Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από panpangr77 »

https://www.transfermarkt.gr/miguel-bor ... ler/211397
Τον Δεκεμβριο ειναι ελεύθερος ,περιεργο που δεν πηγαμε εξαρχης εκει.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

panpangr77 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:32 https://www.transfermarkt.gr/miguel-bor ... ler/211397
Τον Δεκεμβριο ειναι ελεύθερος ,περιεργο που δεν πηγαμε εξαρχης εκει.
Στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλός αλλά νομίζω φοβούνται ότι δεν έχει σχεδόν καθόλου Ευρωπαϊκή εμπειρία και είναι ήδη 32 χρόνων
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ξεκάθαρα για μένα χάφ χρειάζεται πρωτίστως. Τα χάφ που έχουμε τώρα έχουν σημαντικό μειονέκτημα στη δημιουργία όπως και στην μετάβαση στο αμυντικό transition ιδιαίτερα με τα ανεβάσματα που ζητάει ο προπονητής.

Αυτή τη στιγμή εγώ δε θα έδινα λεφτά για στόπερ τη στιγμή που έχεις τόσο αργό κέντρο, αργό εξηγούμαι στην ανάπτυξη.

Αχρείαστες κινήσεις νομίζω στους μεσοεπιθετικούς που μαζεύτηκαν ένα σωρό παίχτες για 2 θέσεις εκτός αν αποδεσμεύσεις Ντεσποτοφ και Σορετιρε.

Καλή δουλειά στα μπακ με Κένι,Τειλορ φοβερές προσθήκες. Ένα καλό φορ χρειάζεται σίγουρα αλλά χωρίς σοβαρό χάφ δε πας πουθενά.

Με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι μιλάμε για Καμαρα Μειτε ενώ δε κουμπώνουν καλά. Ο Καμαρα για μένα σκοράρει ναι αλλά μόνο γυρίζει τη μπάλα πίσω, μηδέν προώθηση παιχνιδιού. Ο Μειτε βγάζει κάποιες μπαλιές απ την πίσω ζώνη αλλά έχει αργές επιστροφές.

Από το να δώσεις 4εκ σε δυο παίχτες κάνε μια φορά την υπέρβαση και δώσε 7-8εκ και φέρε ότι καλύτερο μπορείς σε χάφ, θες: καλή μεταβίβαση και δημιουργία κάτω από πίεση και καλά αθλητικά στοιχεία με σωστές επιστροφές ένα μοντέρνο 8αρι δηλαδή.
These users thanked the author sotos26 for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Frans van Rooij έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19 Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν έχουμε ενδιαφερθεί για τον Μπόρχα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είναι θετικός για Ελλάδα και έχει προταθεί και σε ομάδες της Αθήνας. Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, αλλά με 75 γκολ την τελευταία 3ετια πόσο κακός να είναι?
Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι (χαφ, στόπερ οι επόμενες κινήσεις). Για στόπερ όπως έχω πει υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. Ευρώ.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την πληροφόρησή σου, εμένα αυτό το «δεν έρχονται Ελλάδα» δε μου κολλαει.. μου μοιάζει μόνο σαν τη μισή ανάγνωση του προβλήματος. Δηλαδή ο Μακαμπου ας πούμε που έχει πάει και σαουδική αραβια και έχει έρθει Ελλάδα στα 31-32 τώρα στα 34-35 του δεν έρχεται Ελλάδα ; Προφανώς να μη δίνουμε τα ποσά που ακούγονται ότι είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος riegel την Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Απο τα ονοματα που ακουγονται εμενα o Κολομβιανος με ενθουσιαζει παραπάνω απο ολα εκτος αν κλεισουνε τον Ακπομ .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
Unpsofable78
bill-ar4

Δημοσίευση από bill-ar4 »

Για το labored είχα ακούσει και εγώ αλλά με το που είδα στο capology 3850000,είπα αποκλείεται
black death

Δημοσίευση από black death »

Αν ο λαμπορντε ήταν η πρωτη επιλογη, επιβεβαιώνεται οτι παμε για μπραντονοειδες πολυτελειας. Ο μπορχα δεν εχει καμία σχεση με αυτο το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:18
Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:04 Για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις ίσως. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τους χωρέσει στο ρόστερ με τρόπο ώστε να παίρνουν συμμετοχές.

Το θέμα είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όχι να είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις.
Όποιος δείξει ότι αξίζει θα παίξει.

Επίσης σε χρόνια με τέτοια πίεση αποτελεσμάτων είναι δύσκολα να παίξει κάποιος χαριστικα ...
Στείλτους στον Άγιαξ που τους είδε κιόλας να δεις πως μπαίνουν αύριο βασικοί!
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
vasgias
Panostas1995

FreeWatcher έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:47
Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:04 Για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις ίσως. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τους χωρέσει στο ρόστερ με τρόπο ώστε να παίρνουν συμμετοχές.

Το θέμα είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όχι να είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις.

Επίσης σε χρόνια με τέτοια πίεση αποτελεσμάτων είναι δύσκολα να παίξει κάποιος χαριστικα ...
Τι συγκρίνεις τώρα ρε φίλε; Τον Άγιαξ και την Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα;
Να θυμίσω ότι ο Άγιαξ προπερσι που δεν είχε τοπ φουρνιά κόντεψε να πέσει και πέρσι έχασε σίγουρο πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

bill-ar4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:42 Για το labored είχα ακούσει και εγώ αλλά με το που είδα στο capology 3850000,είπα αποκλείεται
Τον Laborde τον έγραψα εδώ μέσα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Πιστεύω τα χαρακτηριστικά του κολλάνε πολύ με αυτό που θέλει ο Λούτσε αλλά κ οι υπόλοιποι. 2.120.000 παίρνει ο παίχτης. Τα καθαρά να κοιτάς φίλε (net). Για να τον δελεάσεις πρέπει λογικά να πας πανω απο 2,5 επομένως. Ας ρίξουν εκεί τα λεφτά του 3ου φορ κ πάμε με Μυθου 3ο!
These users thanked the author FreeWatcher for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

riegel έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:39
Frans van Rooij έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19 Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν έχουμε ενδιαφερθεί για τον Μπόρχα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είναι θετικός για Ελλάδα και έχει προταθεί και σε ομάδες της Αθήνας. Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, αλλά με 75 γκολ την τελευταία 3ετια πόσο κακός να είναι?
Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι (χαφ, στόπερ οι επόμενες κινήσεις). Για στόπερ όπως έχω πει υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. Ευρώ.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την πληροφόρησή σου, εμένα αυτό το «δεν έρχονται Ελλάδα» δε μου κολλαει.. μου μοιάζει μόνο σαν τη μισή ανάγνωση του προβλήματος. Δηλαδή ο Μακαμπου ας πούμε που έχει πάει και σαουδική αραβια και έχει έρθει Ελλάδα στα 31-32 τώρα στα 34-35 του δεν έρχεται Ελλάδα ; Προφανώς να μη δίνουμε τα ποσά που ακούγονται ότι είμαστε διατεθημένοι να δώσουμε
Που είναι δηλαδή το περίεργο ο μακαμπου στο τελευταίο του συμβόλαιο να θέλει λεφτά πολλά παραπάνω απ' αυτά που προσφέραμε?
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:52

Τι συγκρίνεις τώρα ρε φίλε; Τον Άγιαξ και την Ολλανδία με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα;
Να θυμίσω ότι ο Άγιαξ προπερσι που δεν είχε τοπ φουρνιά κόντεψε να πέσει και πέρσι έχασε σίγουρο πρωτάθλημα...
Δεν είναι μονο ο Αγιαξ πλεον. Ολο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εχει μπει σε αλλη εποχη. Δες οποια σοβαρη ομαδα θες. Σε οποιο σοβαρό πρωτάθλημα θες. Απο τους μικρους εως τα μεγαθήρια! Κ στο φιναλε δες το χορταρι…
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

bill-ar4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:42 Για το labored είχα ακούσει και εγώ αλλά με το που είδα στο capology 3850000,είπα αποκλείεται
Ο Laborde είναι δύσκολη περίπτωση όχι γιατί το capology γράφει ότι γράφει.

Ο παίκτης αποκτήθηκε δύο χρόνια πριν από την Νις έναντι 15 μυρίων και δεν έχει βγει ποτέ εκτός Γαλλίας.Δεν θα είναι εύκολο να τον πείσεις να βγει εκτός για πρώτη φορά και ειδικά για ένα πρωτάθλημα όπως το δικό μας.

Ας σταματήσουμε ρε παιδιά αυτά τα περί μισθών και ετήσιων συμβολαίων. Έχει φανεί επανειλημμένα ότι υπάρχουν λάθη σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις.

Εγώ ελπίζω ότι ο Μοχάμεντ δεν έχει καεί και θα έχει την ίδια εξέλιξη με Τέιλορ.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη και πιο εφικτή περίπτωση.
Φέρτε τον βιαστή του γαβρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

ευχαριστούμε Ολλανδέ αδερφέ!
Ο Λαμπορντ δηλαδή μας το ξέκοψε εντελώς ή ακόμα το παλεύουμε ???
Νομίζω ότι θα ήταν φοβερή μεταγραφή, αν ερχόταν. Καλή ηλικία ακόμα, νούμερα, ηγέτης, παραστάσεις, παίχτης ταμάμ για το σύστημα του Λουτσέσκου.
These users thanked the author tonipap801 for the post:
Unpsofable78
Panostas1995

FreeWatcher έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:59
Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:52

Δεν είναι μονο ο Αγιαξ πλεον. Ολο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εχει μπει σε αλλη εποχη. Δες οποια σοβαρη ομαδα θες. Σε οποιο σοβαρό πρωτάθλημα θες. Απο τους μικρους εως τα μεγαθήρια! Κ στο φιναλε δες το χορταρι…
Ναι το ξέρω αλλά εδώ είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα...εδώ θέλουμε ονόματα, εδώ θέλουμε να δούμε την ομάδα μας να δίνει 2,5 μύρια συμβόλαιο μόνο και μόνο για να πούμε ότι την έχουμε μεγαλύτερη....
Εσύ που λες για τούς μικρούς αν ο ΠΑΟΚ βάλει 5 μικρούς στο ροτεϊσον και βγεί πέμπτος θα κάνεις ντου στα γραφεία και θα απαιτήσεις να αλλάξουν και τα πλακάκια , αυτό έγινε μερικός το 23 τη χρονιά καθιέρωσης Ντελια, κουλιερακη αλλά βγήκαμε 4οι και χάσαμε στον τελικό από τους δέκα της ΑΕΚ...
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”