Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Refused1337

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Refused1337 »

Δεν χρειάζεται κανένας να φύγει κανείς.

Ολοι χωράνε.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Ettien26 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 01:17 Μπας και περιμένουν να περάσουμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους για να κάνουμε μεταγραφές ? Το έχει σκεφτεί και κανας άλλος ή μόνο εγώ κάνω χαζές σκέψεις ?
νομίζω έχει ξαναγίνει

:D :D :D
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:04 Για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις ίσως. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τους χωρέσει στο ρόστερ με τρόπο ώστε να παίρνουν συμμετοχές.

Το θέμα είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όχι να είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις.
Όποιος δείξει ότι αξίζει θα παίξει.

Επίσης σε χρόνια με τέτοια πίεση αποτελεσμάτων είναι δύσκολα να παίξει κάποιος χαριστικα ...
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
astral
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Την Δευτέρα είναι η κλήρωση και μόνο εύκολο δεν θεωρώ πιθανό αντίπαλο από τον ηττημένο των ζευγαριών Σερβέτ-Βικτόρια Πλζεν (θυμάστε όλοι νομίζω τον αγώνα της Τούμπας με την τελευταία που έπρεπε να μείνει με 10 για να ισοφαρίσουμε) και Μπραν-Σάλτσμπουργκ, ειδικά αν είναι η Αυστριακή ομάδα.
Στις θέσεις του σέντερ φορ και του χαφ καθυστερήσαμε σε μεγάλο βαθμό. Αν ειδικά ο Τσάλωφ είναι αυτός που είδαμε και χθες...
Λέτε να ακούσουμε την Τρίτη το "first qualification and then transfers";
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παιδιά η ομάδα χτίζεται με πρώτο στόχο τους εγχώριους τίτλους και κατά δεύτερο λόγο για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα του Ιβάν στην ομιλία του. Πέρα από αυτό όμως, είναι γνωστό ότι εάν φέτος κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να μπούμε για πρώτη φορά απ ευθείας στους ομίλους ή τουλάχιστον να κερδίσουμε γύρο ξεκινώντας από τα πλέι οφ.

Η ευκαιρία είναι τεράστια και δεν πρέπει να χαθεί.
Όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια χωρίς να επηρεαζομαστε από τα εξωαγωνιστικα.

Είπαμε. Είμαστε μακριά 3 δυνατές προσθήκες, σε φορ, χαφ και στόπερ, από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.

Φέρτε φορ και χαφ ρεεεεε :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Refused1337
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

tonipap801 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:16
Ettien26 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 01:17 Μπας και περιμένουν να περάσουμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους για να κάνουμε μεταγραφές ? Το έχει σκεφτεί και κανας άλλος ή μόνο εγώ κάνω χαζές σκέψεις ?
νομίζω έχει ξαναγίνει

:D :D :D
Όχι ρε συ, τι ειναι αυτα που λες? :mrgreen:
Paoktsakitsan_

Δημοσίευση από Paoktsakitsan_ »

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ?!?!
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

nikos ioannidis έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:53
Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:44 Ποιοί πιτσιρικάδες θα βοηθήσουν ρε παιδιά; Ούτε ένας δεν πιστεύω να μείνει στην μεγάλη ομάδα, ειδικά όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Λουτσέσκου δουλεύει με 24 άτομα (πάνω κάτω). Αν βάλετε κάτω τα νούμερα σύν τις επικείμενες μεταγραφές, θα δείτε οτι για τους μικρούς δέν υπάρχει πολύς χώρος. Αυτό που λέγαμε πάντα εδώ είναι οτι για να προωθήσεις πιτσιρικά που θα πάρει ευκαιρίες, θα πρέπει να αφήσεις ανοιχτή θέση στο ρόστερ. Ή (μακριά από μάς) να τραυματιστεί παίκτης και να ανοίξει θέση. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Βασικά αυτό που λέω είναι οτι χρειάζεται γραμμή (στρατηγική) από τον ΤΔ (που δέν υπάρχει) για προώθηση νέων. Υπήρχε δηλαδή ποτέ περίπτωση ο Καρέτσας στα 17 του να ξεκινούσε βασικός στον ΠΑΟΚ; Είναι καθαρά θέμα στρατηγικής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ή το κάνεις ή όχι. Άλλο να τους βάζεις στα πρώτα φιλικά για να τους ᾽βλέπεις᾽ και άλλο να τους προορίζεις για την πρώτη ομάδα. Καλώς η κακώς καί ο φετινός ΠΑΟΚ θα πάει με μέσο όρο ηλικίας 29.5 και χωρίς πιτσιρίκια. Άν αλλάξει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω κωλοτούμπα και θα συγχαρώ τον ΤΔ (που είναι αόρατος!).
Αν φύγουν ο Σορετίρε και ο Ντεσπόντοφ μια χαρά ανοίγει χώρος για τους νέους.
Να φύγουν δηλαδή δύο μικροί ενώ ανανέωσες Τάισον και έχεις ακόμα Λόβρεν για να ανοίξει δρόμος για άλλους μικρούς? Nice...
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Paoktsakitsan_ έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:58 ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ?!?!

Ξέχασε τη βρύση ανοιχτή στο μπάνιο.
These users thanked the author NikLiverpool for the post (total 4):
Refused1337, Magdi Tolba 4, MagdiTolba, giaxxo
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:50 Παιδιά η ομάδα χτίζεται με πρώτο στόχο τους εγχώριους τίτλους και κατά δεύτερο λόγο για μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα του Ιβάν στην ομιλία του. Πέρα από αυτό όμως, είναι γνωστό ότι εάν φέτος κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη, θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να μπούμε για πρώτη φορά απ ευθείας στους ομίλους ή τουλάχιστον να κερδίσουμε γύρο ξεκινώντας από τα πλέι οφ.

Η ευκαιρία είναι τεράστια και δεν πρέπει να χαθεί.
Όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε την προσπάθεια χωρίς να επηρεαζομαστε από τα εξωαγωνιστικα.

Είπαμε. Είμαστε μακριά 3 δυνατές προσθήκες, σε φορ, χαφ και στόπερ, από το καλύτερο ροστερ των τελευταίων ετών.

Φέρτε φορ και χαφ ρεεεεε :opaokara:
Ολων των εποχών*
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αισθάνομαι ότι έχουμε υποτιμήσει πολύ το επίπεδο δυσκολίας για την είσοδο στο Europa.
Όχι, ότι είναι υπέρβαση. Φαβορί θα είμαστε αν περάσουμε τον 1ο γύρο.
These users thanked the author Mīngus for the post:
DikefalosNisiotis
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν έχουμε ενδιαφερθεί για τον Μπόρχα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είναι θετικός για Ελλάδα και έχει προταθεί και σε ομάδες της Αθήνας. Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, αλλά με 75 γκολ την τελευταία 3ετια πόσο κακός να είναι?
Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι (χαφ, στόπερ οι επόμενες κινήσεις). Για στόπερ όπως έχω πει υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. Ευρώ.
These users thanked the author Frans van Rooij for the post (total 23):
icue, Panostas1995, Unpsofable78, Logistis, john4serres, Mitsospaoki4, DikefalosNisiotis, paokspren, giaxxo, tonipap801 and 13 more users
icue

Δημοσίευση από icue »

Mīngus έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:18 Αισθάνομαι ότι έχουμε υποτιμήσει πολύ το επίπεδο δυσκολίας για την είσοδο στο Europa.
Όχι, ότι είναι υπέρβαση. Φαβορί θα είμαστε αν περάσουμε τον 1ο γύρο.
Ακομα δεν ξερουμε με ποιον θα παιξουμε, πως γινεται να το εχουμε υποτιμησει;
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Frans van Rooij έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19 Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν έχουμε ενδιαφερθεί για τον Μπόρχα της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος είναι θετικός για Ελλάδα και έχει προταθεί και σε ομάδες της Αθήνας. Δεν τον γνωρίζω τον παίκτη, αλλά με 75 γκολ την τελευταία 3ετια πόσο κακός να είναι?
Κατά τα άλλα δεν αλλάζει κάτι (χαφ, στόπερ οι επόμενες κινήσεις). Για στόπερ όπως έχω πει υπάρχει διάθεση να δοθεί ένα ποσό πάνω από 4 εκατ. Ευρώ.
Πριν λίγο είπε ο Κόλκας για ένα φορ με 80 γκολ τα τελευταία τρία χρόνια αλλά δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής....μάλλον αυτόν εννοούσε
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Άρα το φορ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ολλανδού, πάει για πιο μετά. Εκτός κι αν κατάλαβα κάτι λάθος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”