Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:41 Ο Τσαλοφ στο πρώτο φιλικό ματς κινήθηκε και πάλι στα πολύ μέτρια νερά του, δείχνοντας και πάλι εντελώς εκτός κλίματος αφού δεν ήξερε τι θέλει να κάνει τις λίγες φορές που ακούμπησε μπάλα.

Οφ τοπικ; Δε νομίζω, αφού ίσως η πορεία του "δείχνει" στους αρμόδιους και τι ανάγκες έχουμε στο φορ
Τον Τσάλοφ ιδανικά θα έπρεπε να τον δώσουμε δανεικό ή να τον είχαμε πουλήσει πίσω στη Ρωσία.

Μου αρέσει που έβγαιναν πέρσι και κάτι δημοσιεύματα από Ρωσία μεριά, ότι θα είναι και υποβάθμιση για την καριέρα του Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ και ότι δεν έπρεπε να πάει στον ΠΑΟΚ. Φέτος, εξαφανίστηκαν αυτά τα ρωσικά δημοσιεύματα.

Το κακό είναι ότι εδώ έχουμε δυσκολία έναν βασικό φορ να φέρουμε, θα φέρναμε δύο, σε περίπτωση που έφευγε ο Τσάλοφ; Δύσκολα, όπως φαίνεται.

Προς το παρόν, μοναδική ελπίδα στα φορ, ο Μύθου.
These users thanked the author Special 4 for the post:
FreeWatcher
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

PAOKevolution έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:47 Πάντως, για τα χαφ είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ξέραμε ότι ο Σβαμπ δε θα ανανεώσει, ψάχναμε αγοραστή για τον Πένια. Η δική μας προεργασία ποια ήταν; Πιανόμαστε λίγο στον ύπνο θαρρώ.
Στα του φορ, όπως έχει γράψει και ο @nunies4 φαίνεται να φάγαμε αρκετά άκυρα. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση του Φορ. Α! Και καθώς φαίνεται, ο Μύθου καλό θα ήταν να πέσει στα βαθιά και να είναι το τρίτο φορ.
Προφανώς όπως φάγαμε άκυρα από τα φορ , φάγαμε και από τα χαφ ....
Ελπίζω να μη μετανιώσουμε το κόψιμο της μεταγραφής Τσιριβεγια από το Μαράκι
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:45 Καλημέρα ΠΑΟΚΙΑ μου

Σήμερα είπα να κάνω αυτό που κάνουν κάποιοι ΑΡΔ μπαίνοντας στο transfermark και ψάχνοντας χαφ που τελειώνουν τα συμβόλαια τους του χρόνου...

Η λίστα έχει πραγματικά παικταραδες για όλα τα γούστα (φυσικά δε μιλάω για ντε Γιονγκ και γενικά χαφ πάνω από 10-12 μύρια αξία)

Δε γίνεται να μη μας κάνει και μη μπορούμε να φέρουμε έναν από αυτούς σήμερα....

πιστεύω πως με 3 μύρια αγορά και 1-1,5 μύρια συμβόλαιο έρχονται αρκετοί από αυτούς τρέχοντας
Έχει πολλούς το θέμα είναι εσύ(αν) και πόσα είσαι διατεθειμένος να σπρώξεις..Πάντως να ξέρεις η αγορά άλλαξε και ξοδεύει πλέον περισσότερα...Το 1-1,5 πήγε πιο πολύ προς το 1,5 πλέον..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:00
PAOKevolution έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 07:47 Πάντως, για τα χαφ είμαστε λίγο απροετοίμαστοι. Ξέραμε ότι ο Σβαμπ δε θα ανανεώσει, ψάχναμε αγοραστή για τον Πένια. Η δική μας προεργασία ποια ήταν; Πιανόμαστε λίγο στον ύπνο θαρρώ.
Στα του φορ, όπως έχει γράψει και ο @nunies4 φαίνεται να φάγαμε αρκετά άκυρα. Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση του Φορ. Α! Και καθώς φαίνεται, ο Μύθου καλό θα ήταν να πέσει στα βαθιά και να είναι το τρίτο φορ.
Και ο Τσιριβεγια από αυτό που είδα χθές δεν θα έδινε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένας σετ χαφ χωρίς ιδιαίτερη ταχύτητα που κάνει σωστά τα απλά πράγματα.
Έναν Πινέδα!!!
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Unpsofable78, vasgias
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

ο Τσίκνας λόγω ονόματος θα μυριστεί κελεπούρι παίκτη, φωτιά.
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
DikefalosNisiotis
Panostas1995

nunies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:17
Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:00
Και ο Τσιριβεγια από αυτό που είδα χθές δεν θα έδινε διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ένας σετ χαφ χωρίς ιδιαίτερη ταχύτητα που κάνει σωστά τα απλά πράγματα.
Έναν Πινέδα!!!
Καλά το να βρούμε έναν Πινέδα στα λεφτά που δίνουμε το θεωρώ απίθανο....ο Πινέδα ήρθε λόγο Αλμέιδα αλλιώς ούτε απ'έξω θα περνούσε
Panostas1995

MagdiTolba έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:22 ο Τσίκνας λόγω ονόματος θα μυριστεί κελεπούρι παίκτη, φωτιά.
Πληροφορία ή διαίσθηση;
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα σε όλους.
Τώρα που βλέπουν όλοι πόσο καλοί είναι οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει τα κλασικά σχόλια, ότι είναι μικροί και ότι έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους κλπ κλπ ... τα οποία βέβαια είναι εκτός τόπου και χρόνου σύμφωνα με τους νόμους του σύγχρονου ποδοσφαίρου και της αγοράς ...

απόδειξη ακόμα μία φορά οι μεταγραφές της Μπράιτον με 70 εκατομμύρια να μας πέρνει τον Τζιμα χωρίς να παίξει σε εμάς καθόλου και τον Κωστούλα που έπαιξε μισή χρονιά στον γαύρο ... εκτός αν η Μπράιτον πήρε αυτούς τους πολύ καλούς παίχτες για την Μπράιτον Β και δεν το ξέρω ...

βασικά το γελοίο είναι άλλο ... ότι είχαμε την ευκαιρία πέρσι να έχουμε στην βασική ομάδα έναν 18χρονο παιχταρά να μην έχουμε τον πονόματο με τισουντάλι, τσάλοφ και σαμάτα Μπράιτον και εμείς τον στείλαμε δανεικό ... μπράβο μεγάλε recruiter Lucescu ... τέλος πάντων ...

κάπου πρέπει να σοβαρευτούμε και να μάθουμε από τα λάθη μας ...

για εμένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ... Χατσίδης, Μπαλντέ είναι ξεκάθαρα δύο υπερσύγχρονοι επιθετικοί οι οποίοι παίζουν όλες τις θέσεις μπροστά ... ασίστ και γκολ με τα τσουβάλια ... ο Μύθου είναι ένας σύγχρονος φορ ο οποίος φαινομενικά το μόνο που υστερεί λίγο έναντι των άλλων είναι η ετοιμότητα η σωματική για την θέση και τον τρόπο που παίζει ... όχι ότι υστερεί αλλά θα βελτιωθεί πολύ ακόμα ...

για εμένα ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται φορ για πρώτο και τρίτο αφού έχει τέτοια διαμάντια ... εγώ θα πουλούσα Τσάλοφ, Ντεσπόντοφ ο οποίος από πέρσι δεν είναι παρόν στην ομάδα όπως πρέπει. Και κατεπέκταση Σορετίρε ο οποίος απλά δεν σε σχέση με τα δικά μας τρία παιδιά ...

εγώ θα έψαχνα δηλαδή έναν πιο έμπειρο παίχτη μπροστά αλλά για αντικαταστάτη του Τσάλοφ και όχι των παιδιών ... αυτοί πρέπει να είναι βασικοί ...

η ομάδα πρέπει να βρει χάφ γιατί εκεί είναι που πάσχουμε για να ανέβουμε επίπεδο ... είμαστε τυχεροί και ικανοί που βγάλαμε μπροστά τέτοια ταλέντα ... ας το εκμεταλλευτούμε λοιπόν ...

και πίσω βέβαια έναν παίχτη δεξί Μπακ που να είναι όπως ένα σύγχρονο Μπακ ... τα στοιχεία του Μιχαϊλίδη και Μπαταούλα στην θέση του αριστεροί Μπακ υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας τόσο σε ποιότητα όσο και ποσότητα ...
These users thanked the author tad for the post (total 3):
Kourdos, FreeWatcher, Andrew R
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Επειδη διαβαζω παρα πολλα για τους πιτσιρικαδες, μετα απο το πρωτο διαστημα της προετοιμασιας αλλα και ειδικα μετα το χθεσινο πρωτο φιλικο, συνιστω ψυχραιμια και υπομονη.

Αυτα τα παιδια μπαινουν με το μαχαιρι στα δοντια αυτη την περιοδο (και καλα κανουν) για να δειξουν οτι μπορουν και αξιζουν να εχουν θεση στο ροστερ μεσα στην σεζον και εχουν πολυ καλη ψυχολογια οντας για πρωτη φορα σε μια τετοιου επιπεδου προετοιμασια.

Το οτι ολοι τους εχουν το ταλεντο και τα στοιχεια, δεν αμφισβητειτε απο κανεναν.
Το ζητημα ειναι η διαρκεια, η συγκεντρωση και κυριως το μυαλο τους, πραγματα που ειναι πολυ νωρις να κρινουμε.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
DikefalosNisiotis, Shadow
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να καλυφθεί η θέση του πρώτου φορ.
Ο λόγος είναι πως ο Τσάλοφ δεν δείχνει να βελτιώθηκε τόσο ώστε να είναι ο αδιαμφισβήτητος πρώτος.
Στο χαφ αντιθέτως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να καλύψουν την θέση και είναι δοκιμασμένοι με επιτυχία σε αυτό.
Φυσικά χρειαζόμαστε χαφ, δεν το συζητώ. Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ την επιλογή χαφ ως την πιο δύσκολη να την προσεγγίσουμε εμείς οι οπαδοί καθώς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου. Κάτι μου λέει ότι φέτος η ομάδα θα παίξει διαφορετικά, το έχω ήδη σημειώσει εδώ και κάποιες μέρες σε άλλα μου ποστ. Ακόμη και πέρσι σε κάποια ματς είδα, και το είχα αναφέρει, κάποια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε ότι αφορά την διάταξη (433) και ταυτόχρονα πιο άμεσο και γρήγορο παιχνίδι στην επιθετική μετάβαση. Επομένως, σε ότι με αφορά, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Αν κάποιος έχει, ευχαρίστως να ακούσω με προσοχή όσα θα πει.
Επανερχόμενος στο θέμα του φορ, θεωρώ απίθανο να μην έχει ασχοληθεί η ομάδα με την περίπτωση του Ντε Γιονγκ. Θα μου πει κάποιος, μαζί με μας κι άλλες 100 ομάδες ασχολήθηκαν, και θα έχει δίκιο. Τι να πω;
Αν όμως είναι να πάρουμε π.χ. τον Μακαμπού που έχει γραφτεί επανειλημμένα, γιατί να μην πάρουμε τον Ντε Γιονγκ; Μου κάνει εντύπωση πως αυτός ο τελευταίος δεν ανανέωσε στην PSV. Ίσως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Τβέντε, δεν ξέρω...
Το γεγονός πάντως πως ο Ιβάνουσετς ήρθε και υπέγραψε σαν "κεραυνός εν αιθρία" χωρίς κανείς να πάρει μυρωδιά, με κάνει να θεωρώ ότι και στην περίπτωση του φορ θα έχουμε ένα όνομα που δεν έπαιξε καθόλου στα ρεπορταζ, αντίστοιχης ποιότητας με το αριστερό μας εξτρεμ.
Είμαι βέβαιος ότι φέτος θα δούμε ωραία πράγματα από την ομάδα. Είμαι επίσης βέβαιος ότι η φετινή στόχευση είναι κυρίως στην ευρωπαική μας πορεία (πιθανολογώ στην οκτάδα), γεγονός που με χαροποιεί πολύ.
Θετική σκέψη κι όλα θα γίνουν με τη σειρά τους.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 3):
Unpsofable78, Kourdos, boogeyman77
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Panostas1995 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:28
MagdiTolba έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:22 ο Τσίκνας λόγω ονόματος θα μυριστεί κελεπούρι παίκτη, φωτιά.
Πληροφορία ή διαίσθηση;
Πλάκα με το ονομα κανω,
τσίκνα - κάρβουνο - burn - Dan Burn
https://www.transfermarkt.com/dan-burn/ ... ler/134270
Σεντερ μπακ ειναι 2,01
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ποιοί πιτσιρικάδες θα βοηθήσουν ρε παιδιά; Ούτε ένας δεν πιστεύω να μείνει στην μεγάλη ομάδα, ειδικά όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Λουτσέσκου δουλεύει με 24 άτομα (πάνω κάτω). Αν βάλετε κάτω τα νούμερα σύν τις επικείμενες μεταγραφές, θα δείτε οτι για τους μικρούς δέν υπάρχει πολύς χώρος. Αυτό που λέγαμε πάντα εδώ είναι οτι για να προωθήσεις πιτσιρικά που θα πάρει ευκαιρίες, θα πρέπει να αφήσεις ανοιχτή θέση στο ρόστερ. Ή (μακριά από μάς) να τραυματιστεί παίκτης και να ανοίξει θέση. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Βασικά αυτό που λέω είναι οτι χρειάζεται γραμμή (στρατηγική) από τον ΤΔ (που δέν υπάρχει) για προώθηση νέων. Υπήρχε δηλαδή ποτέ περίπτωση ο Καρέτσας στα 17 του να ξεκινούσε βασικός στον ΠΑΟΚ; Είναι καθαρά θέμα στρατηγικής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ή το κάνεις ή όχι. Άλλο να τους βάζεις στα πρώτα φιλικά για να τους ᾽βλέπεις᾽ και άλλο να τους προορίζεις για την πρώτη ομάδα. Καλώς η κακώς καί ο φετινός ΠΑΟΚ θα πάει με μέσο όρο ηλικίας 29.5 και χωρίς πιτσιρίκια. Άν αλλάξει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω κωλοτούμπα και θα συγχαρώ τον ΤΔ (που είναι αόρατος!).
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
paokspren, Kourdos
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:44 Ποιοί πιτσιρικάδες θα βοηθήσουν ρε παιδιά; Ούτε ένας δεν πιστεύω να μείνει στην μεγάλη ομάδα, ειδικά όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.

Ο λόγος είναι απλός. Ο Λουτσέσκου δουλεύει με 24 άτομα (πάνω κάτω). Αν βάλετε κάτω τα νούμερα σύν τις επικείμενες μεταγραφές, θα δείτε οτι για τους μικρούς δέν υπάρχει πολύς χώρος. Αυτό που λέγαμε πάντα εδώ είναι οτι για να προωθήσεις πιτσιρικά που θα πάρει ευκαιρίες, θα πρέπει να αφήσεις ανοιχτή θέση στο ρόστερ. Ή (μακριά από μάς) να τραυματιστεί παίκτης και να ανοίξει θέση. Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.

Βασικά αυτό που λέω είναι οτι χρειάζεται γραμμή (στρατηγική) από τον ΤΔ (που δέν υπάρχει) για προώθηση νέων. Υπήρχε δηλαδή ποτέ περίπτωση ο Καρέτσας στα 17 του να ξεκινούσε βασικός στον ΠΑΟΚ; Είναι καθαρά θέμα στρατηγικής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ή το κάνεις ή όχι. Άλλο να τους βάζεις στα πρώτα φιλικά για να τους ᾽βλέπεις᾽ και άλλο να τους προορίζεις για την πρώτη ομάδα. Καλώς η κακώς καί ο φετινός ΠΑΟΚ θα πάει με μέσο όρο ηλικίας 29.5 και χωρίς πιτσιρίκια. Άν αλλάξει κάτι θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω κωλοτούμπα και θα συγχαρώ τον ΤΔ (που είναι αόρατος!).
Αν φύγουν ο Σορετίρε και ο Ντεσπόντοφ μια χαρά ανοίγει χώρος για τους νέους.
Panostas1995

Magpies4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:44 Ποιοί πιτσιρικάδες θα βοηθήσουν ρε παιδιά; Ούτε ένας δεν πιστεύω να μείνει στην μεγάλη ομάδα, ειδικά όταν τελειώσουν οι μεταγραφές.

Εγώ στο υπογράφω πως τουλάχιστον οι Μπαταουλας, μύθου και Χατσιδης θα μείνουν στη πρώτη ομάδα ...εγώ θα έβαζα και Μπαλντε

29,5 μέσο όρο είχε πέρσι με Βιερίνια, Σαματα, σβαμπ, Μπακαγιοκο, Μπράντον, Όττο και Λόβρεν που δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει...
Φέτος θα είναι τουλάχιστον δύο χρόνια κάτω
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις ίσως. Αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τους χωρέσει στο ρόστερ με τρόπο ώστε να παίρνουν συμμετοχές.

Το θέμα είναι να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, όχι να είναι για να συμπληρώνουν τις προπονήσεις.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
paokspren
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”