Ναι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Από που φάνηκε, δεν πήραμε ακόμα μεσο. Έφυγε ο Σβαμπ που είναι κάτι προς την κατεύθυνση που λες.DikefalosNisiotis έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:25 Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να χτυπήσουμε το γάβρο και το πρωτάθλημα κι ούτε να ξανακάνουμε πορεία στην Ευρώπη !
Ασε τα σπαρτιατικα. Αλεξάντερ Νεβσκι: έρχεσαι με μάχαιραν, από μάχαιραν θα πας.Refused1337 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:19ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕJim_Chatz έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:15 Οι Πορτογάλοι ξανάρχονται για τον Ντελια σύμφωνα με την Maisfutbol
-
Οψομεθα εννοείται φίλε μου ότι θα είμαστε και θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκρότησει όταν δω αυτή τη κίνηση επένδυσης στον μέσο !
Οταν κερδιζουμε κλεβουμε το παιχνιδι (2 φορες κερδισαμε δεν ηταν ενα παιχνιδι), οταν χανουμε (στο ενα με κοκκινη απο το 40 ενω τους πατουσαμε) ειναι με κατω τα χερια και υπηρξε κινδυνος διασυρμου (ουτε καν).DikefalosNisiotis έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:25 Είτε Μπριζ είτε Στεάουα φίλε μου οι πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχουνε , μπαλατοι αλλά βαριά κορμιά χωρίς έκρηξη & ταχύτητα (πλην Μαντί) κι απ'ότι φαίνεται δε βάζουμε μυαλό να επενδύσουμε σε κάποιον αθλητικό & ταχυδυναμο μέσο εκτός αν δε θέλουμε να χτυπήσουμε το γάβρο και το πρωτάθλημα κι ούτε να ξανακάνουμε πορεία στην Ευρώπη !
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ η αίσθηση που μου άφησε η Άιντραχτ είναι ότι περισσότερο το κλέψαμε το παιχνίδι , σε αντίθεση με τις διπλές με κάτω τα χέρια ηττες και με κίνδυνο διασυρμού Μπριζ και Στεάουα .
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- paokspren, FreeWatcher, Dimpatra
- Dimitris_L4
Το ενδιαφερον της Μπενφικα ( αν ισχυει ) ειναι χοντρο...Τη Στουτγκαρδη δεν τη φοβαμαι οτι θα μας παρει τν Ντελια...Την Μπενφικα ομως τη φοβαμαι πολυ...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- FreeWatcher
30 και ενα φορ να μας δωσουν, αλλιως τα λεμε του χρονουDimitris_L4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:38 Το ενδιαφερον της Μπενφικα ( αν ισχυει ) ειναι χοντρο...Τη Στουτγκαρδη δεν τη φοβαμαι οτι θα μας παρει τν Ντελια...Την Μπενφικα ομως τη φοβαμαι πολυ...
Δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τετοιου ειδους προσεγγισεις. Και μιλαω στον πληθυντικο γιατι παιρνω αφορμη απο αυτο το ποστ.Metagrafakias έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:29 Αν κανει η Μπενφικα και φετος 20εκ προταση τι κανεις??εδω να σε δω Ιβαν...
Εχω δει παρομοια και απο αλλα μελη.
Τι παει να πει," εδω να σε δω Ιβαν" και "τι κανεις αν...";
Οτι εγινε και περσι θα γινει και νομιζω οτι ειναι προφανες πλεον. Αν ερθει προταση για τον Ντελια που να ικανοποιει ολες τις πλευρες απο όλες τις αποψεις, προφανως ο Ντελιας θα πουληθει. Αν ο Ντελιας θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ, θα του γινει αναπροσαρμογη συμβολαιου και θα μεινει.
Αν ερθει προταση που να ικανοποιει τα θελω του Ντελια και ο παικτης επιθυμει να φυγει, προφανως ο ΠΑΟΚ θα την συζητησει για να παρει και η ομαδα αυτα που θελει.
Απλα ειναι τα πραγματα.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
- aivas19, abc_o_ karpouzas
Αμα σκάσει τουλάχιστον μια 20αρα συν μπόνους συν κάτι ενδιαφέρον από το στοκ της πληρωμένο για 2-3 χρόνια ...
-
Η Μπενφίκα πάντως μιλάει με Τσέλσι για Ζοάο Φιλιξ. Θέλουν δανεισμό αρχικά νομίζω αλλά η Τσέλσι ενδιαφέρεται μόνο για πώληση.
-
- Επικοινωνία:
Εγώ καμμιά Benfica και καμμιά Stuttgart δεν φοβάμαι.Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:38 Το ενδιαφερον της Μπενφικα ( αν ισχυει ) ειναι χοντρο...Τη Στουτγκαρδη δεν τη φοβαμαι οτι θα μας παρει τν Ντελια...Την Μπενφικα ομως τη φοβαμαι πολυ...
Τον Ιβάν φοβάμαι που μην κάνοντας την απλή κίνηση να ανανεώσει τον Ντελια ( ο οποίος το λιγότερο που δείχνει είναι πως δεν καίγεται να φύγει κιόλας) δείχνει να έχει γλυκαθει από τις αλλεπάλληλες πωλήσεις. Θα μου πεις τότε γιατί δεν τον πουλάει;
Με όλα αυτά που προηγήθηκαν με Μυστακίδη ,μη καταβολή χρημάτων για μεταγραφές ενώ έχει δηλωσει πολλάκις το αντίθετο, γήπεδο που εδω και χρόνια έχει μείνει στις μακέτες κτλ θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ( προσωπική γνώμη πως ήδη θα είχε πωληθεί ο Ντελιας αν δεν είχε γίνει όλο αυτό το σκηνικό)
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- paokspren
Αν όντως έρθει η Μπενφίκα με πρόταση 20-25 εκατομμύρια, πολύ δύσκολα θα μείνει ο Ντελιας, ακόμα και αν εν τέλει του προταθεί νέο συμβόλαιο.
-
Δεν ειναι απλα τα πραγματα γιατι μιλαμε για τον Κωνσταντελια οχι για τον οποιοδηποτε μισθοφορο που ειδε τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι..Δεν χρειαζεται να πω τα κερδη που εχουμε με τη παρουσια τον Ντελια στην ομαδα που δεν ειναι μονο αγωνιστικα αλλα και οπαδικα..Με ολη αυτη την αναμπουμπουλα που υπαρχει αν πωληθει και ο Ντελιας, ενω παλευεις 2 μηνες να κλεισεις φορ, οι αντιδρασεις θα ειναι πολλες και για μενα δικαιολογημενες..Εσεις δειτε το επαγγελαμτικα,εγω το βλεπω συναισθηματικα...Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια εταιρεια εσοδα-εξοδα...Ο ιδιος ο Ιβαν λεει οτι βλεπει τον ΠΑΟΚ συναισθηματικα και οχι σαν μια ακομη εταιρεια, οποτε ας τον ανανεωσει να τελειωνουμε με αυτο το σηριαλ!!!Παμε να κανουμε ενα βημα εμπρος και με την πωληση του αν γινει θα κανουμε 10 πισω, κλασικος ΠΑΟΚ...DimitrisS έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:39Δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τετοιου ειδους προσεγγισεις. Και μιλαω στον πληθυντικο γιατι παιρνω αφορμη απο αυτο το ποστ.Metagrafakias έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:29 Αν κανει η Μπενφικα και φετος 20εκ προταση τι κανεις??εδω να σε δω Ιβαν...
Εχω δει παρομοια και απο αλλα μελη.
Τι παει να πει," εδω να σε δω Ιβαν" και "τι κανεις αν...";
Οτι εγινε και περσι θα γινει και νομιζω οτι ειναι προφανες πλεον. Αν ερθει προταση για τον Ντελια που να ικανοποιει ολες τις πλευρες απο όλες τις αποψεις, προφανως ο Ντελιας θα πουληθει. Αν ο Ντελιας θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ, θα του γινει αναπροσαρμογη συμβολαιου και θα μεινει.
Αν ερθει προταση που να ικανοποιει τα θελω του Ντελια και ο παικτης επιθυμει να φυγει, προφανως ο ΠΑΟΚ θα την συζητησει για να παρει και η ομαδα αυτα που θελει.
Απλα ειναι τα πραγματα.