Δεν έχει υπογράψει;renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52 Καλό είναι μέχρι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο μπαλντε να μην ξαναμπεί
Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Τι να λένε εκεί στην Πάφο για τον δανεισμό του με 500 χιλ αν θυμάμαι οψιον. Ήταν ήσυχοι λόγο εμμονικου Λουτσέσκου. Σου λέει αυτός δεν βάζει μικρούςnavigator11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:49 Τελικά αυτόν τον Μπαλντέ μας τον άφησαν να τον πάρουμε και στην προετοιμασία; Επειδή υπήρχαν προ ημερών απορίες και αμφιβολίες για το αν καν για αυτόν δόθηκαν κάποια χρήματα για να αγοραστεί.
Υ.Γ. Θα μου πεις κ 25 εκ να έβαζαν θα γκρίνιαζαν.
- These users thanked the author dragon for the post:
- navigator11
- Kabamaru11
Τελος,στο 2ο παιξαμε καλυτερα.Τι δεν μου αρεσε ατομικα,ο Δεσποτοφ σαν τουριστας,ο Ταισον ολο επεφτε,ο Τσαλοφ παλι αφαντος,Μπαμπα και Σορετιρε αδιαφοροι.
Τι μου αρεσε,ο Κεννι,επιτελους ενα σοβαρο δεξι μπακ,αυτος θα παιξει μαγκες,ειναι πραγματικα πολυ καλος,οι μικροι Μπαλντε κ Μυθου πολυ καλοι.Μου αρεσε κ ο Τσοπουρογλου οσο επαιξε.Δυστυχως δεν ειδαμε τον Χατσιδη,θα ηθελα να τον δω αντι του Δεσποτοφ.Ο Τεηλορ μου εδειξε καλα στοιχεια.
Γενικα ενα δυνατο φιλικο για πρωτο,με πολυ ενταση,δυνατες μονομαχιες και καλο μενταλιτυ απο την ομαδα.Μου αρεσε που φανηκαν καποιες τακτικες αδυναμιες αλλα κ που μας λειπουν παικτες (Φορ,Χαφ).
Νομιζω κερδισαμε πολλα απο το σημερινο φιλικο.
Τι μου αρεσε,ο Κεννι,επιτελους ενα σοβαρο δεξι μπακ,αυτος θα παιξει μαγκες,ειναι πραγματικα πολυ καλος,οι μικροι Μπαλντε κ Μυθου πολυ καλοι.Μου αρεσε κ ο Τσοπουρογλου οσο επαιξε.Δυστυχως δεν ειδαμε τον Χατσιδη,θα ηθελα να τον δω αντι του Δεσποτοφ.Ο Τεηλορ μου εδειξε καλα στοιχεια.
Γενικα ενα δυνατο φιλικο για πρωτο,με πολυ ενταση,δυνατες μονομαχιες και καλο μενταλιτυ απο την ομαδα.Μου αρεσε που φανηκαν καποιες τακτικες αδυναμιες αλλα κ που μας λειπουν παικτες (Φορ,Χαφ).
Νομιζω κερδισαμε πολλα απο το σημερινο φιλικο.
-
Πλακα θα εχει τελικα να μην αποδειχθεί ρουσφετι στον Πανσερραϊκό.
- These users thanked the author black death for the post:
- navigator11
Το καπολοτζι τι λέει?Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52Έχει γυρίσει στην Πάφο, το λέει και το τρανσφερμαρκτ αφού. Αυτός που παίζει σωσίας είναιnavigator11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:49 Τελικά αυτόν τον Μπαλντέ μας τον άφησαν να τον πάρουμε και στην προετοιμασία; Επειδή υπήρχαν προ ημερών απορίες και αμφιβολίες για το αν καν για αυτόν δόθηκαν κάποια χρήματα για να αγοραστεί.

- These users thanked the author dragon for the post (total 2):
- navigator11, icue
από το λίγο που είδα εκνευρίστηκα από τον Τάισον,οι πιτσιρικάδες μου άρεσαν όπως και οι μακρινές μεταβιβάσεις του γεωργιανού
Οσες φορες εκανε οβερλαπ ο Ζιφκοβιτσ γυρναγε την μπαλα πισω στα στοπερ η στο αμυντικο χαφ, τσαμπα το τρεξιμο.black death έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:48Πραγματικα κι εμενα με εχει εντυπωσιασει αν και δεν βγαίνει πολυ μπροστα για να δουμε ποση μπαλα ξέρει ακριβως. Συγκεντρωση στο 11 ομως.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47 Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.
Δυστυχως με την ταση του Λουτσεσκου να κραταει αυτους που εμπιστευεται, Ταισον-Μπαμπα θα ειναι η βασικη αριστερη πλευρα και φετος.echromos έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:57 από το λίγο που είδα εκνευρίστηκα από τον Τάισον,οι πιτσιρικάδες μου άρεσαν όπως και οι μακρινές μεταβιβάσεις του γεωργιανού
- Caballo Viejo
Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Μεταξύ Μπαλντέ και Κένι δυσκολεύομαι να βγάλω τον σημερινό mvp.
Τάισον και μπαμπα είναι ότι πρέπει για τα παιχνίδι χαμηλής έντασης με μικρούς αντιπάλους.
Σε αυτά όντας και ξεκούραστοι θα κάνουν παπάδες
Σε αυτά όντας και ξεκούραστοι θα κάνουν παπάδες
Καλύτερη η ομάδα στο β΄. Πληγή σήμερα η αριστερή μας πλευρά. Ο Baba πιστεύω ότι θα ανέβει, αλλά ο Τάισον είναι μόνο για κάποια εικοσάλεπτα ή ημίωρα σαν game changer. Περιμένουμε τον Ιβανούσετς.
Ευχάριστη η εικόνα των μικρών Balde και Μύθου σήμερα, αλλά βέβαια πρέπει να τους δούμε σε βάθος χρόνου. Πολύ δυνατός και άγριος σκύλος μου φάνηκε ο Kenny.
Ο Μιχαηλίδης πρέπει να σταματήσει να φοβάται να πάει με δύναμη στην φάση. Αν το κάνει θα είναι υπερπολύτιμη μονάδα, γιατί η αποσυμφόρηση με τις μακρινές του πάσες είναι πολύ καλή.
Φωνάζουν τα κενά στον άξονα και μήπως θέλουμε δύο εκεί; Ένα χαφ σαν αυτά του Άγιαξ και ένα γηγενή (Λιάβας;), γιατί δεν ξέρω αν μπορεί ο Τσοπούρογλου, αλλά αυτό είναι θέμα Λουτσέσκου. Θα μου πείτε, τόσο καλύτερος είναι ο Λιάβας από τον Τσοπούρογλου; Δεν το ξέρω.
Φυσικά και σέντερ φορ με guts.
O Άγιαξ μας έδειξε πόσο πρέπει να υπολογίζουμε και να μην φοβόμαστε να βάλουμε μικρούς, ειδικά στα λεγόμενα εύκολα ματς.
Ευχάριστη η εικόνα των μικρών Balde και Μύθου σήμερα, αλλά βέβαια πρέπει να τους δούμε σε βάθος χρόνου. Πολύ δυνατός και άγριος σκύλος μου φάνηκε ο Kenny.
Ο Μιχαηλίδης πρέπει να σταματήσει να φοβάται να πάει με δύναμη στην φάση. Αν το κάνει θα είναι υπερπολύτιμη μονάδα, γιατί η αποσυμφόρηση με τις μακρινές του πάσες είναι πολύ καλή.
Φωνάζουν τα κενά στον άξονα και μήπως θέλουμε δύο εκεί; Ένα χαφ σαν αυτά του Άγιαξ και ένα γηγενή (Λιάβας;), γιατί δεν ξέρω αν μπορεί ο Τσοπούρογλου, αλλά αυτό είναι θέμα Λουτσέσκου. Θα μου πείτε, τόσο καλύτερος είναι ο Λιάβας από τον Τσοπούρογλου; Δεν το ξέρω.
Φυσικά και σέντερ φορ με guts.
O Άγιαξ μας έδειξε πόσο πρέπει να υπολογίζουμε και να μην φοβόμαστε να βάλουμε μικρούς, ειδικά στα λεγόμενα εύκολα ματς.
Πάρα πολύ σωστός, με πρόλαβες αυτό ήθελα να γράψω. Γι' αυτό ήρεμα στις αρνητικές κρίσεις.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:50 Για κάποια σχόλια παραπάνω, πάντα να κρατάμε στο μυαλό μας ότι οι πιο έμπειροι παίκτες πάντα παίζουν με πολύ μεγαλύτερη συντήρηση στα φιλικά ενώ οι νεαροί παίζουν σε υψηλότερο βαθμό έντασης
Από κει και πέρα είδαμε ωραία πράγματα από αρκετά πιτσιρίκια μας και εμένα προσωπικά μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ο Άγγλος από δεξιά.