Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
- BlackMagicPAOK
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
για μένα όχι μόνο κάτι αλλά αρκετά. Δεν έφτασε καμιά καταστροφή, αλλά σε ένα ιδανικό κόσμο ο σχεδιασμός:
κρατούσε Κανσελιέρι , Κατσίβελη , Μπάρτλει, έναν εκ των Φορεστερ-Απσον για μπακαπ σέντερ
Πρόσθετε Μαρβιν Τζοουνς
έπαιρνε άσσο ακόμα καλύτερο του Ρεινολντς (σε άμυνα, ασιστ, clutch points) δίνοντας μετά τους Μαρβιν Μπαρτλευ το καλύτερο συμβόλαιο
έκλεινε σε Έλληνες κάτι σε νιάτα με όρεξη (Φίλιο, Μωραίτη, κάνα πιτσιρικά ψηλό με κορμί σαν τον Τανούλη όταν ήταν μικρότερος) μαζί με τον Κόνιαρη,
ΔΕΝ έπαιρνε 2 παρόμοιους κοντούς παίκτες στο ασσόδυο
δεν έπαιρνε Έλληνες παλαίμαχους αφού έχει τη φωνή του Μαργαρίτη στα αποδυτήρια.
Αυτά τα λίγα
δεν έχω καταλάβει αν το φετινό μας μπάτζετ είναι κάτι σαν το περσινό σε αξίες παικτών στην αγορά. Πάλι μεροδούλι μεροφάι είμαστε.
Με τα περισσότερα διαρκείας όλων των ομάδων εκτός δεινόσαυρων.
Ε θα σκάσουμε
Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;
Λύση 2-3 ο Χαντς πολύ αλμυρός λέτε;
-
Δεν έκανε εγχείρηση και το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί στη συνεχειαchri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;
Αν πας να υπολογίσεις τι μπάτζετ θα έπρεπε να έχουμε για το ρόστερ που περιέγραψες, με τα ποσά που ακούγονται για κάθε έναν από αυτούς θα καταλάβεις το άτοπο του επιχειρήματος.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 09:45για μένα όχι μόνο κάτι αλλά αρκετά. Δεν έφτασε καμιά καταστροφή, αλλά σε ένα ιδανικό κόσμο ο σχεδιασμός:
κρατούσε Κανσελιέρι , Κατσίβελη , Μπάρτλει, έναν εκ των Φορεστερ-Απσον για μπακαπ σέντερ
Πρόσθετε Μαρβιν Τζοουνς
έπαιρνε άσσο ακόμα καλύτερο του Ρεινολντς (σε άμυνα, ασιστ, clutch points) δίνοντας μετά τους Μαρβιν Μπαρτλευ το καλύτερο συμβόλαιο
έκλεινε σε Έλληνες κάτι σε νιάτα με όρεξη (Φίλιο, Μωραίτη, κάνα πιτσιρικά ψηλό με κορμί σαν τον Τανούλη όταν ήταν μικρότερος) μαζί με τον Κόνιαρη,
ΔΕΝ έπαιρνε 2 παρόμοιους κοντούς παίκτες στο ασσόδυο
δεν έπαιρνε Έλληνες παλαίμαχους αφού έχει τη φωνή του Μαργαρίτη στα αποδυτήρια.
Αυτά τα λίγα
δεν έχω καταλάβει αν το φετινό μας μπάτζετ είναι κάτι σαν το περσινό σε αξίες παικτών στην αγορά. Πάλι μεροδούλι μεροφάι είμαστε.
Με τα περισσότερα διαρκείας όλων των ομάδων εκτός δεινόσαυρων.
Ε θα σκάσουμε
Το γεγονός ότι αυξήσαμε το μπάτζετ μας επιτρέπει να πάρουμε παίκτες με καλύτερα βιογραφικά από ότι πέρυσι (με μικρότερο ρίσκο από πέρυσι). Το αν θα μας βγουν είναι άλλη κουβέντα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλουμε back up center, τύπου Απσον. Ούτε οικονομικά, ούτε βάσει χρόνου μου βγαίνουν τα κουκιά (εκτός αν ο σλαφ είναι για λιγότερα από 7-8 λεπτά)
Ο Χάντς νομίζω ότι θα πάει στον Άρη.chri5ti9 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:18 Ξαναλέω γιατί να μην κρατήσουμε τον Χέντερσον ; Τόσο θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του ;