Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
μακαρι να ειναι ο Μοτα θεωρω οτι και ο βιερινια μπορει να βαλει το χερακι του
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- Unpsofable78
- john4serres
Αν ειναι με διαλειμματάκι, είναι ο Cutrone.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:21 Δεν ξέρω εάν η περιγραφή του Ολλανδού αποκλείει παίκτες που όλη τους η καριέρα είναι στην Ιταλία και απλά έχουν και κάποια μικρά διαλείμματα εκτός Ιταλίας 1-2 σεζόν
Η Como ψηλώνει επικίνδυνα φέτος και θα μείνει εκτός πλάνου ο συγκεκριμένος.
Μη ξεχάσεις να κράξεις και στο Facebook KAI Instagram της ΠΑΕAthens έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:27 οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- Unpsofable78, FreeWatcher, navigator11, PAOKevolution
Οι φετινοι που εχεις πάρει απο τα πανέρια ειναι? να φυγει ναι, να ερθει ο αλλος και ολες οι μεταγραφες θα τελειωνουν στις 16 Ιουνίου. Όπως το κάνουνε όλες οι ομάδες ως γνωστοAthens έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:27 οι τιμες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και μεις ψαχνουμε βασικο φορ και δινουμε 1,2 μυρια...
τι θα παρεις ρε με 1.2 μυρια? οτι εχει περισσεψει απο τα πανερια?
ασε μας ρε Ιβαν μας εφαγες την ψυχη με την εσωστρεφεια σου, αν δεν μπορεις πουλα και φυγε...μας γανιασες
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Unpsofable78, astral
- Σουριναμέζος
Εμένα αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο και σαν χαρακτηριστικά και σαν status είναι ο Νιγηριανός πρώην συμπαίκτης του Μεϊτέjohn4serres έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:36Αν ειναι με διαλειμματάκι, είναι ο Cutrone.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:21 Δεν ξέρω εάν η περιγραφή του Ολλανδού αποκλείει παίκτες που όλη τους η καριέρα είναι στην Ιταλία και απλά έχουν και κάποια μικρά διαλείμματα εκτός Ιταλίας 1-2 σεζόν
- Unpsofable78
Έχει φύγει δύο φορές εκτός Ιταλίας.john4serres έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:36Αν ειναι με διαλειμματάκι, είναι ο Cutrone.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:21 Δεν ξέρω εάν η περιγραφή του Ολλανδού αποκλείει παίκτες που όλη τους η καριέρα είναι στην Ιταλία και απλά έχουν και κάποια μικρά διαλείμματα εκτός Ιταλίας 1-2 σεζόν
Ο Ολλανδός λέει από την αρχή της καριέρας του Ιταλία
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- FreeWatcher
100 φορές τα έχουμε γράψει. Ο Μπαλντέ από του χρόνου θα μπορεί να μπει στη λίστα Β ως γηγενής και από του παραχρόνου στη λίστα Α.
- These users thanked the author Miles for the post (total 4):
- Unpsofable78, vasgias, FreeWatcher, Maedhros4
Προσωπικά έχω την εντύπωση πως διάβασα αρκετές φορές πως υπολογίζεται ως ξένος (μη κοινοτικός). Αυτό έγραψα.
Τώρα αν εννοούσαν πως δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής, πάσο, δικό μου λάθος. Θα ψάξω όμως να βρω τα κείμενα και θα επανέλθω.
Τώρα αν εννοούσαν πως δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής, πάσο, δικό μου λάθος. Θα ψάξω όμως να βρω τα κείμενα και θα επανέλθω.
- Dimitris_L4
Ειχαμε 100 ποστ για το capology τωρα θα πιασουμε καμια 100ρα για τον Μπαλντε...ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Μακαρι να ειναι ο αλητης ο Κουτρονε!!!
Μακαρι να ειναι ο αλητης ο Κουτρονε!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Dio-4
- sourmenetes
- Moderator
Είπε για κάποιον ο Ολλανδός, πέρα από αυτούς που δεν έρχονται;
Επιθετικός στόπερ και χαφ όλοι ύψηλου επιπέδου πρέπει να έρθουν τώρα... με αυτούς τους τρεις παμε για μεγαλα πράγματα...χθες είναι νωρίς, αύριο αργά , ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σήμερα...
Είπαμε ότι άρχισαν λίγο να λειτουργούν καλύτερα αλλά πάλι κολλήσαμε... ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Είπαμε ότι άρχισαν λίγο να λειτουργούν καλύτερα αλλά πάλι κολλήσαμε... ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Φέτος ναι, μόνο στη λίστα με τους ξένους για Ευρώπη, αλλά στα εγχώρια θεωρείται κοινοτικός (όλοι λένε ότι έχει και ισπανικό διαβατήριο). Από του χρόνου όμως, που θα έχει κλείσει δύο χρόνια σε μας, θα εμπίπτει στον κανονισμό για τους γηγενείς: 15 έως 21 ετών και να έχουν τρία χρόνια εδώ, για τη λίστα Α, ή δύο χρόνια για τη λίστα Β.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:53 Προσωπικά έχω την εντύπωση πως διάβασα αρκετές φορές πως υπολογίζεται ως ξένος (μη κοινοτικός). Αυτό έγραψα.
- These users thanked the author Miles for the post (total 2):
- FreeWatcher, Blackgr4
- pagotatzis
Για έναν Φορ που απόν την αρχή της καριέρας του δεν έχει βγει εκτός Ιταλίαςsourmenetes έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 13:56 Είπε για κάποιον ο Ολλανδός, πέρα από αυτούς που δεν έρχονται;
Δεν πρέπει να είναι οπωσδήποτε Ιταλός και βγήκαν μερικά ονόματα μετά από ψάξιμο όπως Dany Mota
-
και ο κουτρονε δυναμιτης θα τον ηθελα πολυ αλλα δεν βλεπω να ταιριαζει σε αυτα που λεει ο ολλανδος !