Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Alastor »

tonipap801 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:55
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:08 Κλείνει Βραζιλιάνος φορ που ακούστηκε τούτη τη μεταγραφική περίοδο..!!
κλείνει γενικά ή κλείνει σε εμας ???

Κλεινει το ταβερνακι που ειχε στο Σαο Παολο, δυστυχως δεν εβγαινε οικονομικα
These users thanked the author Alastor for the post (total 5):
maceio, Kourdos, vasgias, paokkerkir, icue
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

μπακαμπου στο καπολοτζι παιρνει 1,2 και στο σαλαρυσπορτ 830 χιλιαδες ,μας κανει?
These users thanked the author dimpaok4 for the post (total 5):
Unpsofable78, dragon, Kourdos, akis_1987, paokkerkir
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

DaVinci έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:15 Το να βαφτίζεται επιλογή Λουτσεσκου οτιδήποτε είναι μέτριο για να καμουφλάρεται η αδυναμία της διοίκησης έχει κουράσει. Επιλογή Λουτσεσκου ήταν και ο Σαματα έλεγαν και ένα χρόνο μετά μάθαμε ότι ήταν στον βαθύ πάτο της λίστας. Δηλαδή είπαν του προπονητή σου έχουμε έτοιμο Λαριν, Γιάνσεν, Ακπομ διάλεξε και πες μας κι αυτός λέει όχι εγώ θέλω Κεντιρα; Δεν λέγεται επιλογή αυτο, αδιέξοδος είναι.
Καλά θα κάνει φέτος να μην ενδώσει σε τέτοιες λύσεις ανάγκης, γιατί πρώτος αυτός θα το φάει το κεφάλι του.
Το κλίμα είναι τεταμένο
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:03 Από site της Μπετις με 50κ followers , βγήκε ότι ξανα ενδιαφερόμαστε για Μακαμπου.
https://inforealbetis.com/%F0%9F%94%A5% ... a-bakambu/
Έλεος και με αυτόν πια. Τι κόλλημα; Αν θέλουν βετεράνο ας κινηθούν για De Jong. Δεν συγκρίνονται σαν παίκτες και είναι και ελεύθερος.
Όχι άλλα σκουπίδια άλλων ομάδων
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:03 Από site της Μπετις με 50κ followers , βγήκε ότι ξανα ενδιαφερόμαστε για Μακαμπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokspren την Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Η δυναμό Ζάγκρεμπ άφησε ελεύθερο τον Πέτκοβιτς και βρήκε τον νέο Πέτκοβιτς ...

1,95 ύψος όχι Άργος και 23 χρόνων με εμπειρία από Μπουντεσλίγκα....

https://www.transfermarkt.com/dion-belj ... ler/618350
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

DaVinci έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:15 Το να βαφτίζεται επιλογή Λουτσεσκου οτιδήποτε είναι μέτριο για να καμουφλάρεται η αδυναμία της διοίκησης έχει κουράσει. Επιλογή Λουτσεσκου ήταν και ο Σαματα έλεγαν και ένα χρόνο μετά μάθαμε ότι ήταν στον βαθύ πάτο της λίστας. Δηλαδή είπαν του προπονητή σου έχουμε έτοιμο Λαριν, Γιάνσεν, Ακπομ διάλεξε και πες μας κι αυτός λέει όχι εγώ θέλω Κεντιρα; Δεν λέγεται επιλογή αυτο, αδιέξοδος είναι.
Πες τα φίλε γιατί θα τρελαθουνε μ' αυτά που διαβάζουμε. Το κακό είναι ότι απ' το paok24 έχει ξεκινήσει μέρες τώρα το σενάριο "όλοι τον θέλουν στην ομάδα και πληροί τα κριτήρια". Δηλαδή πάλι σε θέση που έφεραν ότι να 'ναι τα τελευταία χρονια, θα πάμε πάλι σε επιλογή με μεγάλο ρίσκο κι ο κόσμος πρέπει να λέει μπράβο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Panostas1995 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:21 Η δυναμό Ζάγκρεμπ άφησε ελεύθερο τον Πέτκοβιτς και βρήκε τον νέο Πέτκοβιτς ...

1,95 ύψος όχι Άργος και 23 χρόνων με εμπειρία από Μπουντεσλίγκα....

https://www.transfermarkt.com/dion-belj ... ler/618350
Ωραιος παικτης,τον πηρε με 4εκ σε 4 ισοποσες δοσεις ανα χρονο.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

boogeyman77 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:20
Έλεος και με αυτόν πια. Τι κόλλημα; Αν θέλουν βετεράνο ας κινηθούν για De Jong. Δεν συγκρίνονται σαν παίκτες και είναι και ελεύθερος.
Καλά τον Μακαμπου δεν τον λες και βετεράνο, πέρυσι έκανε 1800 λεπτά με την Μπέτις με 10 γκολ. Επίσης ο Μακαμπου πιέζει κανονικά κι από τι ξέρω είναι η καψούρα του Λουτσεσκου. Πραγματικά πιστεύω με αυτά που ακούω ότι είναι μια πολύ καλή λύση των 12-15 γκολ αλλά και λύση που θα βοηθήσει πολύ την μέσο επιθετική γραμμή μας να κάνει όργια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι επιλογές μέχρι τώρα έχουν την έγκριση λουτσεσκου και φαίνεται και στα λεγόμενα του ίδιου και των παικτών στις συνεντεύξεις τους!!

Ο Σαματά εινα εκτός ΠΑΟΚ εδώ και 1 μήνα!!

Αρκει με το τι έγινε...

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει παίκτες που έχουν την έγκριση λουτσεσκου και αυτό πρέπει να είναι το μέλημα της διοίκησης.
Αν κοστίζει 5 ή 10 δε με νοιάζει.

Ο προπονητής τους θέλει.

Αυτό να μελετάμε!

Επίσης αυτοί που λένε ότι δεν είμαστε κοντά σε κανέναν λέγανε κια άλλα.
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 6):
Kabamaru11, DikefalosNisiotis, Unpsofable78, Anwnimos, sakis_the_fraud, vasgias
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:20 Εγώ πάντως εάν ήμουνα ο νταλαβερτζης τον μεταγραφών θα έπαιρνα τώρα τον τσεντίρα - αφού κάνεις τον προπονητή-... και αν στα βάθη Αυγούστου αυγές Σεπτεμβρίου εμφανιζόταν καμιά περίπτωση πολύ καλή, θα τον έπαιρνα καιθα πουλούσα; σαλοφ στην Ρωσία όπου τουλάχιστον τα χρήματα που δαπανήθηκαν μπορεί να τα δώσει πίσω
Από την πρώτη στιγμή είχα γράψει ότι δεν θέλω κανένα από τα περσινά φορ.
Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να μας δείξει ο Τσαλόφ...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εχω να διαβάσω αυτό το τοπικ από τις 7:30 το πρωί πριν φύγω για δουλειά .
Μπαίνω και βλέπω 13-14 σελίδες ; Λέω πήραμε φορ δεν γίνεται.
Διαβάζω από καπολοτζι μέχρι ανάλυση του φιλικού .
Ε όχι ρε σείς ξεφτίλα πραγματικά. Δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε ; Έστω να μπείτε στο Χ να δώσετε κάνα παπά . 14 σελίδες και τα μεταγραφικά νέα είναι ότι ο Λυρατζής θα πάει δανεικός και ότι ξανά ενδιαφερόμαστε για Μπακαμπου .
Ντροπή πραγματικά . Πόσα παιδιά έχουν φύγει από το σάιτ για κάτι συμπεριφορές σαν αυτές .
Και δεν την λέω στους μοντ που είδα ότι έκαναν συστάσεις και προσπαθούν να το συμμαζέψουν .
Και εδώ που τα λέμε τι να μαζέψουν . Κάτω από σύσταση του μοντ 3 σχόλια για καπολοτζι πάλι .
ΑΙΣΧΟΣ πραγματικά . Είστε τρισάθλιοι και μίζεροι.
Αλλο ο προβληματισμός και η κριτική και άλλο η ανάλυση επι αναλύσεων και η μιζέρια .
Το πιο χαρούμενο τοπικ από ετών , που δημιουργεί όνειρα το ανατινάζεται με δηλητήριο κάθε χρονιά.
Συγνώμη μοντ είμαι οφφ , θα σκάσω με όσα διαβάζω.
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 3):
thios4, sakis_the_fraud, emic
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ θεωρώ πιο χρήσιμη και on topic τη συζήτηση που έγινε χτες με τις αναφορές στο capology κτλ κτλ

Στην τελική μιλούσαμε για ένα ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ στόχο του ΠΑΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω όσους ζητάνε επειγόντως έναν παπά.
Τρέφεστε με τα ψέματα; Αυτό είναι το νόημα του topic;

Δηλαδή αν πω εγώ τώρα ότι μου είπε ο θυρωρός του ξαδέρφου του μπατζανάκη ενός που δουλεύει στην ΠΑΕ, ότι χτυπάμε Λεβαντόφσκι, θα είστε χαρούμενοι; Κι εγώ θα είμαι on topic;;
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
Metagrafakias, chri5ti9
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:25
boogeyman77 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:20
Καλά τον Μακαμπου δεν τον λες και βετεράνο, πέρυσι έκανε 1800 λεπτά με την Μπέτις με 10 γκολ. Επίσης ο Μακαμπου πιέζει κανονικά κι από τι ξέρω είναι η καψούρα του Λουτσεσκου. Πραγματικά πιστεύω με αυτά που ακούω ότι είναι μια πολύ καλή λύση των 12-15 γκολ αλλά και λύση που θα βοηθήσει πολύ την μέσο επιθετική γραμμή μας να κάνει όργια.
Αν πηγαίναμε για τον ακριβώς από πάνω( στη σειρά που τους έχει το transfermakt στη Betis) chimy avila ή τον ακόμη πιο πάνω Borja Inglesias θα ηταν ονειρο !
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είναι στα όρια του εντυπωσιακού το πόσο μεγάλη έλλειψη διάθεσης - ικανότητας υπάρχει στην κατανόηση απλών εκφράσεων.
Το " έδωσε έγκριση ο προπονητής" is not " πρότεινε ο προπονητής"
Το πρώτο δείχνει απλά την ικανοποίηση του προπονητή με τον παίκτη και ότι αυτός του κάνει βάση τα θέλω του.
Το δεύτερο φυσικά και είναι πιο ισχυρό γιατί αφού ο προπονητής των προτείνει τότε σίγουρα έχει και την έγκρισή του.
Το δεύτερο ενώ έχει την έγκριση του δεν σημαίνει ότι τον έχει προτείνει ο ίδιος.
Άντε πάμε παρακάτω τώρα
These users thanked the author renegade for the post:
vasgias
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”