Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εσύ μίλησες για το capplogy.
Εγώ απάντησα για το capology.
Μπες λοιπόν στο capology και απάντησέ μου γιατί γράφεις ψέματα.
-
Ρε φίλε μου, το πόσα παίρνει ένας παίκτης δείχνει και πόσο τον αξιολογεί η αγορά μέχρι εκείνη τη στιγμή, με βάση την καριέρα του, το πρωτάθλημα κτλ κτλ.dimpaok4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:17 παιδια εχει σημασια για εσας τοσο πολυ ποσα παιρνει ενας παιχτης η τι αξια εχει στο κ@λοτρανσφερμαρκτ ,θα τρελαθουμε ρε στο τελος,ας πληρωνει για να ειναι στην ναπολι, εδω αν ερθει μπορει να κανει 15 γκολ και να ειναι χρησιμος για την ομαδα.
για ονομα του θεου,δηλαδη αν παρουμε τον σερβο που στο μεξικο τον δινανε 3-4 χαρτια τι θα αλλαξει για εσας?
και για να μην λετε οτι λεω μονο για εσας οντως αν αυτη ειναι η αξια παιρνεις μια εικονα και για το βιογραφικο μεχρι εκει ομως....
αν μετα απο τα περσινα καλοκαιρινα και χειμωνιατικα,αυτοι οι 15-20 προπονητες ,τδ,σκαουτινγκ,διοικηση, εξωδιοικητικοι εχουν συμφωνησει σε ενα γ@μωπαιχτη τοτε ναι να πανε να τον παρουμε και να εκτεθουν αυτοι και ας ντρεπομαι εγω που τα χανει πανω απο την γραμμη,αλλα πιο πολυ ντρεπομαι αυτη την στιγμη που μολις βγηκε οτι συζηταμε με τον παιχτη πηγανε τα σοσιαλμιντοπαιδα και επιτεθηκαν σε εναν επαγγελματια παιχτη για να μην ερθει στον ΠΑΟΚ
Ο Χ Κεντιρα αξιολογείται ως ένας μέτριος παίκτης
Ο Υ Γιοβιτς αξιολογείται ως ένας κάποτε top class και για αυτό ακόμα ζητάει και παίρνει 3 και 4 εκ.
Μπορεί να κάνει σε εμάς το μπαμ, αλλά δεν είναι και το πιο πιθανό. Είναι σίγουρα μεγάλο και ακριβό στοίχημα, ενώ εμείς ζητάμε κάτι πιο σίγουρο
- Skoufos_tou_Lucescu
Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βρεθούν από ΑΙFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:23 Εσύ μίλησες για το capplogy.
- Unpsofable78
Αυτό ρε αδερφέ είναι σοβαρό κριτήριο; Η Φροζινονε είναι ομάδα που πάλευε για την σωτηρία της. Δεν δημιουργούσε φάσεις με το τσουβάλι και ο τύπος ακόμη κι έτσι έβαλε 8 γκολ.xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:13Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο επιθετικός της Φροζινονε θα λύσει το πρόβλημα μας;renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:08 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει αν παίρνει 3-4-5 κατοσταρικα .
Στην φροζινονε πάντως εκανε μια καλή σεζόν.
Δυστυχώς ο Περισσός κόσμος βλέπει μόνο τα απόλυτα νούμερα και σου λέει " σιγά μόνο 7 γκολ, μέτρια σεζόν"
Ο τσεντίρα έπαιζε σε μια ομάδα που είχε μέσο όρο 1.3 xgoals ανά παιχνίδι, όχι σε μια ομάδα που είχε 2-2.5
Από αυτά τα 1.3 ο τσεντίρα είχε 0.40 ανά 90λεπτο.
Μόνο άσχημο δεν είναι αυτό το νούμερο.
Επιπλέον πέρα από τα 7 γκολ είχε και 3 δοκάρια
Πιστεύω ότι αν όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες θα έπρεπε να είχε αποκτηθεί και ας μην αρέσει σε κανέναν άλλο
Αν παίξουμε 10 φορές με τη Φροζινονε, πόσες θα χάσουμε;
Σαν πρωτάθλημα ή Β Ιταλίας είναι καλύτερη από το ελληνικό;
Και το ξανά λέω.
Εάν μπείτε λίγο στον κόπο να δείτε τα highlights της cosmote μόνο από τα ματς που σκόραρε, θα βγάλετε συμπεράσματα.
Προσοχή. Δεν είναι highlights παίκτη. Highlights αγώνα.
Στα οποία φαίνονται ωραία πράγματα.Κάντε τον κόπο όσοι θέλετε δείτε τα και μετά πείτε ότι συμπεράσματα βγάλατε.
Εγώ να επισημάνω ότι ούτε ο βασικός εκτελεστής πέναλτι ήταν. Που σημαίνει ότι αν χτυπούσε όλα τα πέναλτι θα είχε διψήφιο αριθμό γκολ.
Ενώ μόνο σε αυτά τα ματς που αναφέρω, έχει δύο τρεις φάσεις που πραγματικά έκανε εξαιρετική κίνηση, ήταν ολομόναχος σε θέση πάρε βάλε και ενώ άνετα μπορούσε να του πασάρει ο συμπαίκτης, σούταρε μόνος.
Η φάση είναι ότι καθόμαστε και συζητάμε για έναν παίκτη που μάλλον κάηκαν οι πιθανότητες να έρθει
Με την φροζινονε έπαιζε στο Καμπιονάτο.xrisitsapa έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:13Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο επιθετικός της Φροζινονε θα λύσει το πρόβλημα μας;renegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:08 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει αν παίρνει 3-4-5 κατοσταρικα .
Στην φροζινονε πάντως εκανε μια καλή σεζόν.
Δυστυχώς ο Περισσός κόσμος βλέπει μόνο τα απόλυτα νούμερα και σου λέει " σιγά μόνο 7 γκολ, μέτρια σεζόν"
Ο τσεντίρα έπαιζε σε μια ομάδα που είχε μέσο όρο 1.3 xgoals ανά παιχνίδι, όχι σε μια ομάδα που είχε 2-2.5
Από αυτά τα 1.3 ο τσεντίρα είχε 0.40 ανά 90λεπτο.
Μόνο άσχημο δεν είναι αυτό το νούμερο.
Επιπλέον πέρα από τα 7 γκολ είχε και 3 δοκάρια
Πιστεύω ότι αν όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες θα έπρεπε να είχε αποκτηθεί και ας μην αρέσει σε κανέναν άλλο
Αν παίξουμε 10 φορές με τη Φροζινονε, πόσες θα χάσουμε;
Σαν πρωτάθλημα ή Β Ιταλίας είναι καλύτερη από το ελληνικό;
Κάποια στιγμή η μεγάλη μερίδα του κόσμου πρέπει να καταλάβει ότι τα θέλω της δεν συμβαδίζουν με αυτά του προπονητή για τη θέση του επιθετικού.
Αυτή η δήλωση " Αν παίξουμε 10 φορές με τη Φροζινονε, πόσες θα χάσουμε; " είναι fundamental λάθος.
Ο φλικ θέλει τον ρασφορντ για την επίθεση. Αν ίσχυε ο συλλογισμός τότε ο φλικ θα ήταν άσχετος ή τρελός
- paokmaniak
Ελα. Οταν δε καταλαβαινετε πως λειτουργει ενα εργαλειο μη το χρησιμοποειταιSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:25Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βρεθούν από ΑΙFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:23 Εσύ μίλησες για το capplogy.
As of the 2025 season, Mady Camara is earning approximately \$9,453 per week, which equates to an annual salary of around \$491,556 at PAOK FC .([Salary Sport][1])
Capology does not currently list his salary details for his time at PAOK. However, it notes that his total career earnings are estimated at \$1,798,318, primarily from his previous clubs, including Olympiacos and a loan spell at AS Roma during the 2022–2023 season .([Capology.com][2])
Camara joined PAOK on a free transfer from Roma in June 2024 .([Wikipedia][3])
[1]: https://salarysport.com/en-us/football/ ... hatgpt.com "PAOK 2025 Wages | Player & Team totals - Salary Sport"
[2]: https://www.capology.com/player/mady-ca ... hatgpt.com "Mady Camara Salary Profile - Capology.com"
[3]: https://en.wikipedia.org/wiki/Mady_Cama ... hatgpt.com "Mady Camara"
- These users thanked the author paokmaniak for the post:
- FreeWatcher
- Unpsofable78
Αποκλείεται να ήταν κίνηση με βάση το ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στα 24 του με την Μπάρι και αγωνίστηκε και Μουντιάλ αν θυμάμαι καλά. Αποκλείεται στην συνέχεια να είδαν ότι δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Ναπολι και τον έδωσαν δανεικό. Δεν θα ενδιαφερόταν να αγοράσει έστω και μικρομεσαία ομάδα της serie A έναν 24χρονο που σκόραρε 22 γκολ στην Serie B.DaVinci έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:17 Να το ξανά πούμε γιατί κάποιοι δεν το μάθατε ή το ξεχάσατε. Η Νάπολι και η Μπαρι έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Κεντιρα ήταν κίνηση οικονομικής ενίσχυσης και τίποτα παραπάνω. Ο τύπος φόρεσε την φανέλα της Νάπολι για την φωτογράφιση και τον έστειλαν δανεικό 2 χρόνια τώρα. Ο Τσιλουλης πάντως σίγουρα θα τον καταλάβαινε.
Η περίπτωση Τσιλουλη είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. Εξασφάλιζε εξαποντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:18Μπες στο chatgpt και γράψε μισθός Καμαρά στον ΠΑΟΚ βάσει capology. Τα "ψέμα" αλλουFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:11ΨΕΜΑSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:06
Σύμφωνα με το capology ο Καμαρά το 24/25 πήρε 900.000
Δεν έχει στοιχεία το capology για Καμαρά και Ελλάδα.
Ο τελευταίος μισθός του ειναι της Ρομα το 22/23
1.200.000
Γιατι τα γράφετε αυτά?

Δεν έχει στοιχεία από το capology και είναι λογικό
Αρα καλά σε είπαν ψεύτη παραπάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post:
- FreeWatcher
Μπορεί να είναι περίπτωση AI hallucination, πάντα να κάνετε επαλήθευση από τις πραγματικές πηγές αυτά που αραδιάζει το ρομπότ.Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:25Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βρεθούν από ΑΙFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:23 Εσύ μίλησες για το capplogy.
- Unpsofable78
Ρε παιδιά είναι ολοφάνερο ότι τουλάχιστον το salary sport έχει χοντρά λάθη.
Αποκλείεται να είναι δηλαδή και του Σεντιρα λάθος ο μισθός;
Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.
Ο λόγος που γίνεται όμως για το συμβόλαιο είναι δικαιολογημένος.
Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και άλλες απαιτήσεις από έναν που θα παίρνει 1,2 ή 1,3. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο πράγμα.
Εγώ για παράδειγμα άλλες απαιτήσεις θα έχω από έναν παίκτη π.χ. των 600 χιλ. και άλλες απαιτήσεις από έναν που θα παίρνει 1,2 ή 1,3. Δεν είναι δηλαδή το ίδιο πράγμα.
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- FreeWatcher
Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Τσεντίρα όλα τα sites πάνω - κάτω συμφωνούν στο ποσό...Unpsofable78 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:35 Ρε παιδιά είναι ολοφάνερο ότι τουλάχιστον το salary sport έχει χοντρά λάθη.
- Skoufos_tou_Lucescu
Αν γράψεις αυτό που σου είπα η απάντηση θα είναι αυτή επιστήμονα που ξέρεις να χρησιμοποιείς το εργαλείο:paokmaniak έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:30Ελα. Οταν δε καταλαβαινετε πως λειτουργει ενα εργαλειο μη το χρησιμοποειταιSkoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:25Μπες στο chatgpt και γράψε αυτό που είπα να δεις τι θα βγάλει και άσε τις εξυπνάδες για ψέματα, το ότι δεν έχει στοιχεία ελεύθερα για όλους δε σημαίνει ότι δε μπορούν να βρεθούν από ΑΙFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:23 Εσύ μίλησες για το capplogy.
As of the 2025 season, Mady Camara is earning approximately \$9,453 per week, which equates to an annual salary of around \$491,556 at PAOK FC .([Salary Sport][1])
Capology does not currently list his salary details for his time at PAOK. However, it notes that his total career earnings are estimated at \$1,798,318, primarily from his previous clubs, including Olympiacos and a loan spell at AS Roma during the 2022–2023 season .([Capology.com][2])
Camara joined PAOK on a free transfer from Roma in June 2024 .([Wikipedia][3])
[1]: https://salarysport.com/en-us/football/ ... hatgpt.com "PAOK 2025 Wages | Player & Team totals - Salary Sport"
[2]: https://www.capology.com/player/mady-ca ... hatgpt.com "Mady Camara Salary Profile - Capology.com"
[3]: https://en.wikipedia.org/wiki/Mady_Cama ... hatgpt.com "Mady Camara"
Σύμφωνα με το Capology, ο Μαντί Καμαρά (Mady Camara) έχει ετήσιο μισθό στον ΠΑΟΚ περίπου €900.000 για τη σεζόν 2024-2025.
- Unpsofable78
Αδερφέ ειλικρινά όποτε κι αν έχεις χρόνο και διάθεση κάνε έναν κόπο και δες τα highlights αγώνων της cosmote από τα ματς που σκόραρε με την Φροζινονε. Όχι highlights παίκτη.Ettien26 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:35 Θα ήθελα στην ομάδα τον Τσεντίρα. Και ας είμαι και μειοψηφία. Τον προτιμώ γιατί από τους παικταράδες με τα τεράστια βιογραφικά δεν είδαμε προκοπή.
Θα ήθελα την άποψη σου μετά.
- Skoufos_tou_Lucescu
Γράψε από κάτω θέλω το μισθό σύμφωνα με το capology να δεις τι θα βγάλει. Αλλα αν φοράς παντελόνια να το ανεβάσεις και να ζητήσεις συγνωμηrenegade έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:33Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:18Μπες στο chatgpt και γράψε μισθός Καμαρά στον ΠΑΟΚ βάσει capology. Τα "ψέμα" αλλουFreeWatcher έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:11
ΨΕΜΑ
Δεν έχει στοιχεία το capology για Καμαρά και Ελλάδα.
Ο τελευταίος μισθός του ειναι της Ρομα το 22/23
1.200.000
Γιατι τα γράφετε αυτά?
Δεν έχει στοιχεία από το capology και είναι λογικό
Αρα καλά σε είπαν ψεύτη παραπάνω