Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

tsaousila έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:34 ΑΚΠΟΜ ΑΥΡΙΟ ΤΟ DEAL
Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21 Εγώ με άλλο γελάω.

Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.

Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν κάνουν την είδηση..ευαγγέλιο.

Double standards much?
Προσωπικά ήμουν, είμαι και δύσκολα δε θα εξακολουθήσω να είμαι σχεδόν στο όριο της βεβαιότητας ότι είναι όλοι οι ΑΡΔ της ομάδας πλήρως αναξιόπιστοι, οτιδήποτε κι αν μεταφέρουν. Έχει αποδειχθεί πολλάκις, ειδικά τα πολύ τελευταία χρόνια. Με σεβασμό στον ΠΟΡΚΥ, έχουν μισό κλικ μεγαλύτερης επαφής με την αλήθεια.
These users thanked the author navigator11 for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:08 Αφου δεν ψηνεται εμεις πως του καναμε προταση? Πηραμε τηλεφωνο και λεγαμε ελα παικταρας εκει,απο τον ΠΑΟΚ τηλεφωνουμε. Ναι ευχαριστω αλλα δεν θελω να ερθω Ελλαδα.Δεν πειραζει εμεις ομως σου κανουμε προταση 2.1 μυρια,οχι 2 ακουσες? 2.1 ουτε ευρω παραπανω...
:mrgreen:
Τον προσεγγίσαμε και του είπαμε ότι μας ενδιαφέρει σαν παίκτης και ότι προτιθέμεθα να του δώσουμε 50% πάνω απ' ό,τι παίρνει σήμερα. Αυτός μας απάντησε ευγενικά ότι δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα κι εκεί τελείωσε το θέμα.
Κοινώς φάγαμε πόρτα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.

Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν κάνουν την είδηση..ευαγγέλιο.

Double standards much?
Αυτο που λες μπορει να το παρατηρήσεις και αντίστροφα. Βγαίνει ο Χ ρεπόρτερ και λεει δεν κουνιέται φύλλο, βροχή απο κατω τα σχόλια για την παρατημενη ακέφαλη ομάδα και τον πρόεδρο που δεν εχει ή δε θέλει να δώσει. Βγαίνει μερικές ώρες ειδηση για μεταγραφή παίκτη απο τον ίδιο ρεπόρτερ και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τυχαίνει να έχουν κάποια δουλειά και να μην είδαν την ανάρτηση.
These users thanked the author black_star_ninja for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Psagmenos4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:37
tsaousila έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:34 ΑΚΠΟΜ ΑΥΡΙΟ ΤΟ DEAL
Το λες λόγω φιλικού με αγιαξ λόγω πληροφορίας η απλά τρολαρεις?
Θα παίξει από ένα ημίχρονο με κάθε ομάδα.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 10):
DikefalosNisiotis, Tolaros, Dimpatra, DamoN, astral, tsario73, ABOLEYTOI, Logistis, sakis_the_fraud, Kourdos
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

danirifle έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:31
ektoras έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:56
Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:50

20% εχουμε φιλε!!!
Νομίζω 20% σε όποια τιμή παραπάνω από όσα έδωσαν...αυτή την εντύπωση έχω
υπόψιν ότι πλέον επικρατεί το ποσοστό μεταπώλησης να μην είναι επί του ποσού της 2ης πώλησης, αλλά επί της διαφοράς μεταξύ των 2 πωλήσεων
εάν κάνω λάθος συγκεκριμένα για τον κούλιε, ζητώ συγγνώμη
Απ' ότι μαθαίνω από φίλο που ασχολείται με τα μανατζεριστικα 9/10 φορές αυτό που λες ισχύει στους όρους.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Tolaros έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:28
Anwnimos έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:48 Αν δοθούν 25-30M για Κωνσταντέλια είναι μια χαρά τιμή για να τον δώσεις. Μακάρι να δούμε κάτι καλό στις θέσεις που πονάμε :)
Ούτε 100 να μην πουληθεί γιατί απλά Α ΠΟ ΚΛΕΙ Ε ΤΑΙ να αντικατασταθεί επαρκώς
Αύριο κιόλας σου βρίσκω επιτελικό μέσο με τα μισά χρήματα.

Ρικελμε θα σε φέρω!
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

john4serres έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:45
Tolaros έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:28
Anwnimos έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 17:48 Αν δοθούν 25-30M για Κωνσταντέλια είναι μια χαρά τιμή για να τον δώσεις. Μακάρι να δούμε κάτι καλό στις θέσεις που πονάμε :)
Ούτε 100 να μην πουληθεί γιατί απλά Α ΠΟ ΚΛΕΙ Ε ΤΑΙ να αντικατασταθεί επαρκώς
Αύριο κιόλας σου βρίσκω επιτελικό μέσο με τα μισά χρήματα.

Ρικελμε θα σε φέρω!
Εσύ μπορεί φίλε το θέμα είναι ότι οι άλλοι μέχρι Μπακαγιοκο και αυτόν ελεύθερο.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ας έρθει δανεικός ο Ακόμη και μετά ψάχνουμε 32 Αυγούστου τον κανονιερη φορ...
Τι ωραία θα ήταν...έτσι δεν θα χρυσό πληρώσουμε τον φορ που χρησιμοποιεί τον ωμό αντί για το κεφάλι
These users thanked the author Athens for the post:
thios4
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

navigator11 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:38

Double standards much?
Προσωπικά ήμουν, είμαι και δύσκολα δε θα εξακολουθήσω να είμαι σχεδόν στο όριο της βεβαιότητας ότι είναι όλοι οι ΑΡΔ της ομάδας πλήρως αναξιόπιστοι, οτιδήποτε κι αν μεταφέρουν. Έχει αποδειχθεί πολλάκις, ειδικά τα πολύ τελευταία χρόνια. Με σεβασμό στον ΠΟΡΚΥ, έχουν μισό κλικ μεγαλύτερης επαφής με την αλήθεια.
Το ακούω και το σέβομαι άσχετα αν συμφωνώ ή όχι.

Το ζητούμενο είναι, να έχεις σταθερή άποψη και να μην την αλλάζεις κατά το δοκούν και όπως βολεύει ανά περίσταση.

Με αυτό που λες εσύ, που πράγματι είναι διαχρονική σου θέση (επιβεβαιώνω) δεν έχω κανένα απολύτως θέμα.
These users thanked the author JohnDag for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 18:56 Δε δίνω ούτε 2% να ισχύει πρόταση για Ακπομ. Ούτε ο Αγιαξ θα πουλήσει τόσο νωρίς για 4 μύρια (εκτός αν σκάσει κάποιος μπραφ 7-8) ούτε ο Τσουμπα θα κλείσει Ελλάδα τόσο νωρίς

Επειδή τον ξέρουμε θεωρώ πως υποτιμούμε την αξία του στην αγορά

Φίλε εγώ δίνω ένα 70% να ισχύει για Akpom, για δανεικό με option.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

black_star_ninja έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:39

Double standards much?
Αυτο που λες μπορει να το παρατηρήσεις και αντίστροφα. Βγαίνει ο Χ ρεπόρτερ και λεει δεν κουνιέται φύλλο, βροχή απο κατω τα σχόλια για την παρατημενη ακέφαλη ομάδα και τον πρόεδρο που δεν εχει ή δε θέλει να δώσει. Βγαίνει μερικές ώρες ειδηση για μεταγραφή παίκτη απο τον ίδιο ρεπόρτερ και οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι τυχαίνει να έχουν κάποια δουλειά και να μην είδαν την ανάρτηση.
Ισχύει και είναι το ίδιο εκνευριστικό και ότι είπα έχει εφαρμογή και σε αυτή την περίπτωση.

Απλά τώρα δόθηκε η ευκαιρία για σχολιασμό με την είδηση του Τσορμπατσόγλου για το 2.1Μ συμβόλαιο.
These users thanked the author JohnDag for the post:
black_star_ninja
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

2 είπαν οκ

2 είπαν ότι λένε μαλακιες
..

Το ότι δεν ξέρουν φάνηκε στις 4 πρώτες κινήσεις.

Σήμερα βγήκε άρθρο ότι κάνεις φορ δεν είναι κοντά...

Για να δούμε... Θα βγουν αληθινοι;;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

JohnDag έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:51
black_star_ninja έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:39

Double standards much?
Ισχύει και είναι το ίδιο εκνευριστικό και ότι είπα έχει εφαρμογή και σε αυτή την περίπτωση.

Απλά τώρα δόθηκε η ευκαιρία για σχολιασμό με την είδηση του Τσορμπατσόγλου για το 2.1Μ συμβόλαιο.
Δε τους πιστεύω οτι και αν γράψουν. Ειναι ξεκάθαρο οτι δεν ασχολούνται. Περιμένουν την είδηση έτοιμη απλά για να την αναπαράξουν διανθισμένη με δικά τους σχόλια. Ή τη βγάζουν μισή ωστε να τσιμπήσουν κλικ (πχ φεύγει με 5εκ ο κοταρσκι αλλα σκόπιμα ξεχνάμε τα μπόνους και το ποσοστό). Γενικα η δημοσιογραφία βαδίζει στα χνάρια της δικαιοσύνης..
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Εναν παπα ρε παιδια
These users thanked the author Nikodiai for the post:
DikefalosNisiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”