Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Πάλι τζογάρουμε, ακόμη μια χρονια: με 3 χαφ και 2 επιθετικούς (ο ένας 18 χρονος) καμιά 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι. Πάλι πάμε να δούμε την κλήρωση και βλέπουμε;;
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ήρθε νωρίς φέτος ο Μειτέ όταν πέρυσι παζάρευες για 3 μήνες.
Χρήμα και θέληση...όλα τα άλλα είναι "να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε"!!!
Για να πάρεις παίχτες πρέπει να ρίξεις χρήμα, μία χαρά έρχονται αν ρίξεις αυτά που θέλουν: πως ηρθε πέρυσι νωρίς ο Καμαρά, πώς ήρθε νωρίς φέτος ο Μειτέ όταν πέρυσι παζάρευες για 3 μήνες.
Χρήμα και θέληση...όλα τα άλλα είναι "να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε"!!!
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 4):
- beyes4, DikefalosNisiotis, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Special 4
- Unpsofable78
Εγώ ως αιρετικος εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι καλύτερες και παράλληλα εφικτες περιπτώσεις που έχουν ακουστεί, είναι του Αιγύπτιου Μοχάμεντ και του Μαροκινου Σεντιρα.
Καλό θα ήταν κάποιοι να μην είστε τόσο απόλυτοι όταν συγκρίνετε Τουρκικές ομάδες με Ελληνικές και το χρήμα που ρίχνουν πληρώνοντας τρελές υπεραξίες.Ούτε το πρωτάθλημα μας συγκρίνεται με το Τουρκικό.
Da Vinci για τον Ντεσερς πρότεινε η αεχ 5 μύρια και προς το παρόν το έφαγε το ακυρακι της.
Πραγματικά μιλάμε για ηλιθια κίνηση χωρίς ποδοσφαιρική λογική να πληρώνεις 5 ή 7 μύρια για τους 30χρονους Ντεσερς και Σομουροντοφ αντίστοιχα.
Αυτό θέλουμε;
Καλό θα ήταν κάποιοι να μην είστε τόσο απόλυτοι όταν συγκρίνετε Τουρκικές ομάδες με Ελληνικές και το χρήμα που ρίχνουν πληρώνοντας τρελές υπεραξίες.Ούτε το πρωτάθλημα μας συγκρίνεται με το Τουρκικό.
Da Vinci για τον Ντεσερς πρότεινε η αεχ 5 μύρια και προς το παρόν το έφαγε το ακυρακι της.
Πραγματικά μιλάμε για ηλιθια κίνηση χωρίς ποδοσφαιρική λογική να πληρώνεις 5 ή 7 μύρια για τους 30χρονους Ντεσερς και Σομουροντοφ αντίστοιχα.
Αυτό θέλουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δλδ το 2,1 + μπόνους για τον Γάλλο της Μαρσέιγ δεν είναι λεφτά; Πάλι δεν ήρθε...η μήπως είναι παπάς ότι του κάναμε πρόταση;omerta76 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:20 Πάλι τζογάρουμε, ακόμη μια χρονια: με 3 χαφ και 2 επιθετικούς (ο ένας 18 χρονος) καμιά 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι. Πάλι πάμε να δούμε την κλήρωση και βλέπουμε;;
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Unpsofable78
-
Δεν υπάρχει Μπράντον αν ήταν να έρθει θα τον είχαν φέρει για τη προετοιμασία....τώρα το βιντεάκι αποχαιρετισμού γιατί δε βγαίνει δε ξέρω
Πόσο χρήμα; Πάνω από το 2,1 συμβόλαιο που έδωσαν δεν θα πάνε και το ξέρουμεomerta76 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:20 Πάλι τζογάρουμε, ακόμη μια χρονια: με 3 χαφ και 2 επιθετικούς (ο ένας 18 χρονος) καμιά 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι. Πάλι πάμε να δούμε την κλήρωση και βλέπουμε;;
-
Μόλις αρχίσουν τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και δουν οι παίχτες ότι λιγοστεύουν οι επιλογές θα ρίξουν και τις απαιτήσεις τους. Το πρόβλημα είναι να μην πάμε μέχρι 39 Αυγούστου και πάρουμε ότι μείνει στο πανέρι όπως λέει ένας φίλος παραπάνω.
Παραταύτα, εγω μένω πιστός και ευελπιστώ στο Chalov Μύθου, Brandon.
Παραταύτα, εγω μένω πιστός και ευελπιστώ στο Chalov Μύθου, Brandon.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μακάρι να πάρουμε, τον κοντό τηςΜαρσειγ, στο τέλος της μετ. περιόδου,σπαζοντας το ρεκόρ χρημάτων, που έχουμε δώσει για παίκτη.
-
Πάντως ενώ ο Κολκας είπε ότι το scouting team ΚΑΙ ο Ραζβαν θέλουν Κεντιρα, οι Διαμαντοπουλος- Στεργιάδης λένε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι είναι πρόταση ΜΟΝΟ του scouting team.
Φάση με Μπακαγιόκο - Σαματά μου θυμίζει, που στο τέλος ο Ραζβαν θα αναγκαστεί να πει ναι για να μην μείνει με ενάμιση φορ…και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτό..
Φάση με Μπακαγιόκο - Σαματά μου θυμίζει, που στο τέλος ο Ραζβαν θα αναγκαστεί να πει ναι για να μην μείνει με ενάμιση φορ…και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτό..
- ΑποστόληςΑ
Αυτός δεν είναι φορ κορυφής. Περιφερειακά φορ έχουμε, τους μικρούς.
κλασσικη περιπτωση ο σεντιρα που ολοι βλεπουν οτι δεν κανει (οπως μπακαγιοκο) αλλα με καποιο τροπο θα τον φορτωθουμε στο τελος..
ειχες την τυχη να φυγουν 2 βαριδια και να μεινει ενα μονο.. ο τσαλοφ( μακαρι να ερθει μια προταση απο καμια περιεργη ρωσικη και να φυγει-να την δεχθουν) και να παμε σε 2 κανονικους παικτες ..
ειχες την τυχη να φυγουν 2 βαριδια και να μεινει ενα μονο.. ο τσαλοφ( μακαρι να ερθει μια προταση απο καμια περιεργη ρωσικη και να φυγει-να την δεχθουν) και να παμε σε 2 κανονικους παικτες ..
Τους έχω ικανούς να φέρουν Μπράντον με 1.8 και να θεωρούν ότι εξοικονομισαν 300.000€
- Unpsofable78
-
φιλε, ο Κεντιρα ειναι κανονικος ποδοσφαιριστης. Εμενα μου αρεσει απο πολλες αποψεις και δεν ειμαι ο μονος.Demir έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 19:36 κλασσικη περιπτωση ο σεντιρα που ολοι βλεπουν οτι δεν κανει (οπως μπακαγιοκο) αλλα με καποιο τροπο θα τον φορτωθουμε στο τελος..
Απλα καποιοι συνοπαδοι μας θελουν κατι πιο εκλεκτο. Η συγκριση με Μπακαγιοκο ειναι ατυχεστατη γιατι τοτε η συντριπτικη πλειοψηφια ελεγε οτι ειναι πρωην ποδοσφαιριστης και μαλιστα με νουμερα και στοιχεια.
- These users thanked the author tonipap801 for the post:
- Unpsofable78
Ρε Ιβαν αφου την αγαπας την ομαδα, γιατι καθε χρονο τετοια λαθη στο timing?