Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- navigator11
Προσωπικά ήμουν, είμαι και δύσκολα δε θα εξακολουθήσω να είμαι σχεδόν στο όριο της βεβαιότητας ότι είναι όλοι οι ΑΡΔ της ομάδας πλήρως αναξιόπιστοι, οτιδήποτε κι αν μεταφέρουν. Έχει αποδειχθεί πολλάκις, ειδικά τα πολύ τελευταία χρόνια. Με σεβασμό στον ΠΟΡΚΥ, έχουν μισό κλικ μεγαλύτερης επαφής με την αλήθεια.JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.
Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.
Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν κάνουν την είδηση..ευαγγέλιο.
Double standards much?
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- DamoN
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:08 Αφου δεν ψηνεται εμεις πως του καναμε προταση? Πηραμε τηλεφωνο και λεγαμε ελα παικταρας εκει,απο τον ΠΑΟΚ τηλεφωνουμε. Ναι ευχαριστω αλλα δεν θελω να ερθω Ελλαδα.Δεν πειραζει εμεις ομως σου κανουμε προταση 2.1 μυρια,οχι 2 ακουσες? 2.1 ουτε ευρω παραπανω...

Τον προσεγγίσαμε και του είπαμε ότι μας ενδιαφέρει σαν παίκτης και ότι προτιθέμεθα να του δώσουμε 50% πάνω απ' ό,τι παίρνει σήμερα. Αυτός μας απάντησε ευγενικά ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα κι εκεί τελείωσε το θέμα.
Κοινώς φάγαμε πόρτα.
- black_star_ninja
Αυτο που λες μπορει να το παρατηρήσεις και αντίστροφα. Βγαίνει ο Χ ρεπόρτερ και λεει δεν κουνιέται φύλλο, βροχή απο κατω τα σχόλια για την παρατημενη ακέφαλη ομάδα και τον πρόεδρο που δεν εχει ή δε θέλει να δώσει. Βγαίνει μερικές ώρες ειδηση για μεταγραφή παίκτη απο τον ίδιο ρεπόρτερ και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τυχαίνει να έχουν κάποια δουλειά και να μην είδαν την ανάρτηση.JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.
Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.
Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν κάνουν την είδηση..ευαγγέλιο.
Double standards much?
- These users thanked the author black_star_ninja for the post:
- DamoN
- ΑποστόληςΑ
Θα παίξει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα.Psagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:37Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 10):
- DikefalosNisiotis, Tolaros, Dimpatra, DamoN, astral, tsario73, ABOLEYTOI, Logistis, sakis_the_fraud, Kourdos
Απ' ότι μαθαίνω από φίλο που ασχολείται με τα μανατζεριστικα 9/10 φορές αυτό που λες ισχύει στους όρους.danirifle έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:31υπόψιν ότι πλέον επικρατεί το ποσοστό μεταπώλησης να μην είναι επί του ποσού της 2ης πώλησης, αλλά επί της διαφοράς μεταξύ των 2 πωλήσεωνektoras έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:56Νομίζω 20% σε όποια τιμή παραπάνω από όσα έδωσαν...αυτή την εντύπωση έχω
εάν κάνω λάθος συγκεκριμένα για τον κούλιε, ζητώ συγγνώμη
- john4serres
Αύριο κιόλας σου βρίσκω επιτελικό μέσο με τα μισά χρήματα.
Ρικελμε θα σε φέρω!
Εσύ μπορεί φίλε το θέμα είναι ότι οι άλλοι μέχρι Μπακαγιοκο και αυτόν ελεύθερο.john4serres έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:45Αύριο κιόλας σου βρίσκω επιτελικό μέσο με τα μισά χρήματα.
Ρικελμε θα σε φέρω!
Ας έρθει δανεικός ο Ακόμη και μετά ψάχνουμε 32 Αυγούστου τον κανονιερη φορ...
Τι ωραία θα ήταν...έτσι δεν θα χρυσό πληρώσουμε τον φορ που χρησιμοποιεί τον ωμό αντί για το κεφάλι
Τι ωραία θα ήταν...έτσι δεν θα χρυσό πληρώσουμε τον φορ που χρησιμοποιεί τον ωμό αντί για το κεφάλι
Το ακούω και το σέβομαι άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.navigator11 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:38Προσωπικά ήμουν, είμαι και δύσκολα δε θα εξακολουθήσω να είμαι σχεδόν στο όριο της βεβαιότητας ότι είναι όλοι οι ΑΡΔ της ομάδας πλήρως αναξιόπιστοι, οτιδήποτε κι αν μεταφέρουν. Έχει αποδειχθεί πολλάκις, ειδικά τα πολύ τελευταία χρόνια. Με σεβασμό στον ΠΟΡΚΥ, έχουν μισό κλικ μεγαλύτερης επαφής με την αλήθεια.JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.
Double standards much?
Το ζητούμενο είναι, να έχεις σταθερή άποψη και να μην την αλλάζεις κατά το δοκούν και όπως βολεύει ανά περίσταση.
Με αυτό που λες εσύ, που πράγματι είναι διαχρονική σου θέση (επιβεβαιώνω) δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.
- These users thanked the author JohnDag for the post:
- navigator11
sn0ufel4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:56 Δε δίνω ούτε 2% να ισχύει πρόταση για Ακπομ. Ούτε ο Αγιαξ θα πουλήσει τόσο νωρίς για 4 μύρια (εκτός αν σκάσει κάποιος μπραφ 7-8) ούτε ο Τσουμπα θα κλείσει Ελλάδα τόσο νωρίς
Επειδή τον ξέρουμε θεωρώ πως υποτιμούμε την αξία του στην αγορά
Φίλε εγώ δίνω ένα 70% να ισχύει για Akpom, για δανεικό με option.
Ισχύει και είναι το ίδιο εκνευριστικό και ότι είπα έχει εφαρμογή και σε αυτή την περίπτωση.black_star_ninja έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:39Αυτο που λες μπορει να το παρατηρήσεις και αντίστροφα. Βγαίνει ο Χ ρεπόρτερ και λεει δεν κουνιέται φύλλο, βροχή απο κατω τα σχόλια για την παρατημενη ακέφαλη ομάδα και τον πρόεδρο που δεν εχει ή δε θέλει να δώσει. Βγαίνει μερικές ώρες ειδηση για μεταγραφή παίκτη απο τον ίδιο ρεπόρτερ και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τυχαίνει να έχουν κάποια δουλειά και να μην είδαν την ανάρτηση.JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.
Double standards much?
Απλά τώρα δόθηκε η ευκαιρία για σχολιασμό με την είδηση του Τσορμπατσόγλου για το 2.1Μ συμβόλαιο.
- These users thanked the author JohnDag for the post:
- black_star_ninja
- sourmenetes
- Moderator
2 είπαν οκ
2 είπαν ότι λένε μαλακιες
..
Το ότι δεν ξέρουν φάνηκε στις 4 πρώτες κινήσεις.
Σήμερα βγήκε άρθρο ότι κάνεις φορ δεν είναι κοντά...
Για να δούμε... Θα βγουν αληθινοι;;
2 είπαν ότι λένε μαλακιες
..
Το ότι δεν ξέρουν φάνηκε στις 4 πρώτες κινήσεις.
Σήμερα βγήκε άρθρο ότι κάνεις φορ δεν είναι κοντά...
Για να δούμε... Θα βγουν αληθινοι;;
- black_star_ninja
Δε τους πιστεύω οτι και αν γράψουν. Ειναι ξεκάθαρο οτι δεν ασχολούνται. Περιμένουν την είδηση έτοιμη απλά για να την αναπαράξουν διανθισμένη με δικά τους σχόλια. Ή τη βγάζουν μισή ωστε να τσιμπήσουν κλικ (πχ φεύγει με 5εκ ο κοταρσκι αλλα σκόπιμα ξεχνάμε τα μπόνους και το ποσοστό). Γενικα η δημοσιογραφία βαδίζει στα χνάρια της δικαιοσύνης..JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:51Ισχύει και είναι το ίδιο εκνευριστικό και ότι είπα έχει εφαρμογή και σε αυτή την περίπτωση.black_star_ninja έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:39Αυτο που λες μπορει να το παρατηρήσεις και αντίστροφα. Βγαίνει ο Χ ρεπόρτερ και λεει δεν κουνιέται φύλλο, βροχή απο κατω τα σχόλια για την παρατημενη ακέφαλη ομάδα και τον πρόεδρο που δεν εχει ή δε θέλει να δώσει. Βγαίνει μερικές ώρες ειδηση για μεταγραφή παίκτη απο τον ίδιο ρεπόρτερ και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τυχαίνει να έχουν κάποια δουλειά και να μην είδαν την ανάρτηση.JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.
Double standards much?
Απλά τώρα δόθηκε η ευκαιρία για σχολιασμό με την είδηση του Τσορμπατσόγλου για το 2.1Μ συμβόλαιο.
Εναν παπα ρε παιδια
- These users thanked the author Nikodiai for the post:
- DikefalosNisiotis