Πραγματικα κι εμενα με εχει εντυπωσιασει αν και δεν βγαίνει πολυ μπροστα για να δουμε ποση μπαλα ξέρει ακριβως. Συγκεντρωση στο 11 ομως.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47 Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.
Έχει γυρίσει στην Πάφο, το λέει και το τρανσφερμαρκτ αφού. Αυτός που παίζει σωσίας είναιnavigator11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:49 Τελικά αυτόν τον Μπαλντέ μας τον άφησαν να τον πάρουμε και στην προετοιμασία; Επειδή υπήρχαν προ ημερών απορίες και αμφιβολίες για το αν καν για αυτόν δόθηκαν κάποια χρήματα για να αγοραστεί.
Εχεις δικιο, το θεμα ειναι ομως οτι αυτο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γινεται και στα επισημα. Γι'αυτό εχουν γεμισει ολες οι ομαδες 20χρονα.Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:50 Για κάποια σχόλια παραπάνω, πάντα να κρατάμε στο μυαλό μας ότι οι πιο έμπειροι παίκτες πάντα παίζουν με πολύ μεγαλύτερη συντήρηση στα φιλικά ενώ οι νεαροί παίζουν σε υψηλότερο βαθμό έντασης
renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52 Καλό είναι μέχρι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο μπαλντε να μην ξαναμπεί
Συμφωνώ. Μακράν ο καλύτερος σήμερα, νομίζω.Kabamaru11 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47 Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.