Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η Νάπολι τον πήρε για να τον δίνει δανεικό. Οσοι πιστεύετε ότι μια ομάδα θα δίνει στον 6ο της επιθετικό συμβόλαιο μυρίου εντάξει δικαίωμά σας, δεν θα κάτσω να σας το χαλάσω. :lol:
These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
FreeWatcher, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:36 οχι φιλε μου.. απλα αμα στην μπαρι επαιρνε 200, η Ναπολι μπορει να του ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τον μισθο και να του δωσε 400. Το 1 κ 1.5 πως προκυπτει δεν ξερω. Ποσο μαλακες μπορει να ηταν στην Ναπολι για να 5πλασιασουν τον μισθο ενος παικτη που επαιζε σε ομαδα τρισκατωτερη απο αυτους; δλδ επρεπε να τον δελεασουν ιδιαιτερως;
Κι εγώ δε νομίζω ότι έπαιρνε ένα με ενάμιση.
Όπως δε νομίζω ότι έπαιρνε 200k με 300k όπως λένε αυτά τα σαιτ.
Κάποτε, αν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε πει ότι η ελεύθερη έκδοση του capology έχει λάθη, ότι τέλος πάντων υπάρχει έκδοση επί πληρωμή όπου έχει όλα τα συμβόλαια με ακριβείς λεπτομέρειες.

Ξέρει κανείς αν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Και τώρα έχει όλα τα συμβόλαια αλλά η free μορφή της αφορά τα συμβόλαια μόνο των 4-5 top πρωταθληματων.

Επίσης δίπλα στον παίκτη έχει πράσινο τικάρισμα. Και αν θυμάμαι καλά αυτό σημαίνει ότι το ποσό είναι τσεκαρισμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ettien26 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:46 Η Νάπολι τον πήρε για να τον δίνει δανεικό. Οσοι πιστεύετε ότι μια ομάδα θα δίνει στον 6ο της επιθετικό συμβόλαιο μυρίου εντάξει δικαίωμά σας, δεν θα κάτσω να σας το χαλάσω. :lol:
Δεκτό αδερφέ. Αλλά 200-300k;
Πραγματικά αν ισχύει θα ξεχάσω όσα ξέρω για το Ιταλικό ποδόσφαιρο

Ο Θυμιανης πόσα παίρνει ρε παιδιά; Γνωρίζει κανείς;
Θα χάσω τα λογικά μου :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Dr Janni έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:02 Ο Σεντιρα παίρνει 1.3 μύρια .
Και όχι 300.000 χιλιάδες ο άνθρωπος παίζει στην Νάπολι , νομίζετε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίρνουν 300 χιλιάρικα στην Νάπολι, έλεος πια μερικοί σε αυτά που γραφουν
Αυτή η βεβαιότητα με υπερβαίνει.
Ούτε για τα 300 είναι κανείς σίγουρος βεβαίως.
Για τα 1.3 υπάρχει κάποια πηγή.
Ο άνθρωπος δεν έχει παίξει ποτέ στη Νάπολι!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

alexgarcia6 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:39 Σε καθε περιπτωση αν ειναι αυτος που θα ερθει καλως να ορισει και μακαρι να ματωσει τα διχτυα

Απλα αν γυρισουν και μου πουν οτι δινουμε 1 1μισι χαρτι σαυτον τον παικτη θα τους πω ε η ειστε μαλακες τελειως η πουλατε παπα και το "all-in" του φορ πηγε περιπατο

Αλλα τι να περιμενεις απο σχεδιασμο οπου δεν τα βρισκαν για 100,200 χιλ με τον αποδεδειγμενο το μειτε και πηγαν πεταξαν 1.2 στον μπακαγιοκο
Εν τω μεταξύ, αυτή η καραμέλα περί 30, 76, 129, 233 κοκ χιλιάρικων, για τα οποία η Μαρία κράζεται πως ναρκοθετεί επί προθέσει κάθε χρόνο το αγωνιστικό - μιας και ζητάμε αποδείξεις και ονόματα (και καλώς) σχετικά με τον Μαροκινό - πώς αποδεικνύεται, είπαμε;
These users thanked the author navigator11 for the post:
giaxxo
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:39 Όσο λογικό θα φανεί στον Ιταλό οπαδό πως ο Ντέλιας, το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, έχει το 17ο(!!) συμβόλαιο του ρόστερ, έτσι το ίδιο λογικό είναι και για τον Έλληνα οπαδό πως ένας παίκτης που ανήκει στο ρόστερ της Νάπολι, μπορεί να αμείβεται με 300-400 χιλιάρικα.
Όποιος έχει διαφορετικά στοιχεία ας τα παραθέσει. Διαφορετικά φτάνει με τις υποθέσεις.

Η Άστον Βίλα έδωσε κάποτε 10 εκατομμύρια για να πάρει τον Σαμάττα και ο Αντρίγια ήρθε στον ΠΑΟΚ με 500.000 ευρώ.
Στοιχεία. Όχι υποθέσεις.
Υπάρχει κάπου στοιχείο ότι παίρνει 1 ή 1,3;
Για τα 300 βρίσκουμε κάποια στοιχεία. Για το άλλο που βασιζόμαστε; Στο inpaok ;
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
nikos ioannidis
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

σε αυτα τα πολυ σοβαρα σαιτ με τους μισθους των παιχτων αν μπορειτε αναζητηστε και τους μισθους στον ΠΑΟΚ γιατι κατα προσεγγιση και με βαση τα οσα ξερουμε για την ομαδα και τους παιχτες οι σελιδες αυτες 1 προς 5 ειναι κοντα ,οταν πριν καμια βδομαδα που φαγωθηκατε εδω μεσα οτι ο μαροκινος παιρνει 300 χιλιαρικα και βαζατε διαφορα λινκ,σε ενα απο αυτα αναζητησα για τα συμβολαια του ΠΑΟΚ και ο καμαρα ειχε συμβολαιο 400 χιλιαρικα
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

navigator11 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:52
alexgarcia6 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:39 Σε καθε περιπτωση αν ειναι αυτος που θα ερθει καλως να ορισει και μακαρι να ματωσει τα διχτυα

Απλα αν γυρισουν και μου πουν οτι δινουμε 1 1μισι χαρτι σαυτον τον παικτη θα τους πω ε η ειστε μαλακες τελειως η πουλατε παπα και το "all-in" του φορ πηγε περιπατο

Αλλα τι να περιμενεις απο σχεδιασμο οπου δεν τα βρισκαν για 100,200 χιλ με τον αποδεδειγμενο το μειτε και πηγαν πεταξαν 1.2 στον μπακαγιοκο
Εν τω μεταξύ, αυτή η καραμέλα περί 30, 76, 129, 233 κοκ χιλιάρικων, για τα οποία η Μαρία κράζεται πως ναρκοθετεί επί προθέσει κάθε χρόνο το αγωνιστικό - μιας και ζητάμε αποδείξεις και ονόματα (και καλώς) σχετικά με τον Μαροκινό - πώς αποδεικνύεται, είπαμε;

Καταρχην δεν ανεφερα πουθενα την κ.Γκοντσαρεβα

Ουτε μιλησε κανεις για προθεση

Αν δεν τα βρισκεις με το βασικο γραναζι της μεσαιας γραμμης πρωταθληματικης σεζον για Χ,Υ χιλιαρικα (διοτι ειτε 100 ειτε 300 το οτι δεν τα βρηκαμε παραμενει γεγονος) και προτιμας να πεταξεις 1.2 ολοκληρα σε καποιον πρωην ποδοσφαιριστη, δεν εχει να κανει με προθεση αλλα με Αμπαλια (με το συμπαθιο)

Εγω δεν ισχυριζομαι οτι γνωριζω για ποσα χιλιαρικα δεν τα βρηκαν με μειτε. Το οτι δεν τα βρηκαν και επελεξαν τον μπακαγιοκο ομως ειναι γεγονος

Γ αυτο επιμενω οτι αν το ρεπορταζ βγαλει Ουαλιντ Σεντιρα με 1+ χαρτι οταν
dimpaok4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:58 σε αυτα τα πολυ σοβαρα σαιτ με τους μισθους των παιχτων αν μπορειτε αναζητηστε και τους μισθους στον ΠΑΟΚ γιατι κατα προσεγγιση και με βαση τα οσα ξερουμε για την ομαδα και τους παιχτες οι σελιδες αυτες 1 προς 5 ειναι κοντα ,οταν πριν καμια βδομαδα που φαγωθηκατε εδω μεσα οτι ο μαροκινος παιρνει 300 χιλιαρικα και βαζατε διαφορα λινκ,σε ενα απο αυτα αναζητησα για τα συμβολαια του ΠΑΟΚ και ο καμαρα ειχε συμβολαιο 400 χιλιαρικα
15 πηγες αλλα και η ιδια η ποδοσφαιρικη του πορεια δειχνουν εναν μισθο που δεν ξεπερναει τα 400χιλ, θα πω ειτε ειστε αμπαλοι ειτε μας δουλευετε

απλα
Άβαταρ μέλους
Ettien26

dimpaok4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:58 σε αυτα τα πολυ σοβαρα σαιτ με τους μισθους των παιχτων αν μπορειτε αναζητηστε και τους μισθους στον ΠΑΟΚ γιατι κατα προσεγγιση και με βαση τα οσα ξερουμε για την ομαδα και τους παιχτες οι σελιδες αυτες 1 προς 5 ειναι κοντα ,οταν πριν καμια βδομαδα που φαγωθηκατε εδω μεσα οτι ο μαροκινος παιρνει 300 χιλιαρικα και βαζατε διαφορα λινκ,σε ενα απο αυτα αναζητησα για τα συμβολαια του ΠΑΟΚ και ο καμαρα ειχε συμβολαιο 400 χιλιαρικα
Σε ποιο ? Περιμένω να δώσεις το λινκ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

navigator11 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:52

Δεν χρειάζεται απόδειξη αυτό. Το 'Μαράκι' είναι
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Η φαση ειναι οτι εγω παραθετω ολες τις πηγες ειτε ειναι πολλαπλα database (FBref, SalarySport, Capology, Aiscore) ειτε ειναι ρεπορταζ της χωρας του

Εσεις απλα λετε "δεν γινεται να παιζει Ναπολι (που δεν παιζει) και να παιρνει 300χιλ)" και πρεπει εγω να αποδειξω οτι δεν πεταει ο γαιδαρος

Τεσπα για να καληνυχτισω ξαναλεω οτι ΑΝ ερθει ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ και να σκισει διχτυα
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
Ettien26, sakis_the_fraud, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Στο salary sport λοιπόν γράφει ότι ο Τσαλοφ αμοιβεται με 379.600 λίρες ετησίως, ο Καμαρά με 358.800 και ο δανεικός μέχρι πέρσι στον ΠΑΟΚ Β Ουρταδο με 421.200!!!!!!!!
:lol:

Πάω να ψάξω capology
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Σύμφωνα με το capology ο Καμαρά το 24/25 πήρε 900.000
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
sakis_the_fraud, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:48
alexgarcia6 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:36 οχι φιλε μου.. απλα αμα στην μπαρι επαιρνε 200, η Ναπολι μπορει να του ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τον μισθο και να του δωσε 400. Το 1 κ 1.5 πως προκυπτει δεν ξερω. Ποσο μαλακες μπορει να ηταν στην Ναπολι για να 5πλασιασουν τον μισθο ενος παικτη που επαιζε σε ομαδα τρισκατωτερη απο αυτους; δλδ επρεπε να τον δελεασουν ιδιαιτερως;
Κι εγώ δε νομίζω ότι έπαιρνε ένα με ενάμιση.
Όπως δε νομίζω ότι έπαιρνε 200k με 300k όπως λένε αυτά τα σαιτ.
Κάποτε, αν θυμάμαι καλά, κάποιος είχε πει ότι η ελεύθερη έκδοση του capology έχει λάθη, ότι τέλος πάντων υπάρχει έκδοση επί πληρωμή όπου έχει όλα τα συμβόλαια με ακριβείς λεπτομέρειες.

Ξέρει κανείς αν ισχύει;
Κακώς φίλε αναφέρεται μόνο το capology.
Αν θυμάμαι εγώ το άνοιξα το θέμα και ακολούθως παρέθεσα αρκετές πλατφόρμες με διαφορετικά ποσά γύρω στα 300 πάντα, που δεν αντλούν πληροφορίες η μία από την άλλη.
Επίσης συνοπαδοί εδώ μέσα ανέβασαν άρθρα από διαφορετικές χώρες που επίσης κινούνται σε αυτά τα ποσά.
Τα ποσά 1+ διακινήθηκαν αποκλειστικά από αρδ του ΠΑΟΚ! Πουθενά αλλού.
Σίγουρος δεν είναι κανείς ετσι?
Από την άλλη δεν γίνεται να είχε στηθεί εδώ κ χρόνια μια πλεκτάνη για τα μισθολογικά του παίχτη, επειδή κάποτε στο μέλλον θα ενδιαφερόταν ο ΠΑΟΚ.
Και ο παίκτης δεν έπαιξε ποτέ στη Νάπολι. Μια εσωτερική μεταγραφή από ομάδα Β κατηγορίας ήταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”