γιατί όχι; Αν και ξέρω ήδη τι θα γράψει η πλειοψηφία περί ξαναζεσταμένου φαγητού, σούπας, κτλ.
- Kabamaru11
Οχι,ο Κουλουρης ειναι μια χαρα παικτης,γηγενης ακαδημιων,μολις εγινε μπαμπας.Πιστευω θα θελει να γυρισει.Αλλα δεν νομιζω οτι ειναι πιθανο.
- john4serres
Απέρριψαν 4.5 εκατομμύρια και του κάνουν νέο ηγεμονικό, για τα δεδομένα της Πολωνίας, συμβόλαιο.wickerman έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 20:36 Εφόσον θέλει ο Θύμιος να επιστρέψει και τον δίνει η ομάδα του με λογικό ποσό γιατί όχι; Αν και ξέρω ήδη τι θα γράψει η πλειοψηφία περί ξαναζεσταμένου φαγητού, σούπας, κτλ.