Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Τσαλοφ ετρεξε ισως και περισσοτερο απο ολους και τακτικα δεν ειδα κατι λαθος.Παρολαυτα παλι στην μια φαση που επρεπε να κανει μια γρηγορη κινηση για να πεταξει το σουτ, μπερδεψε λιγο τα μπουτια.
Σε γενικές γραμμές καλοί είμαστε
Αρνητικό ότι συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε...να προσφέρουμε γκολ στον αντίπαλο.
Υγ ρε γαμάτο πότε θα δούμε και εμείς αυτό το κανονικό ποδόσφαιρο της μιας επαφής που δεν θα σηκώνεται η μπάλα στην δεύτερη πάσα?
Αρνητικό ότι συνεχίζουμε από κει που σταματήσαμε...να προσφέρουμε γκολ στον αντίπαλο.
Υγ ρε γαμάτο πότε θα δούμε και εμείς αυτό το κανονικό ποδόσφαιρο της μιας επαφής που δεν θα σηκώνεται η μπάλα στην δεύτερη πάσα?
- ΑποστόληςΑ
Τελική είχαμε αυτήν του Camara που απέκρουσε ο τερματάς τους, ή είχαμε κι άλλη;
-
Αυτό για να γίνει θέλεις 10 Ντελιες.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- vasgias
δεδομένων της χρονικής στιγμής που είναι νωρίς στην προετοιμασία και του αντιπάλου
παίζουμε ανεξήγητα καλά.
Προφανώς δεν παίζουμε με τις εντάσεις του Άγιαξ, τα τρεξίματά μας είναι πολύ χαλαρά, αλλά ειδικά στην άμυνα ξέρουμε τι μας γίνεται.
Αυτό πουδεν είδαμε είναι το πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου, ευτυχώς θα πω εγώ. Αν πιέσεις μια ομάδα που παίζει με τάκλιν, ενώ εσύ κάνεις χαλαρά τρεξίματα υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τραυματισμούς.
Δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσει η ομάδα και αν τελικά θα βγούμε για το 2ο ημίχρονο.
παίζουμε ανεξήγητα καλά.
Προφανώς δεν παίζουμε με τις εντάσεις του Άγιαξ, τα τρεξίματά μας είναι πολύ χαλαρά, αλλά ειδικά στην άμυνα ξέρουμε τι μας γίνεται.
Αυτό πουδεν είδαμε είναι το πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου, ευτυχώς θα πω εγώ. Αν πιέσεις μια ομάδα που παίζει με τάκλιν, ενώ εσύ κάνεις χαλαρά τρεξίματα υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι για τραυματισμούς.
Δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσει η ομάδα και αν τελικά θα βγούμε για το 2ο ημίχρονο.
Μετά από ένα ολόκληρο ημίχρονο
έχω να πως θέλουμε ενίσχυση στην άμυνα και πως φανταστείτε αυτή την ομάδα χωρίς Κωνσταντέλια.

-
Λοβρεν κ Σορετιρε οι καλυτεροι για εμενα
Ντεσποτοφ εκτος τοπου κ χρονου
Γενικα σταθηκαμε καλα για πρωτο ημιχρονο της σεζον
Πμε να το γυρισουμε
Ντεσποτοφ εκτος τοπου κ χρονου
Γενικα σταθηκαμε καλα για πρωτο ημιχρονο της σεζον
Πμε να το γυρισουμε

-
Πάντως οι κρίσεις καλό ειναι να γίνονται προσεκτικά. Τσαλοφ και Ντεσποντοφ ήταν στις φάσεις εκεί που έπρεπε και αν πχ ο Σαστρε έκανε καλό γύρισμα ή ο Ντελιας την εύκολη πάσα θα είχαν γράψει τελικές και μπορεί και γκολ.
Ο μόνος παίκτης που τακτικά ακόμη δυσκολεύεται είναι ο Σόλα και μάλλον είναι και ο λόγος που παρά τα προσόντα του ο Λουτσε δεν τον εμπιστεύεται.
Ο μόνος παίκτης που τακτικά ακόμη δυσκολεύεται είναι ο Σόλα και μάλλον είναι και ο λόγος που παρά τα προσόντα του ο Λουτσε δεν τον εμπιστεύεται.
-
Επίσης και ο Καμαρά, δε μπορεί να παίξει γρήγορα και θέλει 4 κοντρόλ να δώσει πάσα. Δεν είναι για βασικό χαφ όταν παίζεις με 2 και ο αντίπαλος έχει ποιότητα.
Θες κάποιον με τεχνική.
Θα πείτε καποιοι ότι σκόραρε πέρυσι 10 γκολ.Δε μου λέει κάτι.Και τα φορ μας όλα μαζί σκόραραν λιγότερα από 10.
Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι με μπαλώματα. Να αποκτήσει ορθολογισμό η ομάδα.
Το φορ πρέπει να σκοράρει.
Το χαφ πρεπει να κάνει 5 πράγματα σωστά.Οχι 2.
Το πρόβλημα στα χαφ ήταν και πέρυσι ορατό, και εγώ θα επιμένω ότι φταίει η έλλειψη τεχνικής του Καμαρά και η αδυναμία να παίξει γρηγορα σε μεγάλο ποσοστό.
Θες κάποιον με τεχνική.
Θα πείτε καποιοι ότι σκόραρε πέρυσι 10 γκολ.Δε μου λέει κάτι.Και τα φορ μας όλα μαζί σκόραραν λιγότερα από 10.
Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι με μπαλώματα. Να αποκτήσει ορθολογισμό η ομάδα.
Το φορ πρέπει να σκοράρει.
Το χαφ πρεπει να κάνει 5 πράγματα σωστά.Οχι 2.
Το πρόβλημα στα χαφ ήταν και πέρυσι ορατό, και εγώ θα επιμένω ότι φταίει η έλλειψη τεχνικής του Καμαρά και η αδυναμία να παίξει γρηγορα σε μεγάλο ποσοστό.
- pagotatzis
Α ; Έπαιξε ο Τσαλοφ ;Nikodiai έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:54 Τσαλοφ ετρεξε ισως και περισσοτερο απο ολους και τακτικα δεν ειδα κατι λαθος.Παρολαυτα παλι στην μια φαση που επρεπε να κανει μια γρηγορη κινηση για να πεταξει το σουτ, μπερδεψε λιγο τα μπουτια.
Οκ ,δεν τον είδα
Όταν με το καλό αποκτήσουμε φορ, χαφ και μπακ στον άξονα, το τέλειο κερασάκι θα είναι πώληση Βούλγαρου και απόκτηση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού
Σήμερα που μιλάμε ούτε ο ντελιας μπορεί να το παίξει αυτό γιατί δεν το διδάχθηκε.
Αυτό το με την μία και απ' ευθείας κίνηση στον χώρο ,πέρα από πολύ καλή τεχνική προϋποθέτει και πολλά άλλα στα οποία έχουμε βασικές ελλείψεις
Στο γκολ που δεχθήκαμε θα δώσω ευθύνη και στον Παβλένκα, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα, την έδωσε στον Καμαρά που ήταν κλεισμένος και ο οποίος Καμαρά θέλει διπλό κοντρόλ και περιστροφή για να φύγει. Λάθος και των δύο.
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και Σάστρε στο αμυντικό του κομμάτι ήταν καλοί. Πιο καλός μου φάνηκε ο Κροάτης.
Ο Μεϊτέ βοήθησε, πιστεύω ότι θα ανέβει. Όταν έχει μπάλα δεν του την παίρνεις. Στα χαφ πάντως ο Άγιαξ είχε παίκτες σαφώς ταχύτερους από μας και έφθαναν πιο γρήγορα και εύκολα στην μπάλα και είχαν πολλές ανακτήσεις. Ένα τέτοιο χαφ σαν αυτά του Αίαντα δεν μπορούν να φέρουν; Το ποδόσφαιρο άλλαξε, ας το δουν επιτέλους.
Ο Ντέλιας προσπάθησε αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχει τις λιγότερες προπονήσεις από όλους. Πότε θα τον ανανεώσετε ρε;
Ντεσπότωφ τίποτα και ο Τσάλωφ καλή μεν τεχνική, αλλά πολύ μα πολύ soft.
Φιλικό είναι, ας περιμένουμε.
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και Σάστρε στο αμυντικό του κομμάτι ήταν καλοί. Πιο καλός μου φάνηκε ο Κροάτης.
Ο Μεϊτέ βοήθησε, πιστεύω ότι θα ανέβει. Όταν έχει μπάλα δεν του την παίρνεις. Στα χαφ πάντως ο Άγιαξ είχε παίκτες σαφώς ταχύτερους από μας και έφθαναν πιο γρήγορα και εύκολα στην μπάλα και είχαν πολλές ανακτήσεις. Ένα τέτοιο χαφ σαν αυτά του Αίαντα δεν μπορούν να φέρουν; Το ποδόσφαιρο άλλαξε, ας το δουν επιτέλους.
Ο Ντέλιας προσπάθησε αλλά να μην ξεχνάμε ότι έχει τις λιγότερες προπονήσεις από όλους. Πότε θα τον ανανεώσετε ρε;

Ντεσπότωφ τίποτα και ο Τσάλωφ καλή μεν τεχνική, αλλά πολύ μα πολύ soft.
Φιλικό είναι, ας περιμένουμε.