giapas έγραψε: Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:05
Επειδή πέρυσι έπεσα 100% έξω με τον Τισουνταλι , κρατάω μικρό καλάθι για να μην απογοητευθώ.
Από βιντεάκια με φάσεις, που σου δίνουν μόνο ένα 10% της εικόνας , βλέπω ότι έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον Τισσου δηλαδή καλή τεχνική , κοντρολαρισμένοι , ωραίο πόδι με γλυκό σουτ και παίζανε και οι 2 αριστερά μεσοεπιθετικά.
Τα ίδια στοιχεία που πέρυσι με έκαναν να ελπίζω , τα ίδια φαίνεται να ισχύουν και τώρα.
Αυτό που , κατά τη γνώμη μου , έκανε τη περσινη μεταγραφή να μη φτουρήσει ήταν η έλλειψη έντασης και μαχητικότητας. Η τεχνική υπήρχε.
Αυτό είναι και που φέτος με κάνει να είμαι πολύ διστακτικός με το Κροάτη , ιδίως που θεωρητικά μπροστά του έχει το Τάισον που ακόμα και στα 38 καταθέτει πολύ ιδρώτα και τσαγανό και εγωισμό στο παιχνίδι του.
Άρα ναι μεν επιθετικά δείχνει να κουμπώνει πολύ στο παιχνίδι του Λουτσου αλλά αν αμυντικά δε σκυλιάζει , δε θυσιάζεται , δε ματώνει για να κερδίσει τότε δε βλέπω πως θα βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Με την διαφορά, ότι
1. Είναι Βαλκάνιους άρα δεν γίνεται να μην κολλήσει κ να μην πιάσει.
2. Είναι τουλάχιστον 5 χρόνια νεώτερος, αλλα κ με εμπειρία όμως, για την ηλικία του.
3. Έχει Μουντιαλ μπροστά του, άρα τουλάχιστον μέχρι τέλους, θα προσπαθήσει να δείξει-παίξει σε εμάς βασικός, για να πάει εκεί το καλοκαίρι.
Και 4.
Οι Μαροκινό σε εμάς, κάτι παθαίνουν κ δεν πιάνουν έτσι απλά.
Οπότε μην φοβάσαι.
ΥΓ.
Τι να πω κι εγώ για τον Τσαλοφ, που πίστευα κ ελπίζω λίγο ακόμη και πήγα κι άνοιξα το τοπικ του.
Τον αχρηστεψα ο γκαντέμης.