Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ή να γίνει ένα thread με αυτή την ονομασία να τα λένε εκεί.
Στο Forza Group το είπε και πιο συγκεκριμένα ο Βασιλόπουλος ο Δημοσιογράφος και δεν μίλησα καθαρά η μεικτά και χθες πάλι στο Forza Group είπε πάνω από 1 μυριο περίπου 1.2 .Ettien26 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:12Καταρχήν δεν έκανες καλο ξεκίνημα και φρόντισε να είσαι πιο σοβαρός και πιο ευγενικός όταν απαντά σε κάποιον.Dr Janni έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:02 Ο Σεντιρα παίρνει 1.3 μύρια .
Και όχι 300.000 χιλιάδες ο άνθρωπος παίζει στην Νάπολι , νομίζετε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν 300 χιλιάρικα στην Νάπολι, έλεος πια μερικοί σε αυτά που γραφουν
Δεύτερον βρες μου το λινκ που λέει ότι παίρνει 1,3 καθαρά στην Νάπολι.
Και κάτι άλλο μην κάνεις το έξυπνο ,εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα ευγενικός και δεν απείλησα κανέναν ,εσύ απειλής εμένα και για αυτό παρακαλώ έναν Admin να τον βάλει στην θέση του.
Εγώ, διαβάζοντας τις τελευταίες πολλές σελίδες κατάλαβα ότι δεν παίρνει ο Κωνσταντέλιας λίγα. Οι άλλοι παίρνουν πολλά. 

Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας παρακαλώ δηλαδή, τι μιζέρια είναι αυτή. Εχει άλλα θρεπτικά γιαυτά…
Χαρά στο κουράγιο των mods πραγματικά…
Κατά τα άλλα χαίρετε και καλώς σας βρήκα
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας παρακαλώ δηλαδή, τι μιζέρια είναι αυτή. Εχει άλλα θρεπτικά γιαυτά…
Κατά τα άλλα χαίρετε και καλώς σας βρήκα
- ΑποστόληςΑ
Ένα φορ κι ένα χαφ. Μέχρι την Παρασκευή παρακαλώ.
Για να δούμε και τον Τσοπούρογλου σήμερα. Καλούτσικο παικτάκι, δεν νομίζω να μας απογοητεύσει.
Για να δούμε και τον Τσοπούρογλου σήμερα. Καλούτσικο παικτάκι, δεν νομίζω να μας απογοητεύσει.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Dio-4
Παιδιά πολύ μιζέρια και γκρίνια ενώ τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν για το αντίθετο...ναι το ξέρω ότι η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία με ένα φορ και ότι είμαστε συνήθως δυσκοιλιοι στις μεταγραφές αλλά stay positive!
Τα παιδιά με πληροφορίες μας είπαν ότι θα γίνει δυνατή κίνηση για φορ.
Ο Σαββίδης προσγειώθηκε με ελικόπτερο και έταξε double.
Κάτι καλό ετοιμάζεται φέτος.
Τα παιδιά με πληροφορίες μας είπαν ότι θα γίνει δυνατή κίνηση για φορ.
Ο Σαββίδης προσγειώθηκε με ελικόπτερο και έταξε double.
Κάτι καλό ετοιμάζεται φέτος.
- These users thanked the author analog for the post (total 6):
- Dio-4, PaokFiesta, vasgias, trouman, DikefalosNisiotis, Kourdos
-
Ό,τι είπες αδερφέ. Μια χαρά είναι η ομάδα μας φέτος. Τρεις καλές προσθήκες σε άμυνα, κέντρο και φορ και είμαστε πένα.
Σωστός. Καλως ηρθες holy diverDio-4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59 Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Κατά τα άλλα χαίρετε και καλώς σας βρήκα![]()
να κοπει επιτελους αυτη η ιστορια για τον μισθο του παικτη. δηλ αν τον παρουμε με 500.000 ολα καλα??? ευχαριστημενοι ολοι Ρε παιδια ελεος λυπηθειτε μας ας μην μιλησουμε για value for money γιατι ο καλυτερος μας παικτης μαυτην την λογικη ειναι ο Σαστρε . Σημερα κλεινει ο Ακπομ και να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι!!!
-
-
Για να επιστρέψουμε λίγο στα οντοπικ, η ναντ πήρε και τον ελαραμπι και πλέον έχει 4 φορ. Από αυτούς βασικοι την καινουργια σεζόν θα είναι ο αμπλιν + ένας εκ των άλλων τριών κάτι που κάνει ακόμη πιο πιθανή την αποχώρηση του Μοχάμεντ
- WestBlock4
Για ορτα που λέγατε κάποιοι εδω μεσα. 2.5 μυρια πωλείται από μπραγκα
-
τα αξιζει ειναι η γνωμη μου τα σκας και τον φερνεις , ειναι και 28WestBlock4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:49 Για ορτα που λέγατε κάποιοι εδω μεσα. 2.5 μυρια πωλείται από μπραγκα
- Dimitris_L4
Πρωτον αποκλειεται να τν θελει ο γαυρος κ να μν παει εκει..WestBlock4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:49 Για ορτα που λέγατε κάποιοι εδω μεσα. 2.5 μυρια πωλείται από μπραγκα
Δευτερον με προβληματιζει που εχει βγαλει αρκετους τραυματισμους και στα 2 περασματα του απο τν γαυρο..
Τριτον μακαρι να ερθει γτ εβαλε το μικρο του λιθαρακι για το πιο μαγκικο!!!!
- These users thanked the author ReignMan for the post (total 3):
- giaxxo, DikefalosNisiotis, thios4